Total Care Parking Schiphol

Ervaringen Total CareParking

Total Care Parking is een parkeergarage welke al meerdere jaren actief is rond Schiphol. Ze bieden valet parking, shuttle parking en ook nog extra services zoals het wassen en reinigen van uw auto. Bekijk hieronder de beoordeling, ervaringen, prijzen en werkwijze van Total CareParking.

www.totalcareparking.nl

Werkwijze Total Care Parking

U reserveert online een parkeerplaats bij TotalCare Parking. Als u bij TotalCareParking aankomt, krijgt u de nodige uitleg over het wegbrengen naar en ophalen van Schiphol. Uw bagage wordt door Total CareParking overgeplaatst in een luxe vipshuttle bus. Uw sleutel geeft u aan de Total Care Parking service en binnen 7 minuten bent u bij de juiste vertrekhal op Schiphol.

Reserveren bij TotalCare Parking

U reserveert via de website van Total CareParking, daar ziet u een kopje ‘reserveren’ staan, links in het menu. Onder het menu ziet u een tabel waar u uw gegevens in kunt vullen. Als u de vier stappen volgt, die uitgebreid worden uitgelegd, kunt u eenvoudig een parkeerplaats reserveren.

Afstand tot Schiphol

Met Total CareParking bent u binnen 7 minuten bij de juiste vertrekhal op Schiphol.

Bereikbaarheid Total CareParking

24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u gebruik maken van Total Care Parking. Zelfs ‘s nachts kunt u er gebruik van maken.

Betalingsmogelijkheden

U bevestigt uw reservering pas bij aankomst bij Total CareParking. De enige betaal mogelijkheid is pinnen.

Voordelen Total CareParking

 • Total CareParking heeft 2 services. Total Care en Total Parking, waar u uit kunt kiezen.
 • TotalCare Parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • U kunt ervoor kiezen om uw auto te parkeren op een beveiligd terrein.

Contact TotalCare Parking

Rijnlanderweg 660, 2132 NK Hoofddorp, Nederland

www.totalcareparking.nl

Ervaringen en beoordelingen

Wij horen heel graag welke ervaring u heeft met Total Care Parking. Laat het ons hieronder weten.

Klik hier om te reserveren!

Tarieven Total CareParking

U kunt kiezen voor indoor parking, dan staat uw auto binnen en overdekt. Als u alleen kiest voor parkeren, dan staat uw auto buiten geparkeerd.

De tarieven van Total Care Parking zijn inclusief 19% BTW en inclusief reserveringskosten.

Als u uw gegevens invult krijgt u uw persoonlijke prijsberekening.

Total Parking

 • Short Parking €42,50 vast bedrag (1-3 dagen)
 • Medium Parking €50,00 vast bedrag (4-7 dagen)
 • Long Parking €7,00 per dag (8-16 dagen)
 • Xtra Long Parking €6,00 per dag (17-29 dagen)
 • XXtra Long Parking €180,00 vast bedrag (30-40 dagen)
 • Extreme Parking Op basis van offerte (>40 dagen)

Total Care

 • Indoor Parking
  €12,50 (éénmalige toeslag)
 • Glass Repair Op basis van offerte (Euronet)
 • Easy Repair Op basis van offerte
 • Direct Repair Op basis van offerte

 

6.5 Total Score

7.6Expert Score
Locatie
8
Prijs
7.5
Afstand
8
Personeel
7
Service
7.5
5.3User's score
Locatie
5.5
Prijs
5
Afstand
5
Personeel
5.5
Service
5.5
Add your review  |  Read reviews and comments

6 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Mijn ouders hebben gebruik gemaakt van Total Care Parking. Ze zijn anderhalve week op vakantie geweest naar Frankrijk. Ze zijn zelf naar Total Care Parking gereden, en daar zijn ze binnen 10 minuten opgehaald en weggebracht naar Schiphol. De chauffeur was heel vriendelijk en hield wel van een gezellig praatje onderweg. Ze hadden gekozen dat hun auto overdekt geparkeerd werd, omdat ze graag wilden dat er goed voor hun auto werd gezorgd. En dat was wel het geval. De prijzen zijn betaalbaar en in tegenstelling tot de andere services zijn de prijzen niet heel duur. Ze hebben een top vakantie gehad!

 2. Wij parkeren al jaren bij park en fly oftewel total care parking. Uiterst tevreden. Worden op tijd gehaald en gebracht e.a. comfor afspraken. Zeker aan te bevelen.

 3. Park and Fly is niet aan te raden omwille van onderstaande feiten :

  Zondagmorgen, 7 september om 4 uur, heb ik mijn wagen bij Park and Fly opgehaald. Toen wij bij Park and Fly vertrokken hoorden we tijdens het rijden een tikkend geluid. We zijn aan het benzinestation aan de overkant van Park and Fly gestopt om onze banden na te kijken. We konden echter niets zien omdat het nog te donker was. We vervolgden onze weg, 3 km verder op de A4 (36,3) moesten we aan de kant, onze band liep leeg. Ik ben door de pechverhelpingdienst BRL van Rijswijk verder geholpen. De band is onherstelbaar beschadigd, ik moest een nieuwe kopen. Iemand van Park and Fly heeft tegen een scherpe kant gereden of de band beschadigd. Een week geleden wanneer ik de wagen binnen bracht waren de banden volledig in orde. Ik wil de kosten vergoed krijgen.

  Park and Fly gaat in discussie:
  Band zou voordien al beschadigd zijn geweest en wil mij niet geloven.
  • Roelofsarendsveen ligt op 130 km. van mijn woonplaats, als mijn band al stuk moest geweest zijn zou ik nooit zover hebben kunnen rijden.
  • Ik ga niet voor mijn plezier op een zondagmorgen om 4 uur in het donker langs de A4 staan wachten op een pechverhelpingsdienst die ons dan nog moet wegslepen omdat hij geen gereedschap bij zich heeft. De pechverhelping heeft hierdoor meer dan 1,5 uur geduurd.
  • Mijn wagen heeft binnen, zogezegd beveiligd, continu op dezelfde plaats gestaan. Die zondagmorgen om 4 uur werd de poort van Park and Fly geopend om onze wagen buiten te rijden. Ik heb zelf kunnen vaststellen dat de uitgaande jeugd gewoon met de fiets binnen reed in de bewaakte afgesloten parking ??? Zij hebben er niets te zoeken en hebben de mogelijkheid beschadigingen aan de wagens aan te brengen.
  • Mijn garagist heeft verklaard dat de band wel degelijk beschadigd werd door ofwel tegen een scherpe rand of voorwerp te rijden ofwel dat er met een mes inkervingen aangebracht werden waardoor er aan de zijkant van de band kort na ons vertrek bij Park and Fly een scheur ontstond waardoor de band leegliep.
  • Familie van ons had in augustus bij Park and Fly hun wagen geparkeerd voor een week en bij terugkomst stond de dagteller op 0 ? Heeft men hiermee afgelegde km door Park and Fly willen verdoezelen???

  We hebben jaren aan een stuk meermaals per jaar gebruik gemaakt van de diensten van Park and Fly en waren steeds tevreden vandaar dat we ook familie aangeraden hadden hun wagen hier te parkeren. Na de hierboven vermelde feiten moeten wij vaststellen dat Park and Fly niet eerlijk en onbetrouwbaar is en ze zullen ons dan ook niet meer terugzien. Een tevreden klant moet je immers verdienen en dat doen ze bij Park and Fly niet!

 4. Wij parkeren al jaren bij Totalcare,dit steeds tot volle tevredenheid.
  Auto staat binnen, wordt niet meegereden, nooit beschadigingen of zo.
  Altijd op tijd brengen en halen, vriendelijk en beschaafd personeel.

 5. 4.8
  Locatie
  100
  Prijs
  90
  Afstand
  90
  Personeel
  100
  Service
  100

  Net voor de eerste keer gebruikt, was echt een prima ervaring! Leuke vlotte chauffeurs en een fijne klantgerichte organisatie. Voor ons komend uit Rotterdam is de locatie ook heel handig, volgende keer weer!

  + PROS: Makkelijk, vlot, correct
  - CONS: Geen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 6. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Bij terugkomst van mijn vakantie in Schiphol afgelopen zondagmorgen heb ik u netjes volgens afspraak gebeld toen ik pas, met bagage, arriveerde op de stoep. Na een eerste telefoontje omstreeks 3.52u zou u onmiddellijk iemand langsturen om mij op te halen. Echter na een half uur (om 4.22u) heb ik u moeten terugbellen (de foto’s bewijzen het) omdat ik nog steeds stond te wachten, en dat ondanks dat u beweert binnen de 10 tot 15 minuten uw klanten op te picken. Bedrieglijke service dus!

  Daarnaast stelde ik eveneens vast dat mijn auto, ondanks het betalen van een indoorparking met afgifte van sleutel, gedurende mijn afwezigheid ook nog eens een kleine 400 meter heeft afgelegd: het verschil tussen 7.287,5 en 7.287,9 km. Allicht hebben uw kaboutertjes ook nog eens even ongevraagd een rondje gemaakt..?

  + PROS: Hallo?
  - CONS: Bij terugkomst van mijn vakantie in Schiphol afgelopen zondagmorgen heb ik u netjes volgens afspraak gebeld toen ik pas, met bagage, arriveerde op de stoep. Na een eerste telefoontje omstreeks 3.52u zou u onmiddellijk iemand langsturen om mij op te halen. Echter na een half uur (om 4.22u) heb ik u moeten terugbellen (de foto’s bewijzen het) omdat ik nog steeds stond te wachten, en dat ondanks dat u beweert binnen de 10 tot 15 minuten uw klanten op te picken. Bedrieglijke service dus! Daarnaast stelde ik eveneens vast dat mijn auto, ondanks het betalen van een indoorparking met afgifte van sleutel, gedurende mijn afwezigheid ook nog eens een kleine 400 meter heeft afgelegd: het verschil tussen 7.287,5 en 7.287,9 km. Allicht hebben uw kaboutertjes ook nog eens even ongevraagd een rondje gemaakt..?
  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo