Service Parking

Ervaringen Service Parking

Let op: parking bestaat niet meer. 

Service Parking is gevestigd in Leimuiden, dat is 12 minuten verwijderd van de vertrekhal op Schiphol. Service Parking heeft meer dan honderden parkeerplaatsen dicht bij Schiphol beschikbaar.

www.serviceparking.nl

Werkwijze ServiceParking

Via de website van Service Parking kunt u online reserveren, maar u kunt ook via een reisbureau reserveren. Zelf rijdt u met uw auto naar Leimuiden, daar meldt u zich bij ServiceParking. Uw auto wordt voor u geparkeerd, terwijl u wordt geholpen met het overzetten van uw bagage in de shuttlebus van ServiceParking.

Als u terugkomt op Schiphol wordt u weer opgehaald door ServiceParking en naar uw auto gebracht. U moet wel even bellen als u aankomt in Leimuiden en wanneer u aankomt op Schiphol, om de wachttijd te beperken.

Reserveren bij ServiceParking.nl

U kunt reserveren op de website van Service Parking, of via een reisbureau. De website is eenvoudig, maar toch interessant. Het reserveren gaat makkelijk, want het is overzichtelijk. U vult uw gegevens in, zelfs als u uw vertrektijden of aankomsttijden niet precies weet, kunt u reserveren. U krijgt een bevestiging van uw reservering in uw mailbox. U kunt ook kiezen tussen overdekt parkeren. Ook heeft u de mogelijkheid om uw auto te laten reparen of onderhouden terwijl u op vakantie bent.

Tarieven ServiceParking

De tarieven van Service Parking verschillen. Dat ligt aan in welke periode u ervoor kiest om te gaan reizen, en hoe druk het is.

 • 1-7 dagen kost €35,00
 • 8 dagen en langer kost €5,00 per dag
 • Overdekt parkeren kost €1,45 per dag

Afstand tot Schiphol

Leimuiden is gevestigd dichtbij Schiphol. Binnen 12 minuten bent u bij de juiste vertrekhal op Schiphol.

Bereikbaarheid ServiceParking

ServiceParking is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar, welk tijdstip u er ook voor kiest om te reizen, ServiceParking staat altijd voor u klaar.

Betalingsmogelijkheden

Door middel van Mastercard, Visa of een eenmalige machtiging kunt u uw parkeerplaats betalen.

Voordelen ServiceParking

 • U kunt online reserveren of via een reisbureau
 • ServiceParking is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar
 • ServiceParking beschikt over meer dan honderd parkeerplaatsen dichtbij Schiphol

Contact ServiceParking

ServiceParking B.V. Tuinderij 5, 2451 GG Leimuiden

www.serviceparking.nl

Uw ervaringen?

Wat zijn uw ervaringen over Service Parking? Laat hier onder uw beoordelingen achter.

 

7 Total Score

Locatie
7.5
Prijs
7.5
Afstand
7.5
Personeel
6
Service
6.5
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. We hebben onlangs van Service Parking gebruik gemaakt. We gingen met z’n vijven op vakantie, het was geheel eenvoudig, en niet eens zo duur. We hoefden niet lang te wachten op de shuttlebus en we werden snel weggebracht. We hebben maar gekozen voor overdekt parkeren, want je weet maar nooit wat er met je auto zou kunnen gebeuren. Onze auto werd goed verzorgd, en toen we terug kwamen, was de auto nog goed beter dan we hem hebben achtergelaten. We hadden nachtvlucht, en zelfs toen werden we op tijd en snel naar Schiphol gebracht.

 2. Ik heb laatst iemand aangeraden om Service Parking te gebruiken, want zelf heb ik het ook gebruikt. Het ging prima, en alles was goed geregeld. Ik ben er zeer tevreden over dit! Ik ga er zeker nog een keer gebruik van maken!
  Service Parking

 3. In maart hebben wij weer gebruik gemaakt van Service Parking Leimuiden na een goede ervaring van vorig jaar. Van te voren hebben wij het verschuldigde bedrag van ongeveer 65 euro betaald.Het brengen en halen ging weer perfect zoals onze vorige ervaring. Helaas zagen wij de dag na de thuiskomst, dat er een bedrag van
  101 euro van onze rekening was afgeboekt ten gunste van Service parking Leimuiden, zijnde het bedrag dat wij vorig jaar verschuldigd waren en dat wij toen ook betaald hebben. Vorig jaar is dit bedrag ook verschillende malen van onze rekening afgeboekt, maar na contact met service parking is dit steeds weer naar onze rekening teruggeboekt met verontschuldigingen en de verklaring, dat zij een nieuw systeem hadden en dat dit waarschijnlijk de oorzaak was. Nu hebben wij na verschillende mailtjes en telefoontjes nog steeds niets gehoord en is dit bedrag nog steeds niet teruggeboekt !!!

 4. 14 dagen geparkeerd bij deze club, dit is eens en nooit meer.
  Kreeg de auto beschadigd terug, voor klachten geven ze niet thuis, en wordt je van kasje naar de muur gestuurd, ze reageren niet op brieven en mail, en als je belt krijg je een grote bek.
  Waarschijnlijk is het halen van geld belangrijker dan de clienten.
  Heb hierover aangifte gedaan bij de politie.
  Kijk maar eens op google bij
  “klachten valet pakeren schiphol” dan trek je een beerput open.
  Dus advies is NOOIT PARKEREN BIJ SERVICE- PARKING

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo