Schiphol ParkFly

Ervaringen Schiphol ParkFly

Bij Schiphol Park Fly is het parkeren goedkoper dan bij Schiphol zelf. Elke 15 minuten rijdt er een shuttlebus vanaf Schiphol ParkFly naar Schiphol.

www.schipholparkfly.nl

Werkwijze Schiphol ParkFly

24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u gebruik maken van Schiphol Park Fly. U wordt voor de juiste vertrekhal op Schiphol afgezet. Ook wordt u geholpen met het dragen van uw bagage. Uw auto wordt op een beveiligd terrein geparkeerd, waar alleen de medewerkers van Schiphol ParkFly toegang tot hebben. Als u terug komt op Schiphol kunt u meteen in uw auto stappen.

Reserveren bij Schiphol ParkFly

Reserveren bij Schiphol ParkFly kan via de website van deze aanbieder. De website ziet er aardig netjes uit met een zeer duidelijke navigatie.

Tarieven Schiphol ParkFly

De tarieven van Schiphol ParkFly zijn inclusief vervoer van en naar Schiphol, de shuttleservice. Als u kiest voor een van de pakketten van Schiphol ParkFly, dan wordt uw auto overdekt geparkeerd. Schiphol ParkFly hanteert geen starttarief, geen extra kosten voor de shuttleservice. Alle tarieven zijn inclusief BTW en reserveringskosten.

Klik hier om te reserveren!

Aantal dagen Schiphol P3 Schipholparkfly Uw voordeel
1 € 50,- € 30,- € 20,-
2 € 50,- € 30,- € 20,-
3 € 50,- € 37,50 € 12,50
4 € 56,- € 37,50 € 12,50
5 € 62,- € 44,- € 18,-
6 € 68,- € 44,- € 24,-
7 € 74,- € 49,50 € 24,50
8 € 80,- € 51,50 € 28,50
14 of 15 € 122,- € 82,- € 40,-

Afstand tot Schiphol

Binnen 7 minuten bent u met de shuttlebus van Schiphol Park Fly op Schiphol bij de juiste vertrekhal.

Bereikbaarheid Schiphol ParkFly

Schiphol ParkFly is 24 uur per dag bereikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Bij Schiphol Park Fly kunt u betalen met de pinpas, contant of met de creditcard.

Voordelen Schiphol ParkFly

 • De tarieven zijn inclusief de shuttleservice
 • Schiphol ParkFly is goedkoper dan bij Schiphol
 • Er zijn veel betalingsmogelijkheden
 • Elke 15 minuten rijdt er een shuttlebus, dus u hoeft nooit lang te wachten
 • Klik hier om te reserveren!

Contact Schiphol ParkFly

Oosteinderweg 243, 1432 AT Aalsmeer, Nederland

www.schipholparkfly.nl

Ervaringen en beoordelingen van Schiphol Parkfly

Laat hieronder uw ervaringen achter die u heeft met Schiphol Park fly.

Klik hier om te reserveren!

4.7 Total Score

7.4Expert Score
Locatie
7.5
Prijs
8
Afstand
7
Personeel
7
Service
7.5
2User's score
Locatie
2.5
Prijs
2.5
Afstand
2.5
Personeel
1.6
Service
1.3
Add your review  |  Read reviews and comments

52 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Afgelopen jaar in september geparkeert bij Park & Fly Hotel Chariot in Aalsmeer,alleen maar kommer en kwel.
  Bij vertrek s”nachts veel te laat vertrokken vanaf parkeerplaats,sommige mensen gingen het reeds betaalde geld ophalen en met eigen vervoer naar schiphol.bang dat ze te laat aankwamen,terwijl ze al een dik uur stonden te wachten.
  Bij terugkomst s’nachts stonden de auto’s schots en scheef op een zeer slecht parkeerveld vol met stenen,de auto was open en het raam stond ook open ,alles nat van binnen.
  Dit doorgegeven aan de chauffeur.
  Toen we van het terrein afreden,bleek dat we een lekke band hadden,helemaal open gescheurd aan de zijkant.Volgens de garage was er ergens tegenaan of overheen gereden.€150 schade.
  Contact via de telefoon en e-mail verstuurd naar Park & Fly ,moeten nu nog terugbellen of mailen.
  Dit nooit meer!!!!!!!!!!!!!

 2. bij terugkomst op schiphol,midden in de nacht, was er geen contact te krijgen met parkfly,
  we hebben met z,n allen meer dan een uur staan blauwbekken bij het pickup point.
  we hebben gemaild sms..telefoon,geen verbinding.
  toevallig reed er op goed geluk een busje van hun langs, die heeft ons meegenomen. later heb ik contact gezocht met hun baas, en voor alle ellende 10 euro vergoeding gevraagd, dat werd mij meteen toegezegd,
  en zou direct overgemaakt worden…maar u raad het al.. helemaal niets.
  ook geen antwoord meer op de mails die verstuurd zijn
  geweldige service bij parkfly…voor mij nooit weer…

 3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SCHIPHOL PARKFLY, VOOR MIJ NOOIT MEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24 mei 2010 in de avond aangekomen op schiphol, na 3 keer telefonisch contact te hebben gehad met een medewerker van Schiphol parkfly en met de mededeling dat we met een klein kind stonden te wachten van 2 jaar, werden we uiteindelijk na 38 minuten opgehaald door een busje van Schiphol parkfly. Dit omdat schiphol parkfly niet gelijk een busje had gestuurd maar even had gewacht totdat er meer klanten van schiphol parkfly op schiphol stonden te wachten, zodat er niet speciaal voor ons drie een busje hoefde te rijden.
  Dat er elke 15 minuten een shuttlebusje rijd en dat je niet lang hoeft te wachten is dus niet waar.

  Aangekomen bij Schiphol parkfly aan de Oosteinderweg 243 te Aalsmeer, zag ik mijn auto al buiten geparkeerd staan. Dit tegen de regels in, want je auto moet zoals Schipol parkfly benoemd op een afgeschermd en beveiligd terrein geparkeerd staan.
  Omdat het donker is op de parkeerplaats aldaar, heb ik in eerste instantie niet kunnen zien dat mijn auto helemaal onder het zand en stof zat.
  Tijdens het terug rijden naar huis merkte ik dat mijn binnenspiegel kapot was.
  Ja, dat vraag ik me ook nog steeds af, hoe krijgen ze dat voor elkaar.
  De volgende dag heb ik in het daglicht mijn auto bekeken.
  Mijn auto zat geheel onder het zand en stof, net of schiphol parkfly ermee gecrost had.
  Tevens ben ik ook 15 kilometer op mijn dagteller kwijt, die schiphol parkfly dus met mijn auto heeft rond gereden.

  Wat kapot en vies wordt gemaakt kan altijd weer schoon en hersteld worden, dacht ik.

  25 mei, 26 mei, 2 x 9 juni 2010 heb ik een mail gestuurd naar de servicedesk van Schiphol parkfly, ook had ik inmiddels al 3 keer telefonisch contact gehad met het personeel van Schiphol parkfly 0297-388100, die mij allemaal niet konden helpen. Ik moest maar een mail sturen.

  Na het zeggen dat ik mijn klacht zou plaatsen op het internet, werd ik op 10 juni 2010 ineens gebeld door Eric Koor 0297-363127, een medewerker van Schiphol parkfly.
  Hij was bezig met meerdere klachten over Schiphol Parkfly en hij zou met mijn klacht aan de slag gaan. Inmiddels is het 30 juni 2010 en heb niks vernomen van Schiphol Parkfly.
  Heb zelf nog wel 1 keer telefonisch contact gezocht met Eric Koor van Schiphol Parkfly.
  Hij vertelde me nog steeds bezig te wezen met mijn klacht.

  Ik zal met alle waarschijnlijkheid nooit meer iets van Schiphol parkfly horen.
  Al met al een ervaring die je niemand aan wilt doen.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SCHIPHOL PARKFLY,VOOR MIJ NOOIT MEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ik ben het helemaal eens met de eerdere ervaringen die ik hier lees. Als ik dit geweten had, had ik dit nooit geboekt. Inderdaad na inleveren van de auto redelijk lang moeten wachten op de shuttlebus naar Schiphol. Bij terugkomst 45 minuten moeten wachten op de shuttlebus terug naar de auto. Daar aangekomen blijkt het kantoor echter leeg! Geen beheerder aanwezig, helemaal niemand! Vervolgens nog 15 minuten gewacht op personeel, dat echter van het hotel kwam en niet van de parkeerservice, die persoon was nog steeds onvindbaar. Het enige pluspunt was dat we snel ons geld terug kregen, maar wij doen dit ook NOOIT MEER!

 5. Ook voor ons geldt: NOOIT MEER PARKEREN BIJ PARKFLY!!!! Wegbrengen en ophalen ging goed, dat wel. Maar daarna: schade aan de buitenkant van onze auto die bij Parkfly is ontstaan gemeld. Meerder keren telefonisch, per mail, per aangetekende brief. Resultaat: geen enkele reactie vanuit Parkfly. “Gaat zsm bekeken worden” , “nu even te druk” , “u wordt echt teruggebeld”, dat zijn een paar antwoorden op onze vele telefoontjes. Dhr. Koster zou hierover gaan. Nooit bereikbaar, dus! Komt zijn beloftes niet na, doet niets!
  Tip aan de lezer: zoek een andere parkeerservice!!!!

 6. ALS JE LEVEN JE VEEL WAARD IS ZOU IK NIET MET PARK FLY IN ZEE GAAN!

  Het begon al bij het wegbrengen. De medewerker belt de chauffeur met de mededeling: “Ik heb er hier twee staan”. Dit getuigd niet van veel respect voor je klanten. Vervolgens moesten we 10 minuten wachten op het busje terwijl op hun site staat dat je direct wordt weggebracht. Maar goed… we waren op tijd dus dat was voor ons geen probleem.

  Bij terugkomst op schiphol stonden er al 6 andere passagiers te wachten op de bus. Met zijn 8-en werden we terug gereden naar de parking. Onze chauffeur (een soort Nederlandse Michael Schumacher) wilde ons blijkbaar zo snel mogelijk bij de auto afzetten en scheurde met een noodvaart over de wegen. Niet echt comfortabel. Klap op de vuurpijl was dat hij op zijn mobiel werd gebeld door de centrale en al rijdend en slingerend (met een flinke snelheid) zijn mobiel uit zijn tasje moest vissen om te melden waar hij was. Op mij vraag of het misschien een goed idee was om een hands free set te kopen voor een paar tientjes antwoordde hij: “Ach.. ik maak toch nooit ongelukken”. Waarop ik liet weten dat het een behoorlijke verantwoordelijkheid vereist om 8 passagiers te vervoeren. Zijn reactie: “Ik kan dit stuk blindelings rijden”. Het was een wonder dat we het er heelhuids van hebben afgebracht.

  Bij Park Fly wordt je als klant niet serieus genomen en al helemaal niet als mens gerespecteerd. Je bent voor hun niets meer als pakketje. Voor ons nooit meer Park Fly. Dan maar een paar euros meer bij schiphol parking maar daar wordt je in ieder geval wel VEILIG vervoerd.

 7. Ik was zeer tevreden over ParkFly. In Maart 2010 ben ik 5 dagen naar Istanbul geweest met een vriendin en aankomst, vervoer, etc was prima geregeld. Ook het ophalen ging prima, we hebben hooguit 10 minuten gewacht op schiphol. Enige kleine puntje is misschien dat ze mijn auto niet gemakkelijk terug konden vinden. Na een half uurtje konden we gelukkig onderweg naar huis met de eigen auto.

  Vorige week (augustus 2010) heb ik daarentegen een reservering gemaakt bij HotelAuto.nl. VERSCHRIKKELIJK wat een nachtmerrie! Een week voor vertrek maakte ik een reservering online via HotelAuto.nl. Twee dagen voor vertrek stond mijn aanvraag nog steeds op ‘pending’. Dus toen heb ik eens gebeld met hun. Jelle garandeerde mij dat dit geen probleem was en dat mijn reservering gewoon doorgekomen was.

  Op de ochtend van vertrek stonden we om 07.00 uur voor hun hek. Niemand te zien/horen. Op het hek hangt een papiertje met een telefoonnummer wat je moet bellen indien er niemand aanwezig is. Dat mobiele nummer hebben we gebeld. Het eerste wat me gevraagd was wanneer ik gereserveerd had. Dus heb ik hem uitgelegd dat we elkaar 2 dagen geleden nog aan de telefoon hadden gehad. Kon Jelle zich niets van herinneren. Maar hij beloofde binnen 10 minuten te komen om ons weg te brengen naar Schiphol.

  25 Minuten later hadden we al in moeten checken op Schiphol en nog geen Jelle. Dus nog maar eens gebeld. Ja, hij was onderweg, ik moest nog even geduld hebben. Inmiddels hadden wij echt enorme stress of we het nog wel gingen halen. 10 Minuten later belt Jelle mij terug met de mededeling dat hij ‘met een lekke band op Schiphol staat’. Dan was hij dus blijkbaar nog helemaal niet onderweg…. Ik had 2 opties: of zelf parkeren op Schiphol, of wachten totdat hij klaar was met banden wisselen.

  In de tussentijd was ik al het vertrouwen in die vent verloren, dus zijn we maar zelf naar Schiphol gereden, waar we de auto op lang parkeren hebben moeten zetten. Hierdoor kwamen we bijna te laat aan om nog in te checken en de uiteindelijke rekening was het dubbele!!! Wat een verschrikkelijke service. Ik zal echt NOOOOOOOIT meer gebruik maken van de diensten van HotelAuto.nl, ook al zijn ze dan zogenaamd de goedkoopste, je bent er altijd het duurst uit!

  Voor mij wordt het volgende keer weer ParkFly, want daar was ik wel zeer tevreden over.

 8. Beste mensen die gebruik hebben gemaakt van HotelAuto.nl of er gebruik van willen maken, graag wil ik u op de hoogte stellen van de service van HotelAuto.nl. Ik heb dit forum uitgekozen, omdat de eigenaar van HotelAuto.nl alle negatieve reacties van de site afhaalt, zo zegt de eigenaar zelf, ik weet het: heel zielig.

  Laat ik u als eerste onze ervaring vertellen, die eveneens veel lijkt op die van zo’n 10 andere gezinnen die wij gesproken hebben. U kunt vanaf de site uw aantal parkeerdagen invullen, wat daarna verrekend wordt, waarna je online kunt betalen(durfden wij niet), contant, of pinnen(kon niet, want was gestolen). Dus wij konden onze bevestiging hierna uitprinten, waarop de duur, de vertrek- en aankomstdatum, het vluchtnummer, het kenteken en het aantal auto’s stond vermeld. Toen wij arriveerde bij HotelAuto.nl konden we net als een ander gezin zo’n half uur wachten, toen hij er uiteindelijk was, konden we onze auto ergens parkeren, hij zou er voor zorgen dat de auto ergens een plekje kreeg(wat voor plekje bleek later). Toen we wegreden, stonden de achterdeuren nog open, een klant moest hem dat vertellen, hij had het zelf niet eens in de gaten. De hele rit was alsof we in een Ferrari zaten, we zijn er dan wel eerder, maar mogen we ook aan onze veiligheid denken. Hoewel we vroeg bij AutoHotel.nl waren, kwamen we laat aan bij Schiphol en moesten we ons haasten om op tijd te zijn voor de vlucht.
  Toen de terugreis. We waren rond 3 uur geland op Schiphol, omdat ik zo’n vliegtuigliefhebber ben, gingen we nog op Schiphol rondkijken, waarna we om 5 uur wat gingen eten. Om 5 uur hadden we ook meteen HotelAuto.nl gebeld, of hij om half 6 bij Schiphol kon staan op de afgesproken plek.We stonden op de afgesproken plek en tijd op hem te wachten in de kou, maar nog steeds geen HotelAuto.nl. Om kwart voor 6 hadden we nog een keer gebeld, waar blijf je, waarna we antwoord kregen: nog zo’n kleine 10 minuten. Dit bleek echter ook niet waar, om 18:10 zaten we dan eindelijk in het busje. Hehe dachten we, eindelijk, we kunnen naar huis. Toen we op de parkeerplaats aan waren gekomen, was het duidelijk dat de man zijn zaken echt niet op orde had. We waren met 3 gezinnen in het busje, en ieder gezin kon een kwartier wachten voordat het zijn auto weer terug had, de eigenaar wist de auto niet eens meer en welke sleutel het was, dan vragen wij ons af: waarom moesten we al die informatie dan invullen. Ondertussen werd hij alweer gebeld dat er weer mensen op Schiphol stonden te wachten, ja helaas, hij was met ons bezig. Toen we uiteindelijk onze auto hadden, wees een mevrouw er ons op onze auto te controleren o[ schade, we konden zien dat hij met het parkeren tegen een trekhaak op was gebotst, maar na al die tijd wachten zagen we het door de vingers en reden we dan eindelijk aan. Toen we na een kilometer rijden erachter kwamen dat de spiegel verzet was, wilden we hem goed zetten, maar erger, hij viel er spontaan af. Dit werd ons echt teveel, dus we reden nog bozer terug en belden hem op, hij was uiteindelijk die mensen bij Schiphol op aan het halen. Hij ging ze eerst helpen. Eerst moest er een dure BMW uit worden gereden, serieus, het was net joyriding met dat manneke van 20. We werden ongeduldig en wilden wel eens zien hoe hij auto’s parkeert. We schrokken ons kapot toen we zagen dat ik in zo’n kleine loods zoveel auto’s stonden, waaronder dure BMW’s en AUDI’s. Ondertussen waren wij nog steeds aan het wachten. Toen kwam er een klant naar ons toe, helemaal in een deuk. Hij zei: ik denk dat jullie nog wel even kunnen wachten, hij heeft namelijk een autodeur dichtgegooid, maar de sleutels lagen nog in de auto. Toen waren wij aan de beurt. Wij kwamen met de optie: geef ons 30 euro en we laten de spiegel in de garage maken. Maar dat wilde hij niet, hij scheen het heel snel gerepareerd te krijgen. Na een kwartier toekijken naar z’n geklungel besloten we te gaan, heel heel erg boos, net als andere klanten, die heel lang op hun auto hadden gewacht.

  Beste mensen, dit is een lang verhaal, maar het is de bittere realiteit bij HotelAuto.nl. De service is slecht, de administratie is niet op orde, alle autosleutels worden zonder label of iets in een potje gegooid en de eigenaar is een echte geldgier. Ik hoop jullie hiermee genoeg te hebben geïnformeerd.
  Piet de Groen

  Precies Marieke en Davy, nooit meer die Jelle!

 9. Heb vandaag mijn auto teruggekregen met een aanmerkelijke schade aan de rechter wielkas
  na met hen gebeld te hebben beloven ze me een antwoord te geven wat ze er aan gaan doen
  voorlopig zou ik aanraden bij deze cowboys weg te blijven
  hoop hier binnenkort positiever nieuws te kunnen melden
  groet

 10. naar aanleiding van mij reactie geef ik jullie hierbij de reactie van hotelauto.nl en mij reactie terug
  Geachte heer/ mevrouw,
  We betreuren het dat uw auto schade heeft.
  Echter kunnen wij niet vaststellen of de schade bij ons is veroorzaakt, en
  dan wel door ons personeel of een klant die misschien tegen uw auto is
  aangereden.
  Bij navraag heb ik geen van mijn collega’s gehoord dat er bij hem/ haar
  schade is veroorzaakt aan uw voertuig.
  Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
  Met vriendelijke groet,
  Hotelauto.nl
  Schipholweg 853A
  2143 CB Boesingheliede
  Tel. 06-41754589
  Mijn antwoord
  Beste,
  Raar dat ik zo een antwoord van U had verwacht, daar U in geen enkele mate
  Uw verantwoordelijkheden wenst op te nemen.
  Zoals ik U bij afgifte van de sleutel reeds opmerkzaam maakte op deze
  mogelijkheid en U dit weglachtte, met de opmerking laat ons daar nu maar
  niet vanuit gaan.
  Verder zijn mij enkele zaken duidelijk geworden na het surfen op internet.
  En uw opmerking dat een ander klant ertegen kan hebben gereden is wel heel
  flauw te noemen,daar de autos door Uzelf weg worden gezet en zeg me nu niet
  dat U met personeel werkt want er staat geen personeel ingeschreven, en
  zoals blijkt doet U alles alleen.
  Verder wens ik U attent te maken op Uw algemene voorwaarden, en neem enkel
  punt 5.1 en 6.2 ter hand, waarin ik U vraag waar deze vasstellingen staan
  5.1 Bij aankomst op onze locatie geeft de reiziger de sleutels af aan de
  medewerker van Hotelauto. Deze zal de sleutels na het parkeren in een kluis
  bewaren. De auto zal uitsluitend door het personeel van Hotelauto geparkeerd
  worden. Bij het in ontvangst nemen van de auto zal de huidige staat van de
  auto visueel vastgesteld worden. Eventuele schades worden aangetekend. De
  reiziger gaat door ondertekening van de parkeer/beheerovereenkomst akkoord
  met het in beheer geven van het voertuig
  6.2 Hotelauto heeft de bevoegdheid om de auto van de reiziger te
  verplaatsen. Hotelauto zal deze werkzaamheden naar grote zorgvuldigheid
  uitvoeren, waarbij de medewerkers van Hotelauto bevoegd zijn om de standen
  van de spiegels en de stoel te wijzigen, voor zover noodzakelijk voor veilig
  gebruik van de auto. 6.3 Hotelauto is niet aansprakelijk voor schade aan
  auto’s tenzij deze is veroorzaakt door opzet of grove nalatigheid door
  medewerkers van Hotelauto.
  Geloof mij vrij ,dat dit een verder vervolg zal vinden voor de rechtbank,
  waarin ik mij persoonlijk garant zal stellen zulke firma’s als de Uwe tot
  de grond af te breken.
  Er zijn voldoende advocaten die daarvoor graag de nodige moeite voor zullen
  doen.
  Het gaat in geval van zaken doen om vertrouwen en dat hebt U bij te veel
  mensen geschaad.
  M.B.M IJsebaert

  >

 11. Joyriding door schipholparkfly

  In eerste instantie prima gevoel bij deze hotel/parkeer combinatie. Totdat er een week na terugkomst een brief van het CJIB op de mat viel. Tijdens mijn vakantie, terwijl mijn auto gestald stond bij schipholparkfly is deze geflitst (70+ in de bebouwde kom). Na 4 keer bellen met het hotel waarbij iedere keer de belofte gedaan is terug te bellen met een oplossing, nooit gedaan overigens, heb ik uiteindelijk maar aangifte gedaan van jopyriding om onder de bekeuring uit te komen.

  Het hotel heeft de situatie niet kunnen uitzoeken, kortom het betreffende personeelslid is nog steeds werkzaam bij hotel chariot of schipholparkfly.

  Bepaal zelf of u uw auto hier achter wilt laten, ik in ieder geval nooit meer.

 12. Ik sluit me geheel aan bij het bericht hierboven van de heer Ijsebaert en hoop hem zo mogelijk te kunnen helpen bij zijn juridsiche strijd tegen deze partij.

  Mijn ervaringen met Holiday Car Parking (voorheen blijkbaar Hotelauto) zijn ronduit schokkend te noemen.

  Bij terugkomst van vakantie bleek in mijn auto hevig te zijn gerookt (as en tabak alsmede sigrettengeur in misselijkmakende mate aanwezig in de auto). Hierna bleek na check van de kilometerstand dat er ruim 200 km!!! met de auto zou zijn gereden. Na opname van de auto aan de buitenzijde bleek dat er een tweetal schades aan de voor- en achterbumper waren. Na confrontatie van dit alles aan de medewerker van dit bedrijf (de zogenaamde heer Van der Valk) ontvingen we een louter laconnieke en tevens volstrekt brutale reactie. Hij wuifde dan ook alle betrokkenheid en verantwoordelijkheid weg waarna ik hem aangaf dat mij in dat geval niets anders reste dan aangifte van joyriding. Ook hierop reageerde deze ronduit laconniek.

  Na zoektocht op het internet bleek dat enorm veel mensen slachtoffer zijn van dit “bedrijf”. Helaas heb ik hiervan pas achteraf kennisgenomen. Ik raad daarom iedereen aan om nooit maar dan ook nooit de auto bij dit bedrijf in Boesingheliede te stallen. En indien u van plan bent dit te doen bij een van de andere aanbieders -waaronder wellicht tevens bona fide partijen- immer de kilometerstand registreren, alle belangrijke papieren uit de auto te halen en het bedrijf te laten verklaren dat de auto al dan niet schadevrij is achtergelaten.

  Inmiddels is aangifte van joyriding gedaan en op basis hiervan is de politie een onderzoek gestart. Ik heb tevens de ervaringen van anderen -zoals hierboven- aangeleverd. Dit alles teneinde dit mannetje te stoppen met zijn praktijken en hem te laten boeten voor zijn ontoelaatbaar handelen.

  Eventuele nieuwe ervaringen met Holiday Car Parking (of andere gelieerde operaties) zijn daarbij van harte welkom.

  m.vr.gr.

  VfV

 13. Ook schade (bumper) bij Holiday Car Parking die er gegarandeerd niet op zat, andere zender op de radio, meer kilometers op de teller, spiegel geraakt. Schade probeer ik nu te verhalen.
  Heel triest dat dit soort “bedrijven” blijft voortbestaan.

 14. Ook wij hebben onlangs (17/4/2011) een slechte ervaring gehad met de shuttleservice van Parklfy. We landde ‘s nachts om 00:45 op schiphol en zoals was aangegeven heb ik de centrale gebeld zodra we bij de bagageband stonden (00:55), er werd ons verteld nog maar eens terug te bellen zodra we onze bagage hadden. Ruim vijf minuten later was dat het geval (01:03), er werd ons verteld dat er over 10 minuten een busje zou klaar staan om ons op te halen.

  Bij het ophaalpunt stonden al 3 andere reizigers te wachten, al ruim een kwartier. Het heeft uiteindelijk meer dan een half uur geduurd voor we werden opgehaald! Als we met de trein waren gegaan waren we sneller thuis geweest, ondanks het feit dat Schiphol-Utrecht op het nachtnet een uur reistijd heeft. Voor ons dus nooit meer ParkFly, de slechte service is het voordeel niet waard!

  mvg

  Joost

 15. Bij aankomst (8-5-2011) bleek onze reservering (via internet) niet zijn doorgekomen. Het duurde nogal even voordat de administratie was bijgewerkt, en voordat we dus naar Schiphol vertrokken. Er stonden al mensen langer te wachten die ongeduldig werden. Ook was men autosleutels van terugkerende passasiers kwijt. Verder netjes afgezet bij Schiphol door de chauffeur.
  Bij terugkomst hebben we helaas 40 minuten op Schiphol gewacht voordat het busje kwam, gelukkig was het mooi weer. Een nogal gestresste en haastige chauffeur bracht ons terug, en werd ondertussen al weer gebeld waar hij bleef, er was stond al weer een flinke groep mensen te wachten om naar Schiphol te gaan. Ik kreeg de indruk dat er maar één busje reed.
  Al met al verliep het redelijk, maar Parkfly komt me over als een slecht georganiseerde en chaotische business.

 16. Let op !!! waar je boekt. Deze website is misleidend. Wij waren in de veronderstelling op Schiphol langparkeren geboekt te hebben. Gevolg na de 53 EURO bij dit nep-schiphol voor 1 week konden we op het echte Schiphol alsnog 85 EURO betalen.

 17. Voor de derde keer parkeerde ik bij Schiphol Parkfly. Tot nu toe geloofde ik alle negatieve berichten niet zo, maar deze keer ging het dus echt goed mis.
  Bij terugkeer op Schiphol heb ik na mijn eerste telefoontje ruim een uur moeten wachten eer ik werd opgehaald. De pogingen om opnieuw te bellen verzandden in de voicemail, waar verder niets mee gebeurde. De medewerker bij de receptie snapte ook niet hoe dat zo fout was gegaan. ´Met de chauffeur, die u moest ophalen, gaat wel eens meer wat fout, ik zal hem er over aanspreken´, zo reageerde hij.
  Toen kwam het tweede vervelende punt.
  Terug bij mijn auto, zag ik schade aan de achterbumper. Geschampt langs een andere auto waarschijnlijk. De medewerker beloofde mij, dat het bedrijf dit netjes zou gaan oplossen. Op mijn vraag, een schadeformulier in te vullen, reageerde hij, dat dat niet kon, hij was zelf niet aansprakelijk, maar het bedrijf zou dat regelen.
  Ik maakte foto’s van de schade.
  Helaas, toen ik de schade meldde en vroeg om overleg over schadevergoeding werd deze vraag bot afgewezen.
  Ik reageerde uiteraard opnieuw. Nu kreeg ik een heel vriendelijk antwoord, ik moest de foto’s sturen en aangeven hoe groot de schade ongeveer was. Hoe misleidend! Nooit meer iets gehoord! Ook niet na opnieuw een mail richting Parkfly. Mooie woorden, geen daden. Wees dus gewaarschuwd. Zolang het goed gaat, kun je er prima parkeren, maar als er iets aan de hand is, krijg je geen enkele medewerking, dan alleen mooie woorden.
  De schade heb ik zelf opgelost, maar voor mij NOOIT meer Schiphol Parkfly!

 18. Wij maken al een zeer lange tijd gebruik van schipholparkfly in aalsmeer, wij waren erg verbaasd na het lezen van de reactie’s die men heeft ervaren.
  desondanks zijn wij erg tevreden over de service en dienst van deze parkeer gelegenheid.

  elke keer als wij aankwamen bij de parkeerplaats werden we geholpen op een zeer vriendelijke manier en werden snel weggebracht terug reis is ook goed gegaan 1 keer 25 min moeten wachten maar dat is niet zo’n groot probleem omdat het best druk kan zijn op de weg en dat medereizigers ook niet al te vlot zijn. dat is waar wij ons aan ergeren dat slome gedoe en alle tijd hebben terwijl er weer mensen staan te wachten om te vertrekken.

  maar ja wij zullen blijven gebruik maken van deze dienst wat u doet moet u zelf weten er zijn genoeg van dit soort parkeer plaatsen.

  met vriendelijke groet,

  Bianca en marcel de groot

 19. Hallo, Ik heb in 2010 en 2011 tijdens mijn zomervakantie via parkfly mijn auto geparkeerd. 2010 ging alles prima. 2011 was schandalig. We hebben bij de heenreis 50 minuten moeten wachten totdat er iemand kwam opdagen. Er was niemand bij de balie en de shuttlebus was al helemaal nergens te bekennen. Maar nu komt hij; Op de terug weg naar huis, net op de snelweg vanaf parkfly, kom ik er achter dat er eigendommen uit mijn auto GESTOLEN waren. ALLES was doorzocht. “geheime” plekken in mijn auto waar ik geld voor nood bewaar, WEG!! Muntjes voor de boodschappen, WEG. zonnebril, e.d. … ik kan nog wel even doorgaan.

  Er was geen braakschade op de auto wat betekend dat een persoon met de sleutel (parkfly) dit moet hebben gedaan. Klacht gemeld 1 maand geleden, geen reactie. Telefonisch er achteraan gebeld, geen reactie. Vandaar deze post, dan maar mensen er van op de hoogte stellen.

  Kortom slechte zaak… Parkfly!
  Gr, Peter

 20. !!!!!!!!!!!!!ABSOLUTE AFRADER!!!!!!!!!!!!

  En ja hoor, heb ook weer ervaren dat goedkoop dus duurkoop blijkt te zijn. Vanochtend heel vroeg mijn auto opgehaald bij dit bedrijf na een weekje vakantie. Over de Parkfly shuttel heb ik geen klachten, dit zal meer geluk als wijsheid zijn geweest maar het parkeren bij hun gaat nergens over. Zeer misleidende informatie op hun website. Bij terugkeer op de lokatie van Parkfly werd mij mijn autosleutel in mijn hand gedrukt met de mededeling dat mijn auto ergens achteraan in de loods zou staan. Dat was dus niet op de plaats waar ik hem in de loods achter had gelaten een weekje eerder maar goed, hij stond dus binnen en hiervoor heb ook graag extra betaald bij reservering. Als een dief in de nacht verdween de chauffeur en wij werden geheel alleen achter gelaten in de onbeveiligde loods die aan alle kanten open stond vol met misschien wel Uw geparkeerde auto’s. Omdat we verschillende koffers bij ons hadden ben ik de auto gaan halen (zoeken) om deze naar voren te rijden om de koffers in te laden. Tussen een hoop langdurig geparkeerde sloopauto’s vond ik mijn wagen (waarde 65.000 euro) op een schandalige wijze geparkeerd gewoon met zijn neus TEGEN de wand. Even schrikken, er was geen aanspreek punt, die vogel was immers gevlogen. Voor de zekerheid toch maar foto’s gemaakt van de zojuist aangetroffen situatie met de bedoeling de volgende dag verhaal te gaan halen. Na enig speurwerk op het internet (15 seconden) en wat reacties hierboven gelezen te hebben besloten dat ik deze ervaring maar als leergeld zal beschouwen en ook niet nog een de ergernis van het niet terug gebeld worden en geen aanspraakelikheid etc verhaal. Ondanks het extra betalen voor een overdekte stalling was mijn auto als enige in de loods zo nat alsof het leek alsof hij net uit de wasstraat kwam…………..maar ook dit was een illusie.
  Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf en een absolute afrader. Stelletje cowboys, zo wil je je geld toch niet verdienen.

 21. Enkele jaren geleden via internet hier geboekt. Helaas niet verder gekeken dan de prijs en hun site. Bij aankomst was het niet erg duidelijk waar je moest parkeren. Sleutels ingeleverd in de veronderstelling dat de auto bleef staan waar ik hem geparkeerd had. Ik ben niet zoveel eisend en het ritje in een oud busje naar Schiphol vind ik geen probleem. Bij terugkomst gebeld met een nummer dat je had gekregen en waarvoor je ook nog extra moet betalen. Na lang wachten (ongeveer 50 minuten werden we opgehaald en afgezet bij een andere parkeerplaats waar je zelf je auto kunt gaan zoeken. Bij mijn auto gekomen zag ik dat de zijkant helemaal onder de modder zat. Het was te zien dat ze geheel naar links ingestuurd met slippende wielen hadden gereden. Fijn voor je motor en aandrijflijn. De auto had ik gewassen en het was prachtig weer toen ik de auto bij het hotel parkeerde. Hierdoor vielen de vuilstriemen op de zijkant extra op. Toen ik in de auto stapte en startte zag ik dat er in mijn afwezigheid ongeveer 50 km met de auto was gereden. Ik wilde de chauffeur nog om opheldering vragen, maar hij was alweer weg. Omdat ik geen zin had om weer enkele kilometers terug te rijden, heb ik geprobeerd mijn klacht telefonisch in te dienen. Ik had direct het gevoel dat men mijn klacht niet serieus nam. Ik moest het maar schriftelijk doen. Nu ik binnenkort weer een parkeerplaats nodig heb kwam ik de reacties over dit bedrijf tegen. Het zijn gewoon criminelen die je eigendom stelen (benzine). Dat mijn auto niet alleen onzorgvuldig maar ook onrechtmatig ie gebruik is zeker. Ik heb een MPV en zou zomaar gebruikt kunnen zijn voor vervoer van en naar Schiphol. Dat laatste weet ik natuurlijk niet zeker, maar gezien de extra gereden kilometers kom je aardig in de richting. LAAT JE AUTO HIER NIET ACHTER!!!!!!

 22. Mijn vader wou ook hier de auto parkeren na het lezen van deze berichten blij dat we dat niet hebben gedaan, en na een prijsberekening is Schiphol smartparking toch echt goedkoper als parkfly als je maar minimaal 3 weken van te voren reserveert. De shuttle bus rijd netjes elke 10 minuten. Wij doen dit nu voor het 4de jaar en we hebben bij aankomst op de parkeerplaats nog nooit hoeven wachten als je ingestapt bent gaat hij weg en komt de volgende vaak al aan. De terug weg vanaf de luchthaven is 15 min het langste wat we gewacht hebben.
  Het is ongeveer 10 min met de bus naar Schiphol en daarbij parkeer je zelf je auto en hou je de sleutels bij je dus geen joyriding.
  Zeker aan te bevelen dus.

 23. DRAMA, NIET DOEN!!

  Niet te veel woorden aan vuil maken.
  Ellenlang wachten nadat we bij de bagageband stonden en het busje opriepen.
  Bij vertrekhal 3a (verzamelplaats) aangekomen, een rij van 10 mensen. Eerste bus kwam na 15 minuten, tweede bus na 60 minuten.

  Auto onder een dikke stoflaag, slechte administratie.

  7 minuten is in werkelijkheid 25 minuten naar Schiphol.

  Niet doen dus

 24. Niemand aanwezig bij aankomst. Na 20minuten eindelijk een medewerker vanParkfly aanwezig. Die was alleen……. Dat kostte dus een uur om op Schiphol te komen. Terug ging beter, maar dan ook bij verlaten van het vliegtuig direct gebeld. Onvriendeljk personeel. Kortom, niet aan te raden dit bedrijf.

 25. Deze kennelijk gesjeesde tuinders proberen het eens met autostalling.
  Hadden we maar eerder naar de reviews gekeken.
  We sluiten ons aan bij de geleverde kritieken: onjuiste opgave van de (rij)tijden (wij hebben ruim een uur staan wachten), smerige omstandigheden en een hondse behandeling.
  Deze club is je vertrouwen niet waard.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

 26. Ook ik sluit me helemaal aan bij alle voorgangers qua ervaring, de firma park and fly aan de Rietwijkernoordweg 45a te aalsmeer weet absoluut net wat service is. Laten je gewoon ijskoud een uur wachten, komt er uiteindelijk een busje (met een gefrusteerde chaffeur) waar 8 man in kunnen. Terwijl er 15 staan te wachten. Kan je vervolgens weer een half uur wachten. Bud firma. Ook hier auto zwaar onder het stof, gooien met koffers en bellen tijdens het rijden, scheuren met die busjes waar 12 mensen in opgepropt zitten. Stelletje prutsers. Aan iedereen het advies NOOIT DOEN!!!!!!

 27. Op de heenreis konden we zo instappen, vervolgens reed de chauffeur als een dwaas naar Schiphol, wel snel. Op terugreis moesten we een tijd wachten voordat iemand kwam. Deze chauffeur, die er duidelijk geen zin in had, nam iemand mee die in de verkeerde busje was gestapt. Hij had geen zin om iets voor hen te regelen, toen bleek dat ze in het verkeerde busje zaten. Bij het bedrijf verliet hij de auto, ons achterlatend. De koffers moesten we zelf maar uit het busje halen. Toen bleek dat onze auto niet wilde starten, vreemd want dat is ons daarvoor nooit overkomen en daarna ook niet meer. Mogelijk hebben ze de auto naar binnen gereden hen hebben de lichten aan laten staan. Uiteraard werd dat ontkent. Via hun eigen site ook geprobeerd een review te schrijven. Daar staan alleen positieve reviews. Mijn negatieve review werd niet geaccepteerd. Vreemd bedrijf, nooit naar toe gaan!

 28. De eerste keer Parkfly (2 jaar geleden) was zonder problemen verlopen, dus hebben we nogmaals voor deze aanbieder gekozen. Helaas zijn de ervaringen deze keer niet positief. Bij terugkomst van de vakantie bleek er een flinke schade (schaafplek) aan de bumper. De betreffende medewerker vond het vervelend, maakte er een melding van met de opmerking: “U wordt vandaag door de manager teruggebeld om dit af te handelen”.
  Later in de avond zelf nog maar eens teruggebeld. Andere medewerk(st)er. Er was geen vermelding bij haar bekend. Ze zou het opschrijven, doorgeven en ik zou worden teruggebeld door de manager, die er nu niet meer was.
  … ik wacht nog steeds op het verlossende telefoontje.
  Helaas had ik de reviews hierboven niet gelezen waaruit blijkt dat deze gang van zaken niet ongebruikelijk is bij ParkFly.
  Erg slordige omgang met mensen en dit soort zaken; getuigt van weinig fatsoen.

 29. Bij het ophalen zeker een halfuur tot 3 kwartier staan wachten, waardoor het spannend werd om het vliegtuig te halen. Bij terugkomst was het busje er na 5 minuten, eerlijk is eerlijk.
  Echter, toen m’n auto uit de kas wer gehaald, was gelijk duidelijk dat het BMW logo verdwenen was. Heren van parkfly beweren stellig dat dit al zo was en dat verder geen enkele aansprakelijkheid wordt genomen. Geen idee wat er met de auto’s gebeurd, maar ook gezien de overige ervaringen, zeker geen aanrader!!

 30. ook wij hebben een slechte ervaring met Parkfly. Vorig jaar september hadden wij een parkeerplek geboekt en betaald. Door omstandigheden moesten wij annuleren. Volgens parkfly was dat geen probleem en zouden wij binnen enkele weken het geld retour op onze rekening krijgen. U raad het al, wij hebben nog steeds geen geld terug ontvangen.Wij hebben al een hele hoop emails en telefoontjes richting Parkfly/ Hotel Charity gedaan, telkens beloven ze er naar te kijken. Zou graag een goede revieuw willen sturen aangezien wij misschien dit jaar wel gebruik zouden maken van Parkfly. Maar na onze ervaring en het lezen van bovenstaande revieuws vraag ik mjzelf af of het echt nog wel goed gaat komen.

 31. ook wij hebben een slechte ervaring met Parkfly. Vorig jaar september hadden wij een parkeerplek geboekt en betaald. Door omstandigheden moesten wij annuleren. Volgens parkfly was dat geen probleem en zouden wij binnen enkele weken het geld retour op onze rekening krijgen. U raad het al, wij hebben nog steeds geen geld terug ontvangen.Wij hebben al een hele hoop emails en telefoontjes richting Parkfly/ Hotel Charity gedaan, telkens beloven ze er naar te kijken. Zou graag een goede revieuw willen sturen aangezien wij misschien dit jaar wel gebruik zouden maken van Parkfly. Maar na onze ervaring en het lezen van bovenstaande revieuws vraag ik mjzelf af of het echt nog wel goed gaat komen.

 32. Voor mij ook een slechte ervaring met parkfly.nl De eerste en ook tevens de laatste ervaring met dit bedrijf. Nooit weer.

  Bij terugkomst gebeld en duidelijk aangegeven dat valet parking had. Het kon 20 min duren. Na 25 min maar eens gebeld . Er werd mij door ene Yoey op een arogante wijze te kennen gegeven dat ik niet duidelijk had aangegen dat het hier om valet parking ging. Hij had blijkbaar een busje gestuurd.

  Toen na nog eens 20 min mijn auto werd afgeleverd, door een trouwens aardige en correcte chauffeur, bleek dat er zo idioot mee was gereden dat mijn gereedschap wagen op z’n kop achterin de bus lag. Dit is mij in al die jaren nog nooit gebeurd.

  Als je zuinig op je auto bent, raad ik iedereen aan om deze cowboys te mijden.

 33. NOOIT MEER!!!!
  Volgende keer maar een paar euro meer uitgeven en dan echt bij Schiphol parkeren. Nu heb ik een half uur staan wachten buiten bij de vertrekhal terwijl er meteen na mijn belletje een busje zou komen… NOT!
  Toen ik al een tijdje stond te wachten kwamen er twee andere mensen. Blijkbaar moesten die ook hetzelfde busje hebben en heb ik daar dus op moeten wachten. Dan zou je verwachten dat de auto klaar zou staan. Nee… de sleutels moesten nog opgezocht worden en ik kon zelf mijn auto zoeken.
  Overigens… mijn auto heb ik daar schoon afgeleverd en onder een dikke laag stof terug gekregen.
  Stel prutsers! Voor mij nooit meer.

 34. Bij terugkomst op schiphol parkfly gebeld om ons op te halen.

  Prkfl: Uw naam is? Oooh euuh ja, we missen uw sleutel, vinden we heel vervelend maar heeft u de reserve bij U.

  Mijn vrouw heeft haar sleutel ja.

  Prkfl: Gelukkig dan kunt U weg, anders had ik een collega gebeld om U naar huis te brengen.

  Alles wel maar ik wil mijn sleutel hebben, hoe kan het zijn dat jullie een auto 300 meter verplaatsen en dan een sleutel kwijtraken?

  Prkfl: Ja wij vinden dit heel vervelend maar op dit moment kunnen wij er niets aan doen. Als U morgen contact op neemt met het kantoor dan gaan zij dat voor U oplossen.

  Je kunt bellen wat je wil 20cent per min + eigen belkosten maar je komt niet verder dan de telefoniste die van het probleem weet maar er is niemand die je op dat moment te woord kan staan, ze zal de boodschap doorgeven aan dhr Koster en dan zal deze zo spoedig mogelijk terug bellen, het is een druk bezet man. Dan maar mailen, ook hier geen reactie anders dan het geautomaticeerde mailtje Wij hebben de onderstaande gegevens in goede orde ontvangen en
  nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Parkeer(de) al jaren bij parkfly, zolang er niets gebeurd is het prima maar o-wee als je iets hebt dan zijn ze niet thuis, schadepost voor het vervangen van sleutel en sloten 634 euro. PARKFLY bedankt voor de geweldige services.

  Ik heb mijn bedenkingen over de afhandeling s’avonds uitgesproken tegenover de medewerker Martin maar deze verzekerde mij, meneer wij zijn een bonafide organisatie U hoeft zich geen enkele zorgen te maken alles wordt keurig afgehandeld.

 35. Spullen in de auto overhoop halen, 35 kilometer rijden met de auto, schade, lang wachten op de shuttelservice, bot personeel…

  Echt waar mensen…laat hotel Chariot met z’n maffia-achtige parkeerservice voor wat het is en betaal gewoon bij Schiphol zelf wat meer…

  Als je ziet hoe er met klanten en hun auto’s word omgegaan dan zou je zweren dat ze hier moeilijk opvoedbare en ontspoortje gastjes tewerkstellen…ze hebben echt schijt aan alles behalve het incasseren van je geld…dat gaat zeer zorgvuldig…

 36. Park and Fly 3 is a joke. It’s in the middle of now where and you spend more time walking to your car than in the shuttle to the airport. For how much money they make, they should employee someone to pick you up in a golf cart. This is worse than landing in Haarlem and taxing for 20 minutes. Even if you book ahead, you aren’t guaranteed a closer parking spot. Never again- spend the money parking closer or on a taxi.

 37. NOOIT NOOIT MEER
  Wat een slecht bedrijf. Bij aankomst NIEMAND aanwezig en er zate al ongeveer 20 mensen te wachten.
  Betaald voor een waspakket 35 euro NIET gedaan Betaald voor binnen parkeren STOND BUITEN.
  En als KLAP op de vuurpijl ging en medewerkster mij n auto vanaf achter de parkeerplaats halen reed ze finaal twee grote pionnen aan gort onder mijn auto. Ja zei ze zo te zien is er geen schade. IK zeg bel de eigenaar maar ff. die is er niet zei ze.
  het was zaterdagavond dus wij wilden naar huis.
  Ik de volgende dag bellen dat begrijpt U. weer van hij is er niet. dag erop precies het zelfde.MENSEN MENSEN NIET DOEN!!!!!

 38. laat ik beginnen met NOOIT MEER zoals velen hier.

  Wat een droevige service, leveren niet wat ze beloven, komen afspraken niet na en vergoeden niks al leveren ze de hele dienst niet.

  Het is CRIMINEEL gewoon niet doen.
  Hoe eerder dit bedrijf failliet gaat hoe beter voor iedereen.

  Ik ben niet zo een review schrijver maar dit bedrijf verdient een uitzondering.

 39. 27 september 2015 om 3 uur landen wij op schiphol, nadat wij de bagage opgehaald hadden bellen wij parkfly op. Zij verwijzen ons naar vertrek hal 3 uitgang C. Daar stonden wij met zijn zessen 20 minuten te wachten, kwam de bus aan en die stop bij uitgang D en werd meteen al vol gestormd door mensen die daar stonden te wachten, wij gingen aan de chauffeur klagen dat wij hier eerder staan, zegt hij dat er een 2de bus zo komt. Dus wij weer bellen dit keer neemt een chauffeuse op, wij onze naam en aantal passagiers genoemd, wij zouden dan met haar mee kunnen.
  Eenmaal gearriveerd wordt deze bus ook vol gestormd door mensen die op het juiste plek stonden, en de chauffeuse doet alsof haar neus bloedt en weet van niets.
  Dan maar nog een keer gebeld dit keer werd beloofd dat wij met hoogste prioriteit worden meegenomen. Derde bus kwam aan, en wij kijken om ons heen, zijn wij de enige die nog stonden te wachten.

  Dus na 1 uur in de kou stonden te wachten worden wij pas opgehaald. Hun administratie is een zooitje, dus vraag ik mij af waarom ik bij boeking mijn vluchtnummer moet opgeven?

  Voor mij wordt dit de laatste keer dat wij met parkfly in zee gaan, er zijn genoeg andere shuttle bedrijven in de buurt!!!

 40. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  NOOIT MEER! NIET TE VERTROUWEN!
  Bij het ophalen van mijn wagen blijkt mijn auto beschadigd te zijn. Een medewerker zegt mij dat ik geen zorgen moet maken. Na verschillende mails en telefoontjes steeds hetzelfde verhaal: de boodschap wordt doorgegeven aan de eigenaar en die zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk doet hij dat niet.
  Best mensen, Parkfly shiphol IS NIET TE VERTROUWEN. Je kan hen je wagen niet toevertrouwen! Ga ergens anders! maar dan bent u zeker dat de dingen goed verlopen!

  + PROS: geen
  - CONS: beschadigde auto
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 41. 3.3
  Locatie
  60
  Prijs
  80
  Afstand
  50
  Personeel
  70
  Service
  70

  Wat jammer dat er voornamelijk negatieve reviews te lezen zijn. Ter compensatie: Wij hebben onlangs de auto toevertrouwd aan Parkfly en zijn dik tevreden!

  + PROS: De prijs is goed in verhouding met de kwaliteit.
  - CONS: De afstand tot de luchthaven is aan de ruime kant.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 42. 0.8
  Locatie
  20
  Prijs
  20
  Afstand
  20
  Personeel
  20
  Service
  0

  Hele slechte service en houden zich niet aan afspraken. PAS OP JE KAN HIER OPGELICHT WORDEN!

  - CONS: service
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 43. 2
  Locatie
  40
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  30
  Service
  10

  Drie kwartier staan te wachten. Twee andere gezinnen respectievelijk anderhalf uur en ruim 1 uur. Totdat de shuttel er eindelijk was om ons naar de auto te brengen. Chaffeur belt meerdere malen tijdens het rijden, niet handsfree. Bij de parking krijgen we haastig onze sleutel inde handen gedrukt en weg is de chaffeur weer. Verder is er niemand van het bedrijf. Rijdjeauto er zelf maar uit, zonder dat je eventuele schade met iemand hebt kunnen bespreken. Dikke tegenvaller na een fantastische vakantie

  + PROS: Prijs
  - CONS: Komen afspraken niet na op drukke dagen
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 44. Na één jaar tevreden geweest te zijn bij Parkfly, was de service dit jaar ondermaats.
  Wanneer we de auto terugkregen, was de auto aan de binnenkant vuil.
  Er zaten opvallende koffievlekken op de passagierstoel, alsook hondenharen op de achterbank terwijl wij zelf nooit een dier vervoerd hebben in de wagen.
  Daarnaast duurde het welgeteld 27 dagen vooraleer we na 4 e-mails en 2 telefoons antwoord kregen van een teamlid van Parkfly om te melden dat ze niets voor ons kunnen betekenen en de situatie betreuren.

  De prijs is dus absoluut niet in verhouding met de kwaliteit. Zelfs gratis zou ik mijn wagen niet meer aan Parkfly toevertrouwen.

 45. 0.2
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  0

  Nooit doen!!!!
  Schade aan auto en geen reactie op mail voor schadevergoeding!!!!
  Maar advocaat op gezet!! Wordt vervolgd …………
  Boevenmentaliteit

  + PROS: Geen
  - CONS: Onbetrouwbaar bedrijf neemt geen verantwoording voor schade en of klachten
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 46. 1.2
  Locatie
  30
  Prijs
  10
  Afstand
  60
  Personeel
  10
  Service
  10

  Nooit meer parkeren met Parkfly.
  Geen zekerheid of je auto binnen wordt gezet.. wij hadden voor binnen geboekt en hebben dikke vogelschijt op de auto!! Vervolgens moeten we meer dan een uur blauwbekken op schiphol omdat ze niet genoeg personeel hebben!! Kom je daar vervolgens zie je 3 busjes staan en 1 man lopen. Al met al echt geen aanrader!

  + PROS: /
  - CONS: /
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 47. 0.1
  Locatie
  0
  Prijs
  0
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  10

  Ze zijn onschuldig tot het tegendeel is bewezen maar ik heb aangifte gedaan van benzinediefstal. Bij terugkomst na een vakantie was mijn tank totaal leeg.

  2 feiten:

  1. Er ging 5 liter meer benzine in bij de eerste tankbeurt (op 2 km afstand) dan ik ooit heb kunnen tanken.
  2. Er was een verbruik over de laatste x kilometer van 1:7 waar ik zelf 1:20 rijd. Zo’n verbruiksgetal kan enkel als er benzine is ontvreemd (en niet door er mee te rijden).

  De “hulp” bij melding was minimaal en al snel waren ze weer met andere klanten bezig. De eigenaar volhardt in dat het niet door hen is gebeurd. Bewijsmateriaal wordt door mij verstrekt maar de eigenaar blijft bij zijn mening. Heeft kennelijk geen enkel belang mij tevreden te maken/houden door een vorm van excuses of compensatie te bieden. Reageert ook niet meer op e-mail. Inmiddels aangifte gedaan.

  Tip voor anderen. Noteer je KM stand (foto’s) en je benzine stand (foto’s). Laat misschien dit noteren door hen. Misschien ook best foto’s van je auto maken van alle kanten zodat bij schade er bewijs is.

  Jammer dat het zo moest aflopen want voor de rest hebben ze ons vlot vervoerd tussen Schiphol en Aalsmeer.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 48. Een bedrijf waar volledige chaos heerst. Wij moesten vannacht anderhalf uur op onze auto’s wachten, die waren niet voorgereden. De sleutels waren zoek. De auto’s stonden tevens klemgeparkeerd, en ook de sleutels van de naastgeparkeerde auto’s waren onvindbaar zodat ze niet uitgereden konden worden. Scheldend personeel omdat alles fout liep. Te weinig personeel om mensen te halen en brengen naar schiphol. Mensen werden voorgelogen dat er een busje onderweg was, maar dat was absoluut niet het geval! Er was geen personeel. Kortom: NOOIT BIJ PARKFLY PARKEREN!!!!
  En geen enkel excuus gehad. “over 15 minuutjes is alles opgelost”, dat is alles wat we als reactie kregen! Dit is een chaotisch onprofessioneel bedrijf. Volgens de andere recenties hebben wij geluk gehad, het kan allemaal nog veel erger! En je mag er nog voor betalen ook!

 49. 1.1
  Locatie
  40
  Prijs
  10
  Afstand
  40
  Personeel
  10
  Service
  10

  Valet Parking geboekt en instructies allemaal netjes gevold, heenreis 30 minuten voor aankomst Schiphol gebeld en terugreis gebeld nadat we de koffers hadden… heenreis nog ruim 20 minuten moeten wachten voordat auto werd opgehaald bij Vertrekhal 3 en terugreis 50 minuten gewacht voordat onze auto voor kwam rijden. Daar betaal je dan extra voor! Nooit meer

  - CONS: Ze komen afspraken niet na en en liegen over het feit dat de chauffeur onderweg is!
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 50. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Nooit meer naar Parkfly!!!!!
  Gereserveerd en betaald voor binnen parkeren, maar bij het ophalen stond de auto dus gewoon buiten. Bij het melden van dit geval zit ik nu al dagen te wachten op een antwoord en terugbetaling, maar opeens is er geen contact meer. Gewoon een stelletje oplichters. Chauffeur rijd trouwens als een wezeloze en je staat vreselijk lang te wachten om opgehaald te worden. Absoluut niet heen gaan.

  + PROS: Nooit meer naar Parkfly!!!!! Gereserveerd en betaald voor binnen parkeren, maar bij het ophalen stond de auto dus gewoon buiten. Bij het melden van dit geval zit ik nu al 5 dagen te wachten op een antwoord en terugbetaling, maar opeens is er geen contact meer. Gewoon een stelletje oplichters. Chauffeur rijd trouwens als een wezeloze. Absoluut niet heen gaan.
  - CONS: Nooit meer naar Parkfly!!!!! Gereserveerd en betaald voor binnen parkeren, maar bij het ophalen stond de auto dus gewoon buiten. Bij het melden van dit geval zit ik nu al 5 dagen te wachten op een antwoord en terugbetaling, maar opeens is er geen contact meer. Gewoon een stelletje oplichters. Chauffeur rijd trouwens als een wezeloze. Absoluut niet heen gaan.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 51. 1.6
  Locatie
  50
  Prijs
  60
  Afstand
  20
  Personeel
  10
  Service
  20

  Volgend jaar kijken we eens naat een andere dienst…
  3jaar op rij maken we gebruik van deze shuttle. Nog nooit hebben we met 6man in een busje van 8gezeten. We bellen altijd wanneer we onze valiesen van de band nemen. Volgens ons is dit wel ruim op tijd.
  Dit jaar ging het pas een brug te ver. Een andere familie steekt ons voorbij. Er is geen systeem qua ophalen. Ze vragen geen namen. Gewoon wie eerst aan het busje staat mag mee. Een schande, want wij stonden wel voor hen buiten.
  Ook onze 16jarige dochter moest de 4 valiezen inladen in het busje. Dit beval de chauffeur haar. Kan je het je voorstellen? Een 16jarig meisje dan valiesen van 25 kilo in moet laden.
  Volgend jaar een ander bedrijf zoeken

  + PROS: Bestellen is gemakkelijk en prijs is goedkoper dan vele andere shuttlediensten in schiphol. Ook waneer we aankomen staat onze auto klaar.
  - CONS: In 3jaar nog nooit met heel het gezin in 1busje gekunnen, ondanks we ruim 30min op voorhand belden. Andere families kunnen gewoon voorsteken omdat ze een slecht systeem hebben en niet met namen werken. De afstand naar Aalsmeer is redelijk ver.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 52. 0.4
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  0

  Nooit parkeren hier!!!!!!

  + PROS: Stelletje oplichters. Niet parkeren hier. Auto gebracht voor overdekte stalling. Na de vakantie was de auto in eerst instantie onvindbaar. Bleek uiteindelijk ergens achteraf buiten te staan. Nooit reactie gehad op mijn bezwaarschrift en onbeschoft personeel. Nooit hierheen gaan
  - CONS: Drama
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo