Sun-Parking Schiphol

Ervaringen, beoordelingen en tarieven van Sun-Parking Schiphol

Sun-Paring ligt op 10 minuten vanaf Schiphol en daarnaast bieden ze ook valet parking aan wat betekend dat u direct naar de vertrekhal kunt doorrijden.

De prijzen zijn relatief laag voor shuttle en voor valet parkeren bij Sun-Parking.

www.sunparking.nl

Werkwijze SunParking

Zie hier de werkwijze voor shuttle parkeren

Zodra u bij de SunParking arriveert levert u de autosleutel in en de medewerkers van Sun Parking parkeren uw auto op een bewaakt terrein. Na de administratieve afhandelingen wordt u door een shuttle bus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht waar u vakantie kan beginnen!

Werkwijze aankomst op Schiphol

Wanneer u land op Schiphol belt u het telefoonnummer wat u van Sun-Parking gekregen heeft en SunParking zorgt er voor dat er een shuttle bus gereed staat om u naar uw auto te brengen. Overigens staat het busje van SunParking bij het “Panasonic bord”.

Indien u gebruik maakt van Valet Parking staat uw auto tussen vertrekhal hal 1 en 2 voor u klaar.

Valet Parking bij Sun Parking

Valet parkeren is mogelijk bij Sun Parking, hier betaald u bovenop de prijs een toeslag van 22,50 eur.

Locatie Sun Parking

Adresgegevens van SunParking: Kruisweg 1539 A, 2142 LB, Cruquius-Oost (Tegenover het Spaarne Ziekenhuis)

website: sun-parking.nl

Ervaringen met Sun Parking

Heeft u ervaringen, klachten, reviews en beoordelingen van Sun Parking? Laat het dan hieronder weten en help andere om een betrouwbare parkeeraanbieder uit te zoeken!

Reserveren bij Sun Parking

Klik hier om te reserveren bij SunParking!

Prijzen en tarieven Sun Parking

Prijzen Sunparking
1-2 dagen € 24,50 vast bedrag
3-4 dagen € 34,50 vast bedrag
5-6 dagen € 39,50 vast bedrag
vanaf de 7e tot de 15e dag € 5,00 Per dag
vanaf de 15e dag € 4,00 Per dag
Valet parking € 22,50 éénmalig bovenop de
normale parkeerprijzen
Prijzen poetsservice:
Uitzuigen € 7,50
Wasbeurt € 7,50
Poetsen € 75,00
Poetsen plus reinigen interieur € 110,00
6.2 Total Score

7.8Expert Score
Locatie
7.5
Prijs
7.5
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
4.5User's score
Locatie
4.5
Prijs
4.5
Afstand
4.5
Personeel
4.5
Service
4.7
Add your review  |  Read reviews and comments

30 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. […] Zie hier alle ervaringen, beoordelingen en reviews over Sun-Parking. […]

 2. Het parkeren ging prima, alles correct en volgens afspraak. Auto werd op een afgesloten terrein geparkeerd. Helaas bleek alle benzine uit de tank te zijn afgetapt, waardoor we 15 meter buiten het parkeerterrein kwamen stil te staan. Daardoor werd het toch nog een hele kostbare parkeersessie!

 3. Voor het eerst gebruik gemaakt van Valet parking. Daags voor vertrek via Internet gereserveerd en alles is perfect verlopen. even bellen dat je eraan komt (op de terugreis precies hetzelfde) ik heb mijn auto vol vertrouwen meegegeven en bij terugkomst stond de auto klaar. Nette jongeman die ons geholpen heeft. Super-service, volgende keer maak ik hier weer graag gebruik van.

 4. Vertrokken op 1/1/2012. Wij waren wat aan de late kant en werden zelf opgebeld waar we waren en hoe laat we dachten te arriveren. Auto voor de vertrekhal keurig op tijd afgeleverd. In de nacht van 8/1 op 9/1 omstreeks 2.30 uur teruggekomen. Telefoon werd op tijd opgenomen en na het afhalen van onze koffers stond onze auto tegenover de aankomsthal om 3.15 uur verwarmd klaar. Wat wil je nog meer voor ca EUR 70. Super goed bevallen en voor herhaling vatbaar.

 5. Goede service voor lage prijs. Neem wel ruim de tijd voor de heenreis, want wij moesten toch een kwartier wachten voordat we naar Schiphol gebracht werden omdat het busje nog op Schiphol was en er ook meer mensen mee moesten. Terugreis snel opgehaald en onze auto werd voor ons uit het parkeerterrein gereden.

 6. Wij zijn niet tevreden over sun parking. Het begon al met het adres, op de uitgeprinte papieren die we mee moesten nemen stond dit niet en op hun eigen website bleek het verkeerde adres te staan, kruisweg ipv OUDE kruisweg. Dit betekende voor ons een half uur omrijden, gelukkig waren we op tijd van huis gegaan. Toen we tenslotte de parking gevonden hadden stond er “cheap parking” bij de ingang, verwarrend.

  We landen s’nachts keurig volgens schema, om 03.10 gebeld, ze waren onderweg. Om 3.45 stonden we een half uur buiten, nog maar eens gebeld. Ze waren onderweg, het was druk. Toen kwam er idd een busje waar 3 gezinnen die al een poos stonden te wachten in wilde. Na wat heen en weer gepraat en de belofte dat er een ander busje onderweg was vertrokken we.

  Toen we aankwamen bij sun/cheap parking wat trouwens ruim 10 minuten rijden is, was het erg donker, rommelig en chaotisch. De auto’s zouden klaar staan maar stonden nog schots en scheef geparkeerd. We kregen zo onze sleutel in handen, als ik had gezegd: die audi is van mij had ik de sleutel zo meegekregen! Ook het controleren van evt schade was onmogenlijk ivm de donkerte. Gelukkig heb ik zelf m’n kleine auto er tussen uit weten te wringen, het was ondertussen 5.15 en we wilden graag naar huis en naar bed. De rest stond gelaten te wachten op hun auto.
  Voor ons geen sunparking meer, dan liever 10 euro meer betalen bij een ander!

 7. 5.15 uur klopt niet, was 4.15 uur

 8. Voor wie goedkoop wilt, en het geen bal uitmaakt waar zijn auto staat, is hier op het goede adres. Echter, kiezen wij volgend jaar toch voor een andere parking, want:

  1: Het is toch minimaal 20 minuten van schiphol.
  2: Het oogde zeer chaotisch.
  3: Medewerker rook naar drank.

 9. Wij hebben een zeer goede ervaring met Sub Parking.
  Wij kozen voor Vatit Parking. Correct op tijd werd onze auto ingenomen. Een week later bij terug komst, wederom correct en op tijd aan ons weer overgedragen. Voor ons een betrouwbaar bedrijf !!!

 10. Prima service voor een betaalbare prijs, 2 dagen voor vertrek op website aangemeld. Bij aankomst op parkeerterrein (afgesloten en bewaakt) even de formaliteiten uitvoeren en direct naar Schiphol. Bij terugkomst bellen als je bij bagageband staat en als je je bagage hebt op je gemaak naar bovenlopen en daar staat het busje alweer klaar. Alom een prima correcte service voor een betaalbare prijs, met keurige behulpzame medewerkers. Super!!!!

 11. Vorig jaar geparkeerd op het oude adres,
  Vriendelijk personeel en werden netjes op tijd naar schiphol gebracht en gehaald. Alleen , toen wij de auto ophaalde had de auto onder een boom gestaan en zat helemaal onder de plakzooi. Ik kon per door mijn spiegels heenkijken. Ik ben twee uur bezig geweest de rommel te verwijderen de volgende dag.
  IK heb dit jaar 2013 toch weer geboekt. Op de vraag of mijn auto weer onder een boom werd geparkeerd werd mij verzekerd dat er op de nieuwe locatie geen bomen waren. Gelukkig!

 12. Volgende keer zoeken we een andere parkeerplaats. Op heenreis 15 min in de kou gewacht op de shuttle, terugreis meer dan een half uur. We werden bovendien niet bij de afgesproken uitgang van schiphol opgehaald, waardoor we niet meegenomen waren als andere reizigers niet op het idee waren gekomen om daar ook te gaan staan. De chaufeur vond het niet nodig om even te komen kijken bij de 3x telefonisch afgesproken uitgang omdat het daar wat druk was (midden in de nacht).. Rijtijd van en naar naar parkeerplaats is ook bijna 20 min, niet de beloofde 10. Was wel relatief betaalbaar.

 13. Ik ben erg tevreden over de verleende service. Snel bij aankomst, meteen door naar het vliegveld. Een van de kinderen had een fotocamera vergeten en echt netjes kwam bij de volgende rit de camera nog mee. En bij terugkomst ook snel opgepikt. Ben er erg tevreden over. Complimenten voor het vriendelijke personeel…

 14. Ik ben erg tevreden over de service van Sun-parking. Correcte chauffeurs, scherpe prijzen en alles netjes en duidelijk aangegeven en bevestigd per mail. Mensen die zeuren dat ze langer dan 10-15 min moeten rijden moeten hun auto maar op schiphol zelf parkeren en dan het dubbele betalen. Tot de volgende keer!!

 15. Echt nooit meer! Onbeschofte chauffeur, reed uiterst gevaarlijk. We vreesden echt voor ons leven. Lang moeten wachten. Daarna een klacht ingediend. Niks vernomen. Toen we daarover belden was de reactie: “u had toch een mail gestuurd. Ja en elk verhaal heeft twee kanten.” Ik was blij dat we heelhuids terug waren. Oud busje, gevaarlijk rijden en oncomfortabel. Ik raad dit bedrijf af.

 16. NIET DOEN – ONBETROUWBAAR!

  Ik raad iedereen af bij Sun Parking te boeken. Het bedrijf was vanmorgen vroeg onbemand. Na paar keer bellen besloot ik en nog 2 reizigers om 05:45 uur een andere parkeerplek te zoeken . Dit heeft zoveel extra tijd gekost dat ik een uur later op Schiphol aankwam dan gepland en vervolgens bijna mijn vlucht gemist en extra kosten moeten maken.

  Ik heb keurig ,volgens afspraak, gebeld 35 minuten voor aankomst, vanmorgen vroeg om 04: 50 uur.

  Ik kreeg een jongensstem die eerst een ander bedrijf noemde en vervolgens “sun parking” noemde.

  Het was in orde hij zou er staan om 05:30 uur.

  Om 5:30 uur was er echter niemand. Het hek was op slot. Geen mens te bekennen op dit donkere, verlaten terrein. Er waren nog twee dames die tevergeefs hebben gewacht. Ook zij waren heel boos over deze duistere praktijken.

  Het nr is opnieuw gebeld. De jongen aan de telefoon was van een andere parking en had geen idee waar zijn collega was.

  Om 5:45 uur hebben we besloten niet langer te wachten. Het gaat immers om een vliegtuig die je niet wilt missen.

  Ik stond om 06:35 uur bij de douane ipv de geplande 5:45 uur. Gelukkig heb ik mijn vliegtuig van 7:00 wel gehaald.

  Ik ga informeren hoe ik mijn extra kosten van de parkeergelden bij Sun Parking kan verrekenen.

 17. Zeer tevreden! Op de terugweg hebben we de bestuurder nog een prent bezorgd omdat we bij de verkeerde draaideuren stonden en hij zo servicegericht was om ons juist te dirigeren en op ons te wachten. Het geklaag over verkeerde adressen, onduidelijke bordjes, oude busjes en schots en scheef parkeren en het ontbreken van de zon bij terugkomst zijn mijnsinziens lachwekkend gezien de prijs van de service. Ook is het logisch dat je soms moet wachten tot er weer een chauffeur/busje beschikbaar is, je bent nu eenmaal niet het speciale bloempje van de wereld waar iedereen zijn leven omheen inricht. Wat mij betreft een prima service voor het geld dat je betaald!

 18. Reply
  Arjen van der Straaten October 25, 2014 at 11:43 am

  Prima ervaring met de valet-service van Sun-parking. Netjes opgehaald en afgeleverd en met pin betaald bij het afhalen.

 19. Zeer slecht nooit meer, wij moesten een half uur van tevoren bellen kregen we een slaperige chauffeur aan de telefoon zo begon het al… Hierna konden we het parkeerterrein niet vinden en vroegen om uitleg, dan hadden we maar beter op de website moeten kijken… Is dit service, we moesten de factuur toch betalen dit hebben we ook gedaan want als je voor 25 euro slechte reclame wilt dan kun je die krijgen ook! Ze staan erop dat je toch betaald, best joh liggen we niet wakker van. Vervolgens netjes auto op P3 geparkeerd en scheelde niet eens zoveel. Alles perfect geregeld, voortaan gewoon weer op de ouderwetse manier dus. Sluiten deze toko!

 20. Vlucht gemist dankzij sunparking.
  Wij hadden een afspraak s’morgens om 8:00 uur maar er was niemand bij het bedrijf.
  Iedere keer toen we belden zijden ze dat ze onderweg waren. Wij hebben dik een uur voor gesloten hek gestaan. En eenmaal aangekomen op schiphol mochten we niet meer mee omdat de bagage inname was gesloten.

  Wij moesten een nieuwe vlucht boeken.
  Ook bij terugkomst van vakantie een uur gewacht op locatie omdat er niemand aanwezig was
  Ik heb de eigenaar gebeld van sunparking en kreeg gewoon te horen dat het hun niet boeit.
  Mensen dit zijn echt onproffesionele mensen doe geen zaken met deze mensen!!!!!!!

 21. Sun-Parking Schiphol

  Zeer vlotte service. Afhaal bij aankomst was zeer ok. Er gebeurde een dubbele betaling. Terugstorting werd correct meteen uitgevoerd. Een aanrader

 22. NIET PARKEREN, GEEN AANRADER!

  Ik ben enorm ontevreden over Sunparking Schiphol. Het nummer wat is moest bellen was niet in gebruik. De Kruisweg daar was niemand. Teneinde raad op P2 geparkeerd. Ik heb de hoofdprijs moeten betalen, reken maar uit 30 euro per dag. Ik had helaas geen andere keus. Binnenkort ga ik weer een weekje weg. Misschien doet Sunparking mij kosteloos een parkeerplaats aanbieden. Dat zal toch mooi zijn. Vooralsnog raad ik iedereen af om hier te parkeren. Indien Sunparking met een compensatie komt dan ben ik bereid dit ook te melden in positieve zijn op deze site. Nu ben ik een heel ONTEVREDEN KLANT.

 23. 4.5
  Locatie
  90
  Prijs
  100
  Afstand
  90
  Personeel
  80
  Service
  90

  Afgelopen week bij hier voor een week geparkeerd. Prijs kwaliteit verhouding prima. Met nog geen 10 min op Schiphol. Terugreis stonden ze op de aangegeven plaats. Volgende keer zullen we zeker gebruik maken van deze service.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 24. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Waardeloos,
  5 weken geleden gereserveerd en ze bellen 23 uur voor aankomst af.
  Er is nu opeens geen plaats meer.
  Zoek maar iets anders.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 25. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Wat een extreem slechte opzet, service en klantvriendelijkheid. Vorige week een plaats gereserveerd en bevestigd gekregen; vandaag (1 dag voor de vakantie) telefoontje dat ze vol zijn en dat de reservering geannuleerd wordt met een verwijzing naar hun algemene voorwaarden. Gevolg: nergens meer met vroegboeking te boeken en dus de volle mep op P3 betalen. Wat een K-bedrijf. Ik zou ergens anders boeken en anders in ieder geval de algemene voorwaarden lezen.

  het is dat je halve sterretjes moet geven om een reactie te plaatsen; eigenlijk verdient men helemaal geen enkele (zelfs geen halve) ster

  + PROS: geen; om zeker te zijn boek vooral ergens anders
  - CONS: Wat een extreem slechte service!! Vorige week een plaats gereserveerd en bevestigd gekregen; vandaag (1 dag voor de vakantie) een telefoontje dat ze helaas vol zijn en dat de reservering geannuleerd wordt met de motivatie: "staat in onze algemene voorwaarden dat dat kan"!!! Gevolg: nergens meer met vroegboekkorting te boeken dus nu de volle mep betalen; Wat een K-bedrijf!!
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 26. 4.8
  Locatie
  100
  Prijs
  80
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Prima service! Vlot en snel geholpen. Vriendelijk personeel en enorm behulpzaam. Koffers werden zonder pardon van de auto in de shuttlebus gezet. Dicht bij Schiphol, nog geen 10 minuten rijden. Absolute aanrader! Volgende keer zeker weer!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 27. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Parkeerplaats is donker en slecht verlicht. Passagiers lopen roekeloos en slepend met koffers tussen de auto’s door. Mijn auto is op drie plaatsen beschadigd en Happy Valet Parking verklaart mij voor gek omdat ik ze aansprakelijk stel. Ik beveel het niemand aan om bij Happy Valet Parking de auto achter te laten/parkeren. Ervaring is van 5 augustus 2017.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 28. 4.2
  Locatie
  60
  Prijs
  70
  Afstand
  90
  Personeel
  100
  Service
  100

  Prima geregeld bij Sun Parking, vlot inleveren van de auto, binnen 15 minuten na aflevering van de auto stonden we in de vertrekhal. Ook het weer ophalen ging super, we hadden nauwelijks de tijd om de uitgang van de vertrekhal op te zoeken , was het shuttlebussen er al, behulpzaam de koffers ingeladen en terug naar de auto. Wat wel vreemd is dat je geen identificatie hebt dat je werkelijk de eigenaar bent van de auto.
  Maar overwegend positief over de service en vlotte afhandeling

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 29. Reply
  Michel timmermans July 9, 2018 at 2:59 pm
  1.1
  Locatie
  40
  Prijs
  40
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Zeer onbeschoft personeel .( grotere oudere man – kort haar – breder gebouwd ) Noooit meer sunparking. !!! Bij terugkomst na 25 min opgehaald aan vertrekhal 3. Stonden met 5 personen en een kapotte koffer 100 meter verder. Dus naar hem gelopen en gevraagd of hij tot bij ons wilt rijden. Zeer onbeschoft neen. Kregen we nog als opmerking. Uw koffer heeft toch wieltjes. Ik heb gezegd dat hij onbeschoft was en dat dit ook een beetje service is. Ik zei dat ik een recensie ga zetten waarna hij zei, ok dan gooi ik met uw koffers en is hij de koffers in de bestelwagen beginnen gooien waardoor er een andere koffer stuk gegaan is. Na 2 koffers zei hij. Doe de rest maar zelf. 2km rit van 2 min is bijna 15 min rijden. Dus die reclame ook niet geloven. Wil je een verbrodde vakantie en kapotte bagage. Neem sun parking. Alsook op voorhand betaald en de reservatie afgedrukt. Dit was ook een soep en vonden ze niet. Waardoor we zelf hebben moeten bewijzen dat het al betaald was. Ervoor bij easy park 2 fly geweest. Supervriendelijk maar mij laten verleiden dat dit maar 2 min rijden was..op 45 min door de vertraging reservatie. En terug 40 min met de rit erbij. Laat u niet vangen !

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 30. Reply
  Michel timmermans July 9, 2018 at 3:01 pm

  Zeer onbeschoft personeel .( grotere oudere man – kort haar – breder gebouwd ) Noooit meer sunparking. !!! Bij terugkomst na 25 min opgehaald aan vertrekhal 3. Stonden met 5 personen en een kapotte koffer 100 meter verder. Dus naar hem gelopen en gevraagd of hij tot bij ons wilt rijden. Zeer onbeschoft neen. Kregen we nog als opmerking. Uw koffer heeft toch wieltjes. Ik heb gezegd dat hij onbeschoft was en dat dit ook een beetje service is. Ik zei dat ik een recensie ga zetten waarna hij zei, ok dan gooi ik met uw koffers en is hij de koffers in de bestelwagen beginnen gooien waardoor er een andere koffer stuk gegaan is. Na 2 koffers zei hij. Doe de rest maar zelf. 2km rit van 2 min is bijna 15 min rijden. Dus die reclame ook niet geloven. Wil je een verbrodde vakantie en kapotte bagage. Neem sun parking. Alsook op voorhand betaald en de reservatie afgedrukt. Dit was ook een soep en vonden ze niet. Waardoor we zelf hebben moeten bewijzen dat het al betaald was. Ervoor bij easy park 2 fly geweest. Supervriendelijk maar mij laten verleiden dat dit maar 2 min rijden was..op 45 min door de vertraging reservatie. En terug 40 min met de rit erbij. Laat u niet vangen !

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo