Klachtenbemiddeling

Wij hebben besloten om een klachtenbemiddelingen service op te zetten waar onze bezoekers gebruik van kunnen maken. Wij merken dat er te veel klachten blijven liggen of niet opgelost worden, omdat de emoties hoog oplopen. Wij willen er met een frisse blik naar kijken en op deze manier een extra service bieden aan onze bezoekers.

Hoe gaat de klachtenbemiddeling in zijn werk

U kunt bij ons via onderstaand klachten formulier melding doen van u klacht. Alle informatie waarvan u denkt die kan relevant zijn kunt u meesturen.

Wij gaan vervolgens met deze informatie naar de aanbieder en attenderen hem erop dat er een klacht is en dan geven wij hem twee weken de tijd om met u in contact te komen en de klacht op te lossen, zodra dit niet het geval is of de aanbieder reageert niet op u klacht. Dan zullen wij met de aanbieder in contact treden en het probleem proberen op te lossen.

Op de website zult u vervolgens geanonimiseerd de klacht beschreven zien staan en of hij opgelost is of niet. Dus elke aanbieder zal erna streven om zoveel mogelijk klachten opgelost te krijgen en zo te laten zien aan u als klant dat het echt om u draait!

Mocht u tevreden zijn met de oplossing dan zouden wij het waarderen als u de beoordeling dan aanpast en vermeld dat de klacht opgelost is.

Wij willen niet dienen als digitale schandpaal voor de parkeeraanbieders, maar wij willen wel een signaal afgeven aan alle aanbieders dat ze voor hun klanten moeten staan en er alles aan moeten doen om de klant tevreden te houden en ervoor te zorgen dat de klant met een tevreden gevoel gebruik kan maken van hun service.

Wat kunt u doen als de klacht niet opgelost wordt

U kunt altijd naar de rechter stappen mocht de klacht toch niet opgelost worden door de bemiddeling van ons. Dit staat u altijd vrij, u hoeft geen gebruik te maken van onze bemiddeling maar door de jarenlange ervaring van ons op de parkeermarkt zullen wij misschien meer gedaan krijgen bij de aanbieders dan u als klant.

Wat vragen wij voor deze service

Omdat wij kosten maken en uw klacht verwerken in onze systemen vragen wij een kleine bijdrage als wij uw klacht in behandeling nemen. Dit bedrag is echter op No Cure No Pay basis. Dus mocht de klacht niet afgehandeld worden dan krijgt u van ons het geld teruggestort. Deze service kost 25 euro en dit betaalt u eenmalig aan ons via Ideal.

Wat krijgt de klantvriendelijkste aanbieder?

De aanbieder die het klantvriendelijkst is wordt op de website in het zonnetje gezet. Hij krijgt extra aandacht en op deze manier proberen wij u als bezoeker ook te behoeden voor de aanbieders die niet goed omgaan met hun klachten, dus hou de website goed in de gaten en kies niet altijd zomaar voor de goedkoopste aanbieder.

Aanmeldformulier

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo