Homepage

(Lang) Parkeren Schiphol Airport reviews en ervaringen

Schiphol Smart Parking
Schiphol Smart Parking
Populaire en betrouwbare aanbieder!
Cheap-parking.nl Schiphol
Cheap-parking.nl Schiphol
Goedkoop parkeren op een veilige locatie
QPark Schiphol
QPark Schiphol
Goedkoop en snel!

Wij werken hier dagelijks hard voor

Welkom op de grootste Parkeren luchthaven review site van Nederland. Wij zijn sinds 2009 actief op de parkeren luchthaven markt en hebben gemerkt dat er de afgelopen jaren ontzettend veel nieuwe aanbieders bij zijn gekomen en ook een hoop failliet gegaan. Ineens kwamen de Valet en parking bedrijven als paddenstoelen uit de grond, de een nam het niet zo nauw met de veiligheid maar was wel heel goedkoop en de andere kwam niet opdagen toen u aankwam op de luchthaven. Lees hier ervaringen en reviews van Parkos, en Schiphol. Andere bedrijven vind je ook op Reviewdesk.nl

In het begin was Schiphol een ontzettend populaire locatie en daar kwamen veel aanbieders bij, maar door de groei van de kleinere luchthavens zoals Rotterdam, Eindhoven en misschien in de toekomst Lelystad zullen veel meer aanbieders bijkomen. Onze beoordelingen stoppen niet bij de landgrenzen van Nederland, maar gaan veel verder. Onze bezoekers hebben ook internationale locaties beoordeeld en deze kan je ook terugvinden op onze websites. Luchthavens als Dusseldorf en Zaventem ontbreken niet in ons aanbod van aanbieders.

Elke zomer is het weer zover en verschijnt er een horrorverhaal van een gezin dat een vreselijke ervaring heeft gehad met een parkeeraanbieder. Dit wordt dan altijd ontzettend uitgemolken in het nieuws. Wij weten een ding als je als bezoeker eerst de beoordelingen had doorgenomen op onze website, zou je een bewustere keuze kunnen maken en wij willen niet pretenderen dat je dan een geweldige ervaring met de aanbieder hebt, maar je kan wel een betere keuze maken als ervaringen van andere klanten hebt gelezen.

Niet alle aanbieders zijn slecht net zoals vele dingen in het leven leiden de goeie onder de slechte. Maar wij willen wel een duidelijk onderscheid maken van de minder goeie aanbieders die nog veel dingen kunnen leren van bedrijven die het wel allemaal voor elkaar hebben en proberen de klant tevreden te houden!

Als u er echt niet uitkomt met de aanbieder kunt u altijd contact met ons opnemen, dan zullen wij voor u proberen te bemiddelen met de aanbieder. Wij treden graag voor u op als mediator, want wij snappen dat de emoties soms hoog kunnen oplopen als u zich niet begrepen voelt.

Wij hebben besloten om een klachtenbemiddelingen service op te zetten voor onze bezoekers. Wij merken dat er te veel klachten blijven liggen of niet opgelost worden, omdat de emoties hoog oplopen. Wij willen er met een frisse blik naar kijken en op deze manier een extra service aanbieden aan de benadeelden. Lees er hier meer over.

Populair en laatste reviews

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo