247 Parking Schiphol

Ervaringen, beoordelingen, tarieven en contact gegevens van 247 Parking

247Parking heeft die soorten parkeer diensten, namelijk: valet parking, shuttle parkeren en een combi van valet en shuttle parkeren.

www.247parking.nl

Parkeren op drie manieren

Valet Parking

 • U reserveert via de site een parkeerplaats, u ontvangt een mail met een bevestiging. Neem deze mee als u naar Schiphol rijdt.
 • U rijdt naar de vertrekhal en parkeert hier uw auto. Een medewerker van 247 parking wacht u op en neemt met u het contract door.
 • De betaling wordt afgehandeld en u wordt geholpen met de koffers en u vakantie kan beginnen!
 • Bij terugkomst belt u zodra u geland bent. Binnen 15-20 minuten is de chauffeur met uw auto op Schiphol

Shuttle parkeren

 • U reserveert via de site een parkeerplaats, u ontvangt een mail met een bevestiging. Neem deze mee als u naar Schiphol rijdt.
 • Bij aankomst op het terrein kunt u naast de shuttle bus parkeren. Met de luxe shuttlebus wordt u in +/- 10 minuten tot voor de deur van de vertrekhal gebracht.
 • Bij terugkomst belt u zodra u geland bent. Binnen 15 minuten wordt u opgehaald en naar uw auto gebracht!

Shuttle en Valet parkeren combi

 • U reserveert via de site een parkeerplaats, u ontvangt een mail met een bevestiging. Neem deze mee als u naar Schiphol rijdt.
 • Bij aankomst op het terrein kunt u naast de shuttle bus parkeren. Met de luxe shuttlebus wordt u in +/- 10 minuten tot voor de deur van de vertrekhal gebracht.
 • Bij terugkomst belt u zodra u geland bent. Binnen 15 minuten wordt u opgehaald en naar uw auto gebracht!

Contact gegevens

Aalsmeerderweg 83, Aalsmeer

www.247parking.nl

Ervaringen met 247 Parking

Heeft u ervaringen met parkeren bij 247Parking? Plaats uw beoordeling hieronder!

Reserveren?

Klik hier om te reserveren bij 247parking!

 

Tarieven

247Parking.nl - Parkeren bij Schiphol, PTA en Amsterdam centrum

8 Total Score

8Expert Score
Locatie
8
Prijs
7.5
Afstand
8
Personeel
8
Service
8.5
2.9User's score
Locatie
3.2
Prijs
4.7
Afstand
3.2
Personeel
2
Service
1.5
Add your review  |  Read reviews and comments

78 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Aardige gasten, voorkomend en snel.Prima prijs/kwaliteitverhouding.

 2. Omdat we met 3 auto’s en 14 personen op reis gingen mochten we valed parkeren voor de prijs van de shuttle. Op de ochtend van vertrek werd ikzelf al gebeld met de vraag waar we ongeveer reden en toen we op Schiphol aankwamen stonden de chauffeurs ons netjes op te wachten. Ook de terugreis ging prima, gebeld na de landing en de auto’s stonden netjes klaar. Als we weer gaan vliegen en niemand kan ons wegbrengen/halen dan kiezen we zeker weer voor 247 Parking, goede service vriendelijke chauffeurs.

  • Je auto wordt gewoon ergens in de omgeving, een straat, weiland, industrieterrein of oude kas achtergelaten…

 3. Zeer tevreden met de service.
  247 parking is makkelijk bereikbaar.
  We werden vooraf gebeld hoelaat we ongeveer aankwamen.
  Bij terugkomst stond onze auto klaar op de afgesproken plek en we werden gebeld dat de auto op de afgesproken locatie klaar stond.

  Een volgende keer maken we zeker weer gebruik van 247 Parking.

 4. Zeer goede snelle service. Zeer klantvriendelijk. Volgende keer weer!

 5. Ik ben heel tevreden. Ze waren er op tijd, zowel op de heenweg als terugweg. We hebben geen moment hoeven te wachten. Prima geregeld en voor herhaling vatbaar

 6. Prima service , wij waren er snachts om +- half 3 maar we konden het eerst niet exact vinden , de chauffeur die er stond te wachten belde ons zelfs dat we voorbij reden , echt top !!!
  binnen kleine 5 min ben je op schiphol ..
  terug weg belden we toen we bij de koffers stonden maar de chauffeur stond ook al te wachten op ons.
  super geregeld , voor de volgende keer zetten wij hier ook weer onze auto neer.

  chauffeurs en mensen die op de parkeerplaats werken zijn ook super vriendelijk !

 7. Het was een geweldige service! We zijn van België gekomen en ze hebben ons heel goed geholpen! We hebben de auto gewoon binnengebracht en achteraf werden we met een shuttle naar de luchthaven gevoerd. Bij aankomst (rond half 5 ‘s morgens) stond er iemand ons op te wachten die ons naar de parking ging brengen!

  Leuke & sympathieke mensen, geweldige service… een aanrader! Voor ons, voor herhaling vatbaar!

  Groetjes

 8. Ik was vergeten te reserveren voor P3 schiphol en belandde zo na wat zoekwerk op de dag van vertrek bij 247 Parking. Blij dat gevonden te hebben, want je wordt met je koffer per busje naar de vertrekhal gebracht, dus niet eindeloos zoeken naar een parkeerplaats op P-3 en dat gehannes met je koffer(s) met de shuttlebus.
  Zeer correct en vriendelijk personeel, nauwelijks hoeven wachten, houd er wel rekening mee dat je contant moet afrekenen.
  Volgende keer ga ik hier zeker weer parkeren!

 9. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Op de heenweg waren we ruim op tijd zodat we nog een kwartier speling hadden, we willen altijd 2 uur voor vertrek op de luchthaven zijn. Maar ze reden niet, ze wachtten op andere mensen die het niet konden vinden. Op de terugweg was het een drama. We belden toen we bij de bagageband stonden en dachten dat de chauffeur wel aan zou rijden, maar hij zei dat hij nog op andere mensen wachtte. “Onze chauffeur belt u als hij komt voorrijden, om ongewenst buiten wachten te voorkomen” staat in de brief. Nou, mooi niet. We hebben 10 minuten buiten gestaan en zijn toen rond gaan lopen, de chaufeeur bleek dichtbij te staan maar zat lekker warm in zijn bus. Vervolgens reed hij als een dolle naar Aalsmeer. Daar moest hij in z’n eentje 3 auto’s halen, eerst starten en ruiten krabben. Toen we zeiden dat hij toch wist dat we kwamen en dat de auto’s klaar hadden moeten staan, zei hij dat hij het jammer vond dat we niet tevreden waren, en “ik doe mijn best, ik ben ook maar alleen.”
  Noooooooit meer met 24/7! Ik betaal nog liever het dubbele op P3.

 10. Voor ons ook liever geen parking 247 meer.
  De afstand naar Schiphol is toch wel zo’n 10 minuten rijden, maar de chauffeurs houden meer van racen! Niet echt prettig op de vroege morgen.
  Op de terugweg belden we netjes de chauffeur en stonden vervolgens ook binnen te wachten op een een belletje (in de beschrijving staat ‘Onze chauffeur belt u als hij komt voorrijden, om ongewenst buiten wachten te voorkomen’). Na een tijdje toch maar gaan zoeken en eindelijk de bus gevonden maar de chauffeur was weg. Bij het aankomen van de bus hem daarmee geconfronteerd, maar daar wist hij niks van… Later bij het kantoortje (een keet!) nog de brief laten zien waarin bovenstaande vermeld staat, maar hij reageerde van ‘dat doen we nooit’.
  Al met al een beetje onpersoonlijk en niet echt service.
  Voor ons niet meer!

 11. Om 3 uur in de nacht bij min 10 werd er op ons gewacht. Handdruk, koffers in de vip-bus. Meteen naar de vertrekhal.
  Bij terugk0mst(2uur in de nacht)vanaf de bagageband gebeld.Even zoeken naar het Sheratonhotel (dit kan beter) Werden gebeld en het busje kwam voorrijden. Werden bij onze naam genoemd, meteen naar de auto. die stond te wachten, handdruk en naar huis.
  Mensen, als u liever wil zoeken en wachten op P3, ga gerust uw gang. Maar de volgende keer ga ik naar deze mensen, ze verdienen het.

 12. Twee jaar geleden voor het eerst parking 247.Alles goed geregeld en goede service.Dus nu weer 247.
  Heenreis 10-4 perfect geregeld alles naar tevredenheid.Terugreis 20-4 afspraak gemaakt bellen bij aankomst.Geen probleem staan voor de hoofuitgang.Konden mekaar moeillijk vinden maar telefonisch
  kontakt was het zo opgelost.Of het hierdoor kwam weet ik niet maar de chauffeur was behoorlijk chagrijnig.Bij aankomst bij Parking 247 kreeg ik mijn sleutels van mijn auto en er werd niet geholpen met de koffers.Moest zelf de klep van de bus openmaken om onze koffers te pakken( waren met zijn vieren)
  Logisch dat deze chauffeur zijn fooi ook is misgelopen.Nee ik denk niet dat ik volgend jaar weer gebruik
  zal maken van Parking 247.

 13. Bezint voor gij begint.
  Vorig jaar ook bij 24/7 parking valid service geregeld. Ging redelijk goed maar het duurde voor de terug reis wel lang voor de auto er was. Dit jaar weer gedaan maar nooit meer. Bij aankomst op Schiphol geen ontvanger. Sta je met je koffers en komen de parkeerwachters direct op je af om te zeggen dat het alleen laden en lossen is.
  De terugreis was flinke ellende. Bij de kofferband moet je het bedrijf bellen dat je gearriveerd bent maar kregen een voicemail. Je wordt ook niet terug gebeld. Later weer geprobeerd, wordt opgenomen maar gelijk wordt er gezegd dat het minstens een half uur duurt, daar de man alleen is.
  Na 3 kwartier gewacht te hebben bij het okura hotel kwamen er 3 medewerkers van 24/7 maar zonder onze auto. Het is nu 2:30 ‘s nachts. De man verteld dat het zeker nog wel een half uur kan duren. We konden ook met het busje van hun mee naar hun parkeer terrein. Dat maar gedaan want wie weet staan we er ‘s morgens nog. Wel dat terrein ligt 25 min. rijden van schiphol. Je begrijpt dat ze zo natuurlijk nooit aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Wat bleek daar, onze auto zou weer ergens op een ander terrein te staan. Weer de bus in en daar heen. Dat is dus gewoon een onbewaakt stuk grasland langs de provinciale weg. Alles staat daar onbeheerd.
  Al met al waren wij pas om 4:30 thuis en geloof me, dat is niet leuk en zeker niet met kinderen. De medewerkers gaven wel hun excuses maar zeiden dat de eigenaar het verdomde om meer personeel in dienst te nemen. Ons zien ze daar niet meer.

 14. In februari 2013 gebruik gemaakt van de service van 247 parking, nette en snelle service. Zojuist wederom gereserveerd voor juni/juli. In verband met ongunstige vliegtijden en daardoor langer parkeren dan normaal bij een vakantie van 11 dagen gevraagd om een kleine coulance, dit was geen enkel probleem! Kortom TOPLOCATIE zeer dichtbij Schiphol met ‘meedenkende’ mensen!

 15. In mei 2013 10 dagen naar turkije geweest met 2 jonge kinderen (met buggy”s) , en alles verliep precies volgens afspraak met 247 parking .De chauffeur was erg netjes en correct en goed herkenbaar aan bedrijfskleding .
  Gewoon TOP service !!!!!

 16. Ik plaats niet vaak dergelijke reviews, maar 247 parking verdient wel een aanbeveling! Voor het eerst mijn auto een weekje gestald tijdens vakantie, ging allemaal prima. Wel een beetje lastig te vinden, maar een van de medewerkers heeft ons per telefoon precies goed gestuurd. Supersnel naar Schiphol gebracht en ook heel vroeg in de ochtend weer snel opgehaald. Auto stond klaar, ik kreeg zelfs mijn wisselgeld nog terug! Al met al zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die twijfelt!

 17. Ik vind het gewoon een vervelend idee dat er met de auto gereden is, terwijl wij op vakantie waren. De stoel en spiegels stonden in een andere positie en de auto zat onder het stof.
  Bij aankomst moesten we 25 minuten wachten, in tegenstelling tot wat er in de brief beloofd werd. Ook op de terugweg moesten we wachten, hoewel het toen “maar” tien minuten waren (midden in de nacht lijkt dat toch langer). De volgende keer betaal ik liever wat meer, voor een veiliger gevoel en om sneller weg te kunnen rijden van Schiphol.

 18. We zijn net terug van vakantie en hadden voor de 3e keer hier geboekt. Helaas, een teleurstellende ervaring. Ook wij kwamen midden in de nacht terug en kregen 3 kwartier lang de voicemail. Uiteindelijk contact gehad en hebben we nog zeker 20 minuten buiten staan wachten. Geen excuses, korte uitleg, wordt als normaal gevonden blijkbaar. En idd, de auto staat onbewaakt. Denk dat ik de volgende keer een andere manier van langparkeren zoek……

 19. Prima service!

  Gebruik gemaakt van de valetparking tijdens onze vakantie. 247 parking is telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk personeel, al aanwezig toen wij aankwamen. Afgesproken dat wij contant zouden betalen bij ons vertrek. Omdat ik vergeten was van tevoren voldoende contant op te nemen kon dat niet. Geen probleem, betaling bij aankomst was ook mogelijk.
  Bij onze terugkomst hebben wij extra vertraging gehad door het verlies van koffer. De telefonische communicatie over de vertraging en de aflevering van onze auto verliep vlot en goed.
  Onze auto bleek een lekke band gehad te hebben. 247 parking heeft de reserveband aangebracht en de auto zonder verdere vertraging afgeleverd. Klantvriendelijkheid is dus top!

 20. Reply
  Van der Linde/Cornelisse August 10, 2013 at 8:39 am

  Top! Waren door grote vertraging 36 uur later dan gepland. Was overmacht en daarom hoefden we niet extra te betalen. Super coulant! En als kers op de taart: onze band bleek lek te zijn en die was in onze afwezigheid voor ons verwisseld zodat we zo weg konden rijden. Vriendelijke mensen, niet duur en prima service. Minpuntje was dat we vrij lang bij terugkomst moesten wachten op pick up maar ach, dat viel meerdan weg tegen de pluspunten.

 21. Prima bevallen, goede prijs en alles sloot erg goed aan. Wij gingen met ons hele gezin (5 personen) en veel bagage, dus het was een hele toer, maar voor 24/7 geen probleem. Ik had een foutje gemaakt; ik had de verkeerde terugkeerdatum genoteerd, dus ze wisten niet dat we terug waren toen ik belde. DIt werd echter vriendelijk opgepakt en geregeld.
  Wel bleek de accu van auto leeg, hierbij werd meteen geholpen. Dat was mooi, maar waarschijnlijk was de accu wel leeg omdat ze het binnenlicht niet uit hadden gezet bij het verplaatsen van de auto. Maar verder prima bevallen dus

 22. Heb een paar jaar goede ervaringen gehad met 24:7 parking, tot vorig jaar oktober!!
  Na een vakantie van 2 weken werd mijn auto overhandigd met een fikse deuk in mijn portier deur.
  Heb verschillende malen reminders gestuurd maar 24:7 heeft niets van zich laten horen en dus ook geen enkele verantwoordelijkheid voor deze schade genomen.
  Let dus op met deze firma. Als zij je auto beschadigen op hun terrein nemen zij GEEN ENKELE verantwoording, nog geven zij daarna enige respons. Je draait zelf voor de schade op die door 24:7 is aangebracht.!!

 23. Helemaal top! Geen gestress…
  Keurig midden in de nacht (04.00uur) weggebracht met de shuttlebus naar schiphol en voor de vertrekhal afgezet.
  En bij terugkomst, zoals afgesproken, gebeld bij de bagageband en weer netjes op tijd opgepikt bij het Sheraton hotel.
  De koffers werden in en uitgeladen. Vriendelijke mensen.

  Is zeer goed bevallen en volgende keer weer!

 24. Voor ons nooit meer 247! Heenreis: toen wij bij de parkeerplaats van 247 aankwamen, reden net alle busjes weg naar Schiphol. Wij hebben 20 minuten staan wachten tot een busje met chauffeur terug kwam. Informatie verstrekking was minimaal; bij chauffeur was veel stress. Inmiddels waren veel andere mensen gearriveerd. Wij moesten in een grote bus plaatsnemen, die eigenlijk voor Corendon passagiers bedoeld was. Dat wij niet met Corendon zouden vliegen, werd genegeerd. De bus vertrok pas na een half uur, waardoor wij een uur later op Schiphol aankwamen dan gepland. Op Schiphol werden wij bij Corendon eruit gezet, maar onze incheckbalie lag aan de andere kant van de vertrekhal. We moesten enkele minuten rennen om toch nog op tijd in te kunnen checken. Een vervelend begin van de vakantie!
  Terugreis: Bij bagageband gebeld naar 247. Wij moesten bij Sheraton wachten op busje. Na 10 minuten wachten, in onze trui terwijl het maar 5 graden was, hebben wij weer gebeld. Wij moesten nu naar C13 komen. Na onze boze reactie op deze onduidelijkheid, gaf de chauffeur aan dat hij er binnen 1 minuut zou zijn.
  Toen het busje voor kwam rijden, bleken er nog meer mensen staan te wachten. Met wat proppen konden wij allen in het busje mee. De chauffeur reed stevig door en was ondertussen voortdurend aan de telefoon. In de gordels zitten, was niet mogelijk voor iedereen, omdat wij met vier mensen op een driepersoonsbank zaten. We voelden ons dus niet echt veilig.
  Tot slot zat onze auto volledig onder het stof.

 25. Een snelle, vriendelijke service en ook nog eens voordelig dat is mijn bevinding over 247 parking en zelfs toen na terugkomst mijn accu leeg bleek te zijn heeft het personeel er alles aan gedaan om mijn auto aan de gang te krijgen en ik na een lange en vermoeide terugreis uit USA toch snel naar huis kon vertrekken.
  Personeel 247parking nogmaals onze hartelijke dank daarvoor en tot een volgende keer.

  Met vriendelijke groet,
  Chris Smidtman

 26. 247 parking was DE domper op onze fijne vakantie. Op de heenweg hebben wij zoals van te voren gevraagd een kwartier voor aankomst gebeld. Bij schiphol aangekomen geen 247 parking te zien en na 2 keer bellen kwamen ze pas 25 minuten later onze auto ophalen. Op de terugweg belden wij zoals afgesproken na het landen op. Bij buitenkomst…geen 247 parking. We hebben midden in de nacht ruim 3 kwartier buiten in de kou staan wachten met onze drie kinderen want 247 parking komt er zo aan (werd door de telefoon gezegd) wat een slechte service. mijn advies: kies geen 247 parking!!!!

 27. Ook wij hebben slechte ervaringen met deze aanbieder. Bij aankomst wat vreemde lcatie, achter een keukenverkoper. Zeerlang wachten op de taxibus, ruim meer dan 10 minuten rijden overigens, en afgezet op de algemene plek, ver lopen van onze vertrekhal.
  Bij terugkomst kwartier gewacht en uiteindelijk een touringcar van Met gespot, die ons wel wilde meenemen. Was niet het busje wat waarschijnlijk nog onderweg was??

  Op een klacht reageert men direct, binnen enkele minuten, dat het vervelend is en “men er op terugkomt”.
  Die toezegging is helaas net zo betrouwbaar als de gekochte dienst, helemaal niet dus, blijkt na een week!
  Voor ons nooit weer!

 28. Geen goede ervaring. Bij vertrek Midden in de nacht wachten voor een gesloten hek. Na een half uur komt er eindelijk een busje. Nog maar net op tijd in kunnen checken. Op de terugweg onduidelijk waar je opgehaald wordt. Na 45 minuten heb je de chauffeur gevonden, kun je niet mee omdat de bus vol zit.
  Nooit meer.

 29. Nooit meer,kwam nachts aan om 03.50 na gebeld te hebben ,chauffeur zou er binnen 5 minuten zijn.
  Kwam om 04.15 aan ,liet er een paar mensen uit en wilde gelijk weer weg rijden,omdat hij sleutels moest afgeven,zou binnen 10 minuten terug zijn. Hij kwam terug met een wagen vol mensen om 04.40
  die allemaal heel boos waren, omdat zij 40 minuten hadden staan wachten.Aangezien ik om 06.00 moest vertrekken werd de tijd wel erg krap,dus chauffeur gevraagd om een beetje op te schieten.
  We reden weg om 04.50 met nog een paar mensen ,tot we halverwege waren en hij tot de ontdekking kwam dat er nog andere mensen op het andere parkeerplaats stonden ,hij keerde na de tunnel om en reed terug .daar stond niemand meer,dus voor niks terug gereden.Wij hebben de chauffeur er op gewezen dat wij om 06.00 moesten vliegen,maar dat haalde niks uit.Uit eindelijk kwamen we om 05.15 aan,gelukkig hadden we al ingecheckt anders waren we gewoon te laat geweest .dus anderhalf uur bezig geweest om op de luchthaven te komen.noooooooit meer

 30. Reply
  R.G.M. van der Hulst July 29, 2014 at 10:46 am

  Ik heb de avond van tevoren de boeking gedaan omdat mijn eerder geboekte parking (Happy Parking) niets meer van zich had laten horen. Alle afspraken zijn nagekomen en de volgende ochtend vroeg konden wij de auto kwijt op het parkeerterrein. De autosleutel werd niet ingenomen zodat we ons geen zorgen hoefden te maken dat er met de auto tijdens onze vakantie gereden kon worden. Keurig afgezet op Schiphol en geholpen met de koffers van 5 personen uit te laden.
  Na terugkomst gebeld en kregen meteen contact waarna wij op de afgesproken plek zijn opgehaald. Wij hebben ongeveer 10 minuten moeten wachten, maar dat vonden wij geen probleem. Als het regent en/of koud is wordt het een ander verhaal, dus daar moeten ze nog eens naar kijken om dat beter op elkaar aan te laten sluiten. Of wachten bij de uitgang van Schiphol en na aankomst busje (en telefoontje) pas er naartoe lopen.
  Al met al prima geregeld voor een prima prijs!

 31. Wij zijn zeer tevreden over deze service. Zonder wachttijden werden we gebracht en gehaald. Vriendelijk personeel. Eigenlijk alleen maar complimenten aan de organisatie. En zeker ook voor een zeer gunstige prijs.

 32. Na een aantal jaren tot volle tevredenheid gebruikt te hebben gemaakt van deze parkeerplaats viel het dit jaar erg tegen.
  na verhuisd te zijn naar een groter terrein waar ze dus meer auto’s kwijt kunnen is het er niet beter op geworden.
  Na keurig gereserveerd te hebben kom je midden in de nacht aan en blijkt het terrein vol te staan. Daar sta je dan samen met nog 5 ander auto’s. Van een vriendelijke ontvangst zoals vorige keren was nu geen sprake. Alle medewerkers liepen te stressen en wisten niet meer wat ze moesten doen.
  Er stonden twee busjes maar het duurde nog zeker 20 minuten voordat ze gingen rijden omdat ze niet wisten waar ze onze auto’s kwijt moesten. toch wel raar als je geresveerd hebt en ze dus precies weten hoeveel er komen.
  Op de terugweg keurig gebeld toen we bij de bagageband stonden. De eerste koffer was toen al van de band af. Er zou iemand komen werd er gezegd.
  5 minuten later stonden we al bij het Sheraton hotel.
  Na 40 minuten wachten nog maar eens gebeld, werd er doodleuk gezegd dat we de chauffeur net gemist zouden hebben. Dat kan echter niet aangezien wij onze bagage heel snel hadden en de chauffeur nog moest gaan rijden toen ik belde.
  Als er besloten wordt om naar een groter terrein te gaan waar meer auto’s kunnen staan moet er ook meer personeel en busjes komen lijkt mij. Voor ons geen 247 meer!

 33. Nooit meer. De heenreis was prima, werden snel weggebracht. Combi geboekt, zodat bij terugkomst je eigen auto voor wordt gereden en je direct naar huis kunt. Keurig gebeld toen wij bij de bagageband waren en hij zou eraan komen.
  Buiten gekomen was mijn auto onbeheerd (!) achter gelaten, chauffeur nergens te bekennen. Uiteindelijk zelf gebeld voor duidelijkheid. Hij ‘moest nog een andere auto ophalen want hij had nog meer klanten’. Na 15-20 minuten te hebben gewacht, midden in de nacht en de kou, kwam hij eindelijk aanrijden. Er kon nog geen excuses vanaf, maar of ik wel even zijn formulier wilde ondertekenen.
  Op mijn opmerking dat ik dit niet bepaald service vond, reageerde hij ongeïnteresseerd door te zeggen dat hij het heel erg druk had, hij nog meer klanten had en het heel normaal is dat je een kwartier moet wachten. Op mijn reactie dat je meer mensen in dienst moet nemen als je het werk niet alleen aan kunt, ik extra betaal om mijn auto voor te laten rijden en daar nu niets aan heb gehad en het leek alsof het hem niets interesseerde antwoordde hij dat het hem ‘inderdaad geen reet interesseerde’.

  Al met al moeten wachten op service waar extra voor betaald is, niet op de hoogte gesteld en mijn auto onbeheerd achter gelaten.

  Nooit meer.

 34. Wij gezin reizend met twee jonge kinderen hebben dit jaar voor het eerst gekozen voor dit bedrijf. Aankomst midden in de nacht op het parkeer terrein. Verlicht met een hek er om heen. Wel een beetje druk, maar wat wil je midden in de vakantie periode. Samen met een ander gezin direct weggebracht naar Schiphol, geen probleem lekker vlot. De terugreis verliep ook prima, even bellen dat je er weer bent en de bus rijd naar de ophaal locatie. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen heen en terug gehad. Vliegen we volgend jaar weer vanaf Schiphol zien ze ons terug.

 35. Heenreis:
  Wij zijn netjes en snel afgezet op schiphol

  Terugreis:
  Ons vlucht had zes uur vertraging. Om 01:15 (nacht) aangekomen. Na ophalen van de koffers netjes naar 24:7 parking gebeld om opgehaald te worden. Na 24 pogingen en inmiddels één uur verder (02:15 nacht) niemand die het toestel opnam. Sta je daar midden in de nacht op schiphol doelloos te wachten. Geen 24:7 parking.

  uiteindelijk maar besloten de taxi te nemen naar het bedrijfsterrein van 24:7 Parking. Daar aangekomen bleek de hek dicht te zijn en het terrein was onverlicht en onbemand. Gewoon gesloten, terwijl het bedrijf 24hr – 7 dagen per week promoot! Zeer teleurgesteld! Uiteindelijk de taxi maar verder genomen naar Den Haag. Totale kosten € 100,-. Ondanks de 24 gemiste oproepen en een mail die ik om 1:30 heb verstuurd om iemand te pakken te krijgen, ben ik de volgende dag helemaal niet gebeld door het bedrijf om excuses etc aan te bieden.

  De volgende dag heb ik de trein moeten nemen naar schiphol om mijn auto op te halen. Aldaar aangekomen, geen excuses van de eigenaar. Volgens hem was het allemaal mijn schuld omdat ik mijn vluchtnummer niet heb opgegeven bij de reservering. Dit terwijl een vluchtnummer niet nodig is bij het maken van een reservering. Logisch lijkt mij omdat 24:7 parking 24 uur per dag / 7 dagen in de week bereikbaar is. Men heeft mij ook niet gebeld om te vragen hoe laat ik zo aankomen.

  Ik kon volgens eigenaar fluiten naar de gemaakte taxi kosten en treinkosten. En ook geen excuses. Afhandeling van klachten is zeeeer slecht te noemen! Uit principe ga ik het bedrijf dagvaarden. Belachelijk!!

  Nooit meer 24:7 parking!!

 36. Nooit meer, deze firma heeft géén verzekering, je blijft op de door hen veroorzaakte schade zitten.
  Op mails en telefoontjes steeds uitvluchten.
  Plotseling een aanbod gekregen dat een deel van de schade
  (€ 700)zou worden vergoed MITS ik de negatieve beoordeling weg zou halen van de site. Dat heb ik gedaan, echter de schade is niet gereguleerd.
  Nu ga ik contact opnemen met de kamer van koophandel om uit te zoeken hoe het mogelijk is, dat een parkeerfirma een vergunning kan krijgen zónder verzekering.

 37. Drama!
  Als je me vorige week gevraagd had over 247 parking, was ik vol lof geweest. Tot nu toe nog nooit problemen gehad en tegen iedereen geroepen dat dit prima was. Tot afgelopen week. Twee weken vooraf geboekt en betaald met iDeal. Voucher gekregen, deze nog een keer gewijzigd, allemaal geen probleem. Auto wordt keurig aangenomen en ik vertrek voor een zakenreis van een paar dagen.
  Bij terugkomst gebeld en krijg ineens te horen dat ik nog moet betalen. Ik kon op dat moment mijn bankrekening niet checken maar wist 98% zeker dat er was betaald, met iDeal kan het haast niet anders. De chauffeur blijft echter voet bij stuk houden en zegt doodleuk dat ik dan de auto niet meekrijg.
  Bij instappen zitten de sleutels er in en ik wil wegrijden, in mijn ogen stond ik volledig in mijn recht. Chauffeur reageert echter zeer agressief en rukt de sleutels uit mijn handen.
  Marechaussee erbij gehaald en omdat ik niet kon bewijzen dat ik had betaald, toch maar € 55 afgerekend. Ik kreeg de verzekering dat men het zou nakijken en dat, als er toch betaald was, ik het geld terug zou krijgen.
  Twee dagen gewacht en niets van ze gehoord, bellen gaat niet, dan krijg je de chauffeurs te pakken en niet de directie.
  Mail gestuurd mét het bewijs van betaling, beweren ze nog doodleuk dat zij niets ontvangen hebben…
  Kortom, niet meer doen!

 38. Gereserveerd via de app. Schappelijke prijs maar voor de 8 euro minder als op P3 naast schiphol hoef je het niet te doen. 20 minuten voor je op de locatie bent moet je bellen. Uiteraard gedaan maar toen we daar aankwamen duurde het nog eens ruim tien minuten voordat er iemand kwam om de poort te openen. Terrein is niet meer als een gebuldozerd stuk grond met flinke gaten in de rijpaden en het ‘kantoor’ is een bouwkeet. Er waren nog andere gasten en daar ging het blijkbaar allemaal wat langzamer mee want wij (ik en partner) zaten in de shuttlebus nog makkelijk tien minuten te wachten totdat dat allemaal goed was (wat er ook aan de hand was). Wel netjes afgezet op schiphol

  Terugreis. Bellen bij de bagageband. Chagrijnig antwoord toen ik me niet meer kon herinneren waar ook alweer de ophaalplek was. Na 15/20 minuten zou de bus er zijn. Niemand. Na een half uur! kwam er toevallig een busje van hen aanrijden maar die had onze naam niet doorgekregen. Hij moest wachten op een andere familie en toen nog een ander tweetal. Uiteindelijk een uur nadat ik belde vertrokken we van schiphol. De chauffeur was gelukkig wel goedgeluimd.

  Maar als dan de baas nog instapt die een auto kwam brengen dan verwacht je op zijn minst een simpel excuus voor de lange wachttijd. Terug op het parkeerterrein alles geregeld, wil je wegrijden en toen moesten we al wachtend voor de poort zelf nog bellen of hij alsjeblieft de poort wil opendoen…

 39. We hebben ondertussen meerdere malen (4x) gebruik gemaakt van de service die 247 parking biedt. Tot nu toe geheel tot onze tevredenheid. Afspraken worden goed nagekomen maar de bereikbaarheid mag soms wel beter al wordt je wel teruggebeld als je niemand aan de telefoon hebt gehad. Binnenkort maken we weer gebruik van hun diensten en deze maal hebben we het uitgebreid met de wasservice…

 40. Niks dan lof over 24/7. Vriendelijke chauffeurs (vooral meneer Joop) en alles precies optijd. Heel behulpzaam met koffers in en uitladen. Voor ons zeker weer de volgende keer 24/7.

 41. Via groupon geboekt bij parkingdotcom. Bij de bevestiging kreeg ik echter te horen dat alles verder geregeld zou worden door 247 parking.

  Wij besloten uiteindelijk toch te annuleren. Werd zeer snel gereageerd door eigenaar Michel van 247 parking. Ondanks hij het jammer vond dat we de deal wilde annuleren kregen we netjes de volgende dag al ons geld terug gestort op de rekening. Geen gebruik dus gemaakt van de parkeerservice, maar afhandeling van mail en de snelheid als positief ervaren.

 42. Booked valet parking for departure and arrival.

  At departure everything worked well: 23 min after my call, the driver was at agreed meeting point to pick up the car.

  But arrival was terrible: when I called the number provided, the boss promised that car will be available at same point as departure within 20 minutes (also clearly stated on website). 40 min later I called again – answer was that it would take another 30 min due to lack of drivers and many people arriving at same time. What the f…?! I was standing there with my pregnant wife AND a baby, after a 11 hour flight. And parking service had my flight details!

  Finally they offered to shuttle us to our parked car (15km away) or go for a coffee. Haha.

  I agreed to shuttle solution if at least half of extra charges for valet parking would be refunded. I paid cash and expected cash back – but they said they had no cash available but would contact me via email to wire it. Haha, guess what – never heard of them again.

  Also we saw other people complaining because they had to wait extremely long for the transfer shuttle to bring them to the parking lot.

  THEREFORE I DO NOT RECOMMEND THIS PARKING SERVICE AS THEY ARE NOT CAPABLE TO PROVIDE SERVICE AS PROMOTED.

 43. Goede service en flexibel. Beter dan verwacht. Wij zijn tevreden.

 44. Dit bedrijf denkt enkel maar aan 1 ding poen!, bij aankomst in een karavaan naar een loods gereden inclusief 2 lege busjes om de mensen door te vervoeren naar Schiphol, bij aankomst in de loods bleek dat niet iedereen in de busjes kon dus moesten wij achterachterblijven in deze loods en er zou een ander busje komen, dit heeft dik een half uur geduurd waardoor wij slechts 3 minuten over hadden om nog te kunnen inchecken.

  De terugweg was nog erger, gebeld het busje stond keurig klaar en het eerste wat de chauffeur deed was een bijdehante opmerking maken omdat ik het adres verkeerd uitsprak. Vervolgens aangegeven dat de auto dus in de loods stond en hier zouden we naar toe gebracht worden. Het busje reed echter eerst weer naar de ruguliere parking en hier bleek dat er nog papieren afgegeven moesten worden( hadden die knuppels vooraf moeten doen). Vervolgens konden we eindelijk naar de loods en bleek dat de sleutel hiervan niet in het bezit was, na weer een half uur wachten was de sleutel er en waren we om half 3 snachts bij de auto. (We waren geland om kwart over 12!!!). Kortom een groot beunhaas bedrijf dat geen enkel besef heeft van klantwaarde en communicatie!!. Er was echter 1 positieve uitzondering dat was de vriendelijke vrouwelijke chauffeusse, zij verdient een betere werkgever!

 45. Wij waren niet tevreden over de parking: moeilijk te vinden, daarna moesten we naar een ander parkeerterrein rijden waar bleek nauwelijks plaats was en we lang op vervoer naar Schiphol moesten wachten. Gevolg: dik 1 uur vertraging en vlucht gemist. Geluk bij ongeluk vlucht had vertraging. Anders claim naar deze parking. Personeel was bereid alles te doen maar organisatie faalde.

 46. het was prima beter dan ik verwacht had. Bereikbaarheid en terrein aan de mindere kant.

 47. Prima prijs/kwaliteit; klantvriendelijke medewerkers zowel aan/in “receptie” (is idd bouwkeet) alsook de chauffeurs van en naar parkeerplaats (middenweg 29a). Ondanks veelvuldige instructie van de medewerkers hadden wij na terugreis toch de verkeerde uitgang genomen, begane grond, terwijl busje “boven” vertrekhal 3 deur A stond te wachten. Door initiatief van de medewerkers zijn middels een telefoontje alsnog naar boven genavigeerd. (wellicht ons eigen “fout”).

 48. We stonden al voor de receptie (bouwkeet) toen we een vervelend telefoontje kregen van het thuisfront. Onze reis is moesten we hierdoor annuleren en ook onze reservering bij 247 moesten we dus op het allerlaatste moment afzeggen. Dit is vlot en voor de volle 100% tevredenheid door 247 gedaan en uiteraard komen we een volgende x graag weer terug!

 49. Slechte ervaring met dit bedrijf.
  Komen afspraken wat betreft tijd niet na.
  Je auto kan je in een weiland neerzetten.

  Kreeg 4 maanden na dato een mail van Michel Overmars of ik de voucher wilde mailen omdat ze anders hun geld niet kregen van Groupon. Ik uiteraard gekeken maar mail had ik allang verwijdert.
  Toen kreeg ik een mail terug, bedankt voor de medewerking en ik hoop u nooit meer te zien. Met daaronder in hoofdletters, kwal!

  En dat moet dan de directeur zijn.

  Malafide zooitje.

 50. Zo vriendelijk als ze tevoren waren, zo knorrig waren ze toen we terugkwamen. We moesten een half uur op de bus wachten, en hadden nog geluk – een ander stel had een volle bus zien vertrekken, die zou zo terugkomen, en dat duurde dus een uur. Ik zei tegen de chauffeur dat de mededeling op de website dat hun locatie op 8 minuten van Schiphol was niet echt waargemaakt werd… hij vond dat onzin want soms was het druk. We hadden geen zin om met ze in discussie te gaan; dit was geen aanrader.

 51. NOOIT MEER!!!!

  Absoluut SLECHT. Wij waren dat andere stel ( zie opmerking Bart Doets) en hebben een uur moeten wachten. Dus korte wachttijd en snel van en naar Schiphol wordt niet waar gemaakt.
  Opmerking van de chauffeur was, u bent niet de enige.

 52. 2.2
  Locatie
  60
  Prijs
  80
  Afstand
  50
  Personeel
  20
  Service
  10

  Ook een uur moeten wachten op Schiphol voor vervoer terug naar de parkeerplaats. Daarnaast stond de chauffeur op een andere dan de aangegeven plek. De weg dient nog worden overgestoken, dit stond niet op de voucher en hebben wij ook niet gehoord aan de telefoon. De telefonist/baliemedewerker suggereerde dat wij bij de verkeerde hal stonden (Aankomst). Dit klopte niet. Hij zou misschien zelfs eens ter plekke kunnen kijken hoe het één en andere er uit ziet i.p.v. de klant meteen onterecht te beschuldigen. Parkeerplek is redelijk van kwaliteit, staat wel erg vol. Sommige plekken staan dubbel geparkeerd. In de transferbus is geen airco en is dus erg heet op warme dagen. Wel vriendelijke chauffeur. Afrader door de slome en onvriendelijke service (van de telefonist/baliemedewerker).

  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this
 53. 0.8
  Locatie
  0
  Prijs
  0
  Afstand
  40
  Personeel
  40
  Service
  0

  Hier niet parkeren!

  50 minuten staan wachten voordat men je ophaalt, auto vervolgens compleet smerig terug gekregen alsof hij 2 weken op een bouwplaats heeft gestaan. Reactie van hun “Excuus, het terrein is in de zomer nogal stoffig” “Vervelend dat zonder meer, maar that’s it!”.

  50 euro betalen en verder kan je basten daar!

  + PROS: Geen
  - CONS: Lang wachten en auto smerig terug
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 54. 0.7
  Locatie
  20
  Prijs
  20
  Afstand
  20
  Personeel
  10
  Service
  0

  Geen aanrader. Ze nemem niet altijd de telefoon op. Nadat we ze telefonisch te pakken hadden gekregen nog een uur op Schiphol moeten wachten. Ze kunnen hun belofte van binnen 15 min absoluut niet waarmaken. Taxi chauffeur was wel vriendelijk.

  + PROS: Prijs
  - CONS: Slechte service en veel te lang wachten.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 55. 0.9
  Locatie
  10
  Prijs
  20
  Afstand
  60
  Personeel
  0
  Service
  0

  1 groot drama. Duurde dik een uur voordat we op schiphol waren. We waren zelfs even bang dat we het vliegtuig niet zouden halen. Geen leuk begin van de vakantie. Bij terugkomst belde we en er zou een busje klaar staan. Die stond er niet. Weer gebeld maar busje kwam er nu echt aan. Maar we stonden op den duur wel met 30man te wachten dus dat zou nooit in 1 busje passen. Dus ja wie wacht er al het langst en mag dus met het eerste busje mee. Een meisje vlakbij ons belde ook. De man van het bedrijf zei dat ze niet mocht bellen want ze hield de lijn bezet voor andere klanten… 1 grote ergenis.

  + PROS: Tis dichtbij en goedkoop
  - CONS: Je weet niet hoe lang het duurt voordat je op schiphol bent. Wij moesten dus een dik uur wachten. De service was slecht. Ze zeiden telkens we vertrekken nu en dan duurde het weer 20 min. Ze willen pas rijden als het busje vol is. Dus soms kan je lang wachten
  Helpful(2) Unhelpful(1)You have already voted this
 56. Mijn advies is: stop met deze toko want jullie service is echt slecht! Heeft mij 5 meier extra gekost door jullie slechte service. Vlucht gemist door jullie. Waardeloos kk bedrijf.
  Opdoeken die handel, vandaag nog.

 57. 0.4
  Locatie
  0
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Ik heb mijn auto terug gevonden met een lekke band, na voormalige reviews te controleren is dit niet de eerste maal.

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 58. 1.2
  Locatie
  40
  Prijs
  40
  Afstand
  40
  Personeel
  0
  Service
  0

  Een groot drama, na terugvlucht ruim 1 1/2 uur staan wachten in de kou. Bedrijf telefonisch praktisch niet bereikbaar zeker 20 keer gebeld. Uiteindelijk contact gekregen bleek een auto stuk, later was het de telefooncentrale die niet werkte. Een afrader zal niet nog nog eens bij dit bedrijf mijn auto parkeren.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 59. 1
  Locatie
  20
  Prijs
  60
  Afstand
  20
  Personeel
  0
  Service
  0

  5x moeten bellen voordat er iemand op nam. Uiteindelijk 30 min moeten wachten toen de eerste bus kwam. Die bus mochten we niet mee omdat ze onze naam niet bij zich hadden. Ook de bus daarna vol. Ze zijn slecht bereikbaar en hebben hun zaken niet op orde. Niet aan te raden!

  + PROS: Bij aankomst bij receptie niet geholpen. Shuttle naar vliegveld prima.
  - CONS: 5x moeten bellen voordat er iemand op nam. Uiteindelijk 30 min moeten wachten toen de eerste bus kwam. Die bus mochten we niet mee omdat ze onze naam niet bij zich hadden. Ook de bus daarna vol. Ze zijn slecht bereikbaar en hebben hun zaken niet op orde. Niet aan te raden!
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 60. 3.6
  Locatie
  60
  Prijs
  100
  Afstand
  60
  Personeel
  80
  Service
  60

  Heenweg was het heel druk dus moesten we een half uur wachten, en daarna werden wij doorgestuurd naar een ander parkeerplaats. Terugweg moesten we bijna een uur wachten het was zo druk en er waren te weinig bussen ingezet.

  + PROS: Voordelig parkeren
  - CONS: Wachttijd met parkeren en bij het ophalen te lang wachten.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 61. 4.8
  Locatie
  90
  Prijs
  100
  Afstand
  90
  Personeel
  100
  Service
  100

  Prima bedrijf!
  een en al lof met de auto heenbrengen kon ik de auto gelijk neerploffen en binnen 5 minuten gelijk met een transfer naar het vliegveld gebracht.
  bij terugkomst heel even moeten wachten in het transfer busje vanwege andere mensen die verkeerd waren, daarna terug gereden naar het parkeer terrein.
  helaas was mijn accu compleet leeg toen ik hem probeerde te starten, de jongens even gevraagd naar een oplossing ze hebben toen mij op weg geholpen met een booster en kon ik mijn weg naar huis vervolgen!
  een en al lof voor deze jongens!

  + PROS: Service!
  - CONS: geen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 62. 1.5
  Locatie
  60
  Prijs
  60
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

  “Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
  Jouw fout, jouw probleem.

  We hoeven jullie nooit meer te zien!!!

  Met vriendelijke groet,

  Michel Overmars
  Directeur 247Parking.nl”

  + PROS: Geen
  - CONS: Minachting voor de klant
  Helpful(6) Unhelpful(0)You have already voted this
 63. 2
  Locatie
  50
  Prijs
  90
  Afstand
  40
  Personeel
  10
  Service
  10

  Wat een prut organisatie zeg.!!
  Op 10 april, na reservering via internet, auto parkeren op middenweg 29a. Parkeerplaats vol! (ja waarvoor reserveer ik dan?) Doorgestuurd naar de collega Corendon op middeweg 7. Netjes naar de airport gebracht en ontvangen een briefje, waarop staat: “u hoeft bij terugkomst niet te bellen. Ga naar de aangegeven bushalte en wacht daar op vervoer”. Half uur gewacht….geen bus (om 3 uur in de nacht).
  Uiteindelijk een bus van Met en Co. Antwoord: nee dis is de bus voor een ander bedrijf. wachten, veel gedoe, Uiteindelijk heeft Corendon ons meegenomen. Volgende keer dan maar daar reserveren.

  + PROS: NO
  - CONS: Als omschreven
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 64. 0.6
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  20
  Service
  10

  Nooit meer! Het leek van te voren geregeld. Bij aankomst meer dan een uur moeten wachten. Overvol parkeerterrein. Een bustje achterna moeten rijden om de auto op een andere plaats te parkeren. Een vervallen kas met gasscherven! De vlucht hierbij op 5 min na kunnen halen (Schiphol)!
  Bij terugkomst ruim van te voren gebeld dat we er aan kwamen, daarna nog een uur buiten gewacht. De chauffeur reed roekeloos, 130 op een 80 weg en gaf aan al 7 nachtdiensten te hebben gedraaid en dat er een overboeking was van enkele honderden auto’s door slecht management!
  Parkeer niet bij dit bedrijf! Boek niet! Teleurstellend en gevaarlijk! Onder dit management vallen nog 8 parkeerbedrijven waaronder parkingdotcom, parkfly, goodparking, Sky-park,airport parking,iparking, quickparking en 247 parking. Allemaal op de locatie: Middenweg 29A te Aalsmeer. Slecht bedrijf en waardeloze service!

  + PROS: Aardige chauffeurs
  - CONS: Zie omschrijving
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 65. 1.5
  Locatie
  70
  Prijs
  40
  Afstand
  40
  Personeel
  0
  Service
  0

  Wat een bagger. Bij terugkomst stonden wij midden in de nacht 1 uur te wachten op onze auto.
  Dit noemen ze dan een snelle service. Wij waren eerder thuis geweest als we lang parkeren hadden gedaan.

  + PROS: Je auto afgeven en ophalen voor de deur
  - CONS: Bij terugkomst laten ze je gewoon een heel uur wachten.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 66. 0.8
  Locatie
  0
  Prijs
  80
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  0

  Boevenbende!

  + PROS: Je auto kan overal in Aalsmeer geparkeerd worden zonder enig toezicht en met de reservesleutel zichtbaar erin!
  - CONS: Je auto wordt overal geparkeerd waar Aalsmeerders er maar last van hebben, hun omgeving vervuild, hun rust verstoord en hun ruimte beperkt wordt!
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 67. Wij hebben 1 uur op onze auto moeten wachten en dat was midden in de acht van 02.00 tot 03.00 uur.
  Meerder malen gebeld maar elke keer hadden ze een excuus dat ze er zo aankwamen.
  Je kunt nog beter je auto op lang parkeren zetten dan ben je eerder thuis.

 68. Denk je meteen maar huis te kunnen als je midden in de nacht aankomt, moet je nog een uur wachten op je auto.
  Echt schandalig……..
  Ik weet niet waar ze onze auto vandaan halen maar als je naar meerdere malen bellen en iedere keer te horen krijgt we komen eraan en ze komen dan niet heb ik wel mijn twijfels.

 69. WORST EVER!

  I booked the Valet parking on 21-April-2017. After 90 mins waiting in front of departure, Nobody shows up!!!. Phone calls goes to the voicemail.

  The worst thing is when they made a mistake, they don’t response to your email and calls. I asked for refund, no reply so far. I try to make contact, they handup on me.

  Be careful with this company, the 06 number and the mail is the only way to reach them.

 70. 3
  Locatie
  60
  Prijs
  80
  Afstand
  70
  Personeel
  50
  Service
  40

  Ik had via Parkos website gereseveerd. We moesten naar 247 Budget riden.
  De heenreis ging goed maar bij terugreis ging het heel slecht. Nadat we onze bagage opgehaald hadden heb ik gebeld. Dat was om 16.05 en we zijn direct naar deur A van vertrekhal 3 gelopen zoals gevraagd. 0m 16.33 was er nog geen shuttle en heb ik opnieuw gebeld. Er werd excuses aangeboden en gezegd dat de shuttle eraan komt. Pas om 16.50 was de shuttle aangekomen. Maar dan bleef die wachten op twee andere passagiers! We zijn pas om 17 richiting parkeerplaats vertrokken. Voordat we de auto op konden halen was 17.15. Dat was dus 70 minuten nadat we gebeld hadden! Misschien was dit een uitzondering!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 71. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Op 16/12/2017 Heb ik via vergelijkingssite parkos een reservering
  gedaan. In eerste instantie voor een shuttle service maar enkele minuten
  daarna zag ik dat ik tegen betaling ook van velet parking gebruik kon
  maken. Ik heb de reservering aangepast en bijbetaald en ontving netjes een
  bevestiging . Ik verwachtte 8.15 uur op Schiphol aan te komen. Gisteren om
  8.00 uur belde ik het 06 nummer die in de bevestigingsmail aangeduid staat
  om aan te geven dat ik verwacht om 8.45 aan te komen ipv 8.15 uur. Er werd
  gevraagd naar mijn naam en voertuig en de chauffeur zei dat ik nog even 15
  min vooraf moet bellen. Zo gezegd zo gedaan. Echter toen ik belde op de
  hoogte van Leiden gaf de chauffeur aan dat Hij mijn reservering niet kon
  vinden. Hij zou het even uitzoeken en mij terugbellen. Ik werd teruggebeld
  inmiddels aangekomen op schiphol met de mededeling dat ik geen velet
  reservering heb staan. Ik vertel dat ik dat wel heb en dit kan aantonen met
  een bevestigingsmail. Op de achtergrond geeft een ‘leidinggevenden’ genaamd
  Marco aan dat zij mij niet komen halen. Het staat niet in het systeem dus
  ik moet het met parkos uitzoeken. Op dit moment sta ik met baby en al mijn
  koffers klaar voor vertrek bij Schiphol. Gezien ik de velet service
  verwachtte had ik geen tijd meer om een half uur heen en terug te reizen
  met het risico mijn vlucht te missen. Mijn man belt nogmaals met 24/7
  parking. Wij zijn nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan. Er werd niet
  naar onze reservering geluisterd en doorverwezen naar parkos. Parkos heeft
  in het weekend geen klantenservice. Bovendien heb ik een toonbaar bewijs
  dat er voor velet parking is betaald bij 24/7 parking. Hier werd geen
  gehoor aangegeven.’ Leidinggevende’ wilde zijn naam in eerste instantie niet doorgeven, wilde
  mij niet fatsoenlijk te woord staan en was zeer onbeschoft aan de telefoon. Dat ik met mijn koffers en al met baby voor de vertrekhal stond (met betakingsbewijs) was niet zijn probleem.
  Ik kon naar Aalsmeer komen voor de shuttle service en dat was de enige
  optie. Ik moet het anders maar met parkos uitzoeken.
  Ik ben een betalende klant. Dat de communicatie tussen parkos en 24/7 niet
  goed verloopt mag niet ten koste gaan van mij als klant. Je bent onderweg
  naar je vakantiebestemming en Kiest en betaalt voor een service om van
  parkeergemak te voorzien. Ik heb letterlijk met tranen en paniek bij
  Schiphol gestaan bang door deze ongein mn vlucht te missen. Ik was dan ook
  genoodzaakt ter plekke van een andere velet service gebruik te maken en
  opnieuw de kosten te betalen. Deze zal ik na terugkomst van mijn vakantie
  verhalen op 24/7 parking en/of parkos.Ik vind het ombegrijpelijk dat een groot bedrijf als 24/7 zo
  onprofessioneel en onbeschoft omgaat met haar klanten.

  + PROS: Niks
  - CONS: Zeer onbetrouwbaar en schoffering. Zie andere sites waar meerdere gedupeerde hun verhaal doen. Parkos maakt alleen de positieve berichten zichtbaar.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 72. 1
  Locatie
  20
  Prijs
  40
  Afstand
  20
  Personeel
  10
  Service
  10

  Voor onze vakantie had ik gekozen om de auto bij 247parking te stallen. Niet de goedkoopste, niet de duurste en je had de optie oom de auto binnen te laten stallen.
  Ontvangst bij aankomst en vervoer was prima geregeld. Een oudere man met pensioen had als bijbaantje mensen vervoeren met een busje. Deze man reed rustig en beheerst en we kwamen mooi op tijd aan.
  Bij terugkomst hadden we ernstige vertraging bij vertrek. Dit meteen doorgegeven via sms. Daar kwam geen reactie op. Bij uiteindelijke terugkeer, bijna 12 uur later dan gepland, heb ik bij de bagageband kontakt opgenomen met 247. ruim 20 minuten later kwam de bus aangereden. Was een groffe man, die er niet echt zin in had. In eerste instantie leek mijn gezin de enigen te zijn, die terug vervoerd zouden worden. Vandaar dat ik ook mijn fototas met professionele apparatuur naast de koffers durfde te zetten. Bleek ineens nog eens 5 mensen mee te gaan. De chauffeur kon ik net tegenhouden om een zware koffer plompverloren op mijn fototas te kwakken. Hij mopperde iets van dat ik dan maar moest opletten op mijn spullen.
  Het eerste wat ik melde is dat we bij t uitstappen aan de chauffeur moesten denken. Waarschijnlijk betreft dit dezelfde hufter als uit een vorige recensie. Ik had al dik betaald voor de service. Sloopt hij eerst bijna mijn foto apparatuur, moet ik nog een fooi geven ook??
  Vervolgens mopperde hij dat hij een forse boete riskeerde omdat er 1 persoon teveel werd meegenomen. Deze zat op de schoot van een ander. Dat is uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid. Moet ie maar 2x rijden. Daarnaast reed hij onbeschoft hard en onverantwoord met 9 man (waarvan 2 kinderen).
  Uiteindelijk aangekomen stond mijn auto buiten klaar. De auto zat onder een hele dikke laag condens. Bijzonder vreemd voor een auto die binnen geparkeerd stond en net buiten was gezet….. Zeer onbetrouwbaar bedrijf en wat mij betreft dit soort sjoemelaars meteen vanuit de overheid opdoeken. Puur bedrog en onverantwoordelijk grof personeel.

  + PROS: Uiteindelijk geen. Op die ene aardige chauffeur van de heenweg na en de receptionist bij vertrek.
  - CONS: Je kunt ze niet vertrouwen. Ik betaalde voor binnen parkeren, maar de auto lijkt al die tijd gewoon buiten gestaan te hebben. Zeer groffe roekeloze hufter op de terugweg, die hardhandig met je bezittingen omgaat en als eerste meld dat je moet denken aan de fooi bij aankomst.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 73. 1.1
  Locatie
  30
  Prijs
  40
  Afstand
  20
  Personeel
  10
  Service
  10

  Wat een vreselijke bende! Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geeneens een goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

  + PROS: toilet in pand
  - CONS: interesse personeel, afgeven van sleutels, betreden van je auto+proberen te starten, administratie die niet deugt
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 74. 1.2
  Locatie
  20
  Prijs
  50
  Afstand
  20
  Personeel
  20
  Service
  10

  We hadden deze gekozen op internet omdat de prijs goed was en omdat aangegeven werd dat er kinderstoelen aanwezig zijn. Bij aankomst blijkt dat dit een zitplaatsverhoger is. Geen goede keus voor een baby van 6 maanden.

  Daarnaast had het veel geregend en moesten we parkeren in een grote plas. Een andere plaats was wel droog maar dat mocht echt niet en we moesten de auto verplaatsen.
  Bij terugkomst haperde de motor. Na 20 kilometer hebben we de auto langs de kant gezet en de wegenwacht gebeld.
  Uiteindelijk zijn we met een vervangende auto naar huis moeten gaan.
  Vanwege het vocht moesten de bobbine en bougies vervangen worden. Schade 400 euro.
  Typisch geval van goedkoop is duurkoop.

  - CONS: Onverhard en gen goed afwatering. Geen Maxi Cosi aanwezig terwijl je wel kunt kiezen voor een kinderstoel.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 75. “Slecht !! Wij hadden 2 maanden van te voren een boeking gemaakt voor 01-01. Op de dag zelf moet je 30 min van te voren bellen. 30 keer gebeld maar er werd maar niet opgenomen. Noodzakelijk moeten parkeren bij p3 zonder reservering en 112 euro moeten betalen. Achteraf bleek na contact te hebben gehad via de mail dat 24/7 gesloten was op 01/01 maar niemand heeft het aan ons doorgegeven. De kosten van het parkeren terug gekregen maar helaas de overige kosten die wij nu meer hebben moeten betalen omdat we bij p3 moesten parkeren niet terug gekregen. Ondanks het een fout is van het bedrijf.”

 76. 24/7Parking.nl of Parkfly.nl DOE HET NIET, DO NOT DO IT, TU ES NICHT, NO LO AGAS ! NE PAS LE FAIRE !

  247Parking.nl was voorheen Parkfly.nl, een 24/7 organisatie die auto’s van vakantiegangers en andere klanten die vliegen vanaf Schiphol tegen betaling parkeren. De organisatie Palkfly.nl heeft tijdens haar bestaan zéér veel negatieve reviews mogen ontvangen waarin deze organisatie als zéér onbetrouwbaar wordt omschreven. De organisatie en het personeel kwamen gemaakte afspraken niet na, autosleutels moesten worden afgegeven, hetgeen alleen na héél lang zoeken ook daadwerkelijk in de voorwaarden bleek te staan geschreven en na aankomst en teruggave van auto’s bleken die vaak smerig, beschadigd en bleek tevens dat er meerdere tot veel kilometers mee was gereden. Waar heeft die auto nou daadwerkelijk gestaan? Niemand die het wist. En na afloop klagen bleek geen nut te hebben want telefoontjes werden niet beantwoord en op schriftelijke communicatie werd eveneens niet gereageerd. Nu heet die “geweldige” organisatie 247Parking.nl en ook nu zijn de reviews niet mis.

  Enkele recente opmerkingen: SLECHT!…..Oplichters…..Bedriegers!!!…..Pas Op! Schade en achteraf negeren…..zeer slecht 24/7 parking…..Slechte organisatie…..

  Goede reviews zijn waaqrschijnlijk gemaakt door familie/vrienden/kennissen of personeel. Lees ze door en kom ook tot het besef dat ze allemaal wel opvallend veel vereenkomstige positieve opmerkingen hebben. En een paar goede reviews zijn waarschijnlijk afkomstig van mensen die simpelweg geluk hadden. Dat zullen er zeer weinig zijn.

  En nu is Parkfly.nl overgegaan in 247Parking.nl. Besef goed wat u doet met uw trots op wielen. EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.

  EN LEES DE REVIEWS !!!

 77. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  NIET DOEN!! Oplichters!
  Don’t do it!! Its a scam

  Ik heb een een service geboekt en niemand is komen opdagen. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar en via mail ook niet.

  BEDRIEGERS!!!!!

  + PROS: OPLICHTERS
  - CONS: OPLICHTERS ik heb de service geboekt er is nooit iemand komen opdagen en kreeg niemand aan de lijn. Zelfs na talloze e-mails.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo