Parking Service De Buitenrand

Ervaringen, reviews, beoordelingen en tarieven van Parking Service De Buitenrand

Lees hier wat andere vinden van de Parking Service De Buitenrand. Meer informatie over de werkwijze bij vertrek en de werkwijze bij aankomst op Schiphol. Zie de prijzen, tarieven en u kunt hier uw ervaringen delen.

Werkwijze van Parking Service De Buitenrand

Aankomst

U mailt of belt uw vluchtgegevens door en u ontvangt  een bevestiging met routebeschrijving en prijs

 • U reist op de gereserveerde datum af naar Banken 1, 1424 PS De Kwakel
 • Vervolgens parkeert u de auto en worden uw koffers overgezet in de Volkswagen bus van Parking Service de Buitenrand
 • De rit van max. 20 minuten naar Schiphol kan beginnen en op Schiphol wordt u weer geholpen met het uitladen van uw bagage

Terugkomst

 • Zodra u geland bent op Schiphol en u uw bagage van de bagageband heeft gepakt, belt u naar De Buitenrand
 • De shuttlebus brengt u naar de parkeerplaats en u wordt weer geholpen met het overladen van de bagage in uw auto

Parkeertarieven

 • Bij 1 of 2 dagen parkeren Schiphol slechts €27,50
 • Bij 3 t/m 13 dagen parkeren Schiphol slechts €40
 • Bij 14 t/m 18 dagen parkeren Schiphol slechts €55
 • Vanaf 19 dagen parkeren Schiphol slechts €3 per dag!

Wegbrengen en/of ophalen tussen 23.00 en 6.30 uur? Ook die service is er voor slechts €7,50 toeslag per rit!

Contactgegevens

Banken 1, 1424 PS De Kwakel

Ervaringen en beoordelingen

Wanneer u al reeds gebruikt gemaakt heeft van de diensten van Parking Service De Buitenrand dan kunt u uw ervaringen en beoordelingen delen met ons. Doe dat hieronder!

7.1 Total Score

7.9Expert Score
Locatie
8
Prijs
7.5
Afstand
7.5
Personeel
7.5
Service
9
6.2User's score
Locatie
6.2
Prijs
7.5
Afstand
6.7
Personeel
5.5
Service
5.5
Add your review  |  Read reviews and comments

13 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Onze auto heeft op deze rustige plek al 2x een week gestaan. We werden meteen na aankomst weggebracht en ook het ophalen ging prima. Makkelijk is om dat ook vanaf de vertrekhal te doen bij uitgang 3. Daar zit een koffiecorner van DE en kun je binnen of buiten wachten totdat de royale bus voorrijdt (15 minuten) en je weer terugbrengt naar je auto. Een prima alternatief voor het toch wel prijzige Schiphol. Doen! Daar krijg je geen spijt van !! Han

 2. Prima plek om tegen een redelijk tarief je auto te parkeren. Als je aankomt staat er iemand klaar en brengt je binnen tien minuten naar de vertrekhal op Schiphol. Als je terugkomt bel je even als je je koffers van de band haalt en tegen de tijd dat je klaar bent staat er iemand om je op te halen en naar je auto te brengen

 3. ook wij hebben al een paar keer geparkeerd op de buitenrand.Hele rustige parkeerplek waar je de auto met een gerust hart achterlaat.Gemoedelijke mensen. Je word opgewacht en gebracht en gehaald van en naar Schiphol. Ook in de nachturen.En het is een goede prijs t.o.v het prijzige parkeren op Schiphol e.o.Ik zou zeggen : Doen!!!Wij komen zeker terug.
  Uulkje

 4. een goede en zeer betaalbare parkeer plaats voor de auto ,en je word ook netjes en vriendelijk weg gebracht en opgehaald van en naar schiphol,Je kunt er ook prima overnachten als je vroeg op schiphol moet zijn het ontbijt is lekker en compleet .wij hebben dit al meerdere keren gedaan en blijven hier ook terug komen

 5. Wij hebben in december gebruik gemaakt van deze parkeergelegenheid en waren erg enthousiast hierover.
  Vooraf kregen we duidelijk informatie en snelle reactie per e-mail. We gingen voorheen altijd met de trein naar Schiphol omdat parkeren bij Schiphol voor langere periode erg prijzig is. Nu we op de Buitenrand hebben geparkeerd doen we dit de volgende keer zeker weer. Betrouwbaar,comfortabel (niet slepen met de koffers)en ook goedkoper dan het openbaar vervoer.

 6. Wij zochten een betaalbaar Park/Sleep/Fly arrangement in de buurt van Schiphol, aangezien we vroeg in de ochtend op Schiphol moesten zijn en we geen last wilden hebben van files (en treinstoringen) en niet zo hondsvroeg wilden opstaan. Zo kwamen we via internet terecht bij Parking Service De Buitenrand. Dit bood ons exact wat we zochten. We konden rustig de avond tevoren vertrekken zonder stress, en de ontvangst was heel vriendelijk en persoonlijk. Heel bijzonder was o.m. het slapen in een heerlijke bedstee, en daarnaast de aanwezigheid van WIFI. Het brengen naar en halen vanaf Schiphol door Ine verliep heel gesmeerd. We waren zo tevreden, dat we voor onze volgende reis hier direct weer geboekt hebben. Wij kunnen deze Park/Sleep/Fly mogelijkheid aan iedereen aanbevelen.

 7. Vorig jaar heb ik hier mijn auto voor het eerst geparkeerd en het is mij zéér goed bevallen! Betaalbaar en de service is prima! Optijd weggebracht naar Schiphol en optijd opgehaald zodat je na je vakantie ook weer naar huis kan.
  Begin januari vakantie 2012 geboekt en uiteraard weer een parkeerplaatsje bij Parking Service De Buitenrand!

 8. Een poosje terug geboekt en er was eigenlijk niks mis mee! Wel een stukje rijden van het parkeerterrein tot Schiphol maar je parkeert wel lekker goedkoop! De goedkoopste aanbieder die ik kon vinden..

 9. Gisteren teruggekomen van vakantie en keurig op het afgesproken tijdstip opgehaald op Schiphol. Perfecte afsluiting van een ontspannen vakantie. Ik heb mijn auto hier met een gerust hart achtergelaten. Nette, goede parkeerplek voor heel weinig geld (goedkoper heb ik nog niet aangetroffen) en ontzettend vriendelijke ontvangst. Snelle service naar en van Schiphol. Zeker een aanrader en ik ga hier absoluut vaker gebruik van maken.

 10. 5
  Locatie
  100
  Prijs
  100
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Na aankomst op parkeerplek Ine gebeld en naar schiphol gebracht bij terugkomst weer gebeld en terug naar de auto gebracht…. kort verhaal.. geen problemen.. geen zorgen..prima service voor een goede prijs

  + PROS: alleen maar
  - CONS: nauwelijks
  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this
 11. 5
  Locatie
  100
  Prijs
  100
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Auto staat op een prima overdekte parkeer plek. Ine brengt je naar Schiphol, gezellig bij gekletst tijdens de rit. Bij terugkomst even bellen en ze staat weer te wachten om je naar de auto te rijden.
  Leuke gezellige meid, die met hart en ziel voor je klaar staat. Dus van mij krijgt deze parkeer service een dikke 10! Kan het iedereen aanbevelen .Tot de volgende keer!

  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this
 12. 1.1
  Locatie
  20
  Prijs
  40
  Afstand
  30
  Personeel
  10
  Service
  10

  Communicatie gaat zeer moeizaam
  Parkeerplek is slecht aangegeven en moeilijk te vinden
  Wanneer je het 06 number belt wordt er summiere info gegeven en moet je het zelf maar uitvinden
  Bij herhaaldelijk telefonisch contact wordt er geïrriteerd
  gereageerd
  Onprofessionele benadering

  - CONS: Slechte communicatieKlantonvriendelijkSlecht bereikbaarZeer onprofessioneelGeen aanrader
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 13. 1.5
  Locatie
  30
  Prijs
  60
  Afstand
  40
  Personeel
  10
  Service
  10

  Bij terugkomst na onze vakantie zaten er opeens 3 flinke krassen op de rechter zijdeur. De verhuurster wist uiteraard van niks, we kregen nog een grote mond ook… Zeker niet aan te bevelen, of maak vooraf eerst foto’s van je auto!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo