123Parking Schiphol

Ervaringen, beoordelingen en tarieven van 123 parking.nl

Bij 123-Parking is het niet nodig om uw sleutels af te geven en parkeren kan al vanaf €3,90 per dag! Wel berekenen ze tussen 00.00 en 06.00 uur €7,50 extra toeslag.

Online reserveren en achter af contant betalen bij deze parkeer aanbieder. U kunt ook gratis tot 12 uur voor vertrek annuleren.

www.123-parking.nl

Tarieven van 123 parking

Er zijn tarieven voor auto’s en motoren, zie eerst de tarieven voor het parkeren van de auto:

Aantal dagen Tarief auto’s
1 of 2 dagen (vast bedrag) € 35,-
3 of 4 dagen (vast bedrag) € 40,-
5 of 6 dagen (vast bedrag) € 45,-
7 tot 20 dagen € 6,90 per dag*
vanaf 21 dagen € 4,90 per dag
Bijvoorbeeld 7 dagen kost u dus in totaal 7 x 6,90 euro = 48,30 euro
(inclusief shuttlebus naar het vliegveld).Let op er wordt een eenmalige toeslag van €7,50 berekend tussen 00:00 – 06:00uur.

Klik hier om te reserveren!

De tarieven voor de motoren:

 • Parkeren 1 of 2 dagen (vast bedrag) € 27,50
 • Parkeren 3 dagen of langer? € 3,00 per dag + 27,50 starttarief
 • Klik hier om te reserveren!

Contact gegevens en locatie

Saturnusstraat 30, 2132 HB, Hoofddorp

www.123-parking.nl

Ervaringen en beoordelingen

Heeft u geparkeerd bij 123-parking? Deel dan met ons uw ervaringen!

Klik hier om te reserveren!

7.8 Total Score

Locatie
8
Prijs
7.5
Afstand
7.5
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

8 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. We hebben voor 4 dagen gebruik gemaakt van de diensten van 123 Parking en zijn erg tevreden. Medewerkers waren vriendelijk, korte wachttijden, dicht bij Schiphol en zeer klantvriendelijk! Een volgende keer komen we graag bij hen terug.

 2. `s-nachts om 03.00 uur geland. Gebeld nadat we de bagage van de band hadden gehaald en eenmaal buiten stond het busje al op ons te wachten. 10 minuten later bij de auto, afrekenen en naar huis. Op de heenreis ging dit net zo eenvoudig en soepel.
  Je parkeert je auto zelf en houdt de sleutel bij je. Onze auto stond bovenop op het bovenste dek en staat daar net zo veilig als overdekt. Thuis staat `ie ook jaarrond buiten voor de deur dus dat maakte ons verder weinig uit.
  Meerdere aanbieders komen hier uit zoals 123 Parking Schiphol, Travelparking Service, All-in Parking Schiphol. Dezelfde garage, dezelfde mensen, dezelfde service.
  Wij gaan niet verder shoppen een volgende keer want dit is uitermate goed bevallen.

 3. voor de 1e keer gebruik gemaakt van een parkeerbedrijf bij Schiphol. Gekozen voor 123 parking gelegen aan de provinciale weg te Aalsmeer. Het betrof de luxe parkeergarage van RLT4.Wij parkeerden onze auto overdekt en per lift bereikten wij weer de begane grond.De autosleutel hoefde ik niet in te leveren hetgeen mij een goed gevoel gaf.Binnen 5 minuten werden wij door een vriendelijke chauffeuse afgezet bij terminal 3. Na terugkeer van onze vakantie had ik nauwelijks tijd om een sigaretje te roken toen de shuttle ons als weer ophaalde. Gelet op de luxe parkeerplaats de prijsstelling en het vriendelijke personeel kom ik hier zeker weer terug. Een aanrader dus.

 4. Waardeloze parking zeg 123 PARKING. Belachelijk ver van het vliegveld en meer dan 45 minuten moeten wachten op een oud busje uit het jaar 0. GA niet in zee met 123parking aan de Ecuadorlaan 21-27, 1432 DH Aalsmeer.

 5. van 26 tot 30 mei geparkeerd aan van cleeffkade 15 overdekt. zoals de vorige keren weer prima. zeer vriendelijk personeel.
  perfect !!!!

 6. Had voor twee auto’s een reservering gedaan voor 13 dagen .
  komen daar aan is het adres verandert waarover we niet geïnformeerd waren !!
  toevallig bij het oude adres een persoon gesproken die ons informeerde over het nieuwe adres !!!
  hebben ruim een uur rond gezworven om het juiste adres te kunnen vinden .staat er aan de poort een andere naam.
  bij terugkomst gebeld kregen het antwoord twintig tot vijfentwintig te moeten wachten wat uiteindelijk ruim een uur werd ,en te veel passagiers er moest een persoon maar zien hoe die ging zitten.
  dus uiteindelijk dit alles een grote flop, voorzichtig uitgedrukt

 7. ook wij hadden voor 2 auto’s gereserveerd en dit ging werkelijk waar fantastisch. het adres was gewijzigd en wij kregen netjes een mailtje. ook werden wij onderweg nog gebelt. personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. bij aankomst vijf minuutjes moeten wachten omdat de chauffeur nog onderweg was, dit was geen probleem en konden met auto en al droog wachten onder het afdak. ook op schiphol bij de terug reis moesten wij 15 minuutjes wachten, toen moesten wij zelfs nog naar boven lopen. de nieuwe locatie is ruim,netjes en met service en prijs erbij een dikke 10!!!!

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo