EasyPark2Fly

easypark2fly-logoErvaringen, reviews EasyPark2fly Schiphol

Vandaag gaan we Easypark2fly beoordelen, dit is een van de grootste aanbieders van parkeergarages rondom Schiphol.

Zoals gewoonlijk beginnen we met de beoordeling van de website van de aanbieder. Hoe is de gebruiksvriendelijkheid en hoe snel kan men een parkeerplaats reserveren bij Easypark2fly.

De website van Easypark2fly is overzichtelijk en duidelijk. Men krijgt direct een eerste goede indruk en de voordelen van Easypark2fly zijn duidelijk zichtbaar op de homepage.
Een pluspunt van de website van Easypark2fly is dat men kan zien waarin ze worden vervoerd naar de vertrekhallen. De bussen zien er erg netjes uit.

Een minpunt van de website van Easypark2fly is dat het niet mogelijk is om op de homepage de parkeerplaats te boeken. De andere aanbieders van parkeergelegenheden rondom Schiphol hebben deze functie op de homepage wel.

Werkwijze Easypark2fly

Stap 1 is het vastleggen van een parkeerplaats op de website van Easypark2fly.

Op de dag van vertrek gaat u met de auto naar Easypark2fly. U ontvangt een kaartje met een retour telefoonnummer. De medewerkers parkeren u auto op een beveiligd parkeerterrein. Nadat alles bij de receptie is afgehandeld en men plaatst heeft genomen in de shuttle bus is men binnen 7 minuten op Schiphol.

Zodra u op Schiphol bent gearriveerd en u heeft de bagage compleet belt u het retour telefoonnummer. De medewerkers halen u op en brengen u met de shuttlebus naar de parkeergarage van Easypark2fly waar u auto klaar staat om te vertrekken.

Tarieven en prijzen Easypark2fly

De prijzen zijn bij Easypark2fly heel makkelijk.
Voor 1 t/m 7 dagen is het tarief €50
Elke dag langer betaalt u €5 per dag.

Naast dit eenvoudig tarief is er ook nog een extra service. U kunt de auto laten parkeren in een van de afgesloten bedrijfshallen. Dit kost overigens 2 euro per dag.

Afstand tot Schiphol

Nadat u de auto heeft geparkeerd en u heeft plaatsgenomen in de shuttlebus wordt u binnen 7 minuten naar Schiphol gebracht.

Bereikbaarheid

Easypark2fly is 24uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Ze zijn te bereiken aan afrit 1 van de rijksweg A44.

Betalingsmogelijkheden

Bij Easypark2fly kunt u zowel pinnen als contant betalen.

Contact informatie

Easypark2fly
Kaagweg 20
2157 LH
Abbenes

7.9 Total Score

Locatie
8
Prijs
7.5
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

11 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. We hebben in juni 2010 onze auto hier geparkeerd tijdens onze vakantie.

  Je komt aan, de koffers worden voor je in het busje gezet en je betaalt binnen waar je ook je autosleutels achterlaat. Daarna wordt je direct naar Schiphol gebracht en voor de deur afgezet.
  Bij terugkomst hebben we gebeld toen we onze koffers hadden (zoals werd gevraagd) en uiteindelijk hebben we nog 10min gewacht tot het busje er was. Daarna stond de auto alweer klaar voor ons. Verder geen rare dingen hier; goed geregeld, snel en niet te duur.

 2. Wij parkeren al jarenlang bij EasyPark2Fly en zijn buitengewoon tevreden. We worden steeds correct en vriendelijk te woord gestaan en er wordt prima voor onze auto gezorgd.
  Prijs kwaliteit verhouding is derhalve prima.

 3. Onze Complimenten voor de fantastische service van easypark2fly. Alles tip-top geregeld en door de verjaardagsaktie heel aantrekkelijk voor ons omdat wij langere tijd weg waren.
  Het heeft zeker bijgedragen tot het slagen van onze reis.
  Wij hopen dat er voor komende winter weer zo’n aantrekkelijke actie gaat komen.
  Zeker ook een dikke pluim voor chauffeur Sander die ons midden in de nacht vrolijk en vriendelijk heen en terug heeft gebracht. Erg bedankt!!
  Wij zullen easypark2fly zeker van harte aanbevelen.
  Groet van een zeer tevreden klant.
  Cisca van den Berg-Nijs.

 4. Chauffeur reed veel te hard en van links naar rechts zonder richting aan te geven en was regelmatig aan het vloeken waar onze kinderen dus bij in de wagen zaten.
  Parkeren prima personeel kan wel een cursus gebruiken.

 5. Wij parkeren al jaren bij easypak2fly geven onze sleutels af ze zetten onze auto op hun parkeerterrein en als we terug komen staat hij weer voor ons klaar, als er iets zou zijn brand oid moeten ze je auto toch weg kunnen zetten, maar ik zou mijn sleutels ook niet afgeven aan zo’n bedrijf die met je auto over de weg gaan rijden, vorige keer toen we stonden te wachten op de shuttle bus van easypark2fly hoorden we dat andere mensen die hun auto bij zo’n valetparking hadden afgegeven te horen kregen dat er een ongeluk met hun auto was gebeurd, die man ging helemaal uit zijn dak, nee hoor wij gaan gewoon weer naar easypark2fly

 6. Wij parkeren hier al jaren , prima service .
  Je geeft de sleutel af , je koffers worden in het busje gezet en je wordt gebracht tot aan de ingang van de vertrek hal.
  Bij terug komst bel je even en binnen een kwatier staan ze er weer en je wordt weer fijn terug gebracht naar je auto die al netjes klaar staat. Wat wil je nog meer !

 7. Wij hebben 2 maal gebruik gemaakt van de parkeerfaciliteiten van Easypark2fly, prima service voor een redelijke prijs! Makkelijk bereikbaar, na de administratieve afhandeling (betaling) je wordt netjes snel voor de vertrekhal op schiphol gebracht. Bij terugkomst wordt je(na een telefoontje) weer netjes opgehaald en staat je auto weer klaar voor vertrek. We gaan de volgende vliegvakantie absoluut weer naar dit bedrijf.

 8. Wij parkeren inmiddels al een paar jaar bij Easypark2fly maar het lijkt wel of de chauffeurs van de busjes het een beetje zat zijn. Inderdaad zoals een vorige review vermeldde, vloeken, bumperkleven en lomp rijden. Geeft geen veilig gevoel!!!!!

  Verder alles prima inorde. Maar juist de rijveiligheid lijkt mij van belang.

 9. Reply
  Wouter Steenhuisen August 2, 2015 at 6:41 am

  Maak al jaren regelmatig gebruik van EasyPark 2 Fly, ongeveer 10 maal per jaar en ben zeer tevreden. Vlotte vriendelijke service. Zou jammer erg zijn als ze onder druk van de overheid moeten stoppen!

 10. Meerdere malen geparkeerd bij easypark2fly. Prima service en betrouwbaar bedrijf.

 11. Een slechte ervaring,hebben een half uur voor niets staan wachten voor het kantoor. ….we hadden gereserveerd! Als je een vliegtuig moet halen en er komt niemand opdagen voelt dit onprettig.
  Ook reageren ze niet op de klacht via de email
  Kortom in ben erg teleurgesteld

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo