Happy Parking Schiphol

Ervaringen, beoordelingen en tarieven van Happy Parking Schiphol

Happy Parking ligt op slechts 3 minuten van Schiphol, hierdoor zijn ze sneller te bereiken dan de lang parkeerplaatsen van Schiphol zelf.

www.happyparking.nl

Werkwijze HappyParking.nl

 • U rijdt naar de lokatie van Happy Parking
 • Na controle van de gegevens worden u en uw medereizigers direct naar de vertrekhal gebracht, op nog geen drie minuten rijden
 • U hoeft dus niet te wachten op de transfer, uw hoeft ook geen vrije parkeerplaats te zoeken
 • Als u weer terugkomt belt u Happy Parking nadat u uw bagage van de band heeft gehaald.
 • Zij staan op u te wachten en brengen u gelijk terug naar Happy Parking Schiphol toe

Prijzen en tarieven HappyParking.nl

 • 1 dag €16,50
 • 2 dagen €26,50
 • 3 dagen €33,50
 • 4 dagen €39,50
 • 5 dagen €47,00
 • 6 dagen €53,50
 • 7 dagen €60,00
 • 8 dagen €66,50
 • 9 dagen €73,00
 • 10 dagen €79,50
 • 11 dagen €79,50
 • 12 dagen €79,50
 • 13 dagen €84.50
 • 14 dagen €89,50
 • 15 dagen €89,50
 • 16 dagen €89,50
 • 17 dagen €92,00
 • 18 dagen €94,50
 • 19 dagen €97,00
 • 20 dagen €99,50
 • 21 dagen €104,00
 • 22 dagen €108,50
 • 23 dagen €113,00
 • 24 dagen €117,50
 • 25 dagen €122,00
 • Elke volgende dag €3 extra

Klik hier om te reserveren!

Valet Parking bij HappyParking.nl

Voor deze service betaalt u éénmalig €30 extra. Bekijk hier de website.

Locatie

Happy Parking Schiphol, Kruisweg 415, 1437 CJ Schiphol-Zuid (Rozenburg – gemeente Haarlemmermeer)

www.happyparking.nl

Ervaringen met HappyParking.nl

Wat zijn jou ervaringen met Happy Parking Schiphol? Laat het hieronder weten!

Reserveren?

Klik hier om te reserveren bij HappyParking!

5.4 Total Score

7.5Expert Score
Locatie
7
Prijs
8
Afstand
7.5
Personeel
7
Service
8
3.3User's score
Locatie
4
Prijs
2.6
Afstand
5
Personeel
1
Service
4
Add your review  |  Read reviews and comments

61 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Via collega gehoord over dit nieuwe bedrijf. I.v.m. mijn werk heb al aardig wat ervaring met langparkeren op Schiphol. Dit bedrijf ligt echt naast Schiphol, 3 min klopt echt!
  Zeer aardige chauffeur, alles op tijd en netjes geregeld.
  Volgende keer voor mij weer happyparking.

 2. Hoi,ik had samen met mij vriendin een langweekend geboekt naar Paris om lekker te gaan shoppen!
  we waren ook op zoek naar een plek om onze auto te kunnen parkeren!!we gingen op internet zoeken en kwamen bij HappyParking terecht.
  dat was echt heel top, we waren er binnen 3min op Schiphol.
  we werden heel goed geholpen door een hele lieve chauffeur.
  als we weer gaan!
  Parkeer ik weer bij HappyParking!

 3. Ik ben overgestapt naar dit nieuwe bedrijf. En kan het iedereen aanraden. Echt naast schiphol, goede service en alles stipt op tijd geregeld, echt klasse!

 4. Via via hoorde ik over Happy Parking normaal gesproken laat ik me altijd door familie weg brengen en weer ophalen. Maar toen ik hun prijzen had gezien dacht ik nou voor dat geld wil ik het wel eens proberen. Nou mensen ik ben verkocht! Prima servers, direct naast de luchthaven, alles verliep super snel. Vanaf nu hoef ik nooit meer te zeuren bij familie of vrienden. Helemaal top dus!!!

 5. We hebben willekeurig gekozen voor Happy Parking,hadden nog geen ervaring in langparkeren.10 Januari 2011,9.30uur,van Barendrecht naar Happy Parking,ter hoogte van ter Aar brak onze uitlaat heel veel lawaai dus.Aangekomen bij Sjoerd van H.P.stelde hij voor om tijdens onze vakantie de uitlaat te repareren en ons eerst te informeren over de kosten.Zo gezegd zo gedaan.Bij terugkomst stond de gerepareerde auto klaar.Bedankt Sjoerd voor deze geweldige service!!!

 6. Bij een vliegvakantie ben je al snel geneigd vrienden of familie in te schakelen voor het vervoer naar Schiphol. Van de tarieven voor lang parkeren word je namelijk echt niet blij. Nu wonen wij in Mijdrecht, 20 minuten van Schiphol, dus meestal is vervoer niet zo’n probleem. Alleen lijkt het wel of alle vluchten aankomen of vertrekken op onmogelijke tijden. Dan voel je je toch weer bezwaard om iemand te vragen om je te halen of te brengen. Gelukkig is die tijd voorbij. Ook wij hebben kennis mogen maken met de service en kwaliteit van Happy Parking. Je rijdt er heen en echt drie minuten later sta je op Schiphol bij de juiste vertrekhal. Bij terugkomst even bellen als je je bagage hebt en de bus van Happy Parking is er alweer als je zelf bij de uitgang bent. Instappen en wegwezen! Geweldig Sjoerd! Tot de volgende keer.

 7. Happy Parking maakt haar naam en beloftes absoluut waar.
  Op hun website staat een YouTube filmpje, waarin je kunt zien hoe ze werken.
  Je Ziet ook duidelijk dat Happy Parking direct naast de startbaan ligt.
  Die 3 minuten reistijd kloppen dus echt.
  Toen ik na een week ‘s avonds laat terugkwam op Schiphol werd ik binnen een paar minuten opgehaald.
  Mijn auto startte niet (pech…)
  Ik was de laatste klant van die dag bij Happy Parking.
  Eigenaar Sjoerd bleef rustig met mij op de ANWB wachten,
  hoewel hij waarschijnlijk liever gewoon naar huis was gegaan.
  Bedankt en tot de volgende keer!

 8. […] HappyParking (Uitstekende waarderingen) […]

 9. Deze vakantie voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Happy Parking! En tot groot genoegen!

  Het parkeren van onze auto en het transport naar het vliegveld verliep super. Je vertrekt een stuk relaxter zonder al die ellende van parkeren op Schiphol. Gewoon in de bus van Happy Parking, 3 minuten in de bus, uitstappen en inchecken.

  Bij terugkomst was 1 telefoontje voldoende, 5 minuten later zaten we weer in de bus op weg naar onze auto.

  We hadden onze terugvlucht gemist en kwamen een dag later aan dan gepland maar hoefden voor die extra dag niet eens te betalen!

  Super service, vriendelijk, prima prijs en exact zoals op hun website staat aangegeven. Wij kunnen Happy Parking absoluut aanbevelen en zullen zeker vaker van hun diensten gebruik maken!

  Groet, Fam. de Waal

 10. Van 5-12 april hier geparkeerd. Super!!
  snachts om half drie aangekomen zelf de auto een plek geven en in de bus naar schiphol echt in 3 minuten waren we er.
  Hele vriendelijke chauffeur Sjoerd.
  Bij terugkomst 1 telefoontje en toen we buiten kwamen was het busje er al. Alles was super geregeld en heel klant vriendelijk. Voor ons de eerste keer op deze manier maar zeker voor herhaling vatbaar.

 11. Reply
  D. Koonen en S. Bakker June 18, 2011 at 3:04 pm

  We hebben afgelopen week alweer voor de 2e keer gebruik gemaakt van Happy Parking. De service is werkelijk geweldig. We stonden nog op het vliegveld, belden en daar was de chauffeur al. Onze auto stond ook al rijklaar, super hoor. Het reserveren is makkelijk, ze zijn snel, goed en perfect bereikbaar.Volgende keer reserveren we zeker weer bij Happy Parking! Een dikke pluim voor de organisatie.

 12. Zeer correcte afhandeling. We werden netjes geholpen, kopje koffie aangeboden en vriendelijk te woord gestaan. Na de terugreis wederom dezelfde service. Onderweg naar huis werden we gebeld door Happy Parking dat we twee flessen Jamaica rum hebben vergeten. Wij (Happy Parking)zorgen ervoor dat het bij u thuis wordt afgeleverd. En binnen 5 dagen had ik het ontvangen. Proost Happy Parking. Dit is pas service “Top”. En de afstand tot Schiphol is echt 3 minuten. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Tot de volgende vakantie.

 13. Heb gebruik gemaakt van Happy Parking met valet-service en het kwam allemaal solide en betrouwbaar over. Voor zover ik het op een keer kan beoordelen,is dit een zeer aanbevelenswaardig bedrijf.

 14. Ik kan spreken van een goede ervaring en ik wil dit graag delen met anderen.

  Wij besloten op vakantie te gaan en zouden ‘s nachts vliegen. Om niemand tot last te zijn hebben wij besloten om op zoek te gaan naar een veilige parkeerterrein om onze auto voor 15 dagen beheert achter te laten. Na wat zoeken op Google kwamen wij bij Happy Parking terecht, waar wij diverse goede ervaringen van anderen konden lezen.

  Eenmaal daar aangekomen werden we vriendelijk te woord gestaan en werden we goed geholpen met onze koffers, deze werden gelijk door het personeel in het busje geladen waarna wij konden instappen in het pendelbusje om naar de vertrekhal op Schiphol gebracht te worden. Dit was inderdaad (zoals op de website staat vermeldt) 3 a 4 minuten.

  Toen wij van onze vakantie terugkwamen belden wij naar Happy Parking om te melden dat we bij de afgesproken plek stonden, zodat wij opgehaald konden worden. Toen wij boven kwamen stond de pendelbus van Happy Parking al klaar om ons terug naar onze auto te brengen. Onze auto stond al netjes klaar voor ons, (was al voorgereden) en werden wij geholpen met de koffers in de auto te laden en zo konden wij weer op weg naar huis.

  Kortom, al met al is dit een perfecte manier op je auto te parkeren. Het is er eerlijk, betrouwbaar en er werken mensen die met plezier hun werk doen. Voor mij gewoon de volgende keer weer Happy Parking!

 15. in juni naar barcelona geweest auto bij happy parking super goed alweer geboekt voor augustes gr

 16. Deze vakantie voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Happy Parking en zeer tevreden. Bij terugkomst was een telefoontje voldoende, 5 minuten later zaten we weer in de bus op weg naar onze auto. Super service, vriendelijk, prima prijs en exact zoals op hun website staat aangegeven. Wij kunnen Happy Parking absoluut aanbevelen en zullen zeker vaker van hun diensten gebruik maken.

 17. We zijn net terug van Faro. Door een reportage bij Omroep Max gezocht naar een bedrijf met goede reviews en dus uitgekomen bij Happy Parking. Het moet gezegd worden de service, vriendelijkheid en snelheid waarmee alles werd afgehandeld is prima! Na een telefoontje stond 5 minuten later het busje al bij Schiphol. Bij aankomst stond de auto startklaar in de ruime parkeervakken. Wat wil je nog meer.

 18. Zijn net terug van Tenerife en s´nachts om twee uur geland dus niet echt een tijd om iemand lastig te vallen om je op te laten halen.Op internet gezocht naar een parkeerplek vlakbij Schiphol.Happy Parking is een paar minuten van Schiphol af en het halen en brengen van en naar Schiphol gat zonder tijdverlies.Echt een aanrader!!

 19. Zijn 9 augustus 2011 om 2.30 uur geland, zoals vermeld in papieren gebeld wanneer we de koffers hadden, Sjoerd heeft nogmaals uitgelgd waar we heen konden lopen en hij stond al te wachten op ons, korte rit naar parkeerplaats stopt bij onze auto helpt met koffers kortom voortreffelijk.

  ps. bij aankomst voor vertrek mochten onze kinderen nog naar het toilet en kregen nog een klein zakje snoep!

 20. Gisteravond vanuit Portugal teruggekomen (vak. 2,5 week met 2 kinderen van 5 + 7). Voorheen werden we altijd door familie naar Schiphol gebracht en opgehaald, maar we wilden dit keer lang parkeren nabij schiphol uit proberen. We kwamen via zoeken op internet uit bij Happy Parking uit. Top Service! Erg tevreden over service, snelheid, vriendelijkheid. Met een prive busje heen en terug worden gebracht, wat wil je nog meer. Je wordt gebracht en opgehaald door de hele vriendelijke eigenaar. Kortom een aanrader voor iedereen en voor de volgende keer gaan we opnieuw naar Happy Parking!!

 21. Sinds lange tijd weer eens vanaf schiphol gevlogen. Parkeerplaats zoeken via internet en dankzij de referenties uitgekomen bij Happy Parking. De referenties kloppen! Top geregeld en netjes verzorgd. Bij een volgende keer weet ik het wel.

 22. Ook via al de goede beoordelingen bij Happy Parking terecht gekomen en kunnen daar alleen ook maar positief over zijn.Wat een verademing vergeleken bij het lang parkeren P3 van schiphol waar je einden moet lopen naar je auto en vervolgens in een overvolle bus wordt gedouwd;-(echt super geregeld,heel vriendelijk geholpen en supersnel en relaxed allemaal!!dus zoals beloofd happy parking hier een superbeoordeling van ons voor jullie en bedankt voor de geweldige service.Volgende vakantie graag weer!!!!

 23. Reply
  Reisadviseuse Toerkoop Reisburo Zaantravel September 2, 2011 at 3:12 pm

  Als reisadviseuse heb ik mogen ervaren wat een fantastisch bedrijf dit is. Betrouwbaar, snel en vriendelijk personeel!
  Happy Parking is goed bereikbaar.
  Bij aankomst wordt je direct vervoerd naar Schiphol en na 5 minuten afgezet bij de juiste vertrekhal.
  Bij terugkomst, na het ophalen van de koffers, bel je naar het mobiele nummer van Happy Parking en voordat jij bij vertrekhal 3, uitgang D, bent aangekomen, staat daar alweer de opvallende bus van Happy Parking je op te wachten.
  Een dikke pluim voor Sjoerd en Kevin, ga zo door!

 24. Zoals hierboven reeds meerdere malen is geschreven, dit bedrijf doet wat ze zegt.
  Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Na wat papierwerk, wat een paar tel in beslag neemt, werden we direct weggebracht naar de vertrek hal. Dit duurt ook echt rond de 3 á 4 minuten.
  Na de koffers te hebben ontvangen van ons terugreis, gebeld met het nr wat we hebben gekregen. Bij het aankomen, van vertrek hal 3 uitgang D, kwam de bus ook al aan rijden. Bij aankomst op hun terrein, werd de bus naast de auto neer gezet, die al netjes klaar stond voor vertrek, zodat de koffers zo de auto in konden.
  Het is een no nonses bedrijf, vriendelijk, behulpzaam met de koffers, en zeker niet op de laatste plaats ze doen wat ze zeggen.
  Klasse, zeker aan te bevelen.

 25. Prima service. Na aankomst werden we direct naar het vliegveld gebracht. Werden bij de juiste vertrekhal afgezet. Bij de terugreis had onze vlucht vertraging. Maar nadat we onze koffers van de band hadden gehaald hebben we Happy Parking gebeld en we stonden nog niet buiten of het busje kwam ook al aanrijden. En inderdaad binnen drie minuten sta je weer bij je auto.

  Een echte aanrader.

 26. Ook wij sluiten ons aan bij alle positieve reacties over Happy Parking! Ze doen wat ze zeggen, ze zijn snel, behulpzaam en vriendelijk. Voor ons was dit een eerste ervaring met lang parkeren en met Happy Parking ga je zeker Happy naar het vliegveld en word je na je vakantie ook weer Happy opgehaald! Werkelijk waar, ongeveer 3 minuten heen en 3 minuten terug. Bellen nadat je je bagage van de band hebt gehaald en zodra je de uitgang van vertrekhal 3 deur D hebt bereikt, zie je het Happy Parking busje al verschijnen! Ideaal! Voor ons geldt zeker een volgende keer weer boeken bij HAPPY PARKING! Sjoerd en medewerkers, bedankt en ga zo door, dan onderscheiden jullie je van het grote gros!

 27. geweldig, zeer aardige eigenaar die ons midden in de nacht naar schiphol heeft gebracht en ook weer midden in de nacht heeft opgehaald, alles zeer netjes geregeld en goede service,
  mochten we in de toekomst weer via schiphol vertrekken dan zeer zeker weer met HAPPY PARKING!!!!!

 28. Eerste ervaring met Happy Parking. In een woord geweldig. Zeer vriendelijk personeel wat doet wat ze beloven voor een geweldige prijs en service. Ons zie je zeker terug bij onze volgende reis.

 29. Mijn collega’s en ik parkeren onze auto altijd bij happy parking. Betrouwbaar en een uitstekende service. Je auto is in goeie handen en ik heb nog nooit moeten wachten. Vliegtuig uit en binnen 20min weer in Amsterdam, echt aan te raden!

 30. De ingang naar dit bedrijf was wat lastig te vinden.
  Maar prima service. Die Sjoerd is maar een harde werker.
  We komen zeker terug. Een leuk bedrijf!!!!!!!!!!!

 31. Een heel goed bedrijf dat je zeker zijn klandizie gunt. Wat een superservice, geweldig! Wij boeken nu altijd bij Happy Parking als we een vakantie hebben. De auto staat al die tijd veilig en je hoeft nooit te wachten. Van harte aanbevolen.

 32. Geweldige service en ze doen wat ze beloven! Wegbrengen naar Schiphol ging uitstekend en snel en met het weer ophalen waren ze eerder op de afgesproken plaats dan wij!
  Bij de volgende vakantie maken wij weer gebruik van Happy Parking!

 33. Toen ik terugkwam uit het warme Spanje, bleek het in Nederland te vriezen.
  Mijn autoruiten waren dus bevroren.
  Maar… kort voor mijn aankomst had Happy Parking de ruiten ijsvrij gemaakt en de verwarming in de auto stond al aan. Dus ik kon meteen instappen en wegrijden. Bedankt voor deze comfortabele service!

 34. Een zeer goede plaats om je auto te parkeren je auto wordt netjes weggezet en weer klaar gezet als je terug komt.je bent zeer snel op Schiphol en weer terug gebracht door bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen.ik kom hier zeker terug en zal het iedereen aan bevelen die gaat vliegen vanaf Schiphol om hier te parkeren.mvg.Martin Huijberts

 35. In september 2011 voor het eerst gebruik gemaakt van dit bedrijf. Goede service netjes zonder wachttijd gebracht en weer opgehaald. Dus bij de volgende vakantie maken wij weer gebruik van de goede service.

 36. Geweldig parkeerbedrijf met een uitstekende service en aardig personeel. Mijn auto stond kant en klaar toen ik aankwam, alles was perfect geregeld.

 37. Eerste keer dat we een parkeer bedrijf uit proberen en dan ook nog valet. Alles verliep perfect, half uurtje voor aankomst gebeld en ze stonden ons op te wachten bij vertrekhal 3. Ook bij aankomst om 11 uur ‘s avonds hun 06 gebeld en kreeg direct antwoord. Toen we naar buiten liepen kwam net onze auto aanrijden. Geweldig. Ik ga echt nooit meer zelf parkeren. Ze helpen je met bagage en zijn erg vriendelijk.

 38. Goede service. Geen wachttijden, aardige jongens. Ze doen wat ze beloven! Aanrader.

 39. Door de groupon actie hebben ze het te druk met te weinig personeel. Hierdoor heb ik lang moeten wachten bij zowel het brengen als het halen. P3 gaat dan vele malen sneller. Zal dit zeker niet weer doen!

 40. Tijdens onze week training op SPL mochten wij gebruik maken van Happy Parking. Wat een geweldige service!
  Als we aankwamen stond er iemand klaar om ons naar Schiphol te brengen. We werden voor de deur afgezet waar we zijn moesten. We moesten 10 min voordat we opgehaald wilden worden bellen dan kwamen ze er direct aan. Bij aankomst op Happy parking stond onze auto’s klaar om weg te rijden en als het nodig was hadden ze ook nog de auto sneeuwvrij gemaakt en de ruiten gekrapt. Geweldig waren ze.

  Bedankt aan alle medewerkers die ons hebben geholpen om onze week op schiphol nog aangenamer te maken.

 41. Wij zijn zeer te spreken over de service van Happy Parking! We kwamen snachts aan en werden direct geholpen en direct naar de juiste vertrekhal gebracht! Bij terugkomst hebben we nadat we onze koffers hadden gehaald gebeld en 7 minuten later stond iemand van Happy Parking alweer onze koffers in hun busje te laden! De jongens die ons hebben geholpen waren erg vriendelijk en behulpzaam! Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

 42. Al verschillende keren geparkeerd, keurig en op tijd gebracht en gehaald. Zelfs bij problemen met een busje werd de auto (na toestemming van mijzelf) voorgereden.

 43. Reply
  Peter van Deursen July 31, 2013 at 3:31 am

  Geweldige service, makkelijk bereikbaar en alles klopt zoals het is afgesproken.
  Dit blijft onze parkeerplaats bij vertrek vanaf Schiphol.

  Gegroet,
  Peter van Deursen

 44. ” Happy Parking ” , deze 2 woorden zeggen het al !

  voorgaande jaren bij Schiphol geparkeerd wat een ellende.

  Mijn advies, probeer Happy Parking, voordelig, snel en erg vriendelijk personeel.

 45. Tevreden over Happy Parking, tarief is goed en service ook.

 46. Wat een k.u.t. Service . Auto bekrast en helemaal onder de stront . Nooit meer

 47. Prima service en redelijk dichtbij schiphol! Parkeren is altijd duur bij schiphol, maar deze was dan nog wel het goedkoopst van de aanbieders die ik heb vergeleken.

  pa. Ik begrijp jouw review niet helemaal peter? Een betere onderbouwing is wel op z’n plaats, als je iemand zwart maakt.

 48. Prima service! Kan ze zeker aanraden!

 49. Prima service! Kan ze zeker aanraden!

 50. WAARSCHUWING!
  Na drie weken parkeren mijn auto terug met forse schade! En als klap op de vuurpijl erkent meneer geen aansprakelijkheid! Zojuist aangifte gedaan bij de politie.

 51. De laatste maal dat ik gebruik maakte van Happy Parking leverde een slechte ervaring op. Bij terugkomst bij mijn auto bleek dat deze aan de binnenkant ernstig beschadigd was door ondeskundig gebruik. Dit is uiteraard gemeld. Ook na diverse
  vervolgmeldingen werd op geen enkele wijze gereageerd. Ook niet op de nota. Buitengewoon onbeschoft.
  Uiteraard is dit de laatste keer dat ik gebruik maak van de “faciliteiten” van Happy Parking. Onnodig te zeggen dat ik deze ervaring met vele anderen zal delen.

 52. Reply
  R.G.M. van der Hulst July 29, 2014 at 10:23 am

  WAARSCHUWING:

  Happy Parking schijnt failliet/gesloten te zijn. Had daar geboekt en keurig bevestiging ontvangen. De dag voor vertrek contact gezocht voor een kleine aanpassing. Ik kreeg geen gehoor op het nummer dat klanten ook moeten bellen als ze weer terug zijn van de reis, alleen een heel vage onverstaanbare boodschap op het antwoordapparaat (wel ingesproken). Ook via de mail geen enkele reactie. Ik werd toen wel heel zenuwachtig dus te elfder ure de knoop maar doorgehakt en last minute geboekt bij 24/7Parking. Deze vertelde mij desgevraagd dat er geruchten waren over het stoppen van Happy Parking. Het is natuurlijk onbegrijpelijk dat de klanten die geboekt hebben hiervan niet op de hoogte worden gebracht. Voor hetzelfde geld sta je daar ‘smorgens vroeg voor een gesloten parkeerplaats. SCHANDE!!. Kon bij 24/7 gelukkig wel terecht en daar is alles goed geregeld, precies zoals op hun website staat. Een aanrader

 53. WAARSCHUWING:

  Happy Parking is niet meer.
  Een paar weken geleden had ik gereserveerd, ontving ik bevestigingsmail, maar stond voor een gesloten en lege parking.
  Ik heb me nog moeten haasten om te parkeren op P1 om tijdig op mijn vlucht te zijn.
  De kost voor P1 na mijn terugkeer was natuurlijk stevig…..

 54. Ik heb m’n auto er eens gebracht kom ik terug van 2 weken Dubai zit er een grote sticker op het portier van mn Mercedes 500 SEC waarop staat HAPPY PARKING KOERIERS. Die rijden gewoon pakketjes met mijn auto.

 55. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Parkeerplaats is donker en slecht verlicht. Passagiers lopen roekeloos en slepend met koffers tussen de auto’s door. Mijn auto is op drie plaatsen beschadigd en Happy Valet Parking verklaart mij voor gek omdat ik ze aansprakelijk stel. Ik beveel het niemand aan om bij Happy Valet Parking de auto achter te laten/parkeren. Ervaring is van 5 augustus 2017.

  + PROS: Vrij dicht bij de luchthaven
  - CONS: Parkeerplaats is donker en slecht verlicht. Passagiers lopen roekeloos en slepend met koffers tussen de auto's door. Mijn auto is op drie plaatsen beschadigd en Happy Valet Parking verklaart mij voor gek omdat ik ze aansprakelijk stel. Ik beveel het niemand aan om bij Happy Valet Parking de auto achter te laten/parkeren. Ervaring is van 5 augustus 2017.
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 56. 3
  Locatie
  100
  Prijs
  0
  Afstand
  100
  Personeel
  0
  Service
  100

  Wij hadden via Groupon een voucher voor Happy Valet Parking en Happy werd het. Zowel heen als terug moesten we ongeveer 10 minuten wachten en dat vonden wij prima! Zowel de dame die onze auto ophaalde als de jongeman die onze auto weer terugbracht waren vriendelijk en accuraat. Wij zullen zeker vaker gebruik maken van Happy Valet Parking.

  - CONS: geen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 57. Jeetje! Happy valet Parking is toch ook eigenaar van Sun Parking in Rozenburg?

  Ik ga toch maar met de taxi om het gedoe te voorkomen.

 58. 1.5
  Locatie
  10
  Prijs
  70
  Afstand
  40
  Personeel
  20
  Service
  10

  Bij Sun Parking in Rozenburg moet je ook absoluut niet zijn! Ze rijden snel heen en weer naar de luchthaven maar je auto bij hun in bewaring geven is vragen om gezeik achteraf. En die kwam dus ook

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 59. ik heb voor 8 dagen bij happy vallet geboekt en betaald. voor nachttarief moest ik €5,00 extra betalen.echter bij afhalen moest ik nog €6,00 bijbetalen om het feit dat ik in de nacht aankwam en dat het een andere dag was. maar daarvoor had ik al die €5,00 betaald.ik had een foto gemaakt van mijn kilometer teller. het verschil van voor en na was 168 km terwijl de afstand van zeist naar schiphol nog ongeveer 60 km is.

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo