Quick Parking Schiphol

Ervaringen en beoordeling van Quick Parking Schiphol

Quick Parking biedt parkeerplaatsen aan nabij Schiphol. Binnen 3 minuten bent u met de gratis luxe shuttlebus bij de juiste vertrekhal op Schiphol. Quick Parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

www.quickparking.nl

Werkwijze QuickParking

Na u aankomst bij de parkeergarage van QuickParking geeft u uw sleutels af aan de medewerkers van Quick Parking, zij parkeren uw auto op een beveiligd parkeer terrein. Omdat er dagelijks ontzettend veel busjes vanaf dit parkeerterrein naar Schiphol gaan hoeft u nooit lang te wachten!

Nadat u van uw reis terug bent op Schiphol, belt u het speciale nummer wat u gekregen heeft zodat de medewerkers van QuickParking u komen ophalen.

Reserveren bij QuickParking

Wilt u een reservering doen bij QuickParking, bezoek dan de website. Meteen wanneer u op de website komt, ziet u een invulformulier waar u uw gegevens in kunt vullen. Ook kunt u een keuze maken tussen binnen of buiten parkeren.

Nadat u alle gegevens ingevuld heeft krijgt u een bevestiging van uw reservering per e-mail. U kunt tot 20 minuten van te voren uw reservering annuleren, via e-mail of telefoon. Heeft u al wel betaald, dan moet u even een mail sturen met uw bankgegevens, waar QuickParking het gehele bedrag terug kan storten.

Klik hier om te reserveren!

Afstand tot Schiphol

U wordt met de gratis luxe shuttlebus van Quick Parking binnen 3 minuten naar de juiste vertrekhal op Schiphol gebracht.

Bereikbaarheid QuickParking

QuickParking is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zelf ‘s nachts is Quick Parking bereikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Wanneer u bij QuickParking Services aankomt, betaalt u met de pin.

Voordelen Quickparking

 • Met de gratis luxe shuttlebus bent u binnen 3 minuten op Schiphol
 • U kunt tot 20 minuten van te voren uw reservering kosteloos annuleren
 • Keuze tussen binnen of buiten parkeren, maar altijd beveiligd
 • U wordt geholpen met de bagage en u bent snel en veilig bij de juiste vertrekhal op Schiphol

Contact QuickParking

Kruisweg 381, 1437 CH, Schiphol-Zuid

www.quickparking.nl

Ervaringen met QuickParking

Heeft ervaringen met Quick Parking, dan zijn wij erg benieuwd! Laat hieronder uw ervaringen en beoordelingen achter!

Klik hier om te reserveren!

Luchthaven Brussel

Parkeert u bij luchthaven Zaventem in Brussel, Belgie?

Check dan hier de ervaringen met Quick Parking Zaventem.

Tarieven QuickParking

Wilt u gebruik maken van overdekt parkeren dan betaalt u eenmalig €7,50. Alle tarieven zijn inclusief 19% BTW.

 • 1-2 dagen €34,50 vast bedrag
 • 3-4 dagen €39,50 vast bedrag
 • 5-6 dagen €47,50 vast bedrag
 • 7 dagen €52,50 vast bedrag
 • Van de 8e tot 15e dagen €7,50 per dag
 • Vanaf de15e dagen €5,00 per dag

Klik hier om te reserveren!

5.9 Total Score

8.5Expert Score
Locatie
9
Prijs
8
Afstand
9
Personeel
8.5
Service
8
3.3User's score
Locatie
3.6
Prijs
4.6
Afstand
4.4
Personeel
2.8
Service
1.4
Add your review  |  Read reviews and comments

105 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Heb slechte ervaringen met Quickparking op Schiphol. Na positieve ervaringen op Vliegveld Zaventem bij Brussel met een vergelijkbare service, was dit slecht. Toezeggingen zoals op de site worden absoluut niet waargemaakt. Zo wordt je gewoon niet geholpen met je bagage. Bij terugkomst op Schiphol netjes gebeld na het passeren van de douane, zoals Quickparking dat zelf had gezegd dat je moest doen. Na half Schiphol doorkruist te hebben op weg naar het afgesproken punt, hebben we daar nog ruim 20 minuten staan wachten. Hoezo 3 minuten? Bovendien bleek nog dat de werkneemster altijd extra wachtte voordat ze naar de terminal reed, omdat anders mensen moesten wachten in het busje en dat zouden ze nog vervelender vinden. Raar, er staat toch “Als u terug op Schiphol bent, belt u even het speciale retournummer die u heeft gekregen van Quick Parking en binnen 3 minuten wordt u opgehaald en naar uw auto gebracht”. Als klap op de vuurpijl twijfelde de werkneemster (gelukkig heeft ze het niet gedaan) over het aantal mensen dat ze mee wilde nemen in haar busje voor maximaal 8 passagiers. Het leek alsof ze er trots op was dat ze dat wel eens deed. Ook bleek dat iemand met verschrikkelijk vieze (klei-)voeten in mij auto gereden nadat ik hem afgeleverd had.
  Kortom, slechte service en een aantal toezeggingen wordt gewoon niet waargemaakt. Een slechte ervaring, Quickparking hoeft van mij niet meer en ik heb geen reden ze aan te prijzen bij een ander.

 2. Super! We werden binnen 10 minuten na ons telefoontje weer afgehaald op Schiphol. In no-time bij de auto waar de chauffeur ons voor de auto heeft afgezet. Even later werd ik opgebeld dat ik nog wat had laten liggen in de bus en dit hebben ze zelfs netjes opgestuurd. DAT is service!!! Heel tevreden!

 3. Quickparking was een debacle. Het heenbregengen duurde al veel te lang, maar bij terug hebben we 6 keer moeten bellen voordat we eindelijk iemand te pakken kregen. Hij was in slaap gevallen… Na ruim een uur wachten werden we opgehaald. Met 2 kleine kinderen was dat een ramp. Nooit meer.

 4. waardeloos! we hebben om 3 uur ‘s nachts 20 minuten voor de slagboom moeten staan die na vele belletjes niet open ging. Ook verscheen er geen busje waarvan ze belooft hadden dat die er binnen 10 minuten zou zijn. Terugrijdend naar het kantoor bleek daar niemand aanwezig te zijn. Ophalen ging gelukkig wat beter maar voor ons nooit meer quick parking!

 5. Het wordt mooier verkocht dan het is; de “bewaakte” parkeerplaats was niets meer dan een open parkeergarage met een slagboom in de kantoorwijk van Schiphol-Rijk en voor een ieder toegangkelijk. Daar is geen toezicht aanwezig. De luxe shuttlebus was een eenvoudig volkswagenbusje. Het ophaaltelefoontje kost Euro 1.30 per minuut extra. Chauffeurs waren vriendelijk en correct.

 6. In maart 2009 hebben wij een parkeerplaats gereserveerd bij Quick Parking. Vlak daarvoor hadden we onze reis naar Egypte geboekt voor de kerstvakantie en de vluchttijden waren zodanig dat we geen gebruik konden maken van het openbaar vervoer. Na wat onderzoek op internet ben ik bij Quick Parking terecht gekomen om de volgende redenen:

  – Bij smart parking van schiphol kun je pas een half jaar van te voren boeken, bij Quick Parking is lang van te voren boeken geen probleem en waarom zou je niet, want je kunt altijd nog veranderingen doorgeven of kosteloos annuleren tot 20 minuten van te voren.

  – De prijs is vergelijkbaar met andere aanbieders van lang parkeren en reserveren is simpel.

  – Ons verhoogde busje kan meestal niet in overdekte garages en bij Quick Parking is ook onoverdekt bewaakt parkeren mogelijk.

  – Vanwege de vluchttijden moesten we een bedrijf hebben dat dag en nacht open is.

  Op 20 december stonden we om 4.30 bij Quick Parking voor de deur. Na gebeld te hebben kwam er al snel iemand. Betaald, sleutel afgegeven, bagage overgeladen en naar de terminal gebracht in bij elkaar minder dan een kwartier. Op 1 januari kwamen we terug en hadden rond 23.00 onze bagage. Gebeld naar Quick Parking en voor we zelf naar de ontmoetingsplek gelopen waren, was het shuttlebusje er al. Onze auto stond keurig klaar en was zelfs van sneeuw en ijs ontdaan. Het personeel is erg vriendelijk en vroeg onder andere belangstellend hoe onze vakantie geweest was. Kortom alleen positieve ervaringen en wij zullen zeker in de toekomst nog gebruik gaan maken van Quick Parking.

  Heleen Rima

 7. waardeloos!

 8. hallo

  Met deze firma heb ik zeer slechte ervaring opgedaan, vooral bij het ophalen van schiphol.

  De jonge man die ons ophaalde was zeer onbeschoft, hij was nog te beroerd om de zware koffer uit handen te nemen van mijn vrouw. ook werden we door hem afgesnauwd.

  dit alles was in de nacht van 31 januari naar 1 februari, aankomst op schiphol snachts op 12 uur.

  Nog een opmerking: laat bij deze firma nooit, ik zeg nooit uw huissleutel aan de autosleutel zitten indien u deze afgeeft.

 9. Waardeloze parkeerplaats; na een weekendje Londen haalden we
  ‘s avonds de auto’s op en bleken beide auto voor duizenden euro’s schade te hebben. Waarschijnlijk ontstaan door eigen personeel die de auto’s voor de klanten wegzetten…!!!!
  Iedere poging om de schade vergoed te krijgen liep vast. Ook de eigenaresse van de parkeerplaats was niet bereikbaar. Uiteindelijk zelf de schade van bijna 2.000 euro zelf moeten betalen.

 10. Ik was van plan om iemand over de toonbank te trekken na het zien van de schade aan mijn auto ! Er is gewoon door iemand van Quick parking tegen een andere auto aan gereden. WAARDELOOS !!!

 11. Ik heb hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Na een weekendje weg haalde ik ‘s avonds mijn auto op en zag bij daglicht dat de zijkant flink beschadigd was. Later bleek voor bijna 2.000 euro schade ! Bij het bedrijf bleek niemand aanspreekbaar of verantwoordelijk. Uiteindelijk draaide ik dus zelf voor schade op. Quick Parking heeft voor mij helemaal afgedaan.

 12. Ik ben verbaast dat de beoordelingen van deze parking bij Schiphol zo negatief zijn. Persoonlijk parkeer ik altijd bij Quick parking in Brussel. Daar ben ik altijd goed en goedkoop geholpen… Succes

 13. Onze ervaring met Quikparking is gewoon goed. We hebben wel gekozen voor overdekt parkeren, en konden zelf onze auto wegzetten. De chauffeur was er binnen 10 minuten en heeft ons keurig afgezet bij de vertrekhal op Schiphol. Bij terugkomst, om 1.00u snachts, kwam het shuttlebusje al aanrijden toen we op de afgesproken plek aankwamen. Nette busjes, aardige chauffeurs die hielpen met de bagage. Een goede ervaring en voor herhaling vatbaar!

 14. wij hadden en fantastische ervaring … geweldig op tijd gehaald en gebracht
  alleen reden ze voor ons gevoel erg hard…
  prima … auto geen schades enz
  volgende keer weer

 15. Net terug van een tripje Londen en alweer een prima service van Quick Parking. Mijn koffer zat al in de bus voor ik er erg in had en binnen no time zat ik weer in de auto naar huis.Een echte aanrader!

 16. Elke minuut kost geld dus de snelle en goedkope service van Quick Parking bevalt mij uitstekend

 17. VLOTTE SERVICE, MAKKELIJK TE VINDEN, VOLGENDE KEER WEER!

 18. Wij hebben goede ervaringen bij Quick Parking. We werden erg netjes geholpen en zowel op de heen- als op de terugreis hoefden we nauwelijks te wachten. En dat voor die prijs, echt de moeite waard

 19. 16 oktober terug vanaf schiphol naar parking terrein de chauffeur nam de brief met bewijs in (weg bewijs dat we betaald hadden )
  nu gisteren een email gehad met de mededeling dat wij niet zijn komen opdagen en we nog eens 50% moeten betalen.
  Stelletje oplichters zijn het.
  Dit nooit weer !!!!!!!!!!

 20. Helaas werd door een reisgenoot door wat naamsverwarring hier gereserveerd.
  Het is het standaardverhaal.
  We werden niet apart naar Schiphol gereden, maar moesten meerdere oppikken op een andere parkeerplaats. De andere passagiers waren nog een parkeerplaats aan het zoeken en moesten nog met hun bagage naar de uitgang komen. Vrijwel een kwartier staan wachten.
  Overdekt parkeren maar in een open min of meer publieke parkeergarage bij een kantoorgebouw o.i.d.
  Ze schijnen gewoon plaatsen te huren in gedeeltelijk leegstaande gebouwen.
  Chauffeur zat onder het rijden niet handsfree te bellen.
  Onbeschoft gedrag toen we iets vroegen.
  Ook het mailtje dat je een no-show hebt en of je de helft maar wilt betalen schijnt standaard te zijn, kregen we ook, terwijl alles vooraf betaald was en we ook geweest zijn.

  NIET DOEN!!!!!!!!

 21. Trouwens, het is hetzelfde bedrijf als Budget parking.
  Op hun busjes astaan beide namen en het 0900 nummer is hetzelfde.

  Dus wees dubbel gewaarschuwd.

 22. Na middernacht terug op Schiphol. We waren bang dat het allemaal niet zo vlot zou lopen, maar onze chauffeur was op tijd en minuten later waren we la bij onze auto. Alles zoals afgesproken.

 23. Gevlogen via Zaventem. Brengen ging goed. Ophalen was een ramp: vele telefoontjes hielpen niet: er waren te weinig busjes ingezet waardoor lange wachttijd. Reactie was alleen maar “sorry”
  Doen we dus nooit meer.

 24. Na een eerste redelijk positieve ervaring met Quickparking nu een slechte. Quickparking blijkt min of meer hetzelfde te zijn als BestParking. Mijn reservering bij werd in eerste instantie niet (automatisch) bevestigd. Na enig bellen kreeg ik een bevestiging van een reservering bij BestParking. Die zitten echter niet op 2 maar op 10 min. rijden van Schiphol. Uiteraard heb ik die ongevraagde wijziging prompt geweigerd (wacht na 3 dagen nog wel op terugstorting van mijn betaling). Algemene indruk: amateurische budget-club waar je geluk mee moet hebben. Zijn huidige prijsniveau niet (meer) waard, zeker niet als je het ‘vroegboek-tarief’ van Schiphol’s eigen SmartParking kunt gebruiken.

 25. Redenen om NIET bij Quick Parking te parkeren:
  Schade aan onze auto. Linker koplamp en bumper volledig vernield. Schade € 1.260,–. Auto stond zo geparkeerd dat wij dat ’s-avonds laat om 11 uur op een slecht verlicht terrein niet konden zien. De verlichting zelf functioneerde gek genoeg overigens wel nog. Daags erna constateerden wij de schade daarom pas. Wij wonen in Zuid-Limburg dus dat is wel een afstand.
  Nemen schademelding niet serieus. Adviseren om mail te sturen. Beweren dat video-opnames van auto’s worden gemaakt bij aankomst en vertrek.
  Quick Parking ontkent iedere aansprakelijkheid op basis van artikel 6 van hun algemene voorwaarden. Lees deze algemene voorwaarden maar eens goed door!
  Ons advies: parkeer bij de iets duurdere parking bij de luchthaven zelf. Daar staat je auto in ieder geval veilig!!!

 26. Dit dus nooit meer. Bij terugkomst zat er een flinke deuk in mijn auto. Na een dikke twee weken wachten op reaktie werd er doodleuk verteld dat er op de camerabeelden niets te zien was en dat ik zelf voor bewijs moest zorgen dat deze schade bij hen is veroorzaakt. Ik had nog de kleur (blauw) doorgegeven van het voorwerp/voertuig die dit had veroorzaakt. Mocht er iemand zijn met schade aan zijn blauwe voertuig wat in het weekend van 7/8 juli is veroorzaakt, dan weet je het hoe het zit. Mijn auto is zilvergrijs. Ik geef er graag mijn email adres voor: akluft@gmail.com

 27. Ronduit waardeloos,het was voor ond de 1ste keer met Quick Parking,onvriendelijke mensen kon geen goeimorgen af,zeiden niets in de auto,moesten onze eigen koffers uit de auto halen en er weer in zetten,bleek bij terugkomst vakantie dat er geknoeid was aan onze wagen,onderdelen onder de motorkap waren losgedraaid.konden de rit naar huis niet normaal voortzetten.voor ons dit nooit weer.

 28. Met twee kleine kinderen is deze parking ideaal. Vlakbij Schiphol, lekker vlug met zo’n busje en op tijd. Ook toen we terug kwamen waren wel behoorlijk vlug weer bij onze auto. Prijs viel ook mee.

 29. Een woord: prima!

 30. We waren hartstikke melig toen we uit het vlieftuig kwamen. Ik geloof dat de chauffeur dat niet zo leuk vond maar heeft heeft ons wel naar de auto gebracht. Toen moeste we nog bijna twee uur rijden naar huis. Was wel lekker dat we zo naar onze auto werden gebracht

 31. Onbeleefd, onvriendelijk, te lang wachten en een enorme deuk in mijn auto. Dat is wat je krijgt bij Quick Parking.

 32. Wat een klo.. Zooi
  Je staat een uur te wachten op de bus om je naar je auto te brengen
  Slecht slecht slecht!!!
  Niet doen due boycot die zooi!!
  Het personeel kan er niks aan doen
  Er is vast in
  Mand die zijn zakken vult!!

 33. Reply
  Lodewijk van Nispen October 14, 2012 at 7:11 am

  Prima parkeren bij Schiphol. Bij vertrek effe moeten wachten, maar dat was gezellig.
  Bij terugkomst prima begeleiding, we stonden door mijn fout verkeerd te wachten en toen we bij de vertrekhal stonden binnen 2 minuten weer opweg naar de auto.
  Daar aangekomen stertte de auto niet, (mijn vrouw had leeslampje aangelater, !!!) ik bel Quick parking op en een auto komt aangereden en die zei oh ik haal de start accu op en binnen 7 minuten reden we blij en zeer tevreden over de hulp en service van Quick Parking naar huis. Hartelijk dank heren van Quick Parking tot de volgende vakantie.

 34. voor klachten bel de eigenaars personelijk.0621208998 of 0654300824

 35. Heenreis ging conform de beloftes en service.
  Terugreis niet.
  Mijn autosleutels bleken zoek te zijn.
  Na eerst alles in het kantoor nagezocht te hebben, tussen de honderden mapjes met sleutels, bleken ze daar niet te liggen. Het enige wat restte was op zoek te gaan naar de sleutels in een auto zelf. Het hele terrein moest gescand , auto voor auto, door mijzelf, want er was maar 1 medewerker op het kantoor omdat de andere moest shuttelen. Na een uur in het donker zoeken vond ik de auto met daarin een mapje waar mijn sleutels in lagen.
  Mijn indruk, chaotische administratie en de parkeerplek is ook niet echt vertrouwenwekkend. Gewoon een braak liggend grasveld zonder toezicht en van alle kanten te benaderen.
  Sinds deze ervaring parkeer ik alleen nog op maar op P3. Er werd mij vergoeding beloofd, maar is nooit gebeurd.

 36. vreselijk, waardeloos parkeer terrein, veel te vol en slecht te rijden zeker niet met koffers.
  auto’s staan ook op de weggetjes tussen de rijen en het is te nauw en te vol. we moesten een half uur wachten voordat er iemand kwam en het was zeer slecht te vinden.
  het duurde ook erg lang voordat de poort werd geopend.
  terugreis werden we gelukkig wel vlot opgehaald maar we doen dit nooit! weer, is niet snel en vreselijk terrein.

 37. Op de heenweg hebben we er ruim 3 kwartier over gedaan om van de parkeerplaats naar Schiphol te komen. Is inderdaad maar enkele minuten rijden, maar eerst een half uur op het busje staan wachten. Daarna moet iedereen nog eens pinnen.
  De terugweg ging iets beter. Ruim 30 minuten vanaf bellen dat we er zijn tot op de parkeerplaats.
  Die 3 minuten rijden zijn dus maar een heel klein deel van het verhaal.

 38. ik had net nieuwe auto gekocht ik betaalde extra kosten om de auto binnen te parkeren geen probleem heb ik ook betaalt.
  ik kom terug van me vakantie ik bel de schaufeur op ik werd opgehaald ik ging naar mn auto toe ik viel bijna neer ik kon niet geloven wat ik zach de hele zij kant dike duiken en krassen ik zei de auto is net een maand oud voor ik weg ging had ik fotos van me auto gemaakt bij quiq en zij ontkenen alles hufters nooit meer bij de hufters parkeren schade 4800 euro bedankt moest verzekering betalen en me premi weg

 39. Waardeloos , misten op 02 -7 op 5 min na onze vlucht
  Moest ook op p3 parkeren, kosten voor u neem ik aan ?
  Als ik die beslissing niet genomen had was de vakantie verziekt.
  Alvast bedankt ,nooit meer !!!!!!

 40. Doe het gewoon lekker niet, reserveren van een plek heeft geen zin er is niemand die controleerd of er nog wel plek is. Niemand helpt met je bagage. Er rijden maar 2 busjes voor max 7 personen per keer. Heenreis 20 min rondgereden om een plek te vinden en nog is 20 min wachten tot het busje kwam en ons naar schiphol bracht. Terugweg nog erger, stonden 35 mensen te wachten om opgehaald te worden en werd steeds meer, geen logica is wie als eerste word opgehaald dus voordringen en duwen en je bent aan de beurt, duurde 45 min tussen mijn telefoontje en pick up.

 41. Slechte ervaring met quickparking, heenweg duurde het een uur voordat we in een busje konden,elke keer moesten ze eerst naar de andere locatie,terugweg was nog erger 12 uur s’nachts na half uur wachten konden we in een busje bagage er al in zegt de chauffeur ik ga nu voor best parking rijden dus uitstappen terwijl toen ik het vroeg hij zei dat hij voor quickparking reed. Ik zeg dus ik parkeer nooit meer bij jullie en kreeg toen een flinke grote mond terug. Zeker niet meer daar parkeren!!

 42. Onveilig onze chauffeur reed 145 op de snelweg en 100 in de bebouwdem kom, drukte een slak die tochwel 120 reed van de weg, sneed andere weggebruikers. Jammer ik de snelheid niet heb kunnen loggen of filmen. Dat zou leuk en overtuigend bestand opgeleverd hebben voor trosradar ofzo. Daarbij was hij nog aan het bellen met een hand aan het stuur.

  Ophalen duurde lang en het was niet overzichtelijk wie op welke organisatie stond te wachte, gewoon stom om met 3 organisaties op hetzelfde punt klanten(vracht) op te halen.
  De manier waarop de andere chaffeurs aankwamen rijden, gaf mij de indruk dat ze allemaal een vergelijkbare rijstijl hadden.

  De opgegeven van de vluchtgegevens lijken niet gebruikt te worden voor de planning van de ritten. De chauffeur klaagde dat hij op het laatste moment is opgeroepen en er veel te veel klanten waren

  Voor ons niet weer

 43. Hier stuur je je ergste vijand nog niet naar toe! Na parkeren van de auto ‘s-nachts verzamelen op een groot terrein zonder beschutting of sanitair, afgezien van een oud klein bushokje (tevens kantoor voor betaling). Maar hier passen geen 25 personen in die stonden te wachten. Dus hopen dat het niet regent of dat je een sanitaire stop moet maken. Na 10 minuten arriveerde een grote touringcar die nog de nodige tijd bleef staan totdat iedereen had betaald. Je wordt, zo bleek, standaard gedropt bij Hal 3 en mag vervolgens zelf teruglopen naar Hal 1. Bij andere parkeerservicebedrijven was ik anders gewend. Bij terugkomst heeft niemand mij geholpen met onze bagage, hoeft overigens ook niet, maar propagandeer dan niet dat je deze service verleent. Bij terugkomst heb ik het nummer gebeld waar ik te horen kreeg dat ik met enkele minuten zou worden opgehaald. Op de aangewezen locatie bleek het een gekkenhuis! Veel wachters die in volstrekt willekeurige volgorde een plaats toe-eigende. De chauffeurs parkeerden op willekeurige plekken en wisten zich geen raad met de situatie. Wie het snelst met zijn koffers bij de bus was en vooral een grote mond kon opzetten mocht meerijden. Na een minuut of 30 waren we eindelijk weg met een groep kokend van woede op het parkeerdek. Wat een afsluiting van je fantastische vakantie. Kan enig overheidsinstelling dit bedrijf de vergunning ontnemen? Anderzijds doe ik graag een voorstel om de letters UICK in de bedrijfsnaam te veranderen naar UT. Ik kom geheel belangeloos de letters schilderen…

 44. Ik zie hier veel negatieve reacties. Misschien heb ik geluk gehad maar bij mij ging het prima. Wachttijd heen en terug minder dan vijf minuten. De locatie (S) waar ik stond is niet mooi geasfalteerd maar is ook niet dramatisch slecht. Alleen het is even opletten met de bagage bij het vervoer. Bij het openen van de kofferbak van het busje door de chauffeur lag m´n koffer direct al op straat.

 45. Voor het eerst via Arkefly geboekt voor een parkeerplek.
  Het parkeerterrein bij Arkefly was vol, voor de slagboom staan wachten totdat er een chauffeur ons begeleide naar een andere parkeerterrein. Dit terrein lag afgelegen en was niet geasfalteerd het leek meer op een bouwterrein vol met grote puntige stenen. Hier moest je met je auto en bagage over heen rijden. Ik had echt gedacht dat ik dadelijk vier lekke banden zou hebben. Volgens de chauffeur van het pendelbusje kon dit geen kwaad want ik had goede profiel op mijn banden zitten. Bij het ophalen van mij auto bleek door het rijden over die stenen mijn stuurkolom ontregeld was. Voor mij geen tweede keer. Ik betaal liever iets meer en zet hem volgende keer weer op smartparking neer.

 46. Helemaal goed voor ons. Na een belletje bij de douane, stond busje al klaar. Bij aankomst op de parking bleek ik mijn handtas op toilet te hebben laten hangen op Schiphol, dom en suf maar waar.

  Zonder pardon reed de chauffeur terug met mij om te tas op te halen, top service!!!

  Klein minpuntje is het vinden van de locatie. Navigatie snapt niet dat de wegen verlegd zijn en de beschrijving klopt niet helemaal. Ach, uitdaging moet er zijn. Locatie is top én inderdaad file vrij.

 47. Wat een slechte service! Geen begeleiding, geen hulp bij laden, onbeschoft zwaaien dat je mee moet komen en op de parkeerplaatsen: zoek het maar uit. Daaraan lang wachten in de regen omdat er geen busjes genoeg waren. De enige persoonlijke belangstelling was voor het betalen. Quickparking: nooooit weer.

 48. Als je de reacties leest op deze site wisselt het nogal. Wij lazen ze pas achteraf en zijn gewoon heel tevreden over hoe het is gegaan. Dus als we nog weer eens op vliegvakantie gaan zetten we onze gewoon weer op deze parking. Lekker makkelijk.

 49. Ha, ha, onze auto heeft zeven dagen en nachten naast de auto van Jaap gestaan (zie hierboven) en ja hoor, ook wat ons betreft is het allemaal prima gegaan. Geen lange wachttijden of zo en we zijn ook geholpen met de bagage. We zijn het dus wel eens met het verhaal van Jaap.

 50. De locatie is prima wel even zoeken waar je in moet rijden voor parkeren , maar even hier en daar vragen en gevonden .Parkeren overdekt ,ruim en plek genoeg . Gelijk contact met chauffeur die de
  parkeerplek aanwees , parkeren en instappen en naar vertrekhal.
  Terug even bellen , we komen eraan ( ca. 5 min)en het busje stond klaar.Een positieve ervaring en vlgd. keer weer Quickparking.

 51. Binnen 3 minuten op Schiphol. Absoluut niet, het duurde een half uur voordat het busje kwam en nog eens een kwartier voordat die wegreed. Ondertussen zoveel mensen verzameld dat we in 3 busjes moesten rijden. Totale onbegrip en desinteresse van de chauffeur. Op 5 min na onze vlucht gemist hierdoor! Terugweg netjes gebeld na de douane, vervolgens 25 min staan wachten op de busjes. Wederom had zich een groep gevormd. Geen snelle en persoonlijke service. Waardeloze service die de paar tientjes besparen niet waard is! Bijna ons weekendje weg verknald door deze waardeloze organisatie.

 52. we hadden valet parking gereserveerd. Alles was top geregeld.
  Bij schiphol stonden ze klaar om de auto te parkeren. Toen we in de nacht terug kwamen met 2 kinderen belde we bij de bagageband dat we waren geland en binnen tien minuten stonden ze weer voor de deur! Voor ons volgende keer weer, Top!!

 53. In 1 woord verschrikkelijk! Onprofessioneel, bijna onze vlucht gemist omdat ze de situatie totaal niet meester waren. Stonden met ongeveer 20 personen te wachten, niemand wist wat er zou gebeuren. Na een telefoontje naar het nummer dat je moest bellen als je aankomt (een ander krijg je niet), kreeg ik een man aan de lijn die doodleuk zei dat het momenteel heel erg druk is en hij zijn best doet extra busjes te regelen maar we moesten geduld hebben. Ja, na 45 min geraakt dat stilaan op! Transfer naar Schiphol is geen 3 min maar 15 min!! Nooit meer voor ons.

 54. Waardeloos!
  De parkeerplaats is zeer moeilijk te vinden.De parkeerplaats is niet meer dan slecht terrein vol met kuilen met een hek er om heen. Binnen 3 minuten op schiphol? Vergeet het maar, duurt zeker een half uur.
  Voor het ophalen kregen we een kaartje met de instructie om te bellen naar een 900-nummer, wat extra niet op de website kosten met zich mee brengt. Op dit kaartje staat vermeld dat je opgehaald wordt uitgang C, dit werd ook in werd ook nog een verteld bij het maken voor de afspraak om op te halen.
  Na 40 minuten maar eens gebeld waar het busje bleef. Bleek deze bij uitgang B te staan!
  Voortaan gewoon op Lang parkeren en met de shuttlebus van Schiphol zelf.
  Dus aan een ieder, maak geen gebruik van Quick Parking!!

 55. Ik las nadat ik gereserveerd had deze reviews en besloot te annuleren, waarvan ik een bevestiging heb gekregen. 3 dagen na terugkomst een mailtje.”In plaats van het totaalbedrag (€ 60,00) bij u in rekening te brengen, brengen wij u voor deze keer 50% in rekening.” Of ik dus dat maar even wil overmaken, dat gaat dus niet gebeuren.

 56. Ik verbaas me over bovenstaande negatieve reviews! Op 8 juli kwamen wij om 04:00 aan. We zaten binnen 5 minuten in een busje! Top toch! Trouwens, we werden direct en vriendelijk geholpen met onze bagage. Bij terugkomst op 17 juli hebben we gebeld en ze zeiden dat het busje al voor ons vluchtnummer klaarstond. Wederom keurig geholpen met de koffer, 8 minuten rijden en we zaten weer lekker in de auto. Ik kan niet anders zeggen dan; volgende keer zeker weer!

 57. Te weinig buscapaciteit voor het aantal personen wat vervoerd dient te worden. Wij landden midden in de nacht en hebben 30 minuten buiten gewacht met 2 kinderen. Bij het reserveren geven klanten hun vluchtgegevens door. Doe er dan ook iets mee!!!!! Hierop hadden jullie kunnen anticiperen door grotere/meer bussen te regelen. Ook zielig voor het personeel die kregen de volle laag terwijl die mensen er niks aan konden doen!

 58. We staan inmiddels met 5 gezinnen een half uur te wachten op Schiphol. Het betaalde nummer wordt niet beantwoord en het mobiele nummer ook niet. De heenreis was hoed geregeld maar dit is erg beroerd.

 59. Nooit meer, veel te lang wachten op vervoer naar en van schiphol. Bovendien op schiphol speurtocht naar ophaalplaats. Voortaan gewoon weer op P3 parkeren.

 60. De eerste en de laatste keer. Op het reserveringsbewijs staat het adres Aalsmeerderweg 511 dus ingetoetst op de Tom Tom. Midden op de grote weg moesten we afslaan waar geen afslag was . Meerdere ronden gereden. Na het adres gevonden te hebben was er geen parkeerplaats. Met als resultaat het vliegtuig gemist! Wat een waardeloze frutfirma. NOOIT MEER !!!

 61. Goede ervaring, doe het de volgende keer direct weer. Locatie S is prima parkeerterrein, verlicht, etc. Diep in de nacht opgehaald en dat was ook goed geregeld. Voordat ik mijn koffer had gebeld en bus stond netjes te wachten

  De belofte dat je er binnen 3 minuten bent is niet helemaal waar (10 min rijden). Dus neem gewoon een halfuurtje de tijd, zou je ook doen als je op P3 gaat staan. Tip voor de organisatie, zet GPS coordinaten bij de bevestiging, zorgt voor iets minder verwarring dan een km-lange straat zonder huisnummers. Gelukkig staan er overal mega borden en vlaggen dus het is als je een beetje rondkijkt prima te vinden

 62. Waardeloze service. Afgelopen nacht 3 kwartier staan wachten, onduidelijke beschrijving waar je nu nachts ècht moet wachten, VEEL te winig bussen terwijl men kan weten hoeveel passagiers er op dat moment aankomen. Bij instappen grote chaos. Nooit weer!!!!

 63. Quickparking lijkt een goede service, ja het is goedkoop en klinkt leuk dat je met een busje naar schiphol wordt gebracht. Je kan bij schiphol parkeren en dan gaat er 2 keer in het uur een bus die je naar schiphol brengt, dat is eigenlijk sneller omdat ze bij quickparking niet willen rijden als het een half vol busje is.

  Daarnaast vraag ik mij af of er wel eens mensen op de niet overdekte parkeerplaats hebben gestaan. Deze wordt compleet volgeduwd met auto’s, ook buiten de vakken waardoor er schade aan mijn auto is ontstaan. De eigenaar/eigenaresse krijg je niet te spreken en de persoon die erover gaat die is verdacht slecht bereikbaar.

  1 keer maar nooit meer. Personeel op de heenweg was aardig en behulpzaam (meisje), maar op de terugweg had ik meer een stuk straat vuil, hij bleef nog net niet zitten in de auto…

 64. Ik heb hier gewerkt. Je probeert het zo leuk mogelijk te houden voor de klanten (jij bent immers het gezicht wat ze zien) maar dat kan gewoon weg niet.

  Er wordt verwacht dat je met een vol busje naar schiphol rijdt, deze rit van de parkeerplaats naar schiphol vertrek of aankomst hal duurt toch echt wel ongeveer 10 minuten.

  Het aantal reserveringen ligt vaak boven de capaciteit van de parkeerplaatsen waardoor alles maar wordt volgepropt. Op die manier krijg je dus zoals veel mensen aangeven: Schade. Ook de zogenoemde Valet Parking service, rijdt er gewoon een student (net als ik) in willekeurige auto’s, enige rijervaring is soms ver te zoeken, op een overvolle parkeerplaats waardoor het simpelweg niet kan worden voorkomen dat er schade wordt gereden..

  Mensen geven aan dat bij het ophalen het vaak druk is, dat klopt! En ja je moet dan duwen en voordringen want wij wisten niet wie er als eerst was. Je zou denk ik met meer comfort via schiphol parking kunnen parkeren. De bus gaat 2 keer in het uur en dat is denk ik comfortabeler dan Quickparcking

 65. Wat een geweldig slechte service, afgesproken op maandag, ons weer op te halen, blijkt de persoon die ons op moest halen in Amsterdam te zitten terwijl wij op Rotterdam staan.
  Wordt geen alternatief aan geboden, dit is voor ons de eerste en de laatste keer.
  WAARDELOOS!!!!!!!!!!!!

 66. Quick Parking Eindhoven? Het enige dat je moet doen is dit bedrijf heel quick vergeten. Wat een achterlijk gedoe.
  Besparen op parkeren? Terwijl je op vakantie gaat? Service? Vergeet het maar. Achterlijke onbeschofte medewerkers die je na een lange reis met een busje naar je auto moeten brengen.
  Daar naar toe word je nog een heel stuk van het vliegveld afgezet. Kun je nog een heel stuk lopen.
  Terug van de vakantie weer dat stuk lopen en sta je met een beetje pech een half uur te wachten. Vervolgens een km of vier naar de parkeerplaats (vrij toegankelijk voor iedereen).
  Eens maar nooit weer. Geen sterren.

 67. Bijna een half jaar van te voren gereserveerd en betaald, maar op de locatie aangekomen kon men mijn reservering nergens vinden, ik was zo verstandig geweest om het betaalbewijs mee te nemen, maar daar waren ze in eerste instantie niet van onder de indruk. Pas na lang soebatten mocht ik mijn auto toch zelf parkeren, en op de betaling zouden ze bij mijn terugkomst wel terug komen. Bij terugkomst bijna een uur moeten wachten op het busje, maar over de betaling werd niet meer besproken. Alles bij elkaar een zeer slechte ervaring, met dit bedrijf doe ik echt nooit meer zaken.

 68. Gisteren midden in de nacht geland.
  Beste chaufeur wist ons te vertellen dat er bij betaald moest worden. Kon echter niet aangeven waarom, wel had hij de mededeling dat we anders niet mee konden. We konden aantonen dat we van te voren betaald hadden. Betalingsbewijs kon hij niet geven. Iets wat me zeer vreemd lijkt, lijkt een beetje op oplichting. Onderweg contineu bezig met zijn telefoon, niet echt een veilige riit.

  Bij aankomst parkeer terrein wist meneer niet hoe snel hij weg moest zijn.
  Moge duidelijk zijn eens en nooit meer met de boevenbende

 69. net weer een reservering gedaan. Is ons vorig jaar goed bevallen. Wel even zoeken omdat de navigatie het adres niet kon vinden maar we zijn er wel gekomen dus. ik mocht de auto zelf parkeren en mijn sleutel heb ik niet hoeven af te geven. Wel was het terrein verregend en dus diepe plassen water maar oke, dat heb ik bij P4 ( Schiphol) ook wel eens meegemaakt. Enige verwarring was bij terugkomst, wij zoeken naar het busje wat ons heeft gebracht, bleek het een touringcar formaat te hebben. Je auto staat achter een slagboom dus betrekkelijk veilig vinden wij.

 70. Lang wachten, onverhard off road parkeerterrein en zelf je koffers in en uitladen. Beloofde korting via Arke bleek ineens ter plekke alsnog betaald te moeten worden. Absoluut eemmalig geweest!

 71. Waardeloos!! Heeft ons € 350 gekost. Bestrating laat voor een deel te wensen over, je rijd over stenen. Ook duurde het even om een plekje te vinden. Onderkant auto schraapte over de stenen waardoor uitlaat kapot is gegaan. Met de koffers ook niet te doen dan maar tillen, 2 koffer en een buggy met baby.
  prijs kwaliteit verhouding is uit balans.

  Nooit meer!!

 72. Waardeloos. …gewoon niet doen.
  Bij aankomst dik half uur staan wachten.
  Na telefoontje werd ons verzekerd dat er snel een busje zou komen.
  Werd nog heel spannend of we vliegtuig konden halen.
  Niet leuk.
  Terug met zijn allen in een bus gepropt.
  06 nummer niet te bereiken.
  Eens maar nooit weer.

 73. Waardeloos!!!!!!
  WE hadden in eerste instantie problemen om de parkeerplaats te vinden,mn tomtom was de weg kwijt. helaas stond nergens een bord waar heen, lang gezocht en hoewel we ruimschoots thuis waren weggereden was het op het nippertje dat we het vliegtuig hebben gehaald. Parkeerplaats was trouwens niet verhard en veel diepe kuilen.
  Terug op schiphol gebeld en er werd al direct gezegd dat er een bus onderweg was. Wij vol goede hoop uitgekeken naar een oranje bus want dit was ons duidelijk gemaakt. Na een half uur nog maar eens gebeld op het 06 nummer. geen contact. 5 minuten laten weer geprobeerd nu op hey 0900 nummer,40 cent per minuut en ook hier werd aangegeven dat we naar een oranje bus moesten uitkijken.Toen de stem aangaf dat je iemand kon spreken werd de verbinding verbroken. Niet bepaald een goede service. Nu ben ik niet het type dat snel opgeeft dus nog ongeveer 6x gebeld,telkens werd de verbinding verbroken. Na een kwartier kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Ik vertelde dus dat ik ondertussen een uur stond te wachten en nog geen oranje bus had gezien, waarna de medewerker vrolijk vertelde dat er ook andere kleuren busjes rondreden met schiphol-rijk erop en dat er nu een groen zwarte bus onderweg was. Er stonden natuurlijk nog meer mensen te wachten,een groep personen met een ernstig zieke stond ook al een uur te wachten en was het zo zat dat deze maar een taxi heeft genomen.Extra kosten natuurlijk!!! Ik had het ook wel gehad en stond ook op het punt een taxi te nemen toen er een groen zwart busje aan kwam rijden. Ruim 1 uur en 15 minuten staan wachten!! In het busje was een dame van Arke reisorganisatie die vertelde dat er al heel veel klachten waren over Quickparking,niet verwonderlijk dus mensen wees slim,betaal iets meer voor lang parkeren op schiphol want daar staan wel om de 3 minuten bussen klaar om je naar je auto te brengen. Ik heb mn lesje geleerd. Dit was éénmaal en nooit weer

 74. zeer slecht. 1 keer valet parking gebruikt. toen ik hem terug kreeg was hij smerig en zaten er krassen op. bovendien kon ik via de track en trace in de auto zien dat er mee gereden was. er was zelfs een bekeuring gescoord terwijl ik aan de andere kant van de wereld zat.

  ze hebben die nooit betaald en het ontkend .ik moest het maar met het cjib regelen.

 75. 3.3
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  80
  Personeel
  80
  Service
  10

  Zeer slechte ervaring op de terug reis. 50 minuten staan wachten voor er een busje kwam. In de tussentijd 2 x gebeld en men beweerde stellig dat er vervoer onderweg was. Men maakt niet waar wat is beloofd.

  + PROS: Dichtbij vliegveld. Op de heenweg direct weg gebracht
  - CONS: Zeer slechte ervaring op de terug weg. 21.35 gebeld en pas om 22.30 opgehaald. Chauffeur zei dat er 20 minuten daar voor ook een busje was geweest maar we stonden daar met 15 mensen al meer dan een half uur en niemand heeft een busje gezien. Iedereen was zeer boos. Voor mij geen aanrader!
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 76. 1.4
  Locatie
  30
  Prijs
  50
  Afstand
  60
  Personeel
  0
  Service
  0

  Rounduit SLECHT!
  Het was zaterdagmorgen vroeg dat mijn vrouw en ik op uw parkeerterrein arriveerden en wel om 02.30 precies.
  Het was even zoeken, maar ik vond een parkeerplek en ging op weg met mijn koffers naar de bushalte op uw terrein.
  Daar was uw medewerker druk doende om zoveel mogelijk mensen in zijn auto te krijgen.
  Één en ander duurde om onduidelijke redenen maar en toen hij uiteindelijk vertrok vroeg ik hem wanneer wij aan de beurt waren.
  Volgens hem zou er over 5 minuten een volgend busje komen met zijn collega daar in.
  Het duurde meer dan een half uur voordat het busje arriveerde, met daar in dezelfde man die ik sprak.
  Toen ik ietwat ironische opmerkte waar zijn collega was, liet hij weten dat die ook reed, de man begreep duidelijk niet wat er aan de hand was, of deed net alsof, omdat hij me niet herkende?
  Intussen stonden er wederom meer mensen te wachten dan de capaciteit van de bus toeliet, en hebben meer mensen dus vertraging opgelopen.

  Eenmaal in de bus bleek dat we er qua wachten nog niet waren want uw medewerker bleek ook verantwoordelijk voor de administratieve handelingen, want zo bleek, wij waren de enigen die hadden betaald.
  De rest van het gezelschap moest nog betalen, en aangezien uw chauffeur geen contante betalingen aankon moest men pinnen, wat ook weer problemen en dus wachten tot gevolg had.
  Uiteindelijk liet ik de chauffeur weten dat het inmiddels toch wel tijd werd, het was even voor 03.30 en onze 90 minuten min. van te voren waren al op.
  Toen ik hem vroeg of de koffers nog wel geaccepteerd zouden worden door hem keek hij me stomverbaasd aan, hij begreep niet waar ik het over had.
  Volgens hem nam hij geen koffers in en dat deed Arke ook jaren daarvoor niet, terwijl dit wel degelijk benoemd staat in de bevestiging.
  Gelukkig was er een dame van uw bedrijf die ons (wel) hielp met de koffers, want het scannen was wel een precies karweitje.
  Uiteindelijk konden we daarna in 1 keer doorlopen naar de gate, waar we uiteindelijk nog net niet werden omgeroepen, deze stress moet je niet hebben vlak voor je vakantie.

  Helaas ook op de terugweg bleek dat er NIET voor iedereen apart wordt gereden, ging er net voor mij een busjes weg met 2 gezelschappen (met nog zat ruimte overigens), de volgende, die gelukkig al klaarstond wilde net wegrijden toen zich 3 Duitsers meldden die niet wisten op welke terrein ze stonden.
  Ook dit gaf het nodige oponthoud, alhoewel te overzien en vanuit menselijke overwegingen, buitenlander in Nederland nog wel te volgen, maar niet conform de hieronder genoemde zaken.

  Maar…. nooit meer!

  + PROS: Zou het zo gauw niet weten, echt niet
  - CONS: Talloze...
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 77. ik heb gereserveerd en een paar dagen later afgezegd dat was op 9-5, gelijk mijn rekeninggegevens meegestuurd. inmiddels nog geen geld terug ruim 3 weken later, als je belt krijg je de reactie dat alles bij de administratie ligt maar wanneer je geld terugkomt kunnen ze je niet vertellen. nog een paar dagen en ik zet mijn rechtsbijstand erachteraan.

 78. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Verkeerde routebeschrijving. Als je gaat bellen voor de juiste adressering kost je dat per keer 1 euro. Het is ipv de beloofde 3 minuten zeker 15 minuten voordat je op Schiphol bent. Je auto staat op een soort grasveld met slechte bestrating ertussen. Hebben bij aankomst ruim drie kwartier moeten wachten. Bij bellen waar de bus bleef elke keer een smoesje. Maar wel elke keer weer 1 euro moeten betalen voor het bellen. Grote oplichtersbende is het. Eerste en laatste keer!!!!

  + PROS: Geen enkele. Waardeloos!!!
  - CONS: Alles waardeloos!!!!
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 79. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  20
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  0

  Het parkeerterrein was slecht, putten en gaten, ik kon net een plek vinden om mn auto tussen te frommelen. Onduidelijkheid over de boeking vervolgens. De shuttle was wel op tijd, maar zeker niet luxe zoals omschreven. Bij terugkomst heel lang op de shuttle staan wachten, zelfs na 2x gebeld te hebben. Vervolgens mijn auto aangetroffen met een grote deuk erin, waar ik totaal geen medewerking mee kreeg van quickparking dit op te lossen, bijv door een evt dader via de camerabeelden op te sporen…
  Camera’s waren dus voor niks in dit geval. Ik parkeer hier nooit meer.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 80. Een aantal jaar geleden positieve ervaring met quickparking, toen ze nog 1 locatie hadden en een klein bedrijf waren. Nu is het een absolute NO GO!! Bedenk je twee keer voor je hier je auto achterlaat…..Gisteren zijn we teruggekomen. De heenreis was okay, met een grote bus eerst langs een andere parkeerplaats, ongeveer 20 minuten onderweg geweest. Terug was een drama!! Het nummer wat je moet bellen om je aankomst te melden kost 1 euro per gesprek. De verbinding is erg slecht en de medewerker is slecht te verstaan. Op de heenreis was ons gezegd te gaan staan op dezelfde plaats waar we afgezet werden. Zo gezegd zo gedaan. Na een kwartier geen bus. Weer een 1 euro gesprek. Blijkbaar moesten we ergens anders wachten bij C13. Geen C13 te bekennen. Weer gebeld, wachten, weer slechte lijn, onverstaanbaar, weer 1 euro….. Gefrustreerd in een taxi a 25 euro gestapt, de goede man had geen idee waar hij moest zijn. Inmiddels zijn er minimaal 4 verschillende locaties in gebruik door Quickparking met de nodige onduidelijkheid. Vervolgens auto blijkt de auto beschadigd en gaat de slachtboom (hoe anders kan je het noemen bij zo’n horrorbedrijf) niet open. Weer gebeld, wachten, weer slechte lijn, onverstaanbaar, 1 euro, blijkbaar moet je door de linkerkant van de slagboom rijden….Wat een frustratie. Dit NOOIT NOOIT meer!!

 81. De ene helft van de S locatie is asvalt de andere helft grind van beton. Uiteraard was ik verplicht daar te parkeren omdat het asvalt vol stond het resultaat 2 krassen op mijn auto en de auto die naast me stond geparkeerd had een lekke band. Echt onacceptabel kom je terug van vakantie is je auto beschadigd of heb je een lekke band. Daarnaast duurde het 25 minuten voordat het busje op schiphol ons oppikte ipv de 10 minuten die zij claimen

 82. 4.5
  Locatie
  90
  Prijs
  80
  Afstand
  90
  Personeel
  90
  Service
  100

  afgelopen 8 dagen gebruik gemaakt van deze parkeer mogelijkheid. Het vinden van de parkeerplaats was iets lastiger dan gedacht maar niet heel moeilijk. Parkeerplaats was verder prima in orde. Het vinden van een vrijeplaats was wat lastiger maar door de uitbreiding hebben we die achterin nog gevonden. Dit nieuwe stuk was wel verhard maar nog niet geasfalteerd.
  Bij aankomst keurige kentekenherkenning en hek open. Na 5 minuten de bus en de jongens hielpen keurig mee om de koffers naar de bus te krijgen. Gisternacht teruggekomen om ca. 2:00 en gebeld bij de bagage band. Helaas net de eerste bus gemist. Hierop nog een keer gebeld en te horen gekregen dat er meerdere busjes reden, dit bleek te kloppen en binnen 10 minuten was de volgende er. Wel was het lastig c13 te vinden. Loop uit de hal bij schiphol rechtdoor (taxistandplaats), 2x zebra overstekken, rug naar de vertrekhal en dan rechtsaf lopen. Ongeveer aan de andere kant van B13.
  Deze medewerker heeft de koffers achterin gedaan (dit ging vrij lomp maar minder dan op de luchthavens, aandachtpuntje!), hierop lekker vlot naar de parkeerplaats gebracht waar ook de andere bus nog stond.

  Kleine tips: wij reizde met een gezin, volgende keer zet ik die op het parkeerterrein af bij de bushalte en laden we daar de koffers uit om daarna 1 iemand de auto te laten parkere. Dit scheelt als je ver weg staat veel geschouw. Bij terugkomst uiteraard in omgekeerde volgorde.

  Prima geregeld en goed voor elkaar. Wel nog wat plak op de auto van bomen die om het terrein heen liggen maar verder geen opmerkingen.

  + PROS: groot, professioneel. Continuïteit.
  - CONS: Is langer dan 4 minuten maar alsnog wel dichtbij.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 83. 3
  Locatie
  20
  Prijs
  80
  Afstand
  100
  Personeel
  80
  Service
  20

  Wij zijn via de TUI site bij Quick Parking terecht gekomen en hebben daar een plek gereserveerd. Eenmaal aangekomen op het adres bleek het vol te zijn en werd ons verteld dat we naar een andere locatie moesten rijden iets verder op. De locatie waar we heen werden verwezen, was een groot onverhard terrein. Het hele terrein stond bomvol auto’s, wat mensen ertoe dwong om de auto bijna midden op het rijpad te zetten. Wij hebben dit uiteindelijk ook gedaan, omdat we geen andere keus hadden en de transferbus stond de wachten.

  Kortom, vriendelijk personeel maar daarentegen wel belachelijk dat we naar een overvol terrein werden verwezen.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 84. 1.8
  Locatie
  40
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  10
  Service
  10

  Het lijkt wel mooi, dichtbij Schiphol goedkoper parkeren. Maar dat is het niet. Lokatie(s) zijn lastig te bereiken, gereserveerde parkeerplaats blijkt bij aankomst gewoon bezet te zijn. Midden in de nacht terug komen betekent lang wachten op bus, die dan ook nog eens vol is zodat je op de volgende mag wachten. Totaal meer dan een uur gewacht. Telefoon wordt niet beantwoord, zowel bij aankomst als bij terugkomst.

  - CONS: Moeilijk te vinden. Gereserveerde plaatsen blijken gewoon bezet te zijn. Telefoon wordt niet opgenomen. Uur wachten in de nacht totdat bus komt.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 85. 2.6
  Locatie
  40
  Prijs
  60
  Afstand
  80
  Personeel
  40
  Service
  40

  Slecht te vinden midden in de nacht, maar uiteindelijk waren we snel op Schiphol en terug ook weer op de parkeerplaats, maar wat is het daar krap voor de bus op locatie S om te keren , toen ook erg geschrokken toen de chauffeur zijn achterkant boorde in een zwarte/ blauwe Mercedes z’n zijdeur en zijn weg weer vrolijk volgde na ons achter gelaten te hebben! Dit gebeurde in de nacht van 18-08-2016. Voor mij voortaan weer op P3.. Beter gevoel bij!

  + PROS: Goedkoop
  - CONS: Te weinig plaats en bij overvol parkeren naast de originele vakken..
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 86. 2.5
  Locatie
  20
  Prijs
  70
  Afstand
  60
  Personeel
  40
  Service
  60

  hele slechte ervaring vannacht bij terugkomst, de bus raakte bij het achteruit rijden een zwarte/blauwe Mercedes en is bij het keren gewoon door gereden, ik hoop maar dat dit samen met de eigenaar geregeld word, je zult je auto maar zo zien staan bij terugkomst!

  + PROS: mooi dichtbij Schiphol
  - CONS: rommelige parkeerplaats , smal en donker!
  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this
 87. Alle plekken waren bezet terwijl ik vooraf had gereserveerd en betaald. Ik moest verschillende parkeergarages proberen om uiteindelijk een plek te vinden, waardoor ik veel te laat was. Daarbij komt dat het veel te lang duurde voor een een shuttlebus aankwam. Oftewel een zeer slechte ervaring

 88. 2.4
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  80
  Personeel
  0
  Service
  0

  overdekte parking was goed , en bij het wegvoeren naar de luchthaven hadden we een vriendelijke chauffeur van de schuttlebus die ons zei waar we moesten zijn. Onze vrienden hadden een andere (grote) schuttlebus die hen aan de verkeerde vertrekhal afzette en ook geen uitleg gaf waar ze moesten zijn, waardoor deze bijna te laat waren. Toen we deze nacht terug kwamen vonden we de bus niet direct. Na even zoeken vonden wij deze, maar de chauffeur was supppppppppper onvriendelijk, een echte onbeleefde zak. Hij hielp niet, en schold ons bijna uit. Het was alsof hij had moeten wachten op ons, maar na ons kwamen nog tal van mensen aan voor deze bus.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 89. 2.5
  Locatie
  80
  Prijs
  60
  Afstand
  80
  Personeel
  20
  Service
  10

  Eens maar nooit weer.

  + PROS: Goedkoop, lekker dichtbij Schiphol. Makkelijk te reserveren.
  - CONS: Voor het eerst gebruik van gemaakt. Na aankomst snachts op Schiphol, gebeld volgens instructie, ik moest instappen in een grijze bus, verder geen informatie. Omdat de achterdeur van de bus ook open stond, gewoon achterin gaan zitten. Vervolgens reed de bus mijn parkeerplaats voorbij. Ik had de chauffeur moeten melden waar ik er uit wilde maar dit was niet verteld. Vervolgens moest ik het hele rondje mee om andere mensen weg te brengen en op te halen. Mensen die instapten moesten meestal nog betalen, pinapparaat deed het niet. Gevolg was dat ik 50min in de bus heb gezeten. In die tijd had ik thuis kunnen zijn. Chauffeur was ook niet al te vriendelijk, totaal geen communicatie. Af en toe riep hij wat door de volle bis maar slecht verstaanbaar. Eens maar nooit meer. Dan maar wat meer betalen.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 90. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Meer dan een uur op de bus moeten wachten. Meerdere malen contact gezocht met Quick parking. Helaas werd ik een aantal keer weggedrukt en als er wel opgenomen werd, dan zou de bus er binnen “10 minuten” zijn (Not). Schandalig hoe de service daarna aan de telefoon is.
  Ik raad niemand deze “Quick” parking aan!

  + PROS: Kan ze helaas niet benoemen...
  - CONS: Meer dan een uur op de bus moeten wachten. Meerdere malen contact gezocht met Quick parking. Helaas werd ik een aantal keer weggedrukt en als er wel opgenomen werd, dan zou de bus er binnen "10 minuten" zijn (Not). Schandalig hoe de service daarna aan de telefoon is. Ik raad niemand deze parking aan!
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 91. 0.8
  Locatie
  20
  Prijs
  60
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  0

  Slechte ervaring. Bijna 40 minuten gewacht op de shuttle bus en de rit naar parkeerplek duurde ook dik een half uur. Bussen zaten overvol en slecht telefonisch contact. Nooit weer

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 92. 1.2
  Locatie
  60
  Prijs
  40
  Afstand
  20
  Personeel
  0
  Service
  0

  Wat een stelletje rommelaars. Na altijd P3 gebruikt te hebben Quick parking eens geprobeerd. Tien euro goedkoper dan P3 maar mensen wat een geklungel. Op heenreis komt na meer dan 20 minuten wachten een busje die vervolgens zonder ons mee te nemen wegrijdt omdat ie eerst nog langs divers hotels moest mensen wegbrengen. Chauffeur kon niet zeggen wanneer volgende bus kwam. Op de terugweg ‘s avonds 18.30 meer dan een uur wachten in de kou. Diverse keren gebeld, jonge jongen aan de lijn die liegt dat de bus net is geweest terwijl wij stonden te wachten. Dan vertellen dat er maar 1 bus rijdt de rest was “uitgevallen”. Ondertussen 4x P3 bus zien wegrijden. Onderweg nog eens van chauffeur wisselen. Maken beloften op hun site totaal niet waar. Je wordt NIET met je bagage geholpen, er zijn GEEN kinderzitjes, geen 10 min. rijden via cargoroute maar gewoon via openbare weg, ruim 20 minuten onderweg, etc. Al met al een flutervaring. Voor ons voortaan gewoon weer P3.

  + PROS: Geen. Kan niet op tegen de betrouwbaarheid van P3.
  - CONS: Veel
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 93. 0.3
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  0
  Service
  0

  Nooit, maar dan ook nooit meer Quick Parking!

  Nog nooit zijn mijn vrouw en ik zo schandalig behandeld, beledigd en uitgescholden als door een chauffeur van Quick Parking Schiphol. Na meerdere keren te hebben gebeld, kwam na drie kwartier een afhaalbusje. Tijdens de telefoongesprekken werden we al onaangenaam te woord gestaan. De chauffeer was uitermate grofgebekt en agressief. Hij sloot de deuren van het busje toen het busje voor de helft gevuld was en liet verbaasde passagiers tien minuten in de regen wachten terwijl hij een telefoongesprek voerde.
  Toen uiteindelijk de deuren weer open gingen schold hij enkele instappende passagiers uit. Zijn rijstijl naar de eerste Quick Parking stop was opgefokt. Het busje was stampvol, koffers stonden opgestapeld in het middenpad. Voor een rood stoplicht ging hij vol in de remmen.
  Bij aankomst op de eerste stop, stond hij op uit zijn chauffeursstoel, hield de deuren gesloten en begon iedereen luid schreeuwend uit te schelden, met vele “GVD’s” op zeer dreigende toon. Hij was door het dolle heen. De passagiers konden hun oren niet geloven!
  Een dame van 60+ werd onwel en de passagiers riepen dat de deur open moest om haar eruit te laten. De chauffeur weigerde en ging door met uitschelden. Hij opende pas de deur nadat alle passagiers daarop luidkeels bleven aandringen. De dame in kwestie ging trillend van ellende de bus uit. Zij werd daarbij en passant door de chauffeur nog wel even voor “kutwijf” uitgemaakt.
  Conclusie: nooit, maar dan ook nooit meer iets met Quick Parking te maken willen hebben.

  + PROS: Kan geen enkel voordeel bedenken.
  - CONS: Onbeschoft personeel. Schokkend!
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 94. 1.7
  Locatie
  50
  Prijs
  70
  Afstand
  50
  Personeel
  0
  Service
  0

  Wij zaten met ons gezin ook op het busje op20 okt,en hebben idd een kwartier in de regen gestaan omdat deze de deuren voor onze neus sloot. We zijn opgestapt,en de eerste halte kwam er een getinte man bemiddelen. Zijn taal was niet mals,wist niet dat dat in NL zo gebeurd. Toen die vrouw uitgestapt was,omdat ze onwel werd,werd ze ook nog aangevallen door die taalkrachtige man. Mijn man is zelfs uitgestapt om tussen te komen. Dit zou gaan over Sebastiaan en zijn reddende ENGEL. Uiteindelijk hebben 2 andere chauffeurs de rit verder gezet,die wel manieren hadden.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 95. 0.4
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  0

  Afgelopen vrijdag 21 oktober (weer) gebruik gemaakt van Quick Parking. Na vele keren van deze service gebruik gemaakt te hebben is het nu definitief afgelopen.
  Parkeren op locatie S en in “3 minuten” naar de Terminal. Staat duidelijk op de site aangegeven. Echter de werkelijkheid is totaal anders.
  1) 15 minuten wachten op de bus nádat je op locatie S geparkeerd hebt.
  2) Eindelijk komt de bus, echter gaat deze niet direct naar Schiphol, maar gaat vervolgens via diverse hotels in de omgeving mensen ‘wegbrengen/ophalen’ (die er dus niet waren)
  3) Bij elk hotel enige minuten stilstaan en op – niemand – wachten
  4) Na de chauffeur gevraagd te hebben of deze ‘service’ nieuw was – want ik was tot op dat moment gewend om direct naar Schiphol gebracht te worden – werd ik op onvriendelijke wijze toegesnauwd om maar vroeger van huis te vertrekken
  5) Eindelijk op weg naar de terminal, werd er bij het kantoor van QuickParking opnieuw gestopt. De chauffeur ging zich bij de op dat moment in dienstziende persoon beklagen over mijn opmerkingen
  6) Deze persoon kwam de bus in met de vraag of er een probleem was. Weliswaar op klantvriendelijke manier, maar ik had geen tijd meer voor een discussie.
  7) Uiteindelijk 45 minuten verloren.
  Dit staat niet in verhouding tot de ‘3 minuten’ en de zogenaamde lage prijs.
  Volgende keer gewoon taxi of lang parkeren van Schiphol, want dan ben je verzekerd van elke 7 minuten een bus en een directe verbinding.

  + PROS: Eén vriendelijke chauffeur op de terugweg.
  - CONS: Alle beloften zoals op hun site is omschreven komen niet overeen met de werkelijkheid.
  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this
 96. 1.6
  Locatie
  40
  Prijs
  40
  Afstand
  40
  Personeel
  20
  Service
  20

  Dit bedrijf gekozen omdat we dachten dat we dan niet of nauwelijks hoefden te wachten en het was maar weinig duurder dan andere parkings. op de heenreis 20 minuten in de kou staan wachten voor er een busje was. Terug precies hetzelfde verhaal. Alle andere shuttles waren al gekomen om de passagiers op te pikken…we waren de laatste! Onze zoon stond ergens anders geparkeerd. Hij betaalde minder, stond dichterbij en werd eerder opgehaald. Scheelde met ons 17 minuten. Voor ons geen quick parking meer!

  + PROS: Geen
  - CONS: Allesbehalve quick!
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 97. 3.1
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  80
  Personeel
  70
  Service
  0

  We hadden voor 4 dagen gereserveerd. De aankomst was goed. Het is volledig geautomatiseerd. Je moet je bevestiging scannen en dan gaat de poort/slagboom open en je parkeert je auto. We moesten ca 10 minuten wachten voordat de pendelbus kwam. deze ging daarna na een drietal hotels, waar erg veel passagiers instapten . Al met al duurde het zo’n 50 minuten tussen parkeren auto en aankomst Schiphol. . Omdat op de site staat dat het zo’n 3 minuten van schiphol is,vind ik dit misleidend. Helaas misten we daarom onze vlucht.
  Op de terugweg was het nog erger: op de reservering staat dat je een 0900 of 06 nummer moet bellen. Na het ophalen van onze bagage gingen we naar een ophaalpunt. Daar hebben we 20 minuten geacht en kwam er een busje waar max 20 man in konden. Helaas was deze zó vol, zodat we nog een 20 minuten moesten wachten.
  Ik heb hier een slecht gevoel van gekregen en beveel dit bedrijf niet aan.
  Oh, ja : op hun site staan alleen positieve reviews. De minder goede plaatsen ze niet….

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 98. 1.4
  Locatie
  20
  Prijs
  60
  Afstand
  20
  Personeel
  20
  Service
  20

  Op het door Quick Parking opgegeven adres bleek alleen een woonhuis te staan waar niet werd open gedaan. Het 0900-nummer dat we vervolgens belden bleek niet te werken maar gelukkig werd het 06-nummer wel opgenomen. Na contact doorgestuurd naar een parallel lopende straat waar het parkeerterrein bleek te liggen. Daarna 15 minuten in de kou staan wachten. Gelukkig was de chauffeur van de shuttle zo attent om op ronde van Schiphol naar de hotels langs het terrein te rijden, anders hadden we meer dan een half uur langer in de kou moeten wachten. Wel moesten we mee langs alle hotels waarde op Schiphol opgehaalde gasten naartoe gebracht moesten worden. Al met al arriveerden we pas na 60 minuten op Schiphol. Daardoor waren we vrij laat met inchecken en bleken alle goede plaatsen al bezet waardoor we 11 uur op een slechte plaats moesten zitten, terwijl we juist zo vroeg mogelijk van huis waren weggegaan om op tijd in te kunnen checken.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 99. 2.5
  Locatie
  50
  Prijs
  30
  Afstand
  60
  Personeel
  80
  Service
  30

  onze GPS bracht ons niet ter plekke ! adres klopte niet gehaal
  bij iedere aanpassing van reservering kwam er weer een bedrag bij , ookal was t gewoon de nummerplaat toevoegen!!!
  toch wel een half uur moeten wachten voordat we naar t vliegveld reden omdat de bus eerst langs de hotels reed!

  + PROS: kort bij schiphol
  - CONS: prijsadres /gps
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 100. 1.3
  Locatie
  20
  Prijs
  20
  Afstand
  20
  Personeel
  50
  Service
  20

  Het afhalen verliep erg erg langzaam. Van busje naar busje naar busje. Goedkoop is duurkoop gebleken. Voor ons de laatste keer in ieder geval.

  + PROS: Personeel doet zijn best
  - CONS: Overstappen en veel onduidelijkheid
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 101. 1.7
  Locatie
  40
  Prijs
  40
  Afstand
  40
  Personeel
  40
  Service
  10

  Je parkeert op een boeren blubberveld.
  Mijn auto stond in de blubber dus je snapt wel hoe mijn schoenen eruit zagen?
  Bus wachten duurde ook lang terwijl ik P3 bus telkens voorbij zag komen.
  Voor mij nooit meer dus

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 102. 0.3
  Locatie
  0
  Prijs
  30
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  0

  NOT SO QUICK !!!!
  toen wij aankwamen kwam de taxi een half uur later dan de afgesproken tijd!!
  toen we terug kwamen netjes gebeld toen we de koffer hadden.
  kregen een snauw meneer aan de telefoon waarvan het leek alsof het erg was dat hij ons op moest pikken…. hallo dit is je werk toch ?!
  vervolgens 45 min zitten wachten tot hij eindelijk kwam,, na een half uur gebeld waar hij bleef,, kregen we te horen ja dit gebeurd wel eens..
  nouu als we dit geweten hadden hadden we nooit voor Quick parking gekozen..!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 103. 1
  Locatie
  10
  Prijs
  40
  Afstand
  30
  Personeel
  10
  Service
  10

  jdens de terugreis hebben we meer dan een uur moeten wachten nadat we gebeld hadden. Toen er eindelijk een bus kwam aanrijden liet de chauffeur een groep instappen die net kwam aanlopen en zei doodleuk op den onbeschofte toon “ik zit vol, wacht maar op de andere bus” . Een half uur later kwam eindelijk de andere bus aanrijden. De parkeer locatie is ook nog eens bijna niet te vinden, zelfs met navigatie. Nooit meer quickparking!

  + PROS: Geen
  - CONS: Onbeschofte chauffeurs Lange wachttijden Lang rijden Parkeerplaats onvindbaar
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 104. 2.7
  Locatie
  60
  Prijs
  60
  Afstand
  80
  Personeel
  60
  Service
  10

  Ook hier NOOIT MEER !!
  Wij ook snachts bij de heenreis om 3:45 voor een gesloten poort van parkeerplaats T gestaan
  Het internet lag eruit volgens de scanner
  Dus wij en heel veel anderen achter ons konden er niet op.
  Na diverse keren gebeld te hebben de moed op gegeven omdat er niet opgepakt werd.
  Na een minuut of 20 kwam er een busje die ons allen erop liet.
  Maar na terug komst gisteren op de parkplek konden we er niet vanaf !!
  De scan code deed het niet
  Niet alleen bij ons maar bij allen weer achter ons.
  Na heel veel keren gebeld te hebben werd er eindelijk opgepakt.
  En werd na wat heen en weer open gemaakt
  Dus wij hebben zeker bijna 30 minuten gestaan beste quickparking.
  Service is slecht erg slecht
  Afz fam Losscher uit Arnhem

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 105. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Als u op zekere dag aankomt bij een shabby woonhuis in een zijstraat vol barakken, dan is dit niet de lokatie van uw gereserveerde parkeerplaats.
  Hoewel u gewoon goed zat met uw navi moet u even omdraaien. U rijdt de straat terug uit, linksaf en na 200m duikt er een terrein op met hek dat lijkt op een verlaten loodsterrein. Het feit dat er 2 slagboompjes met automaten voor staan geeft misschien de indruk van een autoparking maar geen beste. Als de barcode van uw reservering niet wordt gelezen en op tel nummer inchecken ook niet werkt, hoeft u niet te rekenen op enige assistentie van de klantenservice want die is weleens gesloten. Het noodnummer dat u vervolgens belt zal niet worden opgenomen. Er zit niks anders op dan rechtsomkeert te maken en de eerste parking op te zoeken die u kunt vinden om uw vlucht nog te kunnen halen.
  Quickparking heeft een verdienmodel dat ‘achterover leunen en banksaldo zien stijgen’ heet. Iedereen die een reservering boekt wordt graag binnengehaald. Daarna bent u binnengehaald en kunt u het uitzoeken. Af en toe wil er iemand met tegenzin een busje inkruipen, maar voor de rest wordt er niets gedaan aan onderhoud en is er niemand aanwezig op de zogenaamde beveiligde parking.
  MIJDEN DEZE FAKE PARKEERSERVICE!!

  + PROS: Het voordeel is dat u bij het lezen van deze review en de talloze andere slechter ervaringen uzelf een flinke berg ellende besparen zal door NIET in zee te gaan met deze roversclub.
  - CONS: Heeft u even? In geval van klachten krijgt u geen contact per e-mail, de adres info bevat verkeerd aangegeven lokatie, lokatie zelf niet beveiligd, niet werkende toegangscontrole, onbereikbare ‘klantenservice’, onbereikbaar noodnummer kortom u kunt barsten want bij Quickparking is het een spelletje makkelijk geld binnenharken.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo