Best Parking Schiphol

Ervaringen Best ParkingSchiphol

Wanneer u bij Best parking Schiphol aankomt rijdt de shuttlebus achter u aan om u direct bij uw auto op te halen. Uw bagage wordt ingeladen en u wordt direct naar de juiste vertrekhal gebracht. Wanneer u weer van uw terugreis aankomt op Schiphol, staat de shuttlebus buiten weer voor u klaar. Lees verder om de prijzen, beoordelingen en ervaringen en locatie te zien.

www.bestparkingschiphol.nl

Voordelen van BestParking Schiphol

 • Geen wachttijden
 • Annuleren kan altijd en is gratis
 • Top locatie
 • Goed bereikbaar
 • De shuttlebus haalt u op bij uw auto
 • Geen loop afstanden
 • Uw bagage wordt van uw auto in de shuttlebus geladen
 • De shuttlebus rijdt in enkele minuten, voor iedereen apart en 24 uur per dag, naar de terminal.
 • U kunt tot 20 minuten van te voren reserveren of gratis annuleren
 • Wanneer u reserveert ontvangt u direct een emailbevestiging met een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving.

Klik hier om te reserveren!

Locatie en contact gegevens

Johan Huizingalaan 761, 1066VH, Amsterdam-Soten

www.bestparkingschiphol.nl

Ervaringen met Best ParkingSchiphol

Heeft u bij Best Parking Schiphol geparkeerd? Dan kunt u hieronder uw ervaring delen met ons!

Tarieven Bestparking Schiphol

 • 1-2 dagen parkeren kost €34,50
 • 3-4 dagen parkeren kost €39,50
 • 5-6 dagen parkeren kost €47,50
 • 7 dagen parkeren kost €52,50
 • 8-14 dagen parkeren kost €7,50 per dag
 • Langer dan 15 dagen parkeren bij Best parking Schiphol kost €5 per dag
7 Total Score

8Expert Score
Locatie
7.5
Prijs
8.5
Afstand
7.5
Personeel
8.5
Service
8
6User's score
Locatie
4.5
Prijs
6.5
Afstand
7
Personeel
6
Service
6
Add your review  |  Read reviews and comments

26 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Kijk dat is nou echt een handige service. Makkelijk te vinden en geen zorgen over je auto. Snel heen en weer, wij kunnen het iedereen aanbevelen

 2. Als je met 2 kleine kinderen en een hoop bagage een vliegtuig moet halen is het echt heerlijk als iemand je helpt. Dank je wel lieve chauffeur van Best Parking. Dankzij jullie waren we ruim op tijd en konden we aan onze welverdiende vakantie beginnen

 3. Zaterdag 13 augustus 5.30 uur is mijn tas gestolen uit een auto van Best Parking met daarin mijn computer, identiteits- en zakelijke papieren. Voor 99.9% zeker dat ik ben bestolen door medewerker van Best Parking. Kostenpost € 6000!

 4. Afgelopen week gingen wij een dagje Amsterdammen en wilden zoals eerder onze auto parkeren bij 123 parking.Het was toen goed bevallen.Veilig en dichtbij een busstation.Het kostte voor een dag E9.50.De aardige eigenaar bracht ons n.b. met de jaguar 500m verderop naar de bushalte!! Helaas is het nu anders. Het heet nu Bestparking. We hoorden via de intercom dat we naar boven konden rijden en dat iemand ons daar zou ophalen.Na enige tijd wachten kwam een busje.De chauffeur ging drie dames naar schiphol brengen en zou ons tussendoor 500m verderop even afzetten bij de bushalte.Dit afzetten en het parkeren bleek toen zomaar E25,- te kosten!!! Dat vonden wij plotsklaps toch wel heel veel geld om zomaar wat te gaan stadten. Wat een teleurstelling! Hadden we nu toch maar iets anders gekozen!

 5. Van 18-20 oktober hier gestaan (na doorverwijzing quickparking). Chauffeur laadt voor je parkeerplek in en in no-time op Schiphol. Helaas werkte het pin apparaat niet, kan gebeuren. Na 3 dagen weer keurig opgehaald en voor de auto afgezet.Goeie ervaring dus volgende week weer.

 6. De service van Best Parking is ronduit waardeloos. Lange wachttijden (minimaal 25 minuten), geen overdekte wachtplaatsen en dan ook nog een brutale houding van de chauffeur. Bizarre opmerkingen, zoals:
  – “als u goede service verwacht moet u niet in de herfstvakantie op reis gaan”
  – “altijd dat gezeik, u kunt hier ook gewoon uitstappen”
  – “als je voor een prikkie wilt parkeren, moet je niet teveel eisen stellen”
  Nee, dit zou ik iedereen afraden!!

 7. Best Parking reageert niet op klachtenbrieven

  Zelfs niet als deze (aangetekend) komen van een rechtsbijstandsverzekeraar.

  (……)

 8. Niet doen.

  Na reserveren kreeg ik direct te horen dat de ze vol zijn. De reservering is zonder vragen omgeboekt naar een ander bedrijf dat veel verder weg zit.

  Vervolgens bij Quick Parking geboekt. Zelfde verhaal. Ook na boeking omgeboekt.

  Het reserveringsnummer was exact 1 getal hoger. Dus blijkbaar exact hetzelfde bedrijf.

  Nu toch maar bij Shiphol Parking geboekt. Wel duurder, maar ook betrouwbaarder!

 9. Ook ik heb geen beste ervaringen met BP. Ik had eerst geboekt bij Quick Parking maar werd automatisch omgeboekt naar BP. Op de heenweg had ik na vijf minute een shuttle, dat was OK. De terugweg was minder. Ik heb 45 minuten bij vertrekhal drie moeten wachten, een ander stel zelfs een uur. Toen BP na herhaaldelijk bellen eindelijk kwam, had men eerst nog een grote mond. Ze waren langs gereden maar wij waren er niet. Ongehoord deze brutaliteit en leugens!
  Verder doet men totaal geen controle op naam, kentekennummer of vluchtnr. Gewoon bellen, opgeven met hoeveel personen en hopen dat er een busje komt. Een collegabedrijf had keurig een lijstje met boekingen en telefoonnummers bij zich bij het ophalen.
  Voor mij een eenmalige ervaring.

 10. Afgelopen week voor het eerst mijn auto geparkeerd bij Best Parking.Het kostte enige moeite om deze te vinden,stond slecht aangegeven.Ter plaatse een soort zanderige bouwplaats.Via de intercom bij de slagboom me aangemeld,men zou deze openen,hetgeen niet gebeurde.Uiteindelijk via de openstaande slagboom voor het uitrijdende verkeer gegaan en op goed geluk het pad gevolgd.Eenmaal boven de auto geparkeerd en in de motregen 20 minuten staan wachten.Geen afdakje aanwezig.Op de terugreis was de shuttlebus direkt ter plaatse.Vond het heel onplezierig dat er geen enkele verlichting was ‘s nachts.Kortom een naargeestige plek waar je zo snel mogelijk weg wilt.Mijn auto heeft het allemaal prima overleefd,maar ik kies een volgende keer zeker niet meer voor deze parking.

 11. Wat een vreselijk bedrijf. Het brengen ging op zich wel, al moest ik eerst bellen (nadat ik geparkeerd had) wat nu eigenlijk de bedoeling was. Er was namelijk niemand op het parkeerdek (onbewaakt) te bekennen. Het ophalen vanaf schiphol was één groot drama. We stonden met ongeveer 35 mensen te wachten tot we opgehaald werden. Er reedt één busje (6 persoons). Terwijl je binnen 10 minuten ophaald zou meoten worden. diverse mensen hebben een aantal keren gebeld, er werd niet opgenomen of mobiel stond uit. Ook op een 2-tal (boze) mailtjes krijg je totaal geen reactie. Ik zeg NOOIT MEER. Parkeer gewoon je auto (gratis) in de woonwijk erachter en bel een taxi = goedkoper en geen gezeur

 12. Ik wil  een klacht neerleggen over het parkeren aan de johan huizingalaan. Via een (ongevraagde) door boeking van een andere parkeer aanbieder zijn we bij jullie terecht gekomen. Dat is op zich al vreemd omdat je die melding pas na de reservering krijgt. Als je het dan niet wil moet jezelf actie ondernemen?

  Maar goed, het neerzetten en wegbrengen ging op zich goed. Hoewel ik me afvraag hoe dit terrein beveiligd is, slagbomen staan in de avond namelijk gewoon open en het terrein wordt met andere bedrijven gedeeld. Verder is de verlichting meer dan matig. Slecht willende kunnen in alle rust hun gang gaan.

  Maar het ergste is het ophalen. Om 23.55 gebeld “we zijn er met 10 min.” bij de plek aangekomen staan er minsten 35 personen ook allemaal te wachten, er rijden 2 busjes?
  10 min. heen, 10 min. mensen bij de auto afzetten en 10 min. Terug. Dat gaat dus erg lang duren, hoezo we komen u binnen 10 minuten halen?  Het is dus erg laat geworden, om 00.50 pas de bus in. Je staat dus bijna een uur te wachten. Jullie weten alle vluchtnummers en weten dus hoeveel mensen er tegelijk vervoerd moeten worden, misschien een betere planner? Of extra busjes inzetten tijdens pieken.

  De jongens die rijden schijnen van niets te weten, als we hun namen vragen geven ze die niet. De 06 nummers staan uit of worden niet opgenomen. Omdat ze geen gezeur willen komen ze als wilde de parkeerplaats bij schiphol (bumper aan bumper) oprijden, zitten met een prop volle bus rustig handheld te bellen (lekker veilig, volgens mij zijn ze toch verantwoordelijk als vervoerder).

  Nou, voor ons de eerste en de laatste keer en zeker geen aanrader voor onze vrienden.

 13. De eerste en laatste keer dat ik deze parking kies k via Quick parking hiernaar toe geloodst omdat deze vol was. De plek is zeer naargeestig diep in de nacht,nauwelijks behoorlijk verlicht,dus inbrekers (of erger) hebben ruime kans.Intercom bij slagboom niet te verstaan. Diep in de duisternis sta je dan te wachten,uiteindelijk het centrale nr dan maar gebeld. Zeer chagrijnige chauffeur, die als een dolle rijdt. Op de terugweg rijdt dezelfde man nog erger,neemt met de hand (!!) telefoontjes aan….alles lekker goedkoop. kortom:de allerslechtste parking bij Schiphol tot nu toe met aan de laars lappen van fatsoen en regels

 14. Voor het eerst geparkeerd bij Best Parking, inderdaad één bedrijf met Quick Parking heb ik begrepen.Wij konden het slecht vinden, kaartje was onduidelijk, als je nooit in die omgeving komt.Dan via een intercom, erg onpersoonlijk,komen we toch binnen. De service was bij ons goed, wij denken, net wie of op dat moment werkt,per persoon verschillend.
  Wij vonden de omgeving eng en erg donker,niet iets voor vrouwen alleen. vragen ons af hoe of dat in de winter met b.v. gladde weg is.

 15. NOOIT MEER parkeren bij BEST PARKING!!
  Op de website wordt het zo mooi beschreven: een auto rijdt direct met u mee naar uw auto en brengt u direct naar Schiphol. Niets is minder waar: je komt op een oud fabrieksterrein, waar je naar het dak moet rijden in het pikkedonker, het terrein is niet met een slagboom beveiligd. Iedereen kan er zó op. Geen shuttlebusje te bekennen. Via de intercom krijg je een buitenlandse man te spreken die onverstaanbaar is. Ze hebben ons 3 kwartier in de vrieskou laten staan voor er een busje kwam.
  Terug eenzelfde ellende: we belden netjes ná de douane en gingen zoals moet bij het zebrapad staan. Na één uur wachten en nog een keer bellen konden we ook met de shuttlebus van Quick Parking mee, hetgeen één bedrijf schijnt t zijn met Best Parking.

  begin er niet aan!!! -> het is een ellendige manier van het begin van je vakantie.

 16. Niet Best Parking, Slecht Parking, dit lijken mij betere namen voor dit bedrijf. Had ik deze reviews maar eerder gelezen, dan had ik het nooit gedaan. Nu ook eenmalig…zeker weten!
  Kan alleen maar beamen, wat hierboven staat. Wachttijden van minstens een uur, zowel heen als terug. Onbeschoft, brutaal personeel, waardeloze rijstijl, onherkenbare busjes en een naargeestig parkeerterrein en van logistiek nog nooit gehoord, denk ik. Nooit doen!! Ook in dit geval is goedkoop duurkoop…

 17. Ophalen was al één groot drama ! We hebben anderhalf uur met zeker 15 mensen in de kou boven op hget parkeerdek staan wachten! We waren er mooi op tijd (7.30 u.) en wereden pas na anderhalf uur wachten om 9.00 u. afgehaald. Door en door verkleumd. Telefoontjes werdeen niet beantwoord of we werden op ongehoorde wijze afgeblaft.
  Mijn advies : NOOIT , NOOIT , NOOIT meer doen!
  Op de sterretjes in de beoordeling wil ik nog lager scoren dan één ster, maar dat is helaas onmogelijk. Je moet sowieso gaan voort één ster… helaas.

 18. Juni 2013
  Gereserveerd voor 18 dagen, echter na 1 week naar huis moeten komen ivm ernstig zieke dochter tgv kanker.
  Best parking verleende spontaan alle medewerking en heeft meteen het HELE parkeergeld terugbetaald.
  VOORBEELD van een top behandeling door een in mijn ogen een TOP bedrijf

 19. Half uur bij auto moeten wachten voordat we werden opgehaald. Kinderen moesten met tweeen op een stoel zitten, anders moesten we wachten op het volgende busje (gezien pendeltijd, toch weer 20 minuten later, dus maar meegegaan. Je denkt ruim op tijd te zijn, maar door trage service wordt het toch nog stressen). Je staat gewoon buiten, dus blij dat het niet regende. Toen bleek vervolgens dat er maar 1 busje aan het pendelen was tussen schiphol en het parkeerterrein. Chauffeur deed ook nog moeilijk dat we niet betaald zouden hebben, terwijl we met creditkaart vooraf hadden betaald. Slechte administratie dus. Terrein oogt onveilig, personeel niet echt vriendelijk. Volgende keer betaal ik een paar euro maar, zodat ik meer zekerheid heb over tijdig ophalen. NOOIT MEER BEST PARKING.

 20. Op de heenweg hebben we een kwartiertje buiten moeten staan wachten. Gelukkig niet al te koud, maar toch niet fijn om ‘s nachts om half 5 daar op een dak te staan. Toen kwam er een busje aangescheurd, die ons naar het vliegveld heeft gebracht. Prima dus!
  Op de terugweg gebeld zoals stond omschreven, na de douane, maar ik moest nog maar een keer terugbellen als we de koffers hadden. Toen kreeg ik een ander persoon aan de telefoon, opeens van Quick Parking en die wist nergens van. Maar goed, na een tijdje wachten bij het zebrapad, toch met dat busje mee terug naar de parkeerplaats, na weer ongeveer een kwartier te hebben gewacht. Ook prima dus!
  Over het algemeen dus goed verlopen, al kwam het geheel wel wat slordig en chaotisch over.

 21. heb reeds 3 maal bij Best Parking de auto geparkeerd en 3x prima behandeld ik ben geschrokken van al deze commentaren of wel heb ik veeeel geluk gehad maar ik vindt dit echt een best parking. Binnen de 10 minuten 3x maal heen en terug naar de luchthaven

 22. Na meerdere opties bekeken te hebben heb ik gekozen voor Best Parking en mijn ervaringen waren redelijk. Ik vind wel dat de prijs hoog is in vergelijking tot aanbieders als Mobypark bijvoorbeeld. Ik ben bij Best parking wel goed geholpen, met name de transfer naar het vliegveld was goed geregeld. Toch is de prijs een punt van aandacht, volgende keer ga ik Mobypark proberen.

 23. We kwamen terug van vakantie en werden geconfronteerd met de mededeling dat Best Parking was gesloten terwijl onze auto bij het begin van de vakantie bij Best Parking was geparkeerd.
  We hebben uren in de brandende zon gestaan zonder te weten hoe dit af zou lopen, dus een zeer slechte ervaring met Best Parking.
  Een andere bedrijf Quick Parking heeft het toen opgelost hiervoor heb ik wel een positieve ervaring.

 24. Zojuist aan het opwarmen in de auto naar huis. Om 00.45 uur hebben wel gebeld. Na tig keer gebeld te hebben en er steeds werd gezegd dat ze er over tien minuten zouden zijn, werden we om 03.10 uur opgehaald.Onze kleine kinderen en wijzelf zijn verkleumd. Toen we er iets van zeiden, werd er gezegd:” ja we zijn nu toch met zijn tweeën! “. We hebben met teveel mensen in het busje gezeten omdat we anders nog veel langer moesten wachten. De parking was niet echt duidelijk bij aankomst op de heenweg. Smoesjes hebben ze genoeg. Voor ons geen Best Parking meer, want hun naam doen ze geen eer aan. Ga morgen eerst melding maken bij het reisbureau dat ze niemand dit bedrijf meer aanbevelen.

 25. 2.3
  Locatie
  30
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  40
  Service
  40

  We hebben een half uur rond gereden voordat we het parkeerterrein gevonden hadden. Het adres bleek een woonhuis te Zijn net een verwaarloosd indruk waar een man open deed met een gebroken Engels spraak. Best parking bleek een onderdeel van Quick parking, niet je naar weten! Gelukkig hadden we voldoende tijd voor t inchecken maar relaxed is anders. Het wegdek op terrein is slecht veel kijken en kiezelstenen.

  + PROS: Korte afstand naar Schiphol. Goede prijs
  - CONS: Slecht aangegeven. Website moet nodig aangepast worden. Onduidelijk betaling bij automaat/chauffeur. Slecht wegdek op terrein
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 26. 3.7
  Locatie
  60
  Prijs
  70
  Afstand
  80
  Personeel
  80
  Service
  80

  Let op: Best parking is een onderdeel van Quick parking, dit staat nergens aangegeven dus anders is het moeilijk te vinden.
  Vanaf A2 moet je toch nog wel een heel stuk rijden als je de snelweg af komt (route via routeplanner).
  Bij aankomst stond er al een bus klaar om ons naar Schiphol te brengen en ook bij terugkomst stond er al een busje klaar maar die was net vol, een volgende bus volgde ong. 15 min later.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo