Vakantie Parkeren

logo vakantie parkeren

Ervaringen VakantieParkeren.nl

Vakantie Parkeren biedt parkeerplaatsen dichtbij Schiphol aan. In Nieuw Vennep bevindt zich deze service van VakantieParkeren. Vanuit Nieuw Vennep bent u binnen 10 minuten bij de juiste vertrekhal. U wordt dus binnen 10 minuten naar Schiphol gebracht door een van de shuttle busjes van VakantieParkeren.

www.vakantieparkeren.nl

Werkwijze VakantieParkeren.nl

Bij Vakantie Parkeren is het hek tussen 18.00 uur en 08.00 uur dicht. Op het terrein is 24 uur per dag iemand van Vakantie Parkeren aanwezig. Als u daar aankomt, hangen er 2 borden met daarop de telefoonnummers waarnaar u moet bellen, dan wordt het hek voor u geopend. U wordt geholpen met het overdragen van uw bagage, en zo wordt u met het shuttlebusje naar Schiphol gebracht. U krijgt een telefoonnummer waarnaar u kunt bellen, en u wordt dan binnen ongeveer 10 minuten opgehaald en naar uw auto gebracht.

Reserveren bij VakantieParkeren

U kunt via de website van VakantieParkeren.nl een parkeerplaats reserveren. Onder het kopje ‘reserveren’, komt u in een scherm, waar u uw gegevens in moet vullen en alles wordt u duidelijk gemaakt. Klik hier om te reserveren!

Tarieven VakantieParkeren.nl

Als u uw autogegevens afgeeft, bespaard u geld. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

U parkeert de auto op hun aanwijzingen:
U levert uw autosleutels gedurende uw reis in
Zij parkeren uw auto in: U hoeft geen autosleutels in te leveren
1-2 dagen €25,00 vast bedrag €25,00 vast bedrag
3-4 dagen €37,50 vast bedrag €37,50 vast bedrag
5-7 dagen €45,- vast bedrag €49,- vast bedrag
8 dagen of meer €6,- per dag €7,- per dag
19 dagen of meer €5,- per dag €6,- per dag

Klik hier om te reserveren!

Afstand tot Schiphol

Nieuw Vennep ligt op 10 minuten afstand van Schiphol. U bent binnen 10 minuten bij de juiste vertrekhal op Schiphol.

Bereikbaarheid VakantieParkeren

VakantieParkeren.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Op de dag dat u naar huis vertrekt, kunt u contant betalen.

Voordelen VakantieParkeren

 • Vakantie Parkeren heeft geen wachttijden en is daarom ook ideaal voor ouders die met kinderen reizen
 • U hoeft geen parkeerplek te zoeken, bij VakantieParkeren is er altijd plek
 • U hoeft geen honderden meters te lopen om bij een bushalte te komen, zoals bij P3 op Schiphol

Klik hier om te reserveren!

Contact en locatie

Haverstraat 44a, 2153 GB, Nieuw Vennep

www.vakantieparkeren.nl

Ervaringen en beoordelingen Vakantieparkeren.nl

Heeft u gebruik gemaakt van vakantieparkeren.nl? Wat zijn uw beoordelingen?

Of kijk ook eens op www.nederlandreview.nl voor veel ervaringen

7.6 Total Score

Locatie
7.5
Prijs
7.5
Afstand
7.5
Personeel
7.5
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

10 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Vorige zomer ben ik met mijn man en 3 kinderen op vakantie geweest naar Griekenland. Ik heb gebruik gemaakt van Vakantie Parkeren, omdat het mij is aangeraden door mijn schoonzus. We hebben er 2 weken gebruik van gemaakt, we waren voordelig uit en de service was onwijs goed.

 2. Betreft Vakantieparkeren Nieuw Vennep
  Wij zijn in mei op vakantie geweest en hebben onze auto met sleutels achtergelaten bij dit bedrijf. We hadden zelf onze km.stand genoteerd en bij terugkomst bleek dat er 192 km gereden was met onze auto. Ook waren er allerlei instellingen veranderd, oa radio, temperatuur en stuurkolom. Wij hebben dit meteen gemeld en na een hoop ophef over hun betrouwbaar personeel, en onmogelijk dat dit was gebeurd, naar huis gegaan. We hebben ook schriftelijk een klacht ingediend en daarna hebben ze nog telef.contact gezocht met een of ander wazig verhaal over een fout van een medewerker, die zou onze auto verwisseld hebben met een andere en deze bij hun klant hebben gebracht ! Deze fout had deze medewerker niet gemeld. Wij geloven daar niks van, je wordt gewoon bedonderd en voorgelogen. Dus laat nooit je sleutels achter, onbetrouwbaar bedrijf.

 3. Begin mei 6 dagen auto achtergelaten bij vakantieparkeren.nl.
  Auto parkeren en wegbrengen, geen opmerkingen

  Ophalen: Lang gewacht op busje, chauffeur wist niet meer welke sleutel van mijn auto was en had dus maar alles meegenomen wat maar leek op mijn sleutel, ging onderweg telefonisch ruzie zoeken met collega, bij auto aangekomen had hij nou juist niet mijn sleutel bij zich.(tip voor “jonge enthousiaste onderneming” hang een label aan de sleutel waarop kenteken staat!)
  Wij zijn toen met nichtje meegereden, hun sleutel lag namelijk wel op de grote stapel, en mijn zus heeft later die dag mijn auto meegenomen die ze toen in eerste instantie weer niet konden vinden ( dit keer de auto, niet de sleutel)
  Volgende keer betaal ik met alle liefde een paar tientjes meer en zet ik de auto gewoon weer op een andere parkeerplaats rondom Schiphol!

 4. ik heb bij vakantieparkeren geparkeerd en het was top ik hoef niet te wachten .toen ik terug kwam stond ze al op ons te wachten top service

 5. Goedenmiddag,

  Wij waren twee weken geleden op vakantie geweest naar Egypte, twee dagen van tevoren werd mij verteld dat je goedkoop kan parkeren in de omgeving van schiphol, ik kwam terecht op een vergelijkings site van alle parkeerplekken dus ik begon ze allemaal te bellen en vroeg of ze ook mensen weg brachten met een rolstoel want mijn man zit in een rolstoel
  tot mijn grote verbazing kon ik bij niemand terecht
  ik kwam bij vakantieparkeren ik vroeg ze of ze mensen met roelstoel kunnen vervoeren en dat was geen probleem we kwamen aan bij de parkeer plek ze hebben mn man goed geholpen en werden gebracht naar schiphol.bij de terugkomst werd wij goed geholpen en de auto stond klaar dat noem ik nou service volgend jaar weer parkeren bij vakantieparkeren.

 6. top top topie ik heb mn plek gevonden vantirparkeen geweldig mvg v/d tol

 7. Reply
  wendy van der Geld - June 20, 2011 at 8:28 pm

  hallo ik ben zeer tevreden over vakantieparkeren goed service we hadden een afspraak om 2uur snachts en werden meteen geholpen en bij de terug komst stonden ze bij de aankomst op ons te wachten dit is echt geweldig bedankt vakantieparkeren

 8. hallo,
  auto geparkeerd bij vakantieparkeren, wij zouden er om 6 uur s ochtends zijn, wij daar aangekomen bleek er niemand te zijn, gebeld met het nummer…we zijn er over 5 a 10 minuten, 20 minuten later was er iemand….gelukkig al van gte voren rekening mee gehouden, maar het is wel langer dan 10 minuten rijden naar schiphol…..terug weg was ideaal, 15 minuten van te voren gebeld en busje stond al klaar !!!!!!
  bedankt !

 9. Schandalig wat een slecht bedrijf. Wij hadden keurig gereserveerd en een bevestiging mail gekregen. Daar stonden we midden in de nacht om 3.00 uur voor het hek. Het telefoonnummer wat wij moesten bellen werd helemaal niet opgenomen en het hek ging dus niet open.

  Omdat we een vliegtuig moesten halen en al tijd hadden verloren zijn we als een gek richting P3 gereden maar deze was helaas vol. Toen maar P4 geprobeerd en die had gelukkig nog plaats.

  Kortom een hoop stress en meer betaald. Nooit meer boeken bij vakantieparkeren.nl want ze doen zeker niet wat ze beloven.

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo