BudgetValet Schiphol

Ervaringen en beoordelingen van BudgetValet

Bij BudgetValet kunt u snel, eenvoudig en goedkoop parkeren. BudgetValet is vooral populair omdat ze ontzettend goedkoop zijn, het is een valet service die u vanaf de vertrekhal uw auto meeneemt zodat u geen rompslomp heeft met u auto. BudgetValet is 24 uur per dag bereikbaar en gegarandeerd een parkeerplek op hun locatie. Ze rekenen geen extra toeslagen, maar de prijs die u ziet als u reserveert is de prijs die u betaalt.

BudgetValet heeft ook een overdekte parkeerlocatie.

Werkwijze BudgetValet

 • U reserveert hier op deze pagina
 • U ontvangt direct per email een bevestiging van uw reservering. Deze print u uit en neemt u mee.
 • U rijdt naar de vertrekhal van Schiphol en een medewerker van BudgetValet staat voor u klaar. Hij zal u auto naar de parkeerlocatie van BudgetValet brengen. De medewerker zal u nog even helpen met uw bagage en vervolgens kunt u lekker op vakantie.
 • U auto wordt neergezet op de parkeerlocatie van BudgetValet en u kunt met een gerust hart op vakantie.
 • Bij terugkomst staat uw auto stipt op tijd klaar voor u. U kunt vervolgens lekker vanaf Schiphol naar huis.
 • U kunt tot 1 uur voor vertrek hier via de site boeken. Wat u dan nog wel even moet doen is bellen met BudgetValet.

Contact gegevens BudgetValet

Aalsmeerderweg 515, Rozenburg

www.budgetvalet.nl

Ervaringen, reviews en beoordelingen van BudgetValet

Heeft u geparkeerd bij Budget Valet, laat dan uw ervaringen achter en beoordeel Budget Valet op onze site.

4.7 Total Score

8.2Expert Score
Locatie
8.5
Prijs
9
Afstand
8
Personeel
7.5
Service
8
1.1User's score
Locatie
0.7
Prijs
3.2
Afstand
0.5
Personeel
0.7
Service
0.7
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. 1.3
  Locatie
  10
  Prijs
  90
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Arriveer je tijdens spitstijd op schiphol en wil je je auto laten brengen, dan heb je pech als leiding gevende rutger ceulen je te woord staat. ‘Bel over 20minuten maar terug, het is nu druk – opgehangen’ ‘U wacht nog helemaal geen half uur en zeg me niet hoe ik m’n werk moet doen – opgehangen’.

  Wat bleek: er stond al een auto klaar, klein detail voor rutger; een auto ve andere klant. Waarin wij dus vervolgens met koffers en al meereizen om onze eigen auto te vinden. Het werd keurig opgelost door de chauffeurs ter plaatse die zich ook verontschuldigen voor het gedrag van fuhrer ceulen.

  Hij denkt z’n zaken zo goed op orde te hebben waardoor hij denkt voor in de race te rijden terwijl hij eigenlijk op een ronde gezet is. Vandaar zijn misplaatste arrogantie, had hij vast ook niet id gaten.

  + PROS: goedkoop
  - CONS: degene die klanten telefonisch te woord staat.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 2. 0.1
  Locatie
  0
  Prijs
  10
  Afstand
  0
  Personeel
  0
  Service
  0

  Herkenbare werkwijze van BudgetValet. Zelf vlucht gemist door hen. Was kwartier later dan half uur daarvoor afgesproken. Zouden binnen 10 minuten mij auto ophalen. Duurde langer, paar keer gebeld, en onbeleefd te woord gestaan. Uiteindelijk vlucht gemist door BudgetValet.

  + PROS: bij schiphol en goedkoop
  - CONS: Tja weet jij er een als je vlucht mist door budgetvalet?
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  20
  Afstand
  0
  Personeel
  10
  Service
  10

  Terug van vakantie werd onze auto voorgereden bij de vertrekhal. Wel een half uur moeten wachten terwijl ik direct na het landen gebeld had. Echter bij aankomst bleek dat de hele auto zowel aan de buitenkant (rondom) als aan de binnenkant (portieren, automatten voor en achter) besmeurd waren met zand, alsof er mee was gecrosst op een zandterrein. Degene die de auto kwam afleveren zei dat dit inderdaad niet kon en dat ik maar een mailtje moest sturen, dan werd het wel gecompenseerd.

  Zo gezegd, zo gedaan.De reactie van Budget Valet? Letterlijk: Ik heb u 15 euro teruggestort voor een wasbeurtje. Hier neem ik natuurlijk geen genoegen mee. Wat een slechte service zeg. ik begrijp dat dit een keer kan gebeuren, maar neem dan je verantwoordelijkheid als bedrijf!!!!!!!!!

  + PROS: Goedkoop Makkelijk
  - CONS: Auto besmeurd met zand Lang op moeten wachten Zeer slechte service na het indienen van de klacht: ik werd niet serieus genomen.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  MIJN ADVIES, BOEK NIET MET BUDGET VALET: Firma twee keer geboekt en betaald en juli en september 2019:
  Keer 1) in juli moest ik ruim een uur wachten, uiteindelijk in auto van andere client mijn eigen auto op parkeerterrein van budget valet zelf op moeten halen. Echt heel erg balen
  2) vorige week was Budget Valet NIET bereikbaar toen ik mijn auto af wilde geven. Ze belden me na 30 minuten terug en vertelden me dat ik 90 minuten moest wachten omdat werknemer nog thuis was. Nu krijg ik mijn geld niet terug. Ik belde 17 minuten voor de geboekte tijd en dat had 30 minuten moeten zijn.

  + PROS: goedkoop
  - CONS: komen afspraken niet na komen niet opdagen zijn niet bereikbaar geen klantenservice geven klanten de schuld als er iets mis gaat
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo