Autohotel Rijsenhout

Ervaringen Auto Hotel Schiphol

AutoHotel biedt al ruim 5 jaar deze parkeerservice aan. Sinds mei 2009 beschikt Auto Hotel over nog een locatie, namelijk Amsterdam/Sloten. De locatie in Rijsenhout bestaat al ruim 5 jaar. Binnen 5 minuten bent u van elke locatie op Schiphol.

www.autohotelrijsenhout.nl

Werkwijze Auto Hotel

AutoHotel is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ieder moment reserveren of gebruik maken van de service. U wordt binnen 5 minuten naar de juiste vertrekhal gebracht op Schiphol. Ook worden uw koffers overgedragen van uw auto naar de shuttlebus. U krijgt een speciaal retournummer waarnaar u kunt bellen en dan staat de shuttlebus op de afgesproken plek voor uw klaar.

Reserveren bij Auto Hotel

In de rechterbovenhoek staat een reserverings gedeelte, u kunt hier de prijs berekenen of direct reserveren. De reserveringspagina is uitgebreider en hier moet u alle gegevens invullen. Ook kunt u kiezen uit verschillende was pakketten.

Afstand tot Schiphol

Nadat u de auto heeft geparkeerd en u heeft plaatsgenomen in de shuttlebus wordt u binnen 5 minuten naar Schiphol gebracht.

Bereikbaarheid Auto Hotel

AutoHotel is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zelfs als u ervoor kiest om ‘s nachts te reizen, is de service van AutoHotel beschikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Als u aankomt bij Auto Hotel kunt u contant, met de pin of met een creditcard betalen. Alleen voor de Zuiderburen is er de uitzondering om met Bankcontact/ overschrijving te betalen.

Voordelen Auto Hotel

 • Met de gratis shuttleservice bent u binnen 5 minuten op Schiphol
 • AutoHotel is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
 • Uw bagage wordt voor u gedragen
 • Er zijn 2 locaties waar u terecht kan

Contact Auto Hotel

 • AutoHotel Rijsenhout, Aarbergerweg 2a, 1435 CB Rijsenhout
 • AutoHotel Amsterdam, Hoek Anderlechtlaan/Oude Haagseweg, 1066 BW Amsterdam Sloten

www.autohotelrijsenhout.nl

Klik hier om direct te reserveren!

Ervaringen en beoordelingen

Laat hieronder uw ervaringen en beoordelingen achter van Autohotel.

Tarieven Auto Hotel

Er is geen starttarief bij Auto Hotel, de tarieven vanaf Long Term t/m XXL Parking gelden vanaf de eerste dag.

 • Minimal ParkingParkeren van 1 of 2 dagen (vast bedrag) €27,50
 • Short TermParkeren van 3 of 4 dagen (vast bedrag) €39,50
 • Mid TermParkeren van 5 of 6 dagen (vast bedrag) €45,00
 • Long TermParkeren vanaf 7 tot 17 dagen€7,00 p.d.
 • Extra LongParkeren vanaf 17 tot 21 dagen €6,00 p.d.
 • XXL ParkingParkeren vanaf 21 dagen€5,00 p.d.

Tarieven van de waspakketten:

 • Waspakket 1 €12,50
 • Waspakket 2 €49,50
 • Toppakket €115,00
 • Toppakket XL €135,00
 • Shampoorel €35,00
5.6 Total Score

8Expert Score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
3.1User's score
Locatie
4
Prijs
5.6
Afstand
4
Personeel
1.3
Service
0.6
Add your review  |  Read reviews and comments

18 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. De website is heel eenvoudig in gebruik. We werden opgehaald door een taxi, de locatie konden we zelf kiezen. We konden heel makkelijk via internet reserveren. Het was wel best duur, maar we konden niet anders. Want we moesten anders met 2 bussen rijden. Door deze service hadden we de mogelijkheid om snel en veilig bij Schiphol te komen. Het was een goede service, maar wel prijzig.

 2. We zijn naar Oostenrijk geweest, en we hebben zeer goede ervaring opgedaan met deze service. We gaan het zeker nog eens doen.

 3. Mijn buurman heeft AutoHotel gebruikt. Hij vond dat het prima ging. Zijn auto had hij daar geparkeerd, en is goed beveiligd en zeer goed onderhouden. Hij werd geholpen met zijn bagage, want hij zou het zelf niet kunnen dragen allemaal. Hij vertelde dat hij het erg naar zijn zin had gehad. Hij gaat zeker nog een keer gebruik maken van AutoHotel.

 4. Mijn ervaring met Budget Parking Schiphol: had een reservering gemaakt voor een week in de overdekte garage te Aalsmeer. Twee dagen voor vertrek krijgen we een email dat we wegens een overboeking door computerstoring naar een andere locatie gedirigeerd werden; een locatie die voor ons erg ongunstig was. Daarop hebben we de boeking geannuleerd, Prompt kreeg ik een email kreeg dat we toch wel in de parkeergarage Aalsmeer terecht konden. Helaas, nu nemen we liever een taxi…..

 5. Reply
  Ria, Februari 2011 March 29, 2011 at 7:56 am

  Alweer voor de 4e maal geparkeerd en vervoerd door Autohotel.
  Dat zegt eigenlijk al genoeg: goede prijs, behulpzame mensen, vlotte service…ik kan het iedereen aanraden die op reis gaat.

 6. Voor ons de beste!!!
  Al 3 keer gebruik gemaakt van Autohotel Rijsenhout en steeds keurig netjes geholpen. De bagage wordt in het shuttlebusje gezet en je wordt voor de vertrekhal afgezet. De chauffeur haalt een bagagekarretje, zet de koffers erop…
  Je moet wel de sleutels inleveren en zij zetten later pas je auto weg, maar nog nooit iets vervelnds ontdekt aan/in de auto.
  Kortom voor ons geen ander meer, ook al is dit niet de goedkoopste…………!!

 7. hoi al 2 keer hier bij auto hotel geparkeerd
  in 2010 en 2011 en ja nu 2012 doen we het ook maar weer
  wij gaan nu in juli weer ik wij kunnen niets ander zeggen super
  voor wij alle 4 uit gestapt zijn halen ze de koffers al uit de auto
  even afreken en ze brengen je weg
  ze zijn vriendelijk en behulp zaam
  ik kan ieder aanraden wij parkeren Amsterdam sloten
  wij hebben dit iemand anders aangeraden die zijn er al 2x geweest
  en roepen er ook over
  dus wat moet je nog meer
  groet wij komen in juli weer groet tot dan

 8. Voor het eerst uitgeprobeerd, wel wennen om de sleutel af te geven.
  Na aankomst zat ik binnen 5 minuten in de bus en stond binnen 10 minuten op schiphol.
  Toen ik terugkwam stond de bus er binnen 5 minuten, men was al onderweg voor 2 andere passagiers en de auto stond gereed.
  Ik zal hier in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.

 9. Het is erg goed bevallen om de auto bij Autohotel te parkeren. Netjes en prima service. Een echte aanrader ! ook onze auto heeft het naar zijn zin gehad (haha) Volgende keer zeker weer !

 10. Alweer voor de 6e keer onze auto bij Rijsenhout geparkeerd, dat zegt op zich al genoeg: prettig contact, snel heen en weer naar Schiphol, vriendelijke mensen, goede bereikbaarheid enz. Kortom: gewoon doen!

 11. Parkeren bij autohotel is een absolute aanrader! Wij kregen ook nog korting via EAC. Al met al vriendelijk mensen en goed bereikbaar!

 12. Een aanrader! Goede prijs, snelle service en makkelijk te boeken via de website.

 13. Voor ons nooit meer autohotel. Voorheen hier altijd geparkeerd maar de 2 laatste 2 jaren alleen maar negatieve ervaringen. Vorig jaar 2x heel lang (bijna een uur) moeten wachten voordat we vanaf Schiphol opgehaald werden en dit jaar de auto weer terug gekregen met 2 kleine deukjes in het portier (omdat iemand er met een portier tegen aan had gezeten). Autohotel neemt geen enkele verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid ! Als je de verzoekt om de camerabeelden te mogen zien krijg je te horen dat de beelden van een dergelijke slechte kwaliteit zijn dat ze niet bruikbaar zijn. Waar hangen die camera’s dan voor ? Voorheen werkte men daar veel met wat oudere personeelsleden, toen was alles prima, maar de laatste jaren alleen maar meer met relatief jong personeel wat schijnbaar niet goed om kan gaan met (duurdere) auto’s welke niet van hen zelf zijn. Voor ons nooit meer !!

 14. Vandaag een review geplaatst met onze negatieve ervaring met het Autohotel in Rijsenhout.
  Zie ik net, tot mijn verbazing, dat de eerdere vandaag geplaatste review is verwijderd !!!!!
  Mogen er op deze site geen negatieve recensies geplaatst worden ?

 15. Vreemd de recensie is nu wel weer zichtbaar, dus vorig bericht kan als niet verzonden worden gezien.

 16. 1.6
  Locatie
  40
  Prijs
  60
  Afstand
  30
  Personeel
  20
  Service
  10

  Sinds de overname is het sterk verslechterd , onduidelijke communicatie en te lange wachttijd , het ‘oude’ autohotel werkte snel en soepel , dit is een drama

  + PROS: Prijs
  - CONS: 45 min wachttijd op Schiphol
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 17. 1.8
  Locatie
  30
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  20
  Service
  10

  Na diverse keren bij het autohotel geparkeerd te hebben, is dit de laatste keer geweest. Bij aankomst in Aalsmeer zie je nergens iets van autohotel staan.
  Nadat wij de auto geparkeerd hadden, hebben wij na ca 30 minuten wachten het noodnummer maar gebeld en kregen te horen dat het nog 10 minuten zou duren. Dan komt er een erg onvriendelijke chauffeur doe ons naar Schiphol bracht. Bij terugkomst worden wij naar uitgang 3b gestuurd, terwijl men daar met de weg bezig is. Het zou 15 a 20 minuten gaan duren. Na ca 20 minuten komt een wegwerker ons vertellen dat er hier niet gestopt mag worden en even later zien wij het busje voorbijrijden. Na telefonisch contact worden wij naar uitgang 2 gestuurd, want daar staat het busje te wachten. Hierna gaat alles wel goed en een vriendelijke chauffeur. Voor ons echt de laatste keer geweest.

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 18. 1.3
  Locatie
  50
  Prijs
  50
  Afstand
  30
  Personeel
  0
  Service
  0

  Was goed maar tegenwoordig een arrogante organisatie die afspraken niet na komt , lange wachttijden en een instelling dat je blij mag zijn dat je bij hun mag parkeren
  Ben meer dan 5 jaar vaste klant geweest maar ga nu toch echt op zoek naar andere parkeer gelegenheid

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo