BijSchipholparkeren.nl

Ervaringen, werkwijze en tarieven Bij Schipholparkeren

Dankzij Bijschipholparkeren.nl is parkeren bij Schiphol nog nooit zo makkelijk geweest. U rijdt namelijk met eigen auto helemaal door tot aan de vertrekhal. Zij helpen met de koffers en u kunt direct inchecken! Geen tijdsverlies, niet wachten op de shuttle-bus, gesjouw met koffers, of zoeken naar een parkeerplaats, maar een ontspannen en betaalbaar begin van uw reis.

www.bijschipholparkeren.nl

Werkwijze Bijschipholparkeren.nl

 • U maakt hier via de site een reservering
 • U ontvangt direct een bevestigingsemail die u uitprint
 • Een kwartier voordat u bij Schiphol aankomt, belt u ze vanuit de auto (handsfree!) (0900-1212122)
 • U rijdt helemaal tot aan de vertrekhal; zij wachten u op in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3
 • Zij hebben een contract met al uw gegevens welke u samen ondertekent; hiermee heeft u tevens een bewijs van afgifte van uw auto
 • Zij helpen u met de koffers en parkeren uw auto veilig op ons bewaakte terrein
 • Bij terugkomst belt u weer met 0900-1212122 en binnen 15 minuten wacht de chauffeur met uw auto bij aankomst; u rijdt direct naar huis!

Klik hier om te reserveren bij BijSchipholParkeren.nl

Video met werkwijze Bijschiphoparkeren

Contact gegevens

Rijnlanderweg 1050 (hoek Bennebroekerweg), 2132MP, Hoofddorp

www.bijschipholparkeren.nl

Ervaringen en beoordelingen Bijschipholparkeren.nl

Heeft u gebruik gemaakt van deze parkeergarage? Vertel dan hieronder uw beoordelingen!

Tarieven Bijschipholparkeren

1 of 2 dagen € 49,- Reserveer
3 dagen € 59,- Reserveer
Vanaf de 4e dag t/m 7e dag € 69,- Reserveer
8 dagen € 79,- Reserveer
9 dagen € 89,- Reserveer
10 dagen € 99,- Reserveer
11 dagen € 109,- Reserveer
12 of meer dagen (maximaal 42 dagen) € 119,- Reserveer

8.2 Total Score

Locatie
8.5
Prijs
7
Afstand
9
Personeel
8
Service
8.5
Add your review  |  Read reviews and comments

31 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Het lijkt allemaal prima geregeld: reserveren via de website, kwartiertje voor aankomst even bellen, je auto wordt opgehaald door een chauffeur, bij terugkomst uit het buitenland weer even bellen, et voila: daar is de chauffeur weer met de auto!

  Ach, wat kleine onvolkomenheidjes: na een kwartier voor aankomst te hebben gebeld, sta je toch nog bijna een half uur te wachten op de chauffeur, deze heeft geen pin-automaat bezig (ok, dat staat staat ook op de website, dus ik had ook contant geld bij me), maar de chauffeur kan ook geen contant geld wisselen, bij terugkomst te horen gekregen dat er niet direct eeen chauffeur beschikbaar was, dat ik zou worden gebeld zodra er een chauffeur beschikbaar was en de auto onderweg was, en vervolgens zie je – zonder een telefoontje van bijschipholparkeren.nl – na ongeveer een kwartier je auto plotseling voorbij rijden en moet je achter je eigen auto aan gaan rennen – niet handig als je bepakt en bezakt terugkomt uit het buitenland….. beetje slordig allemaal, maar het zijn maar kleine dingetjes waar ik prima mee kan leven.

  Wat minder is, is dat de chauffeur bij aankomst meldt dat hij schade heeft gereden: hij heeft naar zijn zeggen bij het uitparkeren een paaltje geraakt, met als gevolg – zoals later zou blijken – een schade van € 3.200 (dat moet dus een behoorlijke paal zijn geweest of een chauffeur die niet kan rijden). En dan komt de ware aard van bijschipholparkeren naar voren: de chauffeur geeft toe schade te hebben veroorzaakt, een medewerkerster van bijschipholparkeren.nl geeft telefonisch toe een en ander te hebben gezien, en vraagt om foto’s en een taxatierapport van de schade, die stuur ik per e-mail toe, en dan….. blijft het stil. Op de mail wordt niet gereageerd, op een rappel wordt evenmin gereageerd, dus na een paar weken maar eens gebeld, en dan word je (uiteraard!) uitermate vriendelijk te woord gestaan, druk-druk-druk, de mail (van 6 weken geleden!) is nog niet gelezen, excuses daarvoor, maar bijschipholparkeren.nl zegt al haar medewerking toe, zal meteen een schadeformulier invullen, ondertekenen en opsturen, geeft alvast de naam van haar verzekeringsmaatschappij en het polisnummer van de verzekering door….. en dan blijft het weer stil. Bij de verzekeringsmaatschappij wordt de telefoon niet opgenomen en wordt evenmin gereageerd op een schriftelijke aansprakelijkstelling….. ach, ik had ook niet anders verwacht, soort zoekt soort immers. Inmiddels, bijna 3 maanden verder, is de schade nog steeds niet hersteld…. en is mijn rechtsbijstandverzekering bezig om bijschipholparkeren.nl formeel aansprakelijk te stellen.

  Een heel verhaal, dat ik ook kan samenvatten met één woord: oplichterspraktijken! Leuk hoor, dat bijschipholparkeren op haar site meldt dat ze zijn verzekerd tegen schade en verlies van no-claim, maar verzekerd zijn tegen schade en veroorzaakte schade daadwerkelijk vergoeden zijn kennlijk twee verschillende zaken in de visie van bijschipholparkeren. nl. Want dat laatste doen ze dus niet…..

 2. Met enig voorbehoud heb ik afgelopen week mijn auto achtergelaten bij Bijschipholparkeren. De auto werd echter precies volgens afspraak afgehaald en bij terugkeer bezorgd. Ik ben daar niet alleen tevreden over, maar ik geef ook graag aan anderen door, dat dit een goede en betrouwbare optie is om per auto naar de luchthaven te gaan.
  Ik had anders mijn reis per schiphol taxi moeten beginnen. Dat betekent nog eerder in de nacht starten en verschillende adressen langsrijden, nog afgezien dat de afspraak ook wel eens niet goed liep. En dan begint de reis met heel wat meer stress dan met deze prima service van Bijschipholparkeren.

 3. Reply
  Ervaring met bijschipholparkeren.nl April 13, 2011 at 6:12 am

  Persoonlijk vindt ik Bijschipholparkeren een betrouwbare partner en zijn de prijzen zeer scherp. Zowel het parkeren als het ophalen van de auto ging vlekkeloos en de service was super. Ondanks het imago van sommige parkeeraanbieders beschaamt deze partij dit totaal niet. Ik werd op tijd weggebracht en weer opgehaald.

  Ik zou zeggen ‘keep up the good work’

 4. Reserveren was geen probleem. Bij vertrek vijftien minuten van tevoren gebeld en de chaffeur stond op tijd, duidelijk herkenbaar op de juiste plek. Hij was zeer behulpzaam bij het uitladen van de koffers en het vinden trolly. zeer tevreden dus.
  De nachtelijke aankomst verliep minder. Bij de douane gebeld. De auto stond niet op de lijst, het was zeer druk etc. Ik zou na vijf minuten worden teruggebeld. Dat gebeurde natuurlijk niet. Na tien minuten weer gebeld. Er zou een chaffeur na twintig minuten bij Schiphol zijn. Na een half uur weet gebled… Chaffeur was onderweg en op Schiphol, maar had mij nog niet gebeld. Uitendelijk mijn auto in goede staat terug gekregen, maar wel bijna een uur na aankomst. Ophalen bij langparkeren is sneller…

 5. […] zonder problemen met uw eigen auto naar huis kunt rijden. Bijschipholparkeren.nl heeft zoveel goede reviews dat u er van uit mag gaan dat men netjes met uw auto […]

 6. Zeer diverse ervaringen van anderen maar ik moet zeggen dat het ons meer dan prima is bevallen. We kwamen zondagochtend omstreeks 0300 uur aan op Schiphol en waren vergeten te bellen dat we eraan kwamen. Toevallig(?) stonden er voldoende chauffeurs te wachten dus geen probleem. Bagage op de kar, rondje om de auto, tekenen, sleutels overhandigen en hopla… Bij terugkomst even bellen (woensdagavond 1930 uur) was het even wachten (15 minuten maar terwijl het rond schiphol heel druk was!!) op de chauffeur die zeer correct was. Kortom, prima service. Kennissen hadden hun auto op lang parkeren staan en die moesten een half uur gedoe met bus en koffers slepen mét 2 kleine kids. Nee, dan voor de deur uit- en instappen! En garantie of je je auto op langparkeren schadevrij terugziet?? Nu heb je tenminste een partij om aan te spreken…
  Kortom, alles prima bevallen, goede bereikbaarheid!

 7. Na een goede ervaring de vorigen keer ook dit keer weer gereserveerd bij “bijschipholparkeren”. De reservering ging vlot en bij aankomst op Schiphol stond de chauffeur klaar. Prima! Hij vroeg nog aan mij of ik de auto ook wilde laten wassen,dan stond er bij terugkomst een ,binnen en buiten, schoongemaakte auto voor mij klaar. Hoewel mijn auto niet echt vuil was leek me dit toch wel een goed idee.

  Toen ik bij terugkomst, nadat we onze bagage van de band hadden gehaald, belde, kreeg ik al te horen dat het erg druk was. We hebben meer dan drie kwartier op onze auto moeten wachten en toen deze kwam bleek hij heel erg vuil te zijn. in plaats van een schone auto kreeg ik een auto terug die veel vuiler was dan toen ik hem inleverde. Toen ik daar over klaagde bij de verzamelde chauffeurs, die stonden te wachten tot ze werden opgehaald, kreeg ik geen enkele reactie. Trouwens, ook andere mensen moesten heel erg lang wachten op hun auto.

  Op de website heb ik, zonder succes, gezocht naar een mogelijkheid om een klacht in te dienen maar dit is blijkbaar de enige manier om stoom af te blazen.

  Ik vraag me af of “bijschipholparkeren” ten onder gaat aan zijn eigen succes.

 8. Even iets rechtzetten:
  Men is wel verzekerd en het zijn geen oplichters.
  Ben persoonlijk benaderd door de directie van bijschipholparkeren.nl met een aanbod.

  Blijf wel alert op eventuele schade want de medewerkers zijn dat niet altijd.

 9. Na enkele keren van bijschipholparkeren.nl gebruik te hebben gemaakt, blijkt er een keer schade aan de auto te zijn. De chauffeur geeft aan dat ik gewoon kan bellen en dan wordt alles geregeld. NIET DUS!

  Bij het afleveren van de auto blijkt er op de achterklep van de auto een deuk en een fikse kras te zitten. De chauffeur geeft aan dat dit duidelijk een nieuwe schade is. Omdat het erg druk is bij de aankomsthal krijg ik het advies om maar snel te gaan en bij thuis komst even te bellen of te mailen. Op het telefoontje bij thuiskomst wordt mij geadviseerd een mail te sturen. Op die mail komt de bevestiging dat ze het intern gaan uitzoeken. En daarna blijft het rustig. Telefoontjes worden vriendelijk afgekapt. Uiteindelijk gemeld bij de verzekering, maar ook die vangt achter het net.

  Kortom, de service lijkt prima, maar bij problemen is duidelijk waarom ze zo goedkoop kunnen werken.

  In het vervolg maak ik geen gebruik van de diensten van deze organisatie.

 10. Ik heb voor het eerst gebruikgemaakt van de valet-parking dienst van bijschipholparkeren. Ik wist eerlijk gezegdniet wat ik moest verwachten, maar het ging heel soepel en was relatiefgoedkoop. Al met al, Super!

 11. Afgelopen week gebruik gemaakt van de valet parking dienst van bijschipholparkeren. Chauffeur stond netjes klaar bij aankomst, snelle afhandeling en bij terugkomst stond de auto weer klaar. chauffeurs zijn zeer vriendelijk en denken met de klant mee (ze helpen bijvoorbeeld met je koffers!)

 12. Ik maak al regelmatig gebruik van de service van Bijschipholparkeren.nl. De afgelopen tijd voeg ik er ook een carwash aan toe, aangezien het erg vies weer is. Je krijgt je auto zeer keurig weer terug, en de service is echt een uitkomst. Klantvriendelijk personeel en het scheelt zo 30 minuten met parkeren in vergelijking met P3.

 13. U krijgt van mij in alle categorieën 5 sterren toebedeeld. Ik heb voor de eerste keer gebruikt gemaakt van Uw diensten en dit zal beslist niet de laatste keer zijn. Daar waar mogelijk zal ik Uw adres doorgeven aan vrienden, kennissen en relaties.
  Ik heb geen enkele wanklank te melden en kan U alleen maar complimenteren met de geboden service.

 14. Voor het eerst gebruik gemaakt van de valet-parking dienst van Bijschipholparkeren.nl Is mij er goed bevallen.

 15. Ik heb voor de tweede keer van de service gebruik gemaakt, en de ervaring was eveneens weer super! Auto stond weer netjes klaar toen ik geland was, wat een service!

 16. Geweldig! Een super service! Chauffeur heeft ons naar het Hotel CitizenM Schiphol gereden, omdat wij niet meteen met het vliegtuig vertrokken.
  Helaas moesten wij de volgende ochtend onze reis afzeggen. Dus auto moest veel eerder uit de parking komen dan gepland stond.
  Maar dat gebeurde ook, binnen een uur, werden wij weer bij CitizenM opgehaald en kregen ook nog een bedrag terug van reeds de dag daarvoor gedane betaling.
  De volgende keer gaan we weer BIJSCHIPHOLPARKEREN. Bedankt nogmaals voor de goede service!

 17. We hebben meermalen van de service van BijSchipholParkeren gebruik gemaakt. De laaste keer echter, in september 2011, zat er een fikse kras op de auto. De chauffeur gaf aan dat ze daartoe verzekerd waren, dus geen probleem. Hij heeft de schade genoteerd op de afleverpapieren.
  Echter, men accepteert geen aansprakelijkheid. Staat ook in de algemene voorwaarden. Zoals elders staat te lezen parkeert men de auto ergens in een woonwijk en aanvaart men geen schade verantwoordelijkheid.
  Uiteindelijke reageert men neit meer op telefoon of mail. Ook de verzekering krijgt niets voor elkaar. Uiteindelijk heb ik de schade voor eigen rekening laten herstellen. Een schade van ruim 600 EURO. Zo is goedkoop duur koop geworden.

  Voor mij nooit meer parkeren met BijSchipholParkeren.

 18. Zoals in een eerder bericht hierboven ook al gemeld wordt lijkt het een prima optie om zo je auto bij schiphol weg te laten zetten en op te laten halen. Maar vergis je niet!!

  Toen ik en mijn vriendin eind April 5 dagen naar Wales gingen hebben we de auto door bijschipholparkeren laten parkeren, tot zover alles prima. Toen we terug kwamen hebben we, toen we bij de bagageband stonden, gebeld dat we binnen een kwartier buiten zouden staan. Toen we buiten stonden was onze auto er nog niet. Na even wachten zagen we hem in de verte aankomen, plots moest hij hard remmen. Mijn vriendin zei nog, volgens mij heeft hij iets geraakt. Toen hij snel daarna onze kant in kwam rijden leek er op het eerste oog niets aan de hand. Na even met de jonge bestuurder gepraat te hebben kwam hij met het feit dat hij achterop een andere auto gereden was. Hij probeerde het af te doen met “ach, alleen het knipperlichtje kapot.. kan gebeuren” Nou dus niet…. na verder inspectie bleek er een deuk achter het knipperlicht te zitten en krassen in de lak en op de bumper. Hij wist niet wat nu te doen, de coördinator daar wist bijna nog minder, na wat gebel hebben we samen het schadeformulier ingevuld, ook de tegenpartij heeft dat gedaan. Omdat en de chauffeur en de coördinator niet wisten hoe je een schadeformulier in moest vullen heb ik ze daarin bij moeten staan. Dit alleen getuigd in mijn ogen al van weinig kennis van je vakgebied. Na alles ingevuld te hebben en foto’s van de schade gemaakt te hebben zijn we naar huis gegaan.

  Na thuiskomst naar de garage gereden, daar even laten kijken hoeveel de schade ongeveer was, daar moest dus een expert bij komen. Een paar dagen later was de expert er, de schade is bijna 1200,- Via mijn tussenpersoon heb ik meteen de rechtsbijstand ingeschakeld, deze buigen zich er over. Inmiddels is het eind Juni en vandaag kregen ze bij de rechtsbijstand te horen dat ze bij bijschipholparkeren niet akkoord gaan met het uitkeren van dit bedrag omdat er in de kleine regeltjes zou staan dat de eigenaar van de auto verantwoordelijk is voor de schade…. Nu komt de ware aard van het beestje tevoorschijn… natuurlijk ga ik me hier niet bij neerleggen, de rechtsbijstand heeft er meteen op gereageerd en zijn verbaast over hun reactie. Als ze niet snel toe gaan geven dat zij verantwoordelijk zijn voor de schade dan dagen we ze voor het gerecht, dit kan echt niet!!!

  M.v.g.
  Harold Zeebregts

 19. Omdat de chauffeur geen wisselgeld had bij het brengen van de auto afgesproken contant te betalen bij terugkomst. Bij terugkomst kras op auto geconstateerd door mij en chauffeur. Even gevraagd of hij hiervoor kon tekenen en contant betaald. Ik moest schade melden via e- mail. Volgende dag schade gemeld en ingescand formulier met handtekening meegestuurd. Niks gehoord. Nog 3x gemaild. Toen standaard briefje terug dat schade intern onderzocht moest worden en dat dit 3 tot 4 weken kon duren??? Weer gemaild dat schade reeds door hun eigen chauffeur geconstateerd was. Weer niks terug. Toen aanmaning dat ik niet betaald zou hebben. In hun eigen voorwaarden staat dat je je auto niet mee krijgt als je niet meteen betaald bij aflevering??? Weer gebeld. Excuses voor aanmaning. Meteen gevraagd hoe het met de schade stond. Wist hij niet, ik zou binnen 1 à 2 dagen bericht krijgen. En wat denk je………. Week later niks gehoord!

  Zo ga je toch niet met klanten om? Nou blijkbaar dus wel. Ga dus nooit meer gebruik van hen maken in de toekomst. Ik vind het schandalig.

 20. Auto inleveren ging heel snel. Het was donker, dan ik eventuele schade opnemen moeilijk. Bij het retourneren bleken er krasje en deukjes in het linker portier te zitten. Er werd een deskundige bijgehaald van “bijschipholparkeren”. Die wist uit zijn ervaring te vertellen dat de schade al uit was. Hij zei dat mensen die de auto in het donker inleveren er vaak misbruik van maken dat kleine schades niet goed te zien zijn, en dan bij terugkomst allerhande schades onterecht gaan melden. Hij wist zeker dat de schade niet veroorzaakt was toen zij onze wagen in beheer hadden.
  Wordt je daar even op een schofferende manier neergezet als oplichter. Ik ben pas net met de zaak bezig maar ik denk dat ik heel vlug de rechtsbijstand inschakel.
  Ik ben niet gecharmeerd van “bijschipholparkeren”, stelletje boeven.

 21. Hallo onze ervaring na vier maal gebruik te maken van de service van Bijschipholparkeren is uitstekend ook met vertrek en aankomst in de nacht ,toppie hoor,snel en beleefd.

 22. Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van Bijschipholparkeren. Elke keer naar tevredenheid, het systeem van inleveren en ophalen werkt prima.
  Echter, de laatste keer kreeg ik mijn auto terug met een flinke kras. Vervolgens bleek dat ze de schadeafhandeling niet op orde hebben. Degene die de auto afleverde maakte een halfbakken aantekening op het contract en zei dat ik contact moest opnemen met het bedrijf. Dit gaf al weinig vertrouwen.
  Het bedrijf gebeld en te horen gekregen dat ik een mailtje moest sturen. Oftewel, afpoeieren die klant… Nu 2 mails en anderhalve week verder en nog geen reactie gehad.

  Dit is de laatste keer dat ik van Bijschipholparkeren gebruik gemaakt heb en ik raad iedereen dan ook af, mede gezien de andere reviews over hun schadeafhandeling, gebruik van ze te maken. Waar ik voorheen vrienden en bekenden dit bedrijf aanraadde, zal ik het nu afraden aan iedereen die het maar horen wil. Zoals een andere reviewer al zei: stelletje boeven!

 23. Hele slechte ervaring . Allereerst wordt je auto gehaald door iemand die niet kan rijden . 3 x tanden poetsen bij 2 x schakelen …… Dan krijg je je auto midden in de nacht terug op de drukste plek en ze komen al te laat . Dan snel snel snel en eenmaal thuis bij normaal licht zie je de schade die op Schiphol door de regen en vele lampen niet te zien was . Uiteraard ontkennen ze alles . Echt nooit zaken doen met dit soort bedrijven . Je kan geluk maar ook pech hebben . Alleen de bedrijven van Schiphol zelf schijnen goed te zijn .

 24. TIP: Neem je zaklantaarn mee om je auto te controleren op schade bij terugkomst. Want als je schade constateert, krijg je eerst 6 maanden nul op rekest (Talloze telefoontjes en mailjes), gewoon geen antwoord.. Daarna krijg je de vinger, want ja, je hebt toch getekend toen je wagen terug kreeg (op een donker en windy schiphol). En oh ja, klantvriendelijke staat bij ons erg hoog in het vaandel! Beter een ander bedrijf kiezen!

 25. Zeer slecht. Auto beschadigd terug gekregen en bsp zegt hiervoor niet aansprakelijk te zijn. Dit verhaal loopt al 8 maanden maar ik leg me er niet bij neer. Parkeer je auto hier niet, het zijn oplichters!

 26. Auto op 8 mei 2013 schadevrij ingeleverd en met parkeerschade op 12 mei 2013 retour gekregen. Hoewel dit keurig is vastgelegd op alle formulieren en verzoek om dit te melden met foto’s weigert men aansprakelijkheid en moet ik het zelf maar bij eigen verzekering claimen. Na eerder zonder problemen te hebben geparkeerd is dit zeer teleurstellend. Dit is de laatste keer geweest bij schipholparkeren. U bent gewaarschuwd!

 27. Goede service!

  Schipholparkeren is erg goedkoop. Nederlanders zijn krenten en willen graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Voor 128 euro meer dan een maand parkeren en je auto word ook nog voorgereden? Helemaal top! Ik parkeer hier al jaren zonder problemen. Ik heb wel eens met een van de chauffeurs gesproken over de schades. Het komt vaak voor dat klanten schades proberen te verhalen bij Schiphol parkeren terwijl het gaat om schades die allang op de auto zat. Kleine deukjes of een kras. Dit kan vaak nooit veroorzaakt zijn door alleen de auto te parkeren. Het bedrijf parkeert per jaar duizenden auto’s en dan heb je vaak te maken met zeikklanten als op dit forum. Deze mensen vergeten de algemene voorwaarden te lezen en gaan daarna moeilijk doen terwijl ze zelf getekend hebben. Het is het enigste parkeer bedrijf waar de dingen 100 procent goed geregeld is voor de beste prijs. En ook nog is het parkeerbedrijf wat het langst bestaat op Schiphol. Super! Bedankt voor de goede services.

  Met vriendelijke groeten,

  Jan

 28. Jan werkt bij bijschipholparkeren??

  Zeikklanten als op dit forum?? De waarheid mag gezegd worden!
  100% goed geregeld??
  Behalve kennis van zaken en de schadeafhandeling dan toch!

  Toen we uiteindelijk D-Reizen contact hebben laten opnemen was het snel geregeld, na maanden lang genegeerd te worden en uiteindelijk via de rechtsbijstand als reden gekregen te hebben dat ze niet wilden betalen omdat het niet expres gebeurd was?!?!? Serieus? Gebeurt dat daar soms wel dan?! expres tegen andere auto’s aan rijden?

  Nooit meer

 29. Zie dat de medewerker voor mijn neus mijn auto tijdens het inparkeren een andere auto raakt… Als ik de medewerker hierop aanspreek krijg ik nog een grote bek toe en zegt dat er niks aan de hand is, er is toch geen schade en die kras die zat er al. Ik vraag me af hoe ze met je auto omgaan zodra ze uit het zicht zijn verdwenen.

 30. Zie dat de medewerker voor mijn neus mijn auto tijdens het inparkeren een andere auto raakt… Als ik de medewerker hierop aanspreek krijg ik nog een grote bek toe en zegt dat er niks aan de hand is,…

 31. Reply
  Peter van der Slikke July 15, 2015 at 11:58 am

  Het spijt mij te moeten melden dat ik de service buitengewoon slecht vind. Op een klacht wordt stelselmatig niet gereageerd. De betaalde kosten worden na annuleren niet teruggeboekt. Zijn nu twee maanden verder en het geld is nog steeds niet retour. Inmiddels viermaal een persoonlijke mail gestuurd, maar krijg – op een mailtje na – verder geen reactie. BijSchipholParkeren moet ik helaas bij een ieder ernstig afraden. NGGW. Met groet, Peter van der Slikke

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo