Cheap-parking.nl Schiphol

Ervaringen, werkwijze en tarieven Cheap Parking

Bij Cheap-Parking.nl kun je voordelig parkeren en ze zijn ook aanbieders van valet parking. Cheap Parking is ongeveer 10 minuten gelegen vanaf Schiphol. U wordt opgehaald en gebracht met de shuttle bus of kunt gebruik maken van valet parking, wat iets duurder is.

www.cheap-parking.nl

Voordelen van Cheap Parking

 • Plusminus 10 minuten van Schiphol gevestigd.
 • U wordt gehaald en gebracht met een shuttlebus.
 • Uw auto wordt geparkeerd op een afgesloten en bewaakt parkeerterrein 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Nadat u geboekt heeft ontvangt u een bevestiging per e-mail met de adresgegevens van Cheap Parking.
 • Speciale aanbiedingen voor zakelijk parkeren.
 • Speciale prijzen voor lang parkeren!
 • Bezoek hier de website van Cheap Parking

Valet Parking Schiphol

 • U kunt direct met uw eigen auto naar de vertrekhal rijden! U reserveert via deze site en klikt de optie Valet aan in het reserveringssysteem.
 • 30 mininuten voor aankomst op de luchthaven belt u cheap-parking dat u er aan komt.
 • Deze service kost u éénmalig 29 euro extra bovenop de normale parkeerprijs zoals vermeld op de site.
 • Bezoek hier de website van Cheap Parking om te reserveren.

Wat zijn de openingstijden?

Cheap-Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Hoe werkt het ophalen vanaf Schiphol?

Op uw reserveringsformulier vult u uw vluchtnummer in en de datum van de terugvlucht. Zo weet Cheap-Parking wanneer u opgehaald moet worden. U krijgt een telefoonnummer mee. U belt zodra u geland bent op Schiphol. Binnen enkele minuten staan ze klaar om u naar uw auto te brengen.

Krijg ik een bevestiging van mijn reservering?

Ja, zodra u gereserveerd hebt, ziet u automatisch op uw scherm de reserveringsbevestiging. Op deze pagina kunt u ook uw reservering printen. U krijgt automatisch een e-mail met de bevestiging toegestuurd. Soms komt deze email niet aan! Dit heeft te maken met de spam-beveiliging van uw computer. Het betekent dus niet dat uw reservering niet gemaakt is.

Hoe en wanneer kan ik betalen?

Bij Cheap-Parking kunt u met Ideal of pin betalen. U betaalt dan wanneer u uw auto brengt. Tijdens het reserveren kunt u ook beslissen om direct met Ideal te betalen.

Contact gegevens Cheap Parking

Kruisweg 1539 A, 2142 LB, Cruquius-oost

www.cheap-parking.nl

Ervaringen en beoordelingen Cheap Parking

Wat zijn uw ervaringen en beoordelingen van Cheap Parking?

Parkeertarieven Cheap Parking

Prijzen
1-2 dagen €27.50
3-4 dagen €37.50
5-6 dagen €42.50
vanaf de 7e tot de 15e dag €5.00 per dag
vanaf de 15e dag €4.00 per dag
Valet parking €29.00 Eénmalig bovenop de normale prijs

Service Prijzen
Uitzuigen € 7,50
Wasbeurt € 7,50
Poetsen € 75,00
Poetsen plus reinigen interieur € 110,00

Indien u uw auto wilt laten uitzuigen, poetsen e.d. kunt u dit tijdens de reservering aangeven.

5.8 Total Score

7.8Expert Score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
7.5
Personeel
8
Service
7.5
3.8User's score
Locatie
4
Prijs
3.6
Afstand
4
Personeel
3.6
Service
4
Add your review  |  Read reviews and comments

48 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Cheap-parking heeft een perfecte service en begrijpt wat de klanten willen. Lage prijs, vriendelijk personeel en goede service. Om 2 uur in de nacht stond het bedrijfsbusje stipt klaar om ons weer op te halen. Onze eigen auto stond in deze vriesnacht ontdooit en met de ruiten brandschoon op ons te wachten. Volgende vakantie weer erchtstreeks naar Cheap-parking nabij Hoofddorp.
  Groet en dank, Henk en Riaan Brabant

 2. Om te voorkomen dat ik meer dan € 50,- moest neertellen voor anderhalve dag parkeren op Schiphol, kwam ik op Cheap Parking uit. Dat scheelt meer dan de helft.
  We hebben de auto geparkeerd bij Cheap Parking en zijn binnen 10 minuten bij de vertrekhal afgezet. Bij terugkomst even gebeld dat we uit het vliegtuig zijn gestapt en binnen 15 minuten zaten we weer in onze eigen auto.
  Kortom, perfecte service.

 3. Reply
  Henk en Marry. Dirksland June 1, 2011 at 10:52 am

  Hebben weinig woorden maar veel lof!
  Prima geregeld, aardige mensen en een
  perfecte service.
  Dit bedrijf weet precies hoe het werkt
  om mensen het naar hun zin te maken.
  Bedankt!!!!!!!

 4. Reply
  Jan en Elly Matheeuwsen July 16, 2011 at 11:42 am

  Dit is het tweede jaar dat wij gebruik maken van Cheap Parking.
  Wij vinden het een geweldige oplossing voor het parkeren van onze auto.
  De service is excellent.

 5. Heel vriendelijk ontvangen en direct naar Schiphol gebracht. Ook bij terugkomst waren ze snel bij Schiphol om ons op te halen. Prima service en zullen zeker weer gebruik maken van Cheap Parking.Ideaal!

 6. Heb vanuit Brabant over de jaren heen al vele verschillende manieren gebruikt om naar en van Schiphol te komen. Vliegend… per trein, taxi en per “eigen” auto. Met de opwaardering van de A2 is de eigen auto het meest flexibel, snel en betrouwbaar. Met 3 of meer personen ook zeker de goedkoopste.
  Parkeren bij Cheap-parking was een prima ervaring: boeking eenvoudig en snel, betalen bij aankomst, NUL minuten wachttijd voor valet parking, OOK bij het ophalen en bovendien de auto netjes gewassen terug.

 7. De eerste keer gebruik gemaakt van een parkeergelegenheid rondom schiphol en direct een zeer goede keus! Zeer vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na. Als je 30 min voordat je aankomt bij de parkeerplaats belt dan komen zij ook op de tijd dat je hebt afgesproken; 03.30 uur. Ook bij de aankomst op schiphol hebben we hooguit een minuut of 10 moeten wachten. We werden zelfs met het busje voor de auto afgezet. De volgende keer maken wij zeker weer gebruik van cheapparking!

 8. In juli 2011 Ceap aprking geprobeerd en “fantatisch” heel vriendelijk en je vind het heel gemakkelijk dat ook pluspunt is !! Vroeger andere gedaan,waren soms te moeilijk te vinden , dus in Oktober boeken we terug bij hen!!!

 9. In november via cheapparking onze auto een week geparkeerd (circa 15 minuten rijden van schiphol). We werden geholpen door een aardige jongeman die zelfs hielp met het overtillen van de koffers en op schiphol meteen een bagagekarretje pakte voor ons. Bij terugkomst (01.00 uur ‘s nachts) snel opgepikt.

  Prima bevallen!

 10. Vorige week gebruik gemaakt van valet-parking. Op de heenweg een half uur van tevoren gebeld en te horen gekregen dat ze ons wel zagen komen bij de garage. Ja maar, wij komen rechtstreeks naar Schiphol. O, u heeft valetparking.
  Op de terugweg bij aankomst bij de bagageband ons weer gemeld. Wij kregen te horen dat we over 30 minuten gehaald zouden worden. Ja maar, wij hebben valetparking. O, dan duurt het nog wel een half uur voordat uw auto er is. En dat was ook zo. Dat was toch niet wat ik had er van had verwacht….

 11. bij aankomst op schiphol gebeld toen we bij de bagageband stonden. Na 10 min. buiten gekomen geen auto. nog eens gebeld, doorverbonden met bandje die belooft terug te bellen, na 10 min. nogmaals en nog eens na 10 min. naar vast tel.nr. die ook weer met bandje is doorverbonden. al met al na ruim 30 minuten buiten in de kou wachten een taxi naar Hoofddorp genomen, bij aankomst was er niemand aanwezig en ben met de auto vertrokken.Zal bij Cheap-parking en Sun-parking nooit meer mijn auto parkeren.

 12. Vorige week gebruik gemaakt van Cheap parking Valet parkeren. Uitzonderlijk goed, correct, behulpzaam en zeer stipt! Dit was de 70 euro echt meer dan waard. Een echte aanrader.

 13. Vandaag bij aankomst op schiphol gebeld en ze maakten de slogan
  waar in recordttijd stond de auto bij het Parasonic scherm op het vliegveld. De bagage werd keurig in de auto gezet en men was zeer behulpzaam bij de parkeerplaats waar de auto al helemaal gereed stond Hulde. Jammer dat andere mensen minder goede ervaringen hebben gehad

 14. Wij hadden ook online bij cheap parking gereserveerd. Wij zijn zeer ontevreden over de service. Op het afgesproken moment kon er niemand ter plaatse komen. Ook leiden ze je eerst naar een parkeerterrein dichtbij (met maar circa zes plaatsen) en laten je daarna doorrijden. Ook andere klanten die wij ter plaatse spraken hadden dezelfde ervaring. Voor ons nooit cheap parking meer.

 15. 20 juni terugekomen van vakantie en de auto bij Cheap Parking geparkeerd. Wat een fantastische service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ophalen op Schiphol precies volgens afspraak. Alles tot in de puntjes geregeld. Kortom, ouderwetse service. Een echte aanrader. Volgende keer weer Cheap Parking voor ons!

 16. We hadden via cheap parking gereserveerd via internet. Maanden van te voren
  Nadat we de reservering gemaakt hadden, hebben we gebeld met cheap parking, de reservering was goed doorgekomen. Een uur voordat we aankwamen hebben we gebeld en aangegeven dat we over een uur aan komen. Toen we aankwamen zagen we het terrein op afstand liggen, eerste indruk was vol, slordig, onoverzichtelijk en ongelijke grond waardoor het naar ons idee niet veilig was om de auto erneer te zetten. We moeten over 3 kwartier inchecken dusver wilden het toch proberen. Toen we daar kwamen konden we het terrein niet op een normale manier berrijden omdat er zoslwcht geparkeerd werd en er dikke gaten ed in de grond zaten. Na een tijdje kwam er een medewerker aan die er slecht gekleed uitzag en amper Nederlands sprak. Er was volgens hem geen plek. Toen kwam een andere collega, die gaf aan dat er geen plek was (terwijl we gereserveerd hadden) en dat we onze auto sleutel maart moesten geven. Dit hebben we niet gedaan omdat we onze auto niet toevertrouwen aan deze medewerkers. Achteraf gezien waren we hier blij om. We hoorden bij het hotel en lazenvia internet dat de auto’s worden door verhuurd worden, zonder toestemming van de eigenaar. Dit wordt verhuurd aan toeristen die in Schiphol landen. Let daarom op de kilometerstand. We moesten met stress naar Schiphol toe rijden anders waren we te laat net inchecken. Het onbeschofte personeel, niet nakomen van afspraken en het niet kunnen vertrouwen van de organisatie maak ons advies zeer negatief. We raden het niemand aan want als je auto daar niet meer staat na je vakantie, of er mankeert wat aan, heb je geen poot om op te staan.

 17. Wij hebben hetzelfde meegemaakt als de bovenstaande reactie.
  We kwamen daar, netjes gereserveerd en vervolgens is er geen plek. Het scheelt hierbij dat wij niet vooraf betaald hebben, anders waren we 70 euro lichter geweest.
  Mensen,
  Ik raad het af om hier te parkeren of te reserveren.
  Je kan beter meer geld betalen en zekerheid hebben ipv goedkoop en de hele vakantie bang zijn dat je auto er niet meer staat.
  En het personeel wordt onbeschoft zodra je je auto er niet meer neer wil zetten. Wat een bende daar!

  De ervaringen hierboven,snap ik niet. Wij hebben deze ervaringen namelijk helemaal niet.

 18. Helaas hebben wij na vele keren daar parkeren nu een hele slechte ervaring meegemaakt.
  Er was niemand aanwezig op het terrein toen wij aankwamen en de poort was gewoon open. Maar ja het was al de 7e keer dus toch de auto maar achter gelaten. Deze zou gratis gewassen worden omdat wij er al vele jaren komen.
  Bij terugkomst was dit niet gebeurd door de drukte.
  Nou dat was geen ramp we kunnen zelf de auto ook wassen.
  Maar helaas bij thuiskomst zagen we dat de auto bekrast was (dit was niet te zien bij het halen want het was im maart smorgens 8.30 uur dus de auto was nat) en bij thuiskomst was de auto droog van het rijden. Ik heb meteen contact opgenomen en ze zouden het uitzoeken met de verzekering. Nu 04-08-12 na vele malen mail en brieven geen enkele reactie.
  Dus let op het is geen afgesloten bewaakt parkeerterrein en controleer je auto extra goed ook al is hij nat. Wij dus nooit meer Cheap parking

 19. moesten bij terugkomst 1 uur wachten omdat ( zeiden ze ) hun chauffeur niet te vinden was! Ik denk echter dat ze bewust gewacht hebben want daardoor konden ze nog 2 passagiers meenemen. Nooit meer….

 20. Mensen pakeer hier niet!!!!
  Ze komen hun afspraken niet naar en als je ze er dan eidenlijk zijn en vertelt dat je opmoet schieten om vliegtuig te halen krijg je een grote bek als het je niet bevalt rot je maar op. heb dit ook gedaan en ergends anders neer gezet. Pakeer hier ook nooit weer en zal dit ook nooit meer aanbevelen aan iemand. Zo praat je niet tegen klanten.

 21. Goeie ervaring. Ik en mijn man werden keurig netjes geholpen. Bij terug weg ook 5 minuten staan wachten toen waren ze er al.
  Volgende keer zeker weer.

  Mvg Fam. Epker

 22. Parkeer hier al een tijdje voor de zaak Valet parking, heb niks anders dan alleen maar goeds over dit bedrijf! Ben altijd vrij laat maar ben altijd keurig netjes geholpen. Bedankt en ga zo door.

 23. Zondag 21-10 gereserveerd via internet geen bevesteging ontvangen 2x gebeld zou binnen 1 uur teruggebeld worden ze moeten nu 23-10 nog bellen na dit allemaal gelezen te hebben laat ik het hierbij en parkeer zondag wel ergens anders

 24. Eén keer, nooit meer.
  De parking is redelijk veraf gelegen, slordig, geen organisatie.
  Bij terugkomst hebben we buiten bijna 3 kwartier moeten wachten op busje. Dan moesten we met 11 personen en 1 wagen waar plaats was voor 8. Dus niemand kon veiligheidsgordel dragen. Ondertussen was de chauffeur constant aan het bellen en lapte elke snelheidslimiet aan zijn laars. Tot 3 keer toe moesten we onze naam, nummerplaat en wagen opgeven. Eindelijk aangekomen aan de parking, moesten we zelf onze auto gaan zoeken midden in de nacht op een niet verlichte parking. Auto gevonden, dan nog gaan aangeven welke auto’s moesten verplaatst worden om weg te kunnen rijden. Het enige wat ze deden was ons gewoon uitlachen dat we daar met 2 kinderen in de regen stonden en onze auto niet vonden. Ze hielpen zelfs niet !!!!!
  Ideale parking voor wie twijfelt of hij zijn auto nog terug wilt. Tijd tussen buitenkomen Schiphol en kunnen vertrekken met onze wagen 1u15.

 25. Reply
  van Veldhoven Patricia November 15, 2012 at 4:38 pm

  NA EEN LANGE VLUCHT VAN 9 UUR EN DOODOP,kom je thuis tot de ontnuchtering dat de eigenaars van CHEAP parking je auto leeggeroofd hebben.
  Zonnebril (versace),lederen handschoenen alles verdwenen en als je de eigenaresse hier telefonisch over aanspreekt word je op een ordinaire,onbeschofte manier afgeblaft !!

 26. Bij deze een waarschuwing!! Toen ik 3 weken geleden op vakantie ging heb ik mijn Mercedes bij Cheap parking op de Kruisweg 1539 te Cruquius-Oost neergezet.

  Tijdens mijn vakantie hebben ze een nieuwe (rechter) achterband op mijn auto gezet. Mijn velg was ook ineens beschadigd. Dit zag ik helaas thuis pas Toen ik ze belde en vroeg waarom ze mijn € 250 euro kostende Michelin sportband vervangen hadden voor een € 50 band van het merk Ovation. Wisten ze van niets. Ze gaven wel aan dat het moeilijk is om te bewijzen dat zij het gedaan hebben. :-s.

  Dus de vragen : wat is er met mijn auto gebeurd toen ik op vakantie was? Hoe wordt dit nu verder opgelost ? werden beantwoord met : “dat is uw probleem”.

  Ik ben net naar de politie gegaan, het is een civiele zaak dus het gaat via mijn rechtbijstand.

 27. Al die negatieve verhalen kloppen zeker NIET!!!
  Ik heb een erg goede ervaring met Cheap Parking, en het personeel is erg vriendelijk!
  Vooral de dame die hier werkt, is erg behulpzaam en aardig.
  Je hoeft zelf je koffers niet eens in de bus te zetten, want dat doet zij!

  Ik ga je volgende keer zeker weer terug naar Cheap Parking!

 28. Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Cheap parking.
  Ondanks de fouten die wij in het reserveringsformulier hadden gemaakt verliep alles vlekkeloos.
  De communicatie verliep goed en het personeel (jongen met de rode Yankees cap.) Is erg vriendelijk en behulpzaam.
  Bij de terug keer was onze accu leeg en werden wij zelf met dit geholpen.

  Cheap parking tot de volgende keer!

 29. Voor de eerste gebruik gemaakt van Cheap-Parking. Onze ervaring is positief. We hebben een bevestiging van de reservering gehad via de mail. Het terrein ziet er provisorisch uit. De dame achter de balie zat ‘lekker’ te roken. Dat is niet bepaald klantvriendelijk.
  Na terugkomst op Schiphol hebben we gebeld en 5 minuten later zaten we al in de bus. Onze tassen werden keurig uit de bus gehaald en in de auto gezet. Onze auto stond overigens al klaar bij de uitgang. Zeker lof voor de jonge chauffeur die ons bij Schiphol heeft opgehaald. Hij was erg klantvriendelijk en correct.

 30. Reply
  Maria Dalia Mestre DOliveira March 22, 2013 at 10:31 pm

  Op 18 maart moest ik om te reizen naar Spanje en op zoek naar kansen om de auto te parkeren tegen een lage prijs vond ik cheapparkeren ik moet zeggen dat ik erg blij met hun service. Het personeel is zeer correct en vriendelijk en alles was snel, dus mijn transfer naar de luchthaven toen ik verzamelen terug. Ik heb ook het inhuren van wassen en stofzuigen van de auto en wilden het echt een uitstekend werk (ik moet toegeven dat mijn auto was erg vies van binnen en buiten). Ik was zeer tevreden met uw service en zeker de volgende keer dat ik moet reizen zal ze huren. Ik hoop ook dat dit jonge team veel succes in uw bedrijf.

 31. Voor de derde keer auto geparkeerd bij Cheap Parking, de eerste keer met de auto zelf daar naartoe gereden, de 2 keren daarna is de auto op Schiphol opgehaald en stond weer klaar toen wij aankwamen. Alles verloopt op tijd en volgens afspraak, vriendelijk en behulpzaam personeel. volgende keer parkeren wij hier weer. De negatieve beoordelingen komen bij mij onwaarschijnlijk over.

 32. De heenreis was prima. Terugreis verschrikkelijk. Hard rijden, flink door de bochten rijden, moesten lang wachten in de auto omdat er nog een valerklamt moest komen. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

 33. Zojuist door de meneer van Cheap Parking naar Schiphol gebracht. Helaas hadden we op de A4 een wegafzetting met een omleiding die niet klopte, waardoor we na 20 minuten omleiding weer voor dezelfde wegafzetting stonden. Meneer van Cheap Parking gebeld die ons vrijwel de gehele weg er naartoe aan de telefoon er naartoe geloodst heeft! Wat een top-service!!! Vervolgens in vliegende vaart door hem naar Schiphol gebracht waarna we vervolgens toch nog (ruim) op tijd waren voor onze Check-in.
  Bedankt Jack! Hopelijk verloopt onze aankomst net zo soepel 🙂

 34. Wij hebben op 28 oktober onze auto bij Cheap Parking geparkeerd en deze op 5 november weer opgehaald. We zijn uiterst tevreden over de service die deze heren ons geboden hebben. Bij aankomst waaide we bijna van het terrein de meneer die ons ontving heeft snel geholpen met het inladen van de koffers. We werden netjes tot aan de deur gebracht van Schiphol. En bij terug komst midden in de nacht werden we, nadat we gebeld hadden opgewacht door 2 uiterst vriendelijke jongemannen die ons geholpen hebben met de bagage en ons veilig weer naar onze auto hebben gebracht. Ook de 2 extra passagiers mochten mee. Wij zullen jullie kaartje goed bewaren en een volgende keer zeker weer gebruik maken van Cheap parking.

 35. Hierbij een conversatie tussen Cheap-parking en ondergetekende. Ik maak er verder geen woorden aan vuil. Vind het wel belangrijk dat men op de hoogte is van de ‘gastvrijheid’ van cheap-parking…..

  =====================================================

  Geachte,

  Graag wil ik de reservering annuleren. Op internet staat dat de afstand tussen het parkeerterrein en de terminal 6 minuten is. Echter zie ik op googlemaps dat de afstand 10 minuten langer is (16 minuten). Daarom graag een bevestiging van de annulering.

  ——————————————————

  Goedenavond,

  Er staat nergens dat de tijd van ons parkeer terrein 6 minuten is op onze site staat duidelijk 10 minuten. maar wij hebben uw reservering geannuleerd.

  Met vriendelijke groet,

  ———————————————————

  Op deze site wel:
  http://www.langparkerennabijschiphol.nl/search.php?days=8&distance=10&keyExtend=on#pricetable
  10 minuten is volgens Google maps nog steeds te kort.
  Bedankt voor het annuleren.

  MVG

  ———————————————————-

  De gegevens op deze site kloppen niet! Als u onze site had bekeken had u gezien dat de afstand van parkeerterrein tot Schiphol minimaal 10 minuten bedraagt. U heeft gekeken naar de goedkoopste prijs en daarom heeft u bij ons geboekt toch? Geen probleem nu bent u duurder uit!

 36. Wat een bagger tent.
  Je geeft een vlucht nr en tijdstip aan. Zijn ze er niet
  Bij bellen 25 á 30 minuten wachten.
  Na 30 minuten nog steeds niemand, excuses nog 10 minuten.
  Ervaring deze keer teleurstellend!!!

 37. Bijna mijn vliegtuig gemist dankzij deze eerste ervaring met cheap parking.
  Op de reservering aangegeven dat we om 8.15 aankwamen. gebeld dat we om 8.15 aankwamen, maar uiteindelijk waren we pas om 9.20 op schiphol: 1 uur en 5 minuten later.
  Om te beginnen stonden we samen met een cheap parking chauffeur een half uur voor een gesloten hek. Toen kwam “een nieuwe collega” met een sleutel en een bus. Toen wist de chauffeur nog “een kortere route” maar die bleek geblokkeerd, dus een half uur rijden naar schiphol ook.
  De retour een week later ging wel volgens planning, maar niet voor ene M. de jong want had de chauffeur op zijn oppik lijst gemist, tot hilariteit van zijn meerijzende taxi collega’s.

 38. Doe dit NIET!!!

  Schandalig stelletje, heen 40 minuten moeten wachten en terug 45 minuten, na keurig aangemeld te zijn. Chaufeur reed veels te hart, schandalig als je daar met twee jonge kinderen achterin de auto zit. communiceren leek deze man niet te kunnen, laat staan een excuus.
  Lees ook alle revieuws over mogelijk jouw auto verhuren als je op vakantie bent, ik geloof het direct!
  Malaviede bedrijf, NOOIT MEER!!!!
  Mensen betaal iets meer, en je hoeft je dan geen zorgen te maken!!
  Helaas moet overal minstens 1 ster beoordelen, anders NUL!

 39. Cheap Parking is gewoon goed. Ontzettend correcte en vriendelijke mensen. Pro actief ook. Middenin de nacht belden ze ons bijvoorbeeld thuis op om te vragen of we ‘op schema’ lagen. Het is ongeveer 15 minuten rijden met hun vrij luxe taxibus naar Schiphol. Dat er op sommige sites staat dat het minder tijd kost, is natuurlijk niet Cheap Parking aan te rekenen.

  Bij elk bedrijf gaat weleens wat verkeerd natuurlijk. Maar deze mannen zijn vriendelijk, doen stinkend hun best én zijn goedkoop.

 40. Altijd goede ervaringen tot de laatste keer.
  Er is geprobeerd de geheugenkaart van het navigatiesysteem te kopiëren. De kaart daarna omgekeerd in het systeem teruggeplaatst en daardoor defect. De eigenaar weigert te erkennen dat de schade door zijn mensen is veroorzaakt. Jammer, maar nooit meer deze mensen, ik vertrouw ze niet meer.

 41. 1 x op de parkeerplaats zelf geparkeerd en met shuttle bus weggebracht en opgehaald, ging goed maar kost wat extra tijd. Daarna 4 x valet parking. 30 min van te voor bellen en op Schiphol stond de chauffeur al klaar en bij terugkomst bellen als je bij de kofferband staat en je buiten komt staat je auto weer voor de vertrekhal klaar. Super geregeld en voor redelijke prijs. Volgende keer weer zo.
  Bij de negatieve reacties kan ik me weinig voorstellen, ben altijd correct en vriendelijk geholpen. Deze klanten hebben waarschijnlijk wat last van reisstress.

 42. Doe dit nooit, !!!!!
  auto met parkeerschade terug gekregen.
  Twee weken geparkeerd van 15 juli 2015 tm 27 juli 2015

  Dat ze hier geen melding van maken als ze de auto terug leveren en je een eigen risico papier laten teken is een groot risico wat je neemt met je eigen auto.

  Fam van de Ree

 43. Cheap Parking zit tegenwoordig in Rozenburg NH vlak achter de Kaagbaan.
  Nu is de reistijd nog maar 4 minuten naar de vertrekhal. Het personeel is erg vriendelijk en de tarieven ook.
  Heb er nu 2x gebruik van gemaakt en zowel het brengen als ophalen ging altijd perfect.

 44. Op de website staat dat je je sleutel niet hoeft af te geven, eenmaal daar aangekomen ben je verplicht je sleutel toch in te leveren!! Slecht geïnformeerd op hun website.

 45. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Zeer slecht, nooit doen.
  Schade aan mijn auto, reageren niet op mailtjes. Telefoonnr. is alleen van de chauffeur.

  + PROS: geen
  - CONS: schade aan mijn auto
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 46. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Parkeer hier nooit je auto! Na 12 dagen vakantie kwamen we terug en zagen we direct schade op de auto. Er zou een passende oplossing worden bedacht. Helaas werd ons al snel duidelijk dat dit niet het geval was. We hebben onze auto bij een autoschadebedrijf gebracht en die gaf aan dat er voor 1800 excl. btw schade aan onze pas gekochte auto zit. Een echte afrader dus! Parkeer je auto hier niet!!

  .

  + PROS: geen
  - CONS: Hebben jullie even?
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 47. 4.8
  Locatie
  100
  Prijs
  90
  Afstand
  100
  Personeel
  90
  Service
  100

  Prima service! Vlot geholpen. Absolute aanrader. Dicht bij Schiphol. Vriendelijk personeel. Keurig geregeld. Auto gewassen bij terugkomst. Top!

  + PROS: Vriendelijk personeelGoede prijs/kwaliteit
  - CONS: Geen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo