All in Parking Schiphol

Ervaringen, beoordelingen en tarieven van All-Inparking Schiphol

Bewaakt, (overdekt) en goedkoop parkeren bij All-inparking Schiphol. Het terrein is 24 uur per dag geopend en beveiligd met 25 camera’s. U hoeft hier geen auto sleutels in te leveren! U heeft de keus uit verschillende autowas pakketten en u betaald altijd achteraf.

www.all-inparkingschiphol.nl

Werkwijze van All in parking Schiphol

Aankomst

 • U reserveert een parkeerplaats via de website
 • U ontvangt een reserverings code per mail die u goed moet bewaren! Deze moet u gebruiken wanneer u de auto komt ophalen
 • Nadat u op de locatie van All in Parking bent gekomen komt een medewerker u helpen met uw bagage
 • Na het inladen van uw bagage in de shuttle bus wordt u naar Schiphol gereden en daar wordt u weer geholpen met het uitladen van uw bagage

Terugkomst

 • Zodra u geland bent bij terugkomst op Schiphol, en u uw bagage van de bagage band heeft gehaald belt u naar All in Parking
 • De shuttle bus brengt u naar de parkeer garage en hier worden de betalingen afgewikkeld

Contact gegevens

Van Cleeffkade 15, 1431 BA, Aalsmeer

www.all-inparkingschiphol.nl

Ervaringen en beoordelingen

Wanneer u al reeds gebruikt heeft van de diensten van All-inparking Schiphol dan kunt u uw ervaringen en beoordelingen delen met ons. Doe dat hieronder!

Reserveren bij All in Parking

Bezoek deze link om te reserveren bij All in Parking Schiphol

Parkeer Tarieven

Dagen Prijzen
1 of 2 dagen € 35
3 of 4 dagen € 40
5 of 6 dagen € 45
7 t/m 20 dagen €6.90 per dag
21 t/m 29 dagen €4.90 per dag
30+ dagen €4.50 per dag

Reserveer nu
8.1 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8.5
Add your review  |  Read reviews and comments

23 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Dik tevereden over deze parkeer service !
  Ontzettend aardige mensen en zeer snelle service .
  Mijn eerste keer bij deze parkeerservice en nu ook voor de volgende keren.
  Normaal had ik een taxi genomen en zou 95 euro betaald hebben,
  nu maar 56 euro en ik heb totaal geen wachttijden gehad.
  Niet op de heenreis en op de terugreis stond het servicebusje al klaar en was ik binnen 5 minuten weer bij mijn auto in Aalsmeer. Helemaal TOP .
  Auto stond overdekt en bewaakt, beter kon niet !
  Echte aanrader !!

 2. weer een tevreden klant
  ‘s ochtends zeer vroeg opgewacht door een aardige dame die al op ons stond te wachten, toen we bij de garage aankwamen. hielp met de koffers over laden. vervolgens zelf auto in garage gezet. dus geen sleutels afgeven!! daarna in een goede bus naar schiphol gebracht. zeer vriendelijk en correct personeel. ook het ophalen ging vlot. fijne gedachte dat de auto in de garage stond. goede prijs kwaliteit. zeer een aanrader!!

 3. Perfecte locatie en prima service! Het klopt gewoon allemaal tot in detail. Je hoeft niet lang te wachten zowel bij het wegbrengen als bij het ophalen. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. echt niets op aan te merken.

 4. Dit keer valetparking gedaan. Je rijdt gewoon met je auto naar schiphol, daar staat iemand klaar om je auto over te nemen. Na terugkomst op schiphol stond onze auto weer klaar om naar huis te rijden. Dit is echt een aanrader.!

 5. Ik had al elders een stukje geschreven maar vind het nu niet meer terug, dus nog maar even hier een pluim voor dit bedrijf!!!
  De service is meer dan geweldig.
  Toen we op Schiphol aan kwamen werden we al gebeld dat Jeroen op ons stond te wachten.
  Echt meer dan tevreden over dit bedrijf!!

 6. Graag willen wij nog onze complimenten geven voor de goede service welke All in parking gegeven heeft bij het verzorgen van onze parkeerplek en transfer.
  Op de dag van vertrek werden wij netjes ontvangen, onze koffers werden vanuit de auto overgedragen in de transferbus en in korte tijd bracht een van de medewerkers ons netjes voor de deur bij Schiphol.
  Na een weekend Madrid arriveerden wij weer terug op Schiphol waarvandaan wij na het ophalen van de koffers contact opnamen om ons weer op te halen. Onze chauffeur stond echter al bij de uitgang op ons te wachten!
  Auto netjes (overdekt) geparkeerd, geen wachttijden,zeer goede service,vriendelijk personeel en ook nog voor een leuke prijs.
  Kortom All in Parking maakte ons geslaagde weekend compleet!

 7. Reply
  Arend en Jacqueline August 7, 2011 at 10:51 am

  Super geregeld bij deze club! Geen gedoe met pendelbussen, wachten, of zoeken op een toch al dag met stress. Zeker met 3 kleine kinderen bij ons. Lekker makkelijk voor de vertrekhal parkeren, sleutels afgeven en de vertrekhal in. Bij terugkomst hebben we ook niet hoeven wachten. Wel zo relaxed na een lange vlucht. Aardige gasten trouwens en ook voordelig.

 8. Uitstekende service op locatie Zuid.
  ‘s Morgens om half 6 voor de deur op Schiphol gebracht.
  Met de terugvlucht hadden wij een half uurtje vertraging, maar de chauffeuse belde ons dat ze al stond te wachten zodat we zelf niet hoefde te bellen en daardoor direct weg konden. 10 minuten later waren we bij onze auto die al klaar stond.
  Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Geen wachttijden met pendelbussen maar maatwerk en een leuke prijs.
  Niets dan lof en een aanrader.
  Een volgende keer kiezen we weer voor dit bedrijf.

 9. Perfect geregeld bij all in parking.Erg vriendelijke mensen en geen gezeur over het afgeven van de autosleutel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Doen we volgende weer!

 10. Op de dag voor vertrek bij All in Parking Schiphol een parkeerplaats gereserveerd na het lezen van de goede ervaringen. (Wij reizen met onze baby, dus een betrouwbare dienst was een MUST.) Vanmiddag terug van vakantie en ben erg goed te spreken over deze dienst. ‘s nachts bij aankomst parkeerterrein werden de koffers netjes overgezet in de shuttle bus en zijn wij direct vertrokken. Vanmiddag bij aankomst gebeld bij de bagageband op Schiphol en 5 minuten later al opgepikt!

  Tot de volgende keer!

 11. Onze ervaring is zeer goed geweest.
  2 dagen van te voren een plekje bij hun gereserveerd, was geen probleem. kwamen s’nachts om 3.00 uur aan beide personen waren aanwezig, werden hartelijk ontvangen. Auto staat droog achter slot & grendel. Je hebt de keuze om de autosleutel achter te laten, hebben wij niet gedaan. Naar Schiphol is 7 minuten op de heen reis en 11 minuten op de terugreis.
  Bij de terugkomst gebeld toen we de koffers hadden. Hebben maximaal 10 minuten gewacht (dit lag aan ons, we liepen te snel).
  Tussen het bellen en zijn aankomst zat 15 minuten… 😀

  Kortom, als je een betrouwbare partij zoekt dan willen wij u deze aanbevelen!

  Stephan & Henrieke
  vakantieweek 37 & 38.

 12. Reply
  Thijs Jansen & Sharel Driessen September 29, 2011 at 4:06 am

  In eerste instantie puur gezocht op goedkoopste aanbieder, maar van dit bedrijf geen reviews te vinden, daarom uitgekomen bij all-in parking welke uiteindelijk EUR 3,- duurder was.

  Op 19-09-2011 reservering geplaatst via de site en info welke 2 min. per e-mail ontvangen was helder. Bij aankomst op 20-09-2011 werd ons netjes het hek open gedaan, dit was trouwens bij terugkomst ook weer netjes gesloten, en konden we naar binnen rijden. Onze voorkeur ging uit naar de auto zelf binnen zetten en sleutel niet afgeven, niet uit wantrouwen maar puur gevoelsmatig, en allemaal geen probleem. Op verzoek 5 min. gewacht op een ander stel en vervolgens 10 min. later keurig op Schiphol afgezet. Bij terugkomst volgens instructie belletje naar all-in parking gepleegd en toevallig dat de chauffeur net mensen had afgezet, hierdoor na 20 min. ontvagst koffers alweer bij onze auto :-)…

  Voor toekomstige vluchten vanaf Schiphol voor ons geen gedoe meer met de trein en gewoon parkeren bij all-in parking. Daarbij als extra pluspunt het toilet dat netjes bijgehouden wordt, en dit is na 2,5 uur autoreis ook zeker een extra ster waard!

 13. Omdat onze retourvlucht een wat oncourante aankomsttijd had, wilden we lang parkeren in de buurt van Schiphol. Na het lezen van wat websites en reviews, kwamen we uit op all-inparkingschiphol, lokatie zuid. En daar werken ze zeer sevice gericht. Fijne ontvangst, en met een goed gevoel de auto achter gelaten voor 8 dagen. Bij terugkomst om half twee ‘s-nachts, volgens afspraak even gebeld, na de bagage afhandeling, toen bleek dat de mannen via de website hadden gevolgd wat de landingstijd was en stonden ze al klaar op de afgesproken plek. Er werd weer geholpen met de koffers in te laden en binnen de omheinde parkeerplaats, stond de eigen auto al klaar om de koffers over te zetten en we weer vlot naar huis konden rijden (voordeel van sleutel afgeven!). Alles bij elkaar een zeer aan te bevelen service voor parkern bij Schiphol voor een hele nette prijs!

 14. Dik tevreden. Net terug van een weekje in de zon en niets dan lof. Aardige mensen en bij terugkomst(omstreeks 02.30 uur…) na een belletje stond de chauffeur binnen 5 minuten te wachten. Garage zelf is overzichtelijk. Kortom; een aanrader

 15. Vanaf zondagnaht 04 december t/m zondag middag 11 december hebben wij onze auto gestald bij ALL-IN parking Schiphol. Je kunt zelf je auto wegzetten en hoeft geen sleutels af te geven. Brengen naar en ophalen van Schiphol was ook prima en snel geregeld.
  Betaling doe je bij terugkomst.

  De volgende keer maken we zker weer gebruik van ALL IN Parking

 16. Een prima service. Bij aankomst konden we zelf onze auto parkeren en we werden meteen weggebracht naar Schiphol in een net busje.
  Bij terugkomst even bellen en je wordt weer netjes opgehaald. De chauffeurs zijn allervriendelijkst, dus de volgende keer stallen we onze auto weer hier.

 17. Heel tevreden over de service van All in Parking!
  Eerst telefonisch inlichtingen ingewonnen, waar we al netjes ter woord werden gestaan. De auto staat binnen in een voormalige autoshowroom. Sleutel afgeven voelt raar, maar toen we de keurige locatie zagen (incl schoon toilet), het super vriendelijke personeel hebben gezien, en met een keurige bus naar Schiphol werden gebracht, wist je al dat het wel goed zou gaan. Nadat we op de terugreis de bagage van de band hadden gepakt, gebeld en toen we aan kwamen lopen stond het busje al klaar om ons op te halen. De auto stond al vooraan geparkeerd in de showroom en met 10 minuten konden we onze reis naar huis vervolgen. AL met al bijzonder tevreden over dit keurige bedrijf, waar we de volgende keer zeker weer terug zullen komen! Geweldig!

 18. Juni 2012,

  Service is super. Wij hebben gebruikt gemaakt van vallet parking.
  Ze belde ons 25 min. Voor aankomst Schiphol om te vragen welke tijd wij op Schiphol waren. Bij aankomst stond er iemand te wachten die met ons t contract doornam. Indien gewenst kan je km stand in laten vullen. Bij terugkomst belde ze ons toen wij net t vliegtuig uit waren. Onze auto stond al klaar. Op verzoek gebeld toen we koffers hadden. Alles netjes afgehandeld.
  Vriendelijk personeel, service is super!

 19. Eind november gebruik gemaakt van vallet parking. Ze maken waar wat ze beloven.
  Service is zeer goed. Ik kan t iedereen aanbevelen!

 20. Om maar meteen met de deur in huis te vallen; wat een service wordt er geleverd bij all in parking! Door een ongeluk op de A2 stonden wij vast voor de tunnel die was afgesloten. We hadden bij all in parking gereserveerd. We zouden de auto zelf wegbrengen en bij terugkomst weer opgehaald worden. Echter omdat we bijna 2 uur voor de tunnel stil stonden ging het er op lijken dat we onze vlucht niet meer zouden kunnen halen. Contact gezocht met All in parking met de vraag of het ook mogelijk was om voor de heenreis onze reservering om te zetten in valet parking zodat onze auto opgehaald kon worden. Dit was mogelijk, auto werd netjes opgehaald, zelfs de telefoon die ik in de auto had laten liggen werd nog snel naar ons gebracht in de vertrekhal. Door dit alles hebben we net 5 minuten voor het sluiten van de balie (die al een kwartier langer voor ons open was gehouden) in kunnen checken en nog ons vlucht kunnen halen.

 21. Zeer tevreden over de service,Al jaren parkeerden wij bij smartparking schiphol. vorig jaar bij toeval bij All in parking gekomen en zijn zeer tevreden. super goeie parkeerplaats en haal en breng service ook prima.
  Gaan dit jaar zeker weer daar parkeren!!

 22. Was voor mij de eerste keer en ik stond versteld van de goede service. Er is een mooie gesloten garage, goed en aardig personeel, gewoon een top bedrijf! Ze zullen mij daar zeker terug zien!

 23. Met de feestdagen 2013 voor 12 dagen OVERDEKT parkeren geboekt en daarvoor ook betaald. Bij terugkomst bleek de auto BUITEN gestaan te hebben. Twee mails daarover naar allinparking zuid gestuurd. Men reageert er niet op. Kwalijke zaak en intussen alweer op Shiphol maar nu ergens anders geparkeerd.

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo