CentralParking.nl

Ervaringen en beoordelingen van CentralParking.nl

Bij Central Parking kunt u snel, eenvoudig en goedkoop parkeren. Centralparking.nl is vooral populair omdat u met u eigen auto naar uw vertrekhal kunt rijden (valet parking). Dat betekent geen gesjouw met koffers en niet in en uit een bus hoeven te stappen.

De parkeerplaatsen van centralparking.nl zijn beveiligd zodat u met een gerust gevoel uw auto achter kunt laten. Reserveren kan tot 1 uur van te voren en centralparking.nl is 24 uur per dag open.

www.centralparking.nl

Werkwijze centralparking.nl

 • U reserveert hier op deze pagina
 • U ontvangt direct per email een bevestiging van uw reservering. Deze print u uit en neemt u mee.
 • 15 min voor aankomst belt u dat u er aankomt (0900 – 1200001)
 • In de hoek van vertrekhal 2 en vertrekhal 3 wachten zij u op
 • De medewerkers van centralparking hebben een Centralparking.nl jas aan.
 • De chauffeur helpt u met koffers en ontvangt uw sleutel
 • Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto voor u klaar direct buiten de aankomsthal
 • U kunt tot 1 uur voor vertrek hier via de site boeken.

Bekijk de korte video met de werkwijze van CentralParking.nl

Contact gegevens CentralParking.nl

Beech Avenue 54 Schipholrijk, of Rijnlanderweg 1001 Rijsenhout.

www.centralparking.nl

Ervaringen met Central Parking

Heeft u geparkeerd bij deze parkeeraanbieder? Deel uw ervaring hieronder met ons!

Klik hier om direct te reserveren!

 • Parking informatie
 • Prijzen Central Parking

Soort Dagen Prijs
Short stay 1 of 2 dagen €59 Totaalprijs
Medium stay 3 t/m 6 dagen €69 Totaalprijs
Long stay vanaf de 7e tot 14e dag + €6 Per dag
Extra long stay vanaf de 15e dag tot max 6 weken €123 Totaalprijs

Bijvoorbeeld: Wanneer u 9 dagen verblijft, betaalt u € 87,- (tot en met 6 dagen is € 69,- plus 3 dagen x € 6 = € 87,-).

Wanneer u 15, of bijvoorbeeld 25 dagen verblijft, betaalt u in totaal € 123,- incl BTW. U betaalt dus nooit meer dan € 123,-.

6 Total Score

8.2Expert Score
Locatie
8.5
Prijs
8.5
Afstand
9
Personeel
7.5
Service
7.5
3.7User's score
Locatie
4.8
Prijs
4
Afstand
4.1
Personeel
3.2
Service
2.7
Add your review  |  Read reviews and comments

105 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Prima service! Het was zelfs mogelijk om twee uur van te voren nog een reservering te maken. Bij aankomst op Schiphol stond er netjes een chauffeur voor mij klaar. Bij terugkomst verliep alles ook goed.

 2. Ik ben al jaren een trouwe klant van Central-Parking. Naar mijn mening een ideale service met veel tijdwinst en betrouwbaar personeel.

 3. In het verleden nam ik altijd een taxi of werd ik door iemand afgezet bij Schiphol. Tegenwoordig kan ik dankzij jullie diensten gewoon in mijn eigen auto komen waardoor ik veel tijd bespaar en ook niet afhankelijk ben van anderen. Vooral de goede service en scherpe prijs zijn de redenen waarom ik regelmatig boek bij Central Parking.

 4. Ik reis persoonlijk erg veel, waardoor ik een zakelijk account heb aangevraagd. Hierdoor speelt Central Parking goed in op de wensen van de klant. Vanwege het zakelijke account, maak ik veel gebruik van deze maatschappij, Excellente service!

 5. Nu voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Central Parking. Reservering via internet gaat makkelijk en is duidelijk van opzet. Telefonische aanmelding voor aankomst op Schiphol is correct en vriendelijk. Auto afgeven op afgesproken plaats en tijd gaat voortvarend. Vriendelijk opgevangen door meneer die auto in ontvangst neemt. Controle uitvoeren op beschadigingen, betalen en hulp bij koffers uit auto halen.
  Bij terugkomst op Schiphol bellen en wederom vriendelijk te woord gestaan. Na afhalen koffers naar afgesproken plek om auto te controleren en in ontvangst te nemen. Ook vriendelijk en correcvt te woord gestaan. Hulp bij koffers inpakken en je kunt ontspannen aan terugreis naar huis beginnen in je eigen auto. Kortom geen kopzorgen omtrent parkeren op Schiphol met Central Parking. Volgende keer parkeer ik weer bij Central Parking

 6. Ik ben vorige week teruggekomen van vakantie en heb voor het eerst van jullie dienst gebruik gemaakt. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ben achteraf ontzettend te spreken over jullie dienstverlening. Ik wil jullie bedanken voor de snelle service en goede verzorging van mijn auto.

 7. Reeds meerdere malen gebruik gemaakt van hun service,ben er goed over te spreken.
  Ga in juni weer reserveren.

 8. Ik heb zelf ook gebruik gemaakt van deze service maar dan bijschipholparkeren.nl dat is de dezelfde eigenaar als Centralparking.nl ben ik achter gekomen. Midden in de nacht kwam ik terug vanuit Amerika en had gebeld naar de telefoniste eenmaal bij de begageband, mn auto zou binnen 15 minuten op Schiphol staan. Ik heb werkelijk 2,5 uur gewacht ik heb wel 20 keer gebeld. Ik heb toch maar een taxi gepakt naar het bedrijf toe gegaan, eenmaal daar aangekomen bleek het gewoon grasveld modderboel te zijn met twee bouwketen waar de medewerkers in zaten en heel veel autos en mijn auto bleek daar niet te staan maar op een andere parkeerterrein. Maar ze konden mijn sleutel niet vinden. Ze hebben mijn auto dus gewoon op een openbare weg gezet kan niet anders. Na een uur kwam een andere medewerker met mijn auto aan, ik weet dus alleen niet hoeveel ze ermee gereden hebben want heb mn km stand niet opgeschreven. Ik parkeer nu bij Orangeparkingschiphol.nl daar heb je tenminste de keuze tussen valet en shuttle en daar zijn ze tenminste eerlijk als ze wat later zijn. Ik heb bijschipholparkeren.nl trouwens aangeklaagd dus nadere info volgt.

  Groetjes,
  Tamara

 9. Heb diverse keren geparkeerd bij CP. Altijd goed bevallen, tot de laatste keer. Deuk in spatscherm bij terugkomst. In overleg met de chauffeur van CP zijn er foto’s van de schade gemaakt, is CP aansprakelijk gesteld en reageert vervolgens nergens op. Niet op mails van mijn kant, noch van de verzekering. Ik was AR verzekerd en mijn eigen maatschappij heeft uitgekeerd minus eigen risico. ASR kan mailen schrijven en bellen wat ze willen. Ondanks mondelinge toezegging geven ze niet thuis.
  Parkeren bij CP? Nooit weer!!! Komt er dus € 75,– bij de prijs op, is dus niet echt geodkoop meer…

 10. Top behandeling en alles volgens plan, ik boek volgende keer weer bij CentralParking.

  Alleen bellen naar 0900 nummer is een beetje nadeel het kost, verder geen klachten.

 11. Teruggekeerd van vakantie belden wij CP. De telefoondame verbond ons door met haar manager, er was een probleempje. Onze auto bleek tijdens de vakantie opengebroken, raam ingetikt, navi gestolen, deuk in de deur, schade aan bekleding en dash. Daarnaast ook nog twee parkeerdeuken. Van enige bewaking is dus kennelijk geen sprake, de inbraak werd pas veel later ontdekt. U bent gewaarschuwd. Schade is volledig voor de klant.
  Voordat u hier parkeert moet u even goed de voorwaarden lezen. Daar staat onder andere het volgende in:
  CP is niet aansprakelijk voor schade aan het voertuig tenzij roekeloosheid kan worden aangetoond.
  Men neemt vooraf evt schades aan het voertuig op , maar u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Dit is dus een wassen neus.
  Onder vakbekwaam personeel wordt verstaan dat de chauffeur minimaal 2 jaar een rijbewijs heeft. Gangbaar is om dit een beginnend bestuurder te noemen.
  Uit een uitspraak van de reclame code commissie (2011) blijkt dat auto’s worden gebruikt als pendelauto en dat ze langs de openbare weg worden geparkeerd.

  Kortom, bezint eer ge begint. Het kan goed gaan. maar gaat het niet goed dan bent u de klos.

 12. Afgelopen week weer gebruik gemaakt van Centralparking. Ben zeer te spreken en alles verloopt lekker snel. Ik vind ze persoonlijk voordeliger dan Schiphol, omdat je bij Centralparking ook de valet service erbij hebt.

 13. Zeer tevreden over de valet service van central parking! Chauffeur stond herkenbaar klaar op afgesproken lokatie en bij terugkomst van vakantie belde we tijdens het wachten op de bagage en stond de chauffeur weer klaar op zelfde plek! Minimale kilometers gemaakt met de auto, (toch ff gecheckt na rare verhalen op internet van andere valetparking) en chauffeur hielp nog even met de bagage! Kortom, zeer tevreden en ik raad het iedereen aan!!

 14. Zeer onprofessioneel bedrijf.
  In mei een weekje onze auto gestald bij Central parking.
  Het was onze eerste keer op deze manier en dus vrij onwennig om je auto aan iemand mee te geven, maar na een uitgebreide check op evt. schades e.d. toch maar met een gerust hart op vakantie.

  Na een week terug op schiphol en de auto werd retour gebracht, zeer spijtig met op 2 plekken schade (lichte schade voor en een kras over de zijkant).
  Direct de chauffeur hiermee geconfronteerd en na een kort belletje met het hoofdkantoor wist hij ons te vertellen dat zij ervan op de hoogte waren en dat het opgelost zou worden.

  Inmiddels ruim 3 maanden, tig telefoontjes, tig e-mails verder… geen oplossing en schuiven zij alle aansprakelijkheid van de hand.
  Wel kon ik korting krijgen op een volgende stalling mits het binnen een jaar zou zijn… GEEN OPLOSSING DUS!

  Ps. Bewijs dat ik de auto zonder schade heb achtergelaten is in mijn bezit, is door een medewerker van Central parking ondertekend, maar ook hier hebben ze lak aan.

  Voor mij dus nooit meer!

 15. Toen ik terug kwam van vakantie deed mijn renault espace het niet meer .central parking heeft mij van begin tot eind bijgestaan om de auto weer aan de gang te krijgen, ik vind dit een compliment waard aan het personeel die een goede service verleende hierbij dank.

 16. Zeer slechte ervaring, 1x maar zeker niet nog een keer, volgende keer dus weer met Smart Parking van Schiphol.

 17. Ik heb onlangs bij topvaletparking valet geparkeerd. Een prima service
  Bij aankomst wachtte de chauffer al en bij ons vertrek stond de chauffeur al gereed met de auto. Nog nooit heb ik bij de andere valetparkeerders zo’n goede service ervaren. Ik heb €30,- betaald voor 6 dagen (met 40% korting). Ik reis gem. 8-10 keer per jaar. Nooit meer een ander dan Topvaletparking. Betaal niet teveel.
  Je zal geen spijt van hebben.

 18. Voor de 3de maal mijn auto laten parkeren door de mensen van Central Parking. Bij aankomst keurig de auto ingenomen en een lijstje afgewerkt. Bij terugkomst in de nacht werd de auto op tijd afgeleverd echter er zat nog al wat schade aan.

  medewerker maakte met een lach een aantekening op het retourformulier. Aan de kilometerstand zag ik dat tijdens mijn afwezigheid 70 km met mijn auto was gereden. Bij inname had ik gelukkig een 2de bon meegenomen.

  Nu 4 maanden verder kom je nergen met CP. Ze reageren nergens op en als ze reageren wijzen ze alles af. Rechtsbijstand op de schade van 1200 euro gezet. Auto is wa verzekerd en ik zit met de schade. Ze lezen zo goed de stukken dat de stukken inmiddels naar de rechtbank zijn gestuurd om een einde aan dit verhaal te maken.

  Ik zeg nooit meer parkeren via Central Parking

 19. Afgelopen week voor het eerst gebruik gemaakt van central parking maar doe het nooit meer aangezien ze de beloftes niet na kunnen komen. Bij aankomst 20 minuten moeten wachten omdat er geen chauffeur beschikbaar was om de auto aan te nemen ondanks dat aankomsttijd door was gegeven bij reservering. Bij terugkomst 40 minuten moeten wachten na te hebben gebeld ondanks dat 15 minuten de belofte is, ook hier was aankomsttijd doorgegeven vij reservering. Beide keren dus blijkbaar niet genoeg chauffeurs aanwezig om de service te bieden waarvoor betaald wordt.

 20. 4 weken geleden de auto geparkeerd bij central parking. Het concept is goed maar als er een schade is ,reageert het bedrijf nergens op.
  Voor mij was dit de eerste keer en bij terugkomst zat er een pit in de bestuurders deur. De chauffeur had de sleutel gegeven en liep gelijk weg. zelf maar even een rondje gelopen en de schade gecontateerd. De chauffeur erbij geroepen en de papieren erbij gepakt die gemaakt waren voor vertrek (bestaande schades). HIj heeft dit gezien en heeft gelijk een telefoon nummer gegeven en daar moest ik naar toe bellen. Nu beginnen de problemen pas echt. De firma geeft aan dat dit via de mail moet en een foto erbij van de schade. Vervolgens willen ze weten hoe ik verzekerd ben!!!!. Dit heb ik niet gedaan want ik ben toch niet de veroorzaker van de schade.Heb div mailtjes gestuurd om te vragen of ze telefonisch contact met mij willen opnemen waarom ik dit zou moeten opgeven.En hier eindigt het verhaal.Tot heden is er geen contact overigens is het eerste waamee ze schermen is dat ze geen aansprakelijkheid nemen in deze terwijl het gewoon duidelijk is. Ik heb betaald dat de auto overdekt stond, dit blijkt ook gewoon een wassen neus. GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF EN LEES DE KLEINE LETTERS IN DE VOORWAARDEN WANT HIER STAAT HET GEWOON IN. Tja ik ga het nooit meer doen want dit bedrijf verpest het gewoon voor andere bedrijven die het wel goed voor elkaar hebben

  A.Bakker

 21. Bij terugkomst belde ik 0900 nummer maar via onze Belgische mobieltjes blijkt dit niet mogelijk te zijn ? Dit hadden we door na een uurtje proberen met verschillende toestellen, dus na navraag bij Arkefly waren zij zo vriendelijk met vast toestel te bellen om onze wagen te brengen ?
  Dus hoe dit mogelijk is dat ze geen rekening houden met Belgische klanten blijft mij een raadsel ? Zéér slechte ervaring dus, andere eerdere geboekte parkings waren veel beter, tenminste met onze Belgische mobieltjes bereikbaar !

 22. Niet doen!!!!!! Je auto staat er absoluut niet binnen zoals beloofd, chauffeurs weten van niks.
  Kost je een hoop moeite voor een waardeloze tegemoetkoming,tevens ligt het ver van Schiphol, met mijn auto is 65 km gereden

 23. Niet doen!!!!!! Je auto staat er absoluut niet binnen zoals beloofd, chauffeurs weten van niks.
  Kost je een hoop moeite voor een waardeloze tegemoetkoming,tevens ligt het ver van Schiphol, met mijn auto is 65 km gereden.
  Absoluut onbetrouwbaar

 24. Vandaag teruggekeerd op Schiphol na een reis van 4 dagen vol goede moed gebeld met central parking toen ik mijn koffer van de lopende band afhaalde. De dame aan de andere kant van de lijn klonk vriendelijk en mijn auto zo met 15 minuten a 20 minuten op de afgesproken plek worden afgeleverd. Tussen vertrekhal 2 en 3 stonden meer mensen te wachten. Naar nu bleek allemaal voor central parking. Na 35 minuten nog maar eens gebeld met het central parking. Dezelfde vriendelijke dame werk volgens protocol het bandje af. Of de opmerking dat ik al eerder heb gebeld zegt ze dat de auto al even weg is en dat het niet land meer duurt. Na 50 minuten wachten na mijn eerste belletje spreek ik een medewerker van Central Parking aan. Die informeert met een collega en er wordt gezegd dat de auto onderweg is.
  Om mij heen steeds meer mensen met hetzelfde probleem. Een andere ingehuurde tijdelijke chauffeur meldt dat dit al enige tijd aan de hand is. Er is een nieuw parkeerterrein dat niet helemaal werkt en vanwege een actie een enorme hoeveelheid auto’s te verwerken.
  En veel te weinig personeel.
  Na 1 uur en 25 minuten komt mijn auto aanrijden. Op de vraag of hij uit Groningen moest komen zij de chauffeur nee hoor ik heb hem juist 15 minuten geleden van de parking gehaald.
  CONCLUSIE: EENS MAAR NOOIT MEER>

  Gekozen voor Central Parking vanwege een gratis wasbeurt bij een boeking. Echter de auto kwam viezer retour dan dat ik hem had achter gelaten. ZOEK AUB EEN ANDER PARKEERBEDRIJF.

 25. Zeer slechte ervaring met Central parking.
  Middernacht, 30 sept. 2014
  Bij terugkomst gebeld met Central parking dat wij de auto nodig hebben om naar huis te rijden.
  I.p.v. de beloofde 15 minuten, belde ik na 25 min. waarom er nog geen auto te bekennen was.
  Komt er zo aan meneer.
  In de voorlichting van Central parking staat duidelijk dat de auto afgeleverd wordt op dezelfde plek ( tussen Hal 2 en 3) als waar hij is afgegeven en dus stonden we daar ter plekke.
  Na een half uur wachten zie ik toevallig dat onze auto op een heel andere plek tot stilstand komt en de lichten gedoofd worden. Er naar toe lopende beweerde de chauffeur ijskoud dat hij er al 10 min. stond te wachten, je moet maar durven.
  100 Euro armer en dan zo’n slechte service, voor mij echt geen Central parking meer.

 26. Vorige week voor het eerst en voor het laatst geparkeerd bij dit waardeloze bedrijf!

  Bij aankomst gaat het nog goed. Men staat inderdaad klaar in de bocht en de auto wordt ingenomen. Bij terugkomst is het een drama. Wij hebben ‘s nachts (en met ons meerdere mensen) 3 kwartier moeten wachten op onze auto, ondanks de belofte dat de auto binnen een kwartier klaar zou staan. Het is overigens niet zo verwonderlijk dat het langer dan een kwartier duurt want de auto wordt, aan de extra kilometers te zien, niet naast de deur geparkeerd!!!
  Verder hebben we op 2 plekken SCHADE geconstateerd. Hier hebben we ter plekke melding van gemaakt en de volgende dag per mail foto’s ter bevestiging gestuurd. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Hoe bent u verzekerd en wij nemen geen aansprakelijkheid voor deze schade. Op hun website staat de zin “Wij zijn goed verzekerd, uw auto is in veilige handen”. Dit geldt blijkbaar alleen voor het geval er geen schade is veroorzaakt want bij schade geeft men niet thuis!!!

 27. Vorige week voor het eerst en voor het laatst geparkeerd bij dit waardeloze bedrijf!

  Bij aankomst gaat het nog goed. Men staat inderdaad klaar in de bocht en de auto wordt ingenomen. Bij terugkomst is het een drama. Wij hebben ‘s nachts (en met ons meerdere mensen) 3 kwartier moeten wachten op onze auto, ondanks de belofte dat de auto binnen een kwartier klaar zou staan. Het is overigens niet zo verwonderlijk dat het langer dan een kwartier duurt want de auto wordt, aan de extra kilometers te zien, niet naast de deur geparkeerd!!!
  Verder hebben we op 2 plekken SCHADE geconstateerd. Hier hebben we ter plekke melding van gemaakt en de volgende dag per mail foto’s ter bevestiging gestuurd. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Hoe bent u verzekerd en wij nemen geen aansprakelijkheid voor deze schade. Op hun website staat de zin “Wij zijn goed verzekerd, uw auto is in veilige handen”. Dit geld blijkbaar alleen voor het geval er geen schade is veroorzaakt want bij schade geeft men niet thuis!!!

 28. Zelfde verhaal hier.

  Schade bij terugkomst. Het was donker. Viel niet goed te zien dus niet direct besproken, pas de volgende dag.

  Zelfde verhaal: Mail sturen met foto / erkennen geen aansprakelijkheid en vragen naar hoe ik verzekerd ben en het dan de snelste oplossing is het zelf te regelen.. WTF

  Vervolgens geen reacties meer!

  Oplossingen bij schade is waardeloos! Of eigenlijk. Die is er niet!

 29. Beste mensen, bent u zuinig op uw auto? Mijn advies, parkeer uw auto niet bij centralparking.nl. Wij kregen onze auto met schade terug. Er werd ons verteld dit telefonisch te melden. Aan de telefoon werd ons weer verteld om een email te sturen. Het antwoord wat wij vervolgens kregen:”Wij erkennen geen aansprakelijkheid, graag contact opnemen met uw verzekeraar”. Niet doen dus!

 30. Medio juli heb ik mijn auto geparkeerd bij central parking, dit doe ik al 5 jaar en altijd is het goed gegaan, tot dat er schade was. Want bij mijn terug komst op 11 augustus 2014 bel ik volgens afspraak voor mijn auto en krijg te horen dat ze de auto niet konden starten. mijn gezin en ik zouden opgehaald worden en naar het parkeer terrein worden gebracht, misschien dat het mij zou lukken. Ter plaatse bleek dat de auto helemaal onder vuiligheid zat en deze meestal met een hogedrukspuit schoon gespoten wordt voordat het naar je toe wordt gebracht. Ook bleek dat de batterij van de afstandsbediening leeg was deze is door mij vervangen. Toen constateerde ik een grote barst op mijn voor ruit die bij inlevering niet op zat. Volgens de medewerkers was er geen probleem ik moest alleen een e-mail naar hun toe sturen en alles zou geregeld worden. Toen pas begonnen de problemen, want er werd niet meer op mijn mail gereageerd.NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF EN LEES DE KLEINE LETTERS IN DE VOORWAARDEN WANT HIER STAAT HET GEWOON IN. eerste waarmee ze schermen is dat ze geen aansprakelijkheid nemen in deze terwijl het gewoon duidelijk is. Dus zolang er GEEN schade is, is er niets aan de hand.

 31. EN DAT WAS DE EERSTE EN LAATSTE KEER!!!

  Het maken van de reservering en het afleveren van de auto ging prima. Geweldige vakantie gehad en bij terugkomst direct gebeld. Het was even zoeken in het systeem, maar na enige tijd hadden zij mijn naam gevonden. Gek! De auto zou naar “boven” worden gebracht. Ik was snel buiten en de auto was er nog niet. Echter 50 minuten na mijn telefoontje was de auto er nog niet. Medewerker aangesproken en wederom konden zij niks over mijn auto vinden. Hij was niet meer “beneden” (is in Amstelveen) en moest er allang zijn. Echter niks te zien. Elk moment kon hij er zijn. Er kwam niks. Weer navraag gedaan en de auto was weg. Uiteindelijk bleek dat een medewerker hem naar buiten had gereden en ze hem vervolgens waren vergeten. Hij was uit het zicht. Uiteindelijk kwam na 1,5 uur een medewerker aangescheurd. Klachten moest ik maar met het hoofdkantoor regelen. Een week later heb ik echter nog steeds niks gehoord. Gelukkig leek dit een incident, maar volgende week gewoon weer P3, want dergelijke frustraties na mijn vakantie zit ik niet op te wachten.

 32. 2x mijn auto overgedragen bij Central Parking. Geboekt bij actie van de dag. Het was prima.
  De 2 min puntjes zijn. Het 0900 nummer en de website is niet echt overzichtelijk

 33. Via deze wil ik alle mensen waarschuwen.
  Mensen één goede raad: parkeer je auto zelf op een beveiligde parking en maak zeker geen gebruik van Centralparking.
  Begin oktober eindelijk nog eens een weekje vakantie. Normaal worden we gebracht maar door omstandigheden moeten we zelf met de wagen naar Schiphol. Effie op internet gezocht naar mogelijkheden parkeren, Centralparking leek wel wat en werd geboekt.
  Bij aankomst te Schiphol leek alles ok maar bij terugkomst wachtte ons een ander verhaal.
  We werden door een medewerker van Centralparking apart genomen en hij deelde ons met een lach op zijn gezicht mede dat hij in derde versnelling over een rotonde was geknald, beginnen slippen was en uiteindelijk een paaltje had geramd. De auto had vooraan links zware schade.
  Weer lachend vertelde hij ons dat hij het verschrikkelijk spijtig vond maar het bedrijf had een prima schade afdeling en zou de schade binnen enkele dagen vergoeden.
  Ook zijn collega’s kwamen lachend een kijkje nemen, wat een vriendelijke mensen toch bij Centralparking.
  Na het invullen van een ongevallenformulier met zijn gegevens en foto’s te hebben genomen zouden we de volgende dag worden gebeld om alles te regelen.
  Wij zijn dan midden in de nacht met de wagen (want we konden gelukkig nog rijden) huiswaarts gekeerd.
  Wat ons ook opviel was dat het brandstofpijl een pak lager stond en de km stand een pak hoger.
  Na 2 dagen nog geen telefoontje gehad. Dan zelf maar gebeld met als antwoord wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitspraken van onze medewerkers, zij kunnen zeggen wat ze willen. Wel een mailadres waar de foto’s moesten naartoe gestuurd worden.
  Weer enkele dagen verder, weer zelf moeten bellen met als antwoord dat ze ermee bezig waren.
  Dan enkele dagen later toch telefoon met de mededeling dat ze de wagen zouden komen halen om te repareren maar van een vervangwagen hadden ze nog niet gehoord en wanneer je je auto zou terug hebben konden ze ook niet vertellen. Dus hier in de buurt prijsofferte laten maken voor herstel met vervangwagen en zelfde dag nog teruggestuurd. Enkele dagen later het bericht dat zij de offerte goedgekeurd was en het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk zou gestort worden.
  Ondertussen zijn we al een maand verder.
  Na verschillende mails aan hun adres dus ook geen antwoord meer en dus ook geen geld om de wagen te laten herstellen.
  Volgende week ga ik met alle mails en papieren naar een advocate, kijken wat er kan via juridische weg.

 34. wij hebben reeds enkele malen gebruik gemaakt van Central Parking en beslist naar alle tevredenheid. na een heel kort prettig gesprekje met een van de chauffeurs toch veel respect gekregen voor deze mensen die hier toch maar in weer en wind staan om voor ons de auto te parkeren en terug te brengen voor wat nog minder is dan het minimumloon. Deze chauffeur een tip gegeven, en de man was dankbaar voor de tip van 10 euro. Als meer mensen eens zo zouden reageren als het allemaal goed gegaan is, zouden de chauffeurs u heel erg dankbaar zijn. Ik ga de volgende keer weer met CentralParking in zee.

 35. Drop off ging snel en efficient. Echter bij terugkomst 50 minuten moeten wachten op mijn auto, terwijl tot 3x toe 20 minuten werd beloofd. Zelf lang parkeren werkt dus veel efficiënter en minder frusterend. Op klachten wordt niet gereageerd door het bedrijf, recencies op hun eigen site zijn vermoedelijk fake, want ik kreeg niet de gelegenheid een review achter te laten.

 36. Van de belofte, bel 15 min voordat u arriveert en uw auto staat gereed komt weinig terecht.
  Bij aankomst direct gebeld en de auto wordt 40 minuten later voorgereden.
  Tegenvaller als je snel op weg hoopt te zijn

 37. Voor het eerst gebruik gemaakt van centralparking, en het leek allemaal goed te gaan, tot we terug kwamen en de auto met schade terug kregen. Ondanks alle toezegingen en een ondertekend formulier waarop stond dat wij de auto terug kregen met schade (auto nog geen 3 maanden oud) is en wordt de schade nooit door hun afgehandeld, je bent altijd zelf de pineut. Ze geven nergens thuis en als je hun kleine letters leest, zie je dat ze nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden.
  Dus mensen wees gewaarschuwd, maar geen gebruik van deze slimme oplichters.

 38. Helaas behoor ik inmiddels tot de groeiende schare van mensen die BEDONDERD worden door Central Parking. Mijn auto werd terug afgeleverd met kapot achterlicht en deuken (schade rond de EUR 1,000): het resultaat van het raken van een paaltje, aldus de medewerkster die de auto mij overhandigde, en die zich uitvoerig excuseerde en het erg vervelend vond. Zij adviseerde mij om foto’s te maken van de schade en deze te sturen naar een email adres dat zij mij gaf. En dan stopt opeens simpelweg alle medewerking door Central Parking. Zij accepteren geen aansprakelijkheid en vandaag heb ik een brief ontvangen waarin ze GLASHARD LIEGEN over wat er gebeurd is. Helaas, voor hen, is het afwijzen van deze aansprakelijkheid in Nederland in de algemene voorwaarden niet een optie. En LIEGEN is dat al helemaal niet. Ik had nooit gedacht ooit zoiets mee te maken in Nederland. Dit is nog niet afgelopen voor mij en Central Parking. Mensen, met overtuiging adviseer ik U: ga niet in zee met Central Parking! Wordt vervolgd!

 39. Mijn ervaringen met Centralparking valetservice waren positief. Het enige lastigie vond ik dat je precies een kwartier van te voren je aankomst moet melden, niet een half uurtje ofzo. Daarom moet je op weg naar Schiphol, als je vermoedt dat je nog ± 15 minuten te gaan hebt, even een parkeerplaats opzoeken.
  Ook kon ik, (zowel op de heen- als terugreis) de tweede vertrekhal niet vinden. Dat kwam omdat grote, stilstaande touringbussen het uitzicht daarop ontnamen. (Bij de terugreis moet je natuurlijk bedenken dat als je in de aankomsthal aankomt, je een verdieping te laag bent. Je moet eerst weer met de lopende band naar boven, naar de vertrekhallen dus.)
  Maar ik kon zonder verdere problemen een kwartier na mijn aankomstmelding ‘s ochtends vroeg voor zevenen m’n weg in m’n auto vervolgen. Dus dit lijkt me wel voor herhaling vatbaar.

 40. Mensen parkeer hier niet je auto, gisteren terug gekomen van vakantie bij de bagageband gebeld de auto zou er zijn in 20 minuten.
  Daar sta je dan buiten in die snijdende kou met een vest aan te wachten nog eens gebeld ja hij was onder weg we hebben in die vreselijke kou bijna een half uur moeten wachten schandalig gewoon wat een slechte service, wij zeggen nooit meer!! een heel slecht bedrijf.

 41. De CentralParking mesen in de bocht tussen vertrelhal 2 e 3 zijn erg vriendelijke em behulpzaam. Aan hun ligt het niet. Ik had via de site een week gereserveerd, maar dat ging niet goed, doordat de retour datum voor de vertrekdatum was ingevuld. De site stond dit blijkbaar toe. Gebeld met CP en samen hebben we een nieuwe boeking gedaan. Prima, ook betaald met credit card en hij zou zorgen dat iemand met mij de volgende contact op zou nemen om de eerste betaling terug te storten. Niet dus. Zelf gebeld. Mail contact gehad, belofte dat het voor het einde van de maand terug gestort zou zijn. Net terug van vakantie en niets op mijn rekening gestort en geen mail ontvangen. Ik moet hier nog steeds achteraan.

  De belofte van 15 minuten konden ze bij mij ook niet waarmaken. Ik kwam om 02:00 aan, dus druk was het niet op Schiphol. Excuus dat er 6 auto’s tegelijk gebracht moesten worden, kan ik niets mee want dat weet CP door de vluchtnummers. Staat er ook nog €1,98 extra kosten op de rekening ivm nachttarief. Die heb ik natuurlijk niet betaald.

  Het had zo mooi kunnen zijn, maar helaas. Voor de volgende keer ga ik een ander bedrijf zoeken.

 42. Afspraak gemaakt en op afgesproken tijd stond er een keurige man om de auto mee te nemen. Ook terug alles prima. Veelbelovend wilde ik 2 weken later wederom boeken, zelfde tijden, maar 1 dag korter. Vreemd, want voor deze periode zou de prijs 20% hoger uitkomen. Aldus i.p.v. 5 dus 4 dagen, maar toch 20 % duurder In 2 weken tijd. Maar eens gebeld. De vriendelijke meneer begrijpt het ook niet, maar de service en kwaliteitscontroleafdeling….. gaat mij terugbellen voor uitleg. U begrijpt het al. Nooit meer iets vernomen.

 43. “Karel”boeken, dat doen we dus NIET meer. € 1 per gesprek om te bellen dat je er bent (heen-EN terugreis). De heenreis was de chauffeur er, bij de terugreis werd de telefoon aangenomen met de woorden “we hadden u een half uur eerder verwacht”. Ja, en ?? Daarvoor hebben ze je vluchtnummer!! Ruim 10-15 min. in de kou moeten wachten op de auto. Chauffeur probeerde me 2x te laten betalen. Toen ik daar iets van zei was het “geintje meneer”, maar ik heb daar een hele vieze smaak aan over gehouden.Er was aan mij n radio gezeten (andere zender) en de auto stond niet op de handrem, maar in “zijn 1″geparkeerd. Toevallig zag ik dat, anders zit je gewoon op de auto voor je. Dus “Karel”?? NOOIT meer!!

 44. Een definitieve afrader: Het leek zo gemakkelijk en tijdsbesparend; valetservice van Central Parking. Reserveren was goed verlopen.
  Op de ochtend van vertrek onze aankomst aangemeld, volgens instructie van Central Parking.
  We hebben samen met 5 andere klanten 20 minuten in de vrieskou staan te wachten totdat de ENIGE chauffeur van Central Parking de auto in ontvangst nam.
  Valet service aanbieden en dan een klant 20 minuten laten wachten, schiet zijn doel toch wel voorbij.
  Ook bij terugkomst was het niet best; de chauffeur was de sleutel in de auto kwijtgeraakt. We hebben een half uur gewacht.
  Er zijn ook nog eens veel kilometers met de auto gereden.

 45. Voor het eerst gebruik gemaakt van central parking. EEN HEEL SLECHTE ERVARING. We kregen de auto terug met schade, we hebben dit via e-mail gemeld . Het enige wat we te horen kregen is dat onze eigen autoverzekering dit probleem goed kan oplossen. Meerdere e-mails gestuurd, maar de firma hult zich in stilzwijgen.
  Wees gewaarschuwd, het is een ZEER ONBETROUWBAAR BEDRIJF.

 46. het was geweldig, auto gebracht en nagekeken op eventuele schade en bij terugkomst werd keurig op tijd de auto verwarmd en schadevrij weer afgeleverd, de chauffer had zelfs een extra mat gebruikt, kortom, klasse en voor herhaling vatbaar, echt super,,,,,

 47. Voor het eest c.p. gebruikt.EENS, MAAR NOOIT MEER! Toen ik op Schiphol terugkwam en me meldde, werd mij medegedeeld dat ze me zouden komen halen, want mijn auto was STUK! Bij het opladen van de accu was er kennelijk iets goed fout gegaan, het hele elektrische circuit was opgeblazen. Kosten meer dan 800 euro. Na diverse mails en telefoontjes , vanmiddag de uitslag: NIET AANSPRAKELIJK!! Eerst allerlei excuses voor het late reageren , smoesjes van ” nog in overleg” en dan mensen afschepen.Wat een mentaliteit , U bent gewaarschuwd!!

 48. Uitermate slechte service!!! Showroom clean geboekt, auto kwam smerig terug.
  Tweede kans gegeven, bij aankomst 45 min staan wachten op de auto.
  Dit bedrijf verleent absoluut geen valet parking!!

 49. Nooit meer, auto was na terugkomst erg smerig en chauffeur erg onverschillig. Directie wilde alleen korting geven op volgende keer parkeren , ja daag.

 50. Erg slechte service. Onprofessioneel en onverschillig personeel en ik heb ipv. de beloofde 15 minuten 1,5 uur moeten wachten op mijn auto. Daar neem je geen valet parking voor. Ik kan dit echt alleen maar afraden.

 51. Nooit meer !
  Zeker 2 uur moeten wachten tot we bij terugkomst op schiphol onze auto terug hadden. Fijn 2 uur in de kou gestaan, met mn invalide moeder ! Dat om 04:00 in de ochtend, terwijl je zo graag naar huis wil!

 52. Schandalige lui, maak me er nog kwaad om. Mijn vriend en ik zijn nu twee weken terug van vakantie, zijn auto krijgen we stuk terug, met het raam open, heel de stoel nat. Er is geld gejat uit de auto, we hebben zo’n geheim vakje bij de schakeling zitten, al het klein geld eruit gehaald, lagen muntstukken van alleen 1 en 2 euro’s in zo ongeveer 40 piek plus nog een rolletje van 2 euro muntstukken van ons bedrijf in de auto gelaten en alles is weg..????Wat walgelijk!! Bah bah bah! Wij laten het hier niet bij zitten dit gaat een rechtszaak worden tegen dit bedrijf en ze zijn echt waar, de verkeerde tegen het lijf gelopen. Ik raad iedereen aan, breng je auto niet hier naartoe. Ze zijn op radar geweest, ze halen onderdelen uit dure auto’s en plaatsen er goedkope 2e hands onderdelen terug. Het is te walgelijk voor worden!! Als je je auto hebt laten ophalen door ze, ga naar de garage na terugkomst en laat de boel checken. Wist niet dat er zulke Mongolen bestaan die dit soort zieke dingen doen, wat walg ik hiervan!

 53. Mensen!!
  Is het een idee om oplichters ontmaskerd in te schakelen van Peter R de vries?? Snap niet dat zo’n bedrijf kan blijven bestaan als er zoveel
  Mensen belazerd zijn door hen. Of om met een camera ploeg naar vertrek hal 2/3 te gaan en even filmen wat de mensen er nou zelf van vinden die voor dit bedrijf werken..

  ????????

 54. Het reserveren ging prima. Het wegbrengen ook. Het retour krijgen was “iets” anders. We belde en ze hadden het druk. Maar na een half uurtje was de auto er. We hadden een 3 weken oude auto en betaald voor overdekt parkeren. Hij kwam dik onder het stof en gruis terug. Toen ik dit meldde zei de medewerker dat er grind gestort werd en dat ze aan het probleem werkte. Direct naar de wasstraat gereden. Toen zat er onder het stof ook nog een krasje. Na een klacht via de mail kreeg ik te horen dat ze de volgende keer de auto zouden wassen voor we hem terug gaan krijgen. ZE DENKEN TOCH NIET DAT IK DIT NOG EEN KEER DOE HE. Nooit meer. Op de volgende mails regeren ze niet. En op de site een reviews plaatsen lukt niet. Daar plaatsen ze alleen positieven reacties. Dit ging over Central Parking – Rijnlanderweg 1050 – 2132 MP – Hoofddorp
  KVK 34126297 – BTW NL808765036B01 Volgens mij gegevens ze verschillende adressen op.

 55. We zijn een week op vakantie geweest vanaf schiphol(10 juni t/m 17 juni 2015) en hadden gereserveerd bij centralparking.nl. We deden dit voor het eerst en vonden dit wel spannend. Zal dit wel goed gaan. We kunnen ons in de bovenstaande reakties niet vinden.Toen we aan kwamen rijden op Schiphol stond er al iemand in pak op ons te wachten.Deze man stond ons netjes te woord.Terwijl we bij terugkomst op koffers stonden te wachten hebben we weer met ze gebeld. We lopen de vertrekhal uit en jawel hoor, daar stond onze auto al met een vriendelijke jongeman erbij. Keurig netjes afgeleverd. We hadden voor onze aankomst de kilometerstand opgeschreven om te kijken of er niet onnodig met de auto werd gereden. Maar dat klopte allemaal prima. We hebben dus alleen maar complimenten over centralparking.nl engaan dat zeker bij onze volgende vakantie ook doen.

 56. Het ophalen en brengen ging voorspoedig maar we zagen bij het ophalen dat er schade aan onze BMW zat. Dit netjes gemeld en de chauffeur heeft het op het formulier gezet. Zat er nml niet op en ook op het aannameformulier stond het niet. We kregen netjes een mail dat we de schade konden indienen en dan kom je van een koude kermis thuis. Ze vergoeden dus helemaal niets. Allemaal kleine lettertjes dat je met foto’s moet aantonen dat het er niet zat. Er moet sprake zijn van opzet of ernstige roekeloosheid dus een ” ongelukje” wat altijd kan gebeuren vergoeden ze niet. Wij zijn nu voor een paar honderd euro gedupeerd. Echt schandalig. Voor ons NOOIT meer centralparking. Schandalige maatschappij.

 57. Het ophalen en brengen ging voorspoedig maar we zagen bij het ophalen dat er schade aan onze BMW zat. Dit netjes gemeld en de chauffeur heeft het op het formulier gezet. Zat er nml niet op en ook op het aannameformulier stond het niet. We kregen netjes een mail dat we de schade konden indienen en dan kom je van een koude kermis thuis. Ze vergoeden dus helemaal niets. Allemaal kleine lettertjes dat je met foto’s moet aantonen dat het er niet zat. Er moet sprake zijn van opzet of ernstige roekeloosheid dus een ” ongelukje” wat altijd kan gebeuren vergoeden ze niet. Wij zijn nu voor een paar honderd euro gedupeerd. Echt schandalig. Voor ons NOOIT meer centralparking. Schandalige maatschappij.

 58. De reviews lezende ga ik niet boeken bij dit bedrijf. Dat is duidelijk.Bedankt alle schrijvers voor het delen van de ervaring. Zo helpen we elkaar.

 59. In mei j.l. voor de eerste keer gebruik gemaakt van Central Parking en was, op de vuile auto bij terugkomst, terwijl overdekt geparkeerd, na behoren gegaan. Dus nu in juli voor de tweede keer gebruik gemaakt van deze parkeer”service”.
  Het innemen van de auto verliep goed, echter bij de terugkomst was het iets anders. Bij aankomst bij de bagageband gebeld, en daar werd mij gezegd dat het ca. 30 minuten zou duren voordat de auto op Schiphol was. Dit omdat wij 10 minuten eerder gearriveerd waren dan gepland, maar waarom geven we dan het vluchtnummer op terwijl zij daar niets meedoen. Toen de auto op Schiphol aankwam leek het wel of deze in de woestijn had gestaan in plaats van overdekt!
  Er was van het dak het nodige zand met een stoffer afgeveegd, het zag er niet uit. we hebben toen gevraagd waar de auto geparkeerd had gestaan, daar nogal geheimzinnig overgedaan, de medewerker zei dat de auto s`morgens uit de loods werd gehaald en dat het de laatste tijd nogal droog was geweest vandaar het vuil. Maar nogmaals gevraagd waar de parkeerplaats was, toen zei de medewerker in Amstelveen. Er was echter 40 km meegereden en de afstand naar Amstelveen lijkt mij toch echt iets korter vanaf Schiphol. Van deze geheimzinnigheid en leugens zijn wij niet gediend en dit was dus ook de laatste keer om met CENTRAL PARKING in zee te gaan. Volgende keer gewoon weer Smart Parking Schiphol.

 60. Kwartier voor aankomst gebeld, want dan zou er iemand klaarstaan. ( U kent hem wel: Karel, de betrouwbare chauffeur )

  Na ruim drie kwartier wachten en 6 x bellen ad € 1,- per gesprek komt een grietje wat ons al rokend drie keer voorbij was gelopen melden dat ze bij centralParking werkt. Ze had ff een break was haar tekst !!

  Het bellen wordt je overigens ook niet blij van, ongeinteresserd en houding van wat zit je nou te zeiken.

  Gevolg: Haasten om nog op tijd in te kunnen checken.

  Voor ons nooit meer CentralParking.nl

 61. Dit is echt het meest waardeloze bedrijf dat er bestaat. Parkeer vooral je auto NIET via Centralparking. Het wegbrengen – midden in de nacht – ging nog soepel, maar het ophalen. Toen we de gate uitkwamen, werd ik gebeld dat de auto niet startte. Kan gebeuren, het betreft een hybride en de accu had een paar weken niet gewerkt. Leasemaatschappij gebeld en die kregen ‘m gelukkig snel aan de praat. De chauffeur kwam de auto brengen en liet deze draaien (om de accu op te laden). Toen ik een rondje rond de auto liep, wilde de chauffeur al uitstappen. Hij ‘vergat’ echter de auto op de rem te zetten, waardoor deze – een automaat – tegen de auto ervoor botste! Ik stond erbij en keek ernaar. Het excuus was dat dit de eerste keer was dat de chauffeur een dergelijke auto reed. Meer dan ‘tja, niks aan te doen’ kon er niet af. Gelukkig viel de schade mee, maar de reactie, onkundigheid en knullige communicatie zorgen ervoor dat ik NOOIT meer gebruikmaak van Centralparking. Wat een waardeloos bedrijf en waardeloze chauffeur

 62. Minder goede ervaring met de valet parking.
  Had betaald voor overdekt parkeren en de wagen gewassen voor die naar de parking ging.
  De auto heeft duidelijk 14 dagen niet binnen gestaan.
  Zat vol duivenstront en bagger.
  Bij klachten hierover boden ze de volgende keer gratis overdekt parkeren aan en de meerprijs van overdekt zou terug gestort worden.
  De meer prijs is dus nooit terug gestort en het gratis overdekt is misleidend in de belofte gezet.
  Ik dacht dus gratis te kunnen parkeren maar blijkt alleen de meerprijs van overdekt te behelzen.
  Het is maar hoe je het leest.
  Ben niet gediend et dit soort trucjes.
  Volgende keer maar terug naar shuttle service.
  Voor mij geen CentralParking meer

 63. Dank voor alle reviews!

  Ik stond op het punt mijn nieuwe Audi te laten parkeren bij Central Parking maar ga dat dus nooit of te nimmer doen op basis van bovenstaande ervaringen met Central Parking

 64. Onlangs voor het eerst gebruik gemaakt van Central Parking op Schiphol. Leek ideaal. Bij terugkomst bleek er echter een flinke deuk te zitten op het achterscherm. Daaruit bleek dat men roekeloos en nonchalant met de auto is omgegaan. Het is bovendien een hele prestatie om binnen enkele kilometers (30 km mee gereden) deze schade te kunnen rijden.
  Uitgebreide foto’s en melding gemaakt van deze schade op het moment van ophalen op Schiphol. De chauffeur zegt van niets te weten en wist ook niets van de wijze waarop dergelijke zaken afgehandeld worden. Achteraf zoals geadviseerd een mail gestuurd met details en foto’s e.d. Hierop is niet meer gereageerd, ze sturen me dus met een kluitje in het riet. Dit sluit aan bij andere verhalen over schade bij Central Parking.

  Kortom: wij maken hier uiteraard nooit meer gebruik van en ik adviseer anderen dringend dit ook niet te doen!!

 65. Op 17 juli 2015 heb ik mijn gloednieuwe auto afgegeven bij CentralParking (Karel) op Schiphol tussen vertrekhal 2 en 3. Helaas voor CentralParking is mijn auto voorzien van een geavanceerd Track & Trace systeem dat elke rit automatisch registreert en waarmee ik de rittenadministratie online kan inzien.

  Bij ontvangst van de auto viel mij op dat de auto vies was en ook onder de spetters van – naar ik vermoed – frisdrank zat. Omdat ik het niet vertrouwde heb ik mijn automatische rittenadministratie geraadpleegd en tot mijn teleurstelling bleek dat er op 17 en 18 juli met mijn auto is gereden zonder mijn toestemming. Online kon ik precies de route zien die is gereden en ik heb CentralParking direct gevraagd om een verklaring. Men zou een intern onderzoek starten dat binnen een week zou zijn afgerond. Ondanks herhaald verzoek heb ik daarna niets meer van CentralParking gehoord; het bedrijf dat plechtig haar vaste klanten heeft beloofd – ten tijde van incidenten met andere valid parking bedrijven – dat dit soort praktijken bij CentralParking zijn uitgesloten. Maar nu zijn ze zelf door de mand gevallen met behulp van een geavanceerd Track & Trace systeem!

  Mijn mening: doe vooral geen zaken met CentralParking!

 66. Heb op 27 juli 2015 voor het eerst van dit bedrijf gebruik gemaakt. Dit is gelijk ook de laatste keer. Bij aankomst op schiphol heel onduidelijk wie er van centralparking was. Veel gezoek in de stromende regen. Na 23 uur vertraging terug op schiphol. Gebeld bij de bagageband en inderdaad na 45 min. wachten, wederom zoeken in de stromende regen ‘s nachts. Thuisgekomen zag ik de volgende ochtend bij de bestuurderskant schade een deuk en voorbumper gekrast. Duidelijk schade dat iemand langs een muur o.i.d. gereden is. Maar centralparking weet natuurlijk van niets.
  Echt NOOIT meer!!!

 67. Ik kreeg van D-Reizen een folder mee met dit bedrijf erop, snap niet dat ze dat durven als je bovenstaande ervaringen leest…

  D-Reizen.. snap niet dat jullie met dit bedrijf zaken doen !!

 68. Auto teruggekregen met schade! Helaas moest ik dit zelf ontdekken, werd niet gemeld door Central Parking. En het was toch duidelijk zichtbaar.
  Bijbetaald voor overdekt parkeren, mijn geloof is 0,0 dat dit ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.
  Nu moet de schade worden afgehandeld, ik word van ‘het kastje naar de muur’ gestuurd. Heb er veel werk mee. In 1 woord: een organisatie die als het erop aankomt niet THUIS blijkt te zijn.
  Mijn advies: parkeer uw auto hier niet, hoe makkelijk het ook lijkt! Bij thuiskomst beginnen de problemen zich behoorlijk op te stapelen.

 69. Auto laten parkeren door central parking. Inderdaad heel makkelijk om te doen. Netjes geregeld met aanname ..allemaal geen probleem. Tot ik terug kwam en mijn auto weer in ontvangst nam …schade aan de deur en dorpel. Deur is duidelijk van parkeerschade kan …is op te lossen kan gebeuren maar de dorpel ingedrukt is van domweg ergens tegen aan rijden.
  Contact opgenomen en krijg een standaard antwoord en daarna nooit niets meer iets ..moest maar aantonen dat er voor de aanname niets mis mee was…..daar heeft hun chauffeur voor getekend …maar die vlieger gaat mooi niet op.

  EENS MAAR NOOIT MEER.

 70. Erg tevreden! We lazen de recensies en waren eerlijk gezegd nogal huiverig voor wat ging komen. Niks dan tevredenheid vanuit onze kant. Keurig voorgesteld bij t vertrek en aankomst. Zou t iedereen aanraden!

 71. 8 dagen gebruik gemaakt van Central Parking. Ontvangst was erg netjes. Nette kleding, welbespraakt, goede aanname. Na terugkomst in Nederland gelijk gebeld of ze de auto konden brengen. Eenmaal buiten stond de chauffeur met auto al te wachten. Auto schoon gespoten (gratis), weinig kilometers mee gereden. Koffers werden in de auto geladen en bagagekar werd weer meegenomen. Geen schade of iets dergelijks zoals hier boven vermeld. Niets dan lof. Aanrader en laat je niet afschrikken door een slechte review. Ik maak volgende keer graag weer gebruik van de goede service van Central Parking. Keep up the good work! 🙂

 72. Ik had voor 7:30 gereserveerd. Belde om 7:15 in de auto dat ik onderweg was, men zij dat er een chauffeur stond te wachten. 7:30 aangekomen kreeg ik mijn contract met de mededeling dat er binnen 15 minuten iemand zou zijn. Ze wilde zo voorkomen dat ik een boete kreeg. Intussen kwam inderdaad marrechausse en werd me geadviseerd om een rondje te rijden. Na een rondje rijden kwam ik terug om vervolgens te horen dat er chauffeurs onderweg waren. Mijn auto werd op een lijst gezet, ik was 6e. Ik zei nog dat ik al een half uur stond te wachten (intussen was het 8:00) maar dat maakte niets uit. Om 8:15 heb ik met het nummer gebeld die vertelde dat er 4 chauffeurs onderweg waren. Toen ben ik maar naar lang parkeren gereden en heb ze nogmaals gebeld om mijn geld terug te eisen. Nu is het ruim 8 dagen later en ondanks belofte geen stuiver terug. Voor mij nooit meer.

 73. Op zich is het ophalen en brengen goed verzorgd, maar als er een schade aan de auto wordt geconstateerd, geeft Karel (Centralparking.nl) niet thuis. Als laatste bericht wordt er nog wel gevraagd een reparatieofferte te sturen, maar als dat wordt gedaan hoor je vervolgens niets meer. Ook op de vele herinneringen wordt niet gereageerd en als je belt wordt er steevast belooft dat je wordt teruggegebeld, wat ook nooit gebeurd. Zeer onbetrouwbaar dus.

 74. NOOIT MEER ZAL IK HIERVAN GEBRUIK MAKEN !!!!!!!!!!
  Ik kan mij aansluiten bij de blijkbaar alle andere ervaringen van mensen die bij terugkomst schade hebben aan hun auto.
  Central parking ontkent gewoon aansprakelijkheid hiervoor, en verwijst terug naar de eigen verzekeraar. Gewoonweg ongeloofelijk dat ze hier ongestraft mee wegkomen. Uiteraard ga ik bekijken of ik stappen kan zetten om ze aanspakelijk te stellen. Voor alle anderen is mijn advies : NIET DOEN !!!! MISSCHIEN HEB JE EEN KEER GELUK, MAAR BLIJKBAAR WORDT JE AUTO BEHANDELD ALS EEN OUD VOD!!!!! JE BENT GEWAARSCHUWD.

 75. Ervaring waren niet slecht, behalve de chaos bij het brengen van de auto. Er staan meer vergelijkbare bedrijven, dus eerst de goede zoeken. En dan wachten op een chauffeur. Duurde 10 minuten.
  Dan de terugkomst op Schiphol. Netjes gebeld dat we terug waren en de auto zou er met 15 minuten zijn. Allereerst moet je je realiseren dat je eerst met je koffers weer een etage hoger moet, omdat ze bij de vertrekhallen staan en niet bij de aankomst hal. En als de roltrap niet werkt is het een hele toer om er met 4 zware koffers te komen. Waren wel 20 minuten na het telefoontje onderweg. Dus bij aankomst weer zoeken tussen de verschillende mannetjes die buiten staan. De goede gevonden. Maar mijn auto was nog onderweg. De portofoon werd gebruikt om de chauffeur op te roepen, maar die was niet bereikbaarheid. Na 15 minuten in een kille ochtend gewacht en toen kwam de auto. Gelukkig geen beschadigingen. Maar het is allemaal wel erg amateuristisch. Volgende keer toch maar weer op het P3 terrein van Schiphol.

 76. […] Utrecht | W.A. Loodgieters | Parijs trein | Londen trein | Trein naar Berlijn | Ervaringen CentralParking | Wijn kopen | Tanden bleken set cadeau | Sloffen kopen | Enzoknol | Simlock vrije […]

 77. In januari mijn auto gedurende een week gestald bij Centralparking Schiphol. Afleveren was geen probleem; teruglevering: defecte motor, forse kras op portier.
  Na foto’s en mailmelding kreeg ik de vraag: bent U all risk of wa verzekerd (wa).
  Hierna, ondanks meerdere mails, niets meer vernomen. We gaan aangifte doen en het juridisch uitzoeken, maar bovenstaande vele bijzonder nare ervaringen geven weinig hoop op ook maar enige medewerking van Centralparking Schiphol, gewetenloos geboefte. We verspreiden waar we maar kunnen: GA NOOIT, NOOIT IN ZEE MET CENTRALPARKING SCHIPHOL.

 78. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Nu al voor de tweede keer dat ik ontzettend lang (> uur) moet wachten op mijn auto. Om 16.10 gebeld dat ik was geland, ze zouden er gelijk aankomen. net om 16.55 nog maar een keer gebeld waar ze blijven, blijkt mijn auto gewoon nog op de parkeerplaats te staan. Duurt zeker nog 20-30 minuten voordat ze er zijn. Dan ben je dus een uur en een kwartier op je auto aan het wachten. En dit is nu al de tweede keer (van de 5 keer totaal)
  Ik maak er in ieder geval nooit meer gebruik van

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 79. 5
  Locatie
  100
  Prijs
  100
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Na verschillende keren gebruik te hebben gemaakt van Central Parking. NL. Schrok ik tijdens mijn vakantie van de email dat er een ongeval was geweest met mijn auto. Nadat ik de juiste persoon aan de telefoon heb gehad is mijn auto die totalloss was vergoed door central parking. Dit was in zeer korte tijd geregeld. Ik ben hier ook super blij mee en ondanks dit alles blijf ik gewoon trouwe klant van Central Parking van mij een dikke pluim. Voor het correct afhandelen van mijn geleeden schade.

  Helpful(1) Unhelpful(1)You have already voted this
 80. 0.3
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  0
  Personeel
  10
  Service
  0

  Nooit doen bij dit bedrijf, zie ook artikel Telegraaf 17 febr. 2016( bmw gestolen bij Centralparking)
  Sterke punten

  Mensen kijk aub uit voor dit bedrijf, is een grote oplichtingsbende.Wij hebben een tijdje terug ook zoals velen ook een slechte ervaring met dit bedrijf. Afspraken worden niet nagekomen en ligt uiteraard altijd aan de klant. We werden al door derden gewaarschuwd maar wilden het toch proberen en goed spijt van. Spullen uit auto verdwenen,km stand die niet klopte,want die hadden wij genoteerd, stonk naar sigarettenrook en schade in bekleding,maar natuurlijk ligt het aan de klant. Nergens geven ze gehoor aan, is echt schandalig en zijn het leugenaars.We hadden al dingen uitgezocht en staat het bedrijf op naam en eigenaar van Meynald Weerman, ook Bijschipholparkeren valt bij Centralparking in. Desondanks spraken we een ex medewerker van Centralparking op een verjaardag en schrokken we wat we hoorde: inderdaad het deugt van geen meter daar,maken zich nergens druk over en getrouwde eigenaar is drukker met de hele te whats appen en afspraken met vrouwen te maken is belangrijker dan de schade gevallen op te vallen. Ex medewerker liet ons dingen zien waarvan je de broek afzakt. Sta je dan mooi op als eigenaar zijnde. Een troost voor velen zal het zijn dat een Belgische zakenman het bedrijf voor de rechter wilde slepen en zelfs daarin het artikel van 17 febr 2016 in Telegraaf beweerd eigenaar dat het gelogen is, waarom schikt hij dan en betaald hij dan? Het bedrijf weet dondersgoed dat ze klanten voorliegen en hun eigen recensies schrijven want op andere sites regent het van de klachten van Centralparking. Mensen wees gewaarschuwd voor deze boevenbende als je zuinig op je auto bent en lees de echte recensies.

  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this
 81. 0.4
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  0

  Dachten dat wij de enige waren maar zovelen die gedupeerd zijn bij Central Parking. Ongelofelijk hoe respectloos ze met mensen omgaan. Het bedrijf staat inderdaad op naam van eigenaar Meynald Weerman, geen fris type en leeft in een schijnwereld, praatjes voor tien maar een echt eerlijk bedrijf runnen ho maar. Mensen worden er zwart uitbetaald, illegale vergunningen, auto,s worden gewoon in weilanden gedumpt en ze ontkennen alles. Ook wij werden door mensen uit Monnickendam gewaarschuwd en kunnen het verhaal ook bevestigingen dat de eigenaar als onbetrouwbaar bekend staat , nep is, niet eerlijk is en een dubbelleven erop na houdt betreft relatiesfeer. Triest als je zo in een schijnwereld wilt leven en dan denkt dat vrouwen op je vallen op zo,n ouwe kop. Het maakt ons verschrikkelijk boos als je zo een bedrijf runt terwijl andere ondernemers keihard werken en eerlijk met hun clienten omgaan die zuinig op hun auto zijn. Never nooit Central Parking weer, zeer onbetrouwbaar

  Helpful(6) Unhelpful(0)You have already voted this
 82. Wij zijn net terug van vakantie en hadden onze auto achtergelaten bij centralparking.we vertrokken met een klein hartje omdat sommige reviews niet echt goed klonken maar ondanks de negatieve commentaren, mogen wij zeker niet klagen.alles is verlopen op een zeer correcte manier.snelle overgave van de auto door een vriendelijke chauffeur en dit tevens bij terugkomst.onze auto hebben we teruggekregen in dezelfde staat zoals hij was!

 83. 0.3
  Locatie
  0
  Prijs
  0
  Afstand
  0
  Personeel
  30
  Service
  0

  Eens en nooit weer.
  Bij terugkomst op Schiphol bleek dat mijn auto, tijdens het verblijf bij CentralParking (CP) een beschadiging had opgelopen aan het rechter voorportier. Gelukkig zag ik het direct en heb dit bij de vertegenwoordiger van CP kenbaar gemaakt. Hij verklaarde dat er waarschijnlijk een portier van een andere auto er tegen aan was gekomen. Ik werd gevraagd om dit per mail kenbaar te maken. Ik heb dit thuis direct gedaan. In eerste instantie krijg ik keurig een bevestiging van CP en de mededeling dat ze het in orde zullen maken. Tevens wordt gevraagd om een offerte van een schadebedrijf voor de reparatie. Ook dit heb ik direct in orde gemaakt. Kosten ca. € 400. Vervolgens vraagt CP mij om dit bij mijn eigen verzekering aan te melden en zegt toe dit met hun te gaan regelen. Vervolgens blijft het weken stil, waarna ik uiteindelijk van mijn verzekering hoor dat CP niet thuis geeft en niets wil betalen.
  Dus na drie maanden laat CP het afweten, ondanks hun toezegging dat het geregeld zou worden.
  Ik vind dit zeer onbehoorlijk. De schade aan mijn auto is ontstaan in de periode dat zij die onder hun vleugels hadden en waar zij verantwoordelijk voor waren. Ondanks mijn poging om met CP weer in contact te komen, laten zij niets meer van zich horen en hopen waarschijnlijk dat het daarmee dood zal bloeden. Bij mijn verzekering waren meerdere schadegevallen met CP bekend, die niet vergoed zijn.
  WEES DUS GEWAARSCHUWD: BIJ SCHADE AAN UW AUTO LAAT CENTRALPARKING HET AFWETEN.

  - CONS: Bij schade aan uw auto tijdens verblijf bij CentralParking neemt CP geen verantwoordelijkheid.
  Helpful(4) Unhelpful(0)You have already voted this
 84. Amai! Wat een ellende allemaal. Stond net op het op het punt om gebruik te maken van een aanbieding van “Äktie van de dag” Is die ellende alleen op Schiphol? Of ook bij Eindhoven airport? Ryanair werkt daar met ze samen zag ik op de site.
  Als het zo slecht is, waarom werken zulke bedrijven er dan mee samen?

 85. WERKELIJK NOOIT DOEN!
  Ons verhaal gelijk aan dhr. Huurneman. Bij inleveren rondje om de auto gelopen. Schadevrij ingeleverd. genoteerd op formulier en getekend. Bij ophalen gebarsten voorruit van links naar rechts. Chauffeur kan niets betekenen verzocht foto’s en mail te maken waarna ze het zullen oppakken met verzekering. Na een week blijkt dat ze geen aansprakelijkheid accepteren. Ik wil niet eens meer weten waar ze de auto’s eigenlijk parkeren…bah…wat een misleiding!

 86. 0.3
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  0
  Personeel
  10
  Service
  0

  Nooit meer doen! Schadevrij inleveren. Bij t ophalen, barst in voorruit van links naar rechts. Chauffeur zegt niets te kunnen doen. Moeten mail sturen. Na een week hoor je dat ze geen schade accepteren. Waardeloos bedrijf.

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 87. Eens en nooit weer.
  Bij terugkomst op Schiphol bleek dat mijn auto, tijdens het verblijf bij CentralParking (CP) een barst in de voorruit had van links naar rechts. We hebben het gemeld doch er werd verzocht om dit per mail kenbaar te maken.Dit direct gedaan met foto’s van schade. In eerste instantie krijg ik keurig een bevestiging en de mededeling dat ze het in orde zullen maken. Na een week krijgen we de melding van onze verzekering dat ze geen schade accepteren…. Bij mijn verzekering waren meerdere schadegevallen met CP bekend, die niet vergoed zijn.
  WEES DUS GEWAARSCHUWD: BIJ SCHADE AAN UW AUTO LAAT CENTRALPARKING HET AFWETEN.

 88. 2.5
  Locatie
  70
  Prijs
  60
  Afstand
  50
  Personeel
  60
  Service
  10

  Bij terugkomst op Schiphol, na een zakenreis op 8 Mei 2016, heb ik 1 uur 10 min. en pas na 3 meldingen mijn auto aangeleverd gekregen. Er stonden wel 6 chauffeurs op Schiphol niets te doen, maar er was blijkbaar geen tijd om mijn auto op tijd terug te brengen. Een hele slechte service, die onacceptabel is, zeker voor het geld wat ik er voor betaal. Ik verwacht dan ook een genoegdoening als jarenlange trouwe klant.

  - CONS: Onacceptabele wachttijd bij terugkomst
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 89. Onacceptabele lange wachttijd bij terugkomst op Schiphol(1 uur en 10 min.)

 90. 2.2
  Locatie
  40
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  40
  Service
  20

  Lang wachten bij thuis komst
  moesten extra 30 minuten wachten voordat de auto kwam.
  Belde om 01.30 uur dat ik was aangekomen.
  en kreeg de auto een uur later.

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 91. 3.1
  Locatie
  80
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  50
  Service
  60

  Snel en duidelijk, met een goede locatie t.o.v vertrekhallen. Ze zijn echter wel steeds meer slachtoffer van hun eigen succes. Ik ben al jaren klant en het wordt elk jaar iets minder. Ik merk bv steeds meer dat er van alles en nog wat anders ingesteld wordt in de auto. Ook de zaken die ze totaal niet nodig hebben tijdens het rijden. Ik heb dit jaar zelfs (kleine) schade. Maar even kijken of dit normaal afgehandeld kan worden. Volt nog een review over.

  + PROS: Locatie, snelheid
  - CONS: Chauffeurs zouden van alle knoppen af moeten blijven. Alleen spiegel, stoel en stuur anders instellen.
  Helpful(2) Unhelpful(1)You have already voted this
 92. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Op 10 mei 2016 heb ik mijn auto in goede orde ingeleverd. Op 18 mei, na half uur wachten, kwam mijn auto en pas nadat ik getekend heb hoorde ik dat ik “moest voorzichtig reiden omdat mijn stuurwielbekrachtiging niet werkte”. Daarna bleek dat allerlei lampjes brandden en toen zei de chauffeur dat de auto met behulp van startkabels opgestart moest worden.

  Na mijn protesten zei hij dat ze de auto gewoon op hun parkeertrein achtergelaten hebben en dat het niet hun verantwoordelijkheid is als die in tussentijd “vanzelf” kapot wordt. Toen liep hij gewoon weg!

  Pechhulpmedewerker zei dat de accu leeg is geworden, waarschijnlijk doordat de lichten vergeten zijn en elektronica moest gereset worden. Voor de duidelijkheid: dat vind ik niet erg. Een mens kan makkelijk zo’n fout maken, maar de houding van de chauffeur die auto opgeleverd heeft is absoluut onacceptabel.

  Het is duidelijk dat “centralparking” geen procedure voor eigen fout heeft en laat de klant snel in de steek, als iets verkeerd gaat.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 93. 2.2
  Locatie
  70
  Prijs
  50
  Afstand
  80
  Personeel
  10
  Service
  10

  Het is makkelijk voor op vakantie, Helaas hebben ze in de auto gerookt en de oplader van mijn telefoon voor in de auto gestolen. Helaas reageren ze niet op mijn mail.

  + PROS: Dicht bij de ingang.Snel aanwezig.
  - CONS: Voorwerp gestolen uit me auto (oplader voor in de auto).Gerookt in de auto door chauffeur.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 94. Overhandig nooit je sleutel aan medewerkers van Central Parking ! Het lijkt allemaal ideaal en op hun eigen website zijn er alleen maar positieve recensies te lezen maar dat komt omdat ze de negatieve verwijderen.
  We zijn in juni op vakantie geweest en de auto overhandigd aan Central Parking. Bij terugkomst ‘s nachts 1,5 uur moeten wachten. Eerst geven ze je het idee dat je niet moet zeuren want ze hebben wel 30 tot 40 auto’s tegelijk die ze moeten brengen en na een half uur gaan ze toch maar even via de portofoon vragen waar de auto blijft. Volgende ochtend was de hele auto één groot zandkasteel en modderbende met een gapend gat in de deurmat. Een kleinigheidje gelukkig als ik zie wat voor vele schade meldingen er zijn !!! Net als velen Central Parking gemaild maar geen reactie. Helaas heb ik me tijdens het boeken beperkt tot de positieve reacties van hun eigen website te lezen en dacht dat het allemaal wel in orde was maar dit doen we dus nooit meer !! In het vervolg via Schiphol Smart Parking parkeren, al kost het me meer geld.

 95. PURE OPLICHTERIJ

  Ik kreeg op de eerste vakantiedag een mailtje waarin stond dat mijn auto een ongeval had gehad. Schade aan de auto als gevolg (+/-€4.000). Schadeformulieren ingevuld.
  CP beloofde een nette en correcte afhandeling. NIET DUS.
  Eerst en vooral zat ik met de volledig beschadigde linkerflank van de auto. Vervolgens krijg ik te horen dat de chauffeur niet meer in dienst is, dat ze niet op de hoogte zijn van het ongeval, dat ze het ongeval en de tewerkstelling van de chauffeur simpelweg ONTKENNEN.Nu zijn we maanden verder en CP zegt zelfs van niks te weten.
  Een hele hoop gezeur en valse beloftes.
  Voor wie dus van plan is gebruik te maken van de service, let goed op want dit zootje ongeregeld komt allesbehalve de gemaakte beloftes na indien er iets gebeurd.Hopelijk zorgt dit verhaaltje voor een nieuwe kosten-baten analyse voor de parkeermogelijkheden van uw voertuig. Hopelijk vermijd dit voor u de maandenlange discussie die ik aan het voeren ben.”

 96. 1.5
  Locatie
  40
  Prijs
  80
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  We hadden de auto drie weken uit handen gegeven aan central parking. Er is in totaal 65 km met de auto gereden en we kregen hem onder de modder terug, terwijl we hadden betaald voor parkeren onder dak. Geen excuses maar de opmerkingen dat de auto wel onder dak had gestaan behalve de laatste dagen…

  Zeer matig wat ons betreft

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 97. 4.4
  Locatie
  100
  Prijs
  80
  Afstand
  100
  Personeel
  60
  Service
  100

  Prima service en geweldige oplossing voor het parkeerprobleem op schiphol. Bij vertrek belden we 15 minuten vantevoren en konden we meteen onze sleutel inleveren en doorlopen naar de vertrekhal. Bij terugkomst zelfde verhaal, we belden dat we er aan kwamen en eenmaal aangekomen stond onze auto al klaar. We konden meteen instappen en wegrijden zonder ver te hoeven lopen. Superservice!

  + PROS: + dichtbij+ snel+ duidelijk
  - CONS: - geen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 98. 4.9
  Locatie
  100
  Prijs
  90
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Vandaag door onze eigen schuld auto zelfde dag weer moeten ophalen als wanneer we hem hebben terug gebracht. Mail geschreven en het geld netjes retour gedaan. Na al mijn positieve ervaringen met centralparking is dit wel helemaal geweldig!

  + PROS: Vriendelijk, snel, effectief
  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this
 99. 1
  Locatie
  50
  Prijs
  50
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  0

  Hier de reactie die ik naar cemtral parking heb toe gemaild.

  Goedemiddag Central Parking,

  Afgelopen nacht om 01:53 uur belde ik naar jullie vanaf de bagage band op Schiphol dat wij geland waren en dat we de auto wilde ophalen. De meneer aan de telefoon vertelde mij dat het door drukte iets langer zou duren als normaal ongeveer een half uur.

  Na ongeveer 20 minuten waren wij aangekomen op de plaats van afspraak, na ongeveer 45 minuten wachten in de kou met 2 kleine kinderen helaas nog steeds geen auto. Ik ben toen naar 1 van uw collega’s gelopen om te vragen of het nog lang zou duren. Ik merkte daar al snel dat het niet helemaal goed ging in jullie organisatie en hoorde een aardig aantal andere klanten van jullie klagen dat ze al meer dan een uur aan het wachten waren. U collega probeerde het geklaag en beetje af te wimpelen met de woorden het kan niet lang meer duren, de auto komt er zo aan..

  Na 1 uur en 15 minuten wachten begon mijn geduld toch aardig op te raken, ik ben vervolgens weer naar een van u collega’s om te vertellen dat het nu toch echt moest gaan op schieten omdat dit natuurlijk nergens meer op slaat.

  Misschien nog wel erger dan het lange wachten was de reactie van u collega die vertelde dat wij (nog een aantal andere klanten) niet zo moesten zeuren omdat hij er al vanaf 10:00 in de morgen stond, en wij maar 1 uur en 15 minuten.
  Ook vertelde u collega dat 10 van u chauffeurs niet waren op komen dagen op hun werk.

  Als dit gebruikelijk is binnen u bedrijf lijkt mij het tijd om er eens een flinke bezem door u personeelsbestand te halen, omdat er genoeg mensen zijn die thuis zitten zonder werk en graag willen werken.
  Ik wil eventueel als dit wel gebruikelijk is binnen u bedrijf graag bij u komen werken (betaald krijgen en niet komen werken)..

  Nu weer even terug naar het ophalen van onze auto.. Uiteindelijk is de auto eindelijk gebracht om 03:47 uur, dat is dus na 1 uur een 55 minuten wachten min de verwachtte 30 minuten, blijft er dus nog… ach u kunt het verder zelf wel invullen..

  Dit is dus zoals jullie begrijpen de aller laatste keer dat ik mijn auto door jullie laat parkeren.
  En aan alle reactie’s van jullie andere klanten te horen, heeft het jullie heel veel klanten gekost voor in de toekomst.

  mvg Tim

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 100. 1.1
  Locatie
  80
  Prijs
  10
  Afstand
  0
  Personeel
  10
  Service
  10

  Schandalige behandeling door medewerker aan de telefoon. 2x moeten bellen waar auto bleef, tijdens 2e gesprek was medewerker brutaal, auto was onderweg en het duurde pas 55 minuten. Betaald voor service van 25 minuten, maar dat maakte niet uit. Op vraag hoe men dit dacht te gaan compenseren volgde gegrinnik.
  Nooit meer.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 101. Ik heb bij Central Parking gewerkt en begrijp de reactie wel. Iedereen denkt ik bel en mijn auto staat dan weer op tijd boven tussen vertrekhal 2 en 3. Er wordt geen rekening gehouden dat er tijdens de drukte, vertragingen en vluchten die eerder landen voor mijn collega’s onmogelijk is om het snel in te plannen. We werken met de vluchtschema die online te raadplegen is. Wij chauffeurs kunnen niet vliegen met jullie auto”s. Er zijn genoeg collega’s die netjes omgaan met de auto’s van de klanten. Dus al die negatieve berichten over niet op tijd zal nooit door jullie begrepen worden. Zo zijn mensen nu eenmaal. Als er naar 1 ding positief te melden was boven een negatieveel kiest men om alleen het negatieve te melden. Wederom zo zijn de mensen die denken voor een prikkie op de voorste rij te staan. Heb genoeg meegemaakt en dat chauffeurs er nonchalant op reageren heeft meer te maken met de klanten dan met de chauffeurs.
  CP heeft een goeie service en men kan er niet mee leven dat er een keer een auto later wordt terug gebracht dan aangegeven. Daarbij geven wij chauffeurs altijd aan als het koud is om binnen te wachten en een koffie op onze kosten te halen. Helaas wordt er alleen egoïstisch nagedacht. Alleen maar aan jezelf denken en jezelf in een gedupeerde rol zetten, maar niet nadenken over het feit wat er gaande is en waarom de auto te laat wordt afgeleverd.

 102. 1.6
  Locatie
  20
  Prijs
  60
  Afstand
  20
  Personeel
  40
  Service
  20

  Slechte naservice , een schade aan mijn auto werd niet betaald zodat ik de reparatie zelf moest betalen !!!

  + PROS: makkelijk
  - CONS: Als je schade aan je auto hebt wordt de reparateur niet betaald en kun je hier zelf voor opdraaien !!!!
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 103. 3.5
  Locatie
  100
  Prijs
  0
  Afstand
  100
  Personeel
  80
  Service
  70

  Ik heb ruim twee jaar gebruikt gemaakt van Central Parking en was zeer tevreden, totdat ze per januari ineens de prijzen bijna verdubbelden. Bizar….Jammer ik ga dus nu ergens anders parkeren.

  + PROS: makkelijk
  - CONS: veel en veel te duur geworden
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 104. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Normaal schrijf ik nooit een review, maar Centralparking (valet parkeren Schiphol), dat is wel een geval apart. De belabberde communicatie bij het inleveren en ophalen van mijn auto en de slechte wasbeurt waren nog overkomelijk. Echter, toen ik ontdekte dat na de periode dat mijn auto bij Central Parking had gestaan een item uit mijn auto was verdwenen en hier melding van maakte bij CentralParking, stond ik versteld van de klantonvriendelijke manier waarop dit (telefonisch) werd ‘afgehandeld’. Mijn tip: kies 1 van de andere valet parking aanbieders!

  + PROS: - geen
  - CONS: - communicatie - betrouwbaarheid - klantcontact
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 105. 2
  Locatie
  60
  Prijs
  40
  Afstand
  100
  Personeel
  0
  Service
  0

  Onbeschoft en leugenaars.

  + PROS: Gemakkelijk
  - CONS: Bij schade aan auto. Geen of beschofte reactie. Direct politie erbij halen. Ze zeggen we zijn ervoor verzekerd maar als je dan contact opneemt zijn ze onbeschoft en zeggen ze bewijs het maar dat wij dit gedaan hebben.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo