GoodParking Schiphol

Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten over GoodParking Schiphol

Goodparking is een parkeerbedrijf rondom Schiphol dat alleen valet parkeren aanbied.

Klik hier om te reserveren bij Goodparking

Contact gegevens GoodParking

Contact gegevens van Goodparking

Hoofdweg 88, 1175 LC, Lijnden

website: goodparking.nl

Reserveren

Bezoek deze site om te reserveren bij Goodparking

Ervaringen, klachten, beoordelingen en reviews over Goodparking

Heeft u ervaringen met Goodparking? Laat het hieronder weten!

Tarieven GoodParking Schiphol

Dagen Prijzen
1-2 dagen €35
3 dagen €40
4 dagen €45
5 dagen €50
6 dagen €55
7 dagen €60
8 dagen €65
9 dagen €70
10 dagen €75
11 dagen €80
12 dagen €85
13 dagen €90
14 dagen €95
15 dagen €100
Vanaf de 15e dag geldt een prijs van €4.50 per dag
Andere services die Goodparking aanbiedt
Uitzuigen €10
Wasbeurt €12.50

6.1 Total Score

8Expert Score
Locatie
8.5
Prijs
7
Afstand
8.5
Personeel
8
Service
8
4.2User's score
Locatie
4.7
Prijs
6.5
Afstand
3.7
Personeel
3
Service
3.1
Add your review  |  Read reviews and comments

46 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Super service en heel makkelijk! Één dag van te voren geboekt en meteen alles bevestigd. Een vriendelijke medewerker controleerde de auto en nam de sleutel in ontvangst. Bij de aankomst op Schiphol stond de auto reeds op ons te wachten! Super service en vriendelijke medewerkers tegen een goede prijs. Zorgenloos vanaf Schiphol vliegen! Echt een aanrader!

 2. Erg gemakkelijk, Bij vertrek, midden in de nacht, op Schiphol stond de medewerker ons op te wachten. Koffers uitgeladen, korte check van de auto en wij liepen zo de vertrekhal in.
  Terug van vakantie gebeld zodra we op onze bagage stonden te wachten, we liepen naar buiten waar de medewerker met onze auto op ons stond te wachten, afrekenen met pin en instappen. In totaal was er 40 km met onze auto gereden, 20 km per rit naar en van Lijnden.
  Volgende keer kiezen we opnieuw voor goodparking

 3. het boeken is eenvoudig, duidelijk en snel, je krijgt direct een bevestiging per mail.
  Nette vriendelijke chauffeur stond al te wachten op Schiphol.
  Bij terugkomst waren wij wat eerder terug en het was wat druk dus moesten wij 25 minuten wachten.
  Wij stonden op een andere plaats klaar dan de chauffeur op had gerekend, maar deze is netjes naar ons toegereden.

  Volgende keer weer.

 4. zonder dat gevraagd was kregen we gewassen auto terug. vriendelijk personeel. daarnaast kregen we we boete voor fout parkeren(actie van de politie) deze is zonder problemen door goodparking betaald. goede service en absoluut aanrader

 5. Super service, goedkoop, auto eveneens ongevraagd als nieuw terug!
  Jong bedrijf, dat zuinig is op zijn klanten.
  Volgende keer weer GoodParking.

 6. Zeer tevreden. Prijs is goed en service is top. Bij vertrek auto parkeren bij vertrekhal, ze stonden al te wachten en hadden parkeerruimte vrij gehouden. Even check en tekenen en koffers eruit en klaar. Perfect! Bij terugkeren bellen als je bij de bagageband staat en dan naar buiten en auto staat klaar (warm) en wegrijden. Heerlijk om deze onnederlandse service te ervaren. Ga ik zeker weer gebruiken. Boeken en betalen is ook heel makkelijk. Aan te bevelen dus!!

 7. Heel erg tevreden over de services en het personeel van Goodparking. Op de heenreis was mijn vlucht geannuleerd en ging ik 2,5 uur later weg. Dit was geen probleem voor Goodparking. Bij aankomst bij vertrekhal 3 stond men al te wachten en heb ik de sleutel overgedragen en weg was ik. Ik had een terugvlucht om 05.05 uur, echter dit werd 20.35 uur. Ik werd een uur nadat de vlucht van 5.05 uur geland was op Schiphol gebeld door Goodparking, dat ze nog niets van me gehoord hadden. Ik bood mijn excuses aan, dat ik hen niet verwittigd had, dat ik op een latere vlucht was gezet. Geen probleem. Ik moest maar laten weten als ik geland was rond middernacht. Zo gezegd zo gedaan. Bij aankomst gebeld. Gewacht op de bagage en naar het Panasonic bord gelopen alwaar de auto stond. Er waren geen extra kosten aan de vertraging verbonden. Dus een grote pluim of te wel de warme douche, zoals ze bij het programma Radar zouden zeggen, voor Goodparking !!!!!!!!! Volgende keer ga ik zeker weer met Goodparking en dat is al in december a.s.

 8. Goede service. Stond al te wachten toen we aankwamen op Schiphol. Netjes een korte inspectie van de auto en km stand noteren. Daarna konden wij gaan.

  Bij aankomst op schiphol bij de bagageband gebeld en naar de afgesproken plek gereden. Hier moesten we nog wel even wachten (10 min), maar dat kwam vooral doordat we bij de bagageband niet lang hoefden te wachten.

  Omdat de auto vies was, hebben ze de auto nog gewassen voor ons (gratis, dus zonder extra kosten).

  Conclusie
  Kwaliteit/Prijs: Heel erg goed
  Service: Goed

 9. Keurige service, geen seconde hoeven wachten.
  Volgende keer maken we zeker weer gebruik van deze service!

 10. 2 vd 3 keer geen auto op schiphol bij aankomst. Midden in de nacht met 2 kleine kids nog 20 min. buiten wachten op je auto!
  Bij navraag vage verhaaltjes. Slechte afterservice (nl. helemaal niets).
  Voor ons geen goodparking meer!

 11. Onze auto werd veel te laat terug gebracht op Schiphol. We hebben 3 kwartier staan wachten in de kou. Daarnaast was de auto niet gewassen zoals afgesproken. Geen compensatie voor geleden ongemak. Risico voor te laat terug brengen ligt blijkbaar bij de klant. Ik heb geen vertrouwen meer in deze firma. Niet doen.

 12. Prima service, vriendelijk personeel en ook nog zeer betaalbaar. Ondanks de vertraging die ik niet had doorgegeven, stond mijn auto bij aankomst in de nacht al klaar. Volgende keer maak ik zeker weer gebruik van Goodparking!

 13. Prijs is goed, service op de heenweg prima. Terug hadden we een minder goede ervaring. We kwamen ‘s nachts aan en we kregen ca. 10 minuten lang geen gehoor bij Goodparking. Er nam gewoon niemand op. Of we kregen een in gesprek toon. Nadat we de koffers al van de band hadden gehaald, kregen we eindelijk contact. Ze zouden er over een kwartier zijn. Uiteindelijk een half uur gewacht in de kou. Waardeloos. Nooit meer.

 14. In de meivakantie gebruik gemaakt van valet parking. Alles verliep soepel: de auto volgens afspraak afgeleverd bij de vertrekhal en bij terugkomst stond de auto op het afgesproken tijdstip klaar. Prima dus. Volgende keer weer.

 15. Voor her eerst gebruik gemaakr van deze service, na lang zoeken uitgekomen op goodparking, en dat was het ook.
  Keurig en duidelijk per mail bevesting ontvangen, op tijd op schiphol en ze stonden keurig te wachten bij terug komst en helemaal superservice de auto was gewassen. Nog bedankt voor dit. Volgende keer bij goodparking.

 16. Goodparking levert hun valet parking service snel en voor een scherpe prijs. Onprofessioneel zijn ze echter wel voor wat betreft formaliteiten/papierwerk. Zo teken je voor beschadigingen bij aflevering, maar krijg je zelf geen kopie hiervan noch een ander ontvangstbewijs. De factuur wordt per mail beloofd, maar komt pas na (meerdere malen) namailen. Overall: jammer dat je de moeite die je bespaard wordt, later alsnog kwijt bent aan chasen.

 17. Eerste ervaring zeer positief, op tijd auto in ontvangst nemen op afgesproken plaats en na lange reis keurig staan te wachten na onze terug reis.
  Net voor tweede keer gereserveerd, hopen dat eea weer zo soepel gaat lopen.
  Raad het iedereen aan gemakkelijk en voordelig !

 18. Prima geregeld.
  Fijn als je terug komt van de reis en je auto komt voorrijden!
  Volgende keer weer!

 19. Prima bedrijf, vriendelijk personeel en alles is gewoon keurig geregeld. Op de heenreis 10 minuutjes moeten wachten maar wat zijn 10 minuten op 15 dagen vakantie.
  Voor ons wordt het de volgende keer zeker weer Goodparking

 20. Na een eerdere minder prettige ervaring bij een andere valetparking heb ik met de nodige argwaan en oplettendheid Goodparking geboekt.De inlevering van de auto ging zonder problemen, werd gecontroleerd op schade, de chauffeur maakte een betrouwbare indruk en tekende voor ontvangst. Vanmorgen arriveerden wij om 05.00 uur op Schiphol, telefoontje naar Goodparking toen we op de koffers stonden te wachten en buiten stond de auto klaar! Zonder schade en zonder buitennissige kilometers en met dezelfde chauffeur! Dank je wel D.de Weger, voor je plezierige service en ik hoop je in november weer te zien, want je hebt er een klant bij.

 21. Met enige argwaan geboekt want je vertrouwd toch je troetelkind aan een vreemde toe. Daar aangekomen was de nette kerel al snel ter plaatse en werd een rondje om de auto gedaan en de km stand ingevuld. Ik had er meteen een goed gevoel bij. De terugkomst idem, een nette kerel die er al stond toen we belden. Bij de volgende gelegenheid ga ik zeker dit bedrijf weer boeken, je hoeft niemand lastig te vallen en rijd lekker met je eigen auto naar huis, sneller kan niet.

 22. wij waren verwend door de ervaringen met een soortgelijk bedrijf op vliegveld Dusseldorf. dus met Goodparking in zee. Reservering geen probleem ruim van te voren. aankomst Schiphol 06.45 ruim ( meer dan 0,5 uur)van te voren aangemeld. Op Schiphol op de aangegeven plaats ca. 10 minuten wachten.
  Bij terugkomst vliegtuig was 0,5 uur voor op schema. volgens instructie gebeld bij bagageband. Instructies gevolgd voor de ontmoetingsplaats buiten en er naar toe gelopen. Buiten aangekomen 10 minuten gewacht en nog maar eens gebeld. Na ca. 10 minuten wachten nog maar eens gebeld. aankomst auto ca 10 min. na tweede telefoontje.
  Al met al niet blij met deze service. Gelukkig was het beide keren redelijk goed weer (droog), maar als het regent heb je helemaal de pest in.

 23. Reserveren geen probleem maar die 30 minuten kloppen niet.
  Je moet altijd buiten staan te wachten en nog eens een extra keer bellen of er AUB iemand je wil komen helpen.
  Bij het ophalen constateerden wij dat er schade aan de auto was ontstaan gedurende de tijd dat Goodparking deze in beheer had. Diverse keren hebben wij zelf contact op moeten nemen om te horen hoe eea opgelost zou worden.
  Er werd, na een aantal belronden,gewoon medegedeeld dat dit overal op Schiphol gebeurd kon zijn en dat zij dus NIET aansprakelijk waren.
  En of we de voorwaarden wel goed gelezen hadden want dat staat blijkbaar dus vermeld.
  Wat een waardeloze service en afhandeling van dit soort zaken.
  Ik ben een zeer frequente reizger vai Schiphol en kan dus vergelijken maar met Goodparking ga ik nooit meer in zee.

 24. in 1 woord gewoon toppp!!! alles was top. volgende keer weer, heb het al aan meerdere vrienden aangeraden.En het is niet voor niks dat jullie aangeraden worden door anwb. en de klagers onder ons…. misschien ligt de probleem wel bij jullie, want als ik het zo lees. zijn 9 van de 10 mensen tevreden. goodparking success tot de volgende keer.

 25. Super service bij Goodparking. In mei ook al gereserveerd (en betaald) maar in verband met treinreis geen gebruik gemaakt. Geld werd netjes terug gestort.
  Nu weer gereserveerd. Bij aankomst op schiphol (heel vroeg in de ochtend, geen extra kosten hiervoor berekend!) waren zij al aanwezig om onze auto naar de parking te brengen. Handig want we hadden koffers en een groot pakket bij ons. Geen gesjouw dus. Controle en kilometer stand genoteerd en onze vakantie kon beginnen. Bij terugkomst duurde het wat langer dat onze koffers van de band af kwamen. Er stond al iemand te wachten, (let op; bij de Vertrekhal), en die vond het geen probleem dat het iets langer duurde. Kortom, prima service en zeker voor herhaling vatbaar.

 26. voor short break eens Goodparking geprobeerd.Kwamen laat terug en wilde dus snel naar huis ivm volgende dag werken.
  mmmm

  Onze ervaring

  Bij aankomst donderdag 05.00 uur stond een jongeman ons op te wachten, hij stond er al een tijdje en was ook niet met een busje of auto vertelde hij. ( ook niet voor ons herkenbaar via jasje of…)
  Rik had 1 a4tje wat ik moest tekenen voor zijn administratie.
  Niks km stand of controle vd auto. Ik wilde dit wel en ik vroeg ook naar mijn kopie en kreeg als antwoord: had die zelf uit moeten printen.
  Gelukkig had ik die, gevraagd oh Rik daarop de huidige km stand wilde noteren, zijn naam en ook dat er geen schade was. Met veel pijn en moeite gebeurde dit.
  Met raar gevoel weg gegaan.
  Ken andere Valet bedrijven en die doen dit toch serieuzer!!!

  Zondagavond retour.
  Bel dat we er zijn en de auto staat binnen 10 min al voor? eh 17 km rijden in 10 min.?
  Onze witte auto zag er aan de zijkant niet uit. Of er door modder mee gecrost/gereden was etc. Geen idee zij de chauffeur ik heb de auto alleen van beneden naar boven gebracht.
  Eh van beneden naar boven, niet va de bewaakte parkeerplek? Neen we hebben een extra kleine parkeerplek gehuurd op Schiphol en daar stond uw auto?

  Ok raar verhaal – want toen ik woensdag reserveerde vertelde men mij dat t bewaakte parkeer terrein 17 km verderop was en dat één persoon de auto daar naar toe bracht en ophaalde.

  Check km stand dan; grote verbazing er was 65 km mee gereden en mocht de auto naar het beloofde bewaakte terrein zijn gereden dan was dit 2 x 17 km geweest – 34. Ook had er iemand de stoel verzet van de bijrijder. Dus ook niet één persoon rijdt er dus mee. Wat is er met mijn auto gebeurd in 4 dagen tijd?

  Niks een busje waar de heren mee opgehaald werden neen een privé auto zonder reclame.
  Je gaat nadenken – worden de auto’s die geparkeerd worden voor extra ritjes ingezet of???
  De discussie die volgde bij navrg over aantal extra km’s was niet prettig. Heb niet aangegeven wat ik dacht.

  Ja deze man had de auto alleen van beneden waar ze op schiphol een extra parkeerplaats gehuurd hadden gereden en verder wist hij niets. en hij kon ook niemand bereiken. Moest morgen maar kantoor bellen.
  Heb hem laten tekenen voor de eindstand en hij deed alsof hij van niks wist en verwees maar naar kantoor.

  Later hoorde we toen hij toch de heer vd Poll (directeur) belde ( kon in 1 x wel toen ik zei nou dan betaal ik niet)
  ja bij Hoofddorp was weg omlegging etc. vandaar de 33 km meer.

  We mochten achter de jongens aan rijden en de auto laten wassen. ja ‘s nachts om 2400 uur? Hallo ik sta op tijd. Dit was geen gemak van Valet parking – instappen en weg rijden.

  Voor mij een bedrijf dat klanten niet serieus neemt.
  Bij aankomst geen km registratie of controle van auto, vieze auto retour, extra km zijn er gemaakt , er heeft meer dan 1 persoon in onze auto gezeten ( bijrijders stoel) etc.
  Bij navraag doen ze of ze gek zijn en de mensen vond ik bedreigend overkomen.
  Verder geen herkenbaarheid van busje of auto met sticker of chauffeurs die met een jasje lopen van het bedrijf.

  1 x nooit weer voor ons met Good Parking.

 27. Op maandagnacht op 11 november 2013 rond 01.00 mijn auto afgeleverd aan de chauffeur van Goodparking. Chauffeur was netjes gekleed en erg vriendelijk. Chauffeur was op de afgesproken tijd en sprak met 2 woorden, zoals het hoort. Auto vanavond teruggebracht op de afgesproken tijd. Auto was netjes en schoon, terwijl ik niet om een wasbeurt had gevraagd. Al met al topservice voor een zéér betaalbare prijs. Voor mijn bedrijf een blijver, ik zal deze onderneming dan ook zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.

  Groet een zeer tevreden klant.

 28. Goodparking super service!! maak nu al 2 jaar gebruik van de service van goodparking en zeer tevreden. ivonne, dat klinkt inderdaad heel naar wat u is overkomen, ik maak zelf en kennisen/vrienden al 2 jaar gebruik van de service,en wat u vermeld hebben wij gelukking nog nooit meegemaakt of dergelijke.En inderdaad mijn auto is er ook altijd tussen 10 en 20 min aanwezig op vertrekhal en dat noemt men service. Dus verontrust mij wat u daar meld maar in vergelijking met mijn ervaring met goodparking twijfel ik aan u review met alle respect. Goodparking succes van een zeer tevreden klant

 29. Voor mij geen goodparking meer, hoewel service wel tevreden mee was aankomst 15min gewacht terugkomst iets langer gewacht maar gelukkig was het weer goed. maar verwacht wel service en kwalitiet, en kwalitiet was zeer zeer slecht kreeg eerst een personeel aan de lijn die me 3x wegdrukt en vervolgens word er opgenomen met een behoorlijke lawaai van lacherige mensen op de achtergrond. en na 15min wachten komt er een personeel aan van goodparking genaamd bokier onverzorgd type en met een onaangename geur waar ik me auto aan moet afgeven, dat noem ik super slecht kwaliteit zal mijn collegas en vrienden goodparking ook zeker afraden

 30. Ik moest 70 minuten wachten tot de auto terug was gebracht. Binnen heel erg vies en krassen op dashboard ook nog. Ik heb wel begrip voor vertragingen, maar geen 70 minuten wachttijd en ik heb geen begrip voor schade aan de auto. Ik heb net de schade aan Goodparking gemeld en ben benieuwd op hun reactie.

 31. Ik heb op 9 dec 2013 een positieve review neergezet over goodparking, die wil ik per direct intrekken. wat ben ik teleurgesteld in dat bedrijf. slecht,slecht,slechte service en zeer bijdehand als je commentaar hebt op hun werkwijze. badparking zou een passende naam zijn.

 32. Ik maak al weer bijna 3 jaar maandelijks gebruik van goodparking en deze heren staan om welk tijdstip dan ook optijd klaar voor mij,ze werken met een kleine club vaste chauffeurs die ik allemaal wil bedanken voor de fijne service die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen.
  Ze hebben omdat ik stop met in het buitenland werken de hele auto zowel binnen en buiten professioneel gereingd daarvoor hartelijk dank en hopelijk tot ziens (voor de vakanties)

  mvg Gerard

 33. Ik maak alweer 3 jaar gebruik van dit bedrijf en nog steeds zeer tevreden.
  Bedankt voor de goede service team Goodparking

 34. Nooit meer hier slecht slecht slecht

 35. Nooit meer bij dit, De auto was bij terug komst niet meer goed qua remmen er is iets gebeurd, Zeer asociaal volk. Slechte ervaring

 36. Bij teruggave wagen bleek GPS-houder verdwenen. Dit werd zo vermeld op het formulier. Ik mocht ineens mijn rkngnr. doorgeven want dat ging direct geregeld worden. Ik dacht nog: dat gaat lekker vlot. Daarna zelfs na herhaaldelijke mails nooit meer iets vernomen, ze reageren gewoon niet!! Wij hebben totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf, nooit meer!!

 37. Op zich netjes op tijd gebracht en afgeleverd. Toch niet nog een keer via deze firma. Overeenkomst is zo opgesteld dat Goodparking voor niets verantwoordelijk is. Geen idee waar de auto blijft. Contact loopt via een mobieltje, veel km’s die ik niet kan verklaren.

 38. 5
  Locatie
  100
  Prijs
  100
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Zeer betrouwbaar bedrijf mede dat deze een van de eerste waren in de branche en zelfs zijn verkozen tot parkeer bedrijf van het jaar.
  chapeau Goodparking

  Een trouwe gast

  + PROS: Firma bestaat al lang
  - CONS: Geen
  Helpful(1) Unhelpful(2)You have already voted this
 39. 0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  waardeloze service. Vanaf HAL 3 in een half uur 4 keer gebeld. Elke keer was de chauffeur er bijna. Na een half uur wachten en bellen, opgebeld dat we de auto maar op P1 zetten, anders zouden we onze vlucht missen. De man aan de telefoon zei: Dat is goed meneer, tot ziens (!!!!). Geen sorry, niets! En dan te bedenken dat ze me gedwongen hebben om heel duur te parkeren. Normaalste zaak van de wereld voor dit bedrijf blijkbaar … Ik denk dat ze de positieve reviews er zelf op zetten. Ben heel benieuwd of ik mijn geld terug krijg … maar de vraag stellen, is hem beantwoorden met dit soort charlatans.

  + PROS: geen
  - CONS: ze komen niet opdagen! bijna vlucht gemist!!!!
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 40. 1.3
  Locatie
  50
  Prijs
  60
  Afstand
  0
  Personeel
  10
  Service
  10

  Zeer slecht. ik wacht nu al meer dan anderhalf uur op de auto. Men kon ook niet aangeven hoe laat de auto kon worden afgeleverd. Ene Richard die aanspreekpunt gaf aan dat ik maar een klacht moest indienen. Maw NOOIT MEER !

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 41. Reply
  Ontevreden ex klant February 4, 2017 at 7:48 pm
  1.1
  Locatie
  20
  Prijs
  70
  Afstand
  10
  Personeel
  0
  Service
  10

  Vroeger was het goed, echter is nu de service beneden alle pijl. De auto komt er een keer aan, bij navraag van een tijd wordt de hoorn op de haak gegooid. Na 1,5 uur uit eindelijk de auto. De afgelopen keren niet veel beter, helaas gaan wij niet meer bij Goodparking parkeren.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 42. 1.4
  Locatie
  10
  Prijs
  100
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  erg slecht, veel via hun geparkeerd , maar het laatste jaar is het echt om te janken
  30 minuten wachten bij aankomst , 40 minuten bij terugkomst .
  chauffeur is jochie van net 18 met gescheurde spijkerbroek en rode oogjes

  boek hier niet meer ,

  + PROS: goedkoop
  - CONS: service ver beneden peil
  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this
 43. 2.4
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  80
  Personeel
  0
  Service
  0

  Mijn auto heeft bij deze club gestaan, in die tijd is mijn raammechaniek stuk gegaan, dit kan gebeuren uiteraard en neem ik niemand kwalijk. Wat wel kwalijk is dat ze hem hebben proberen te repareren, met als gevolg dan er een scheur zit in het binnenscherm van mijn deur en de kaarten bak is afgebroken. Ik vind dit schandalig.

  Mijns inziens hadden ze me even op de hoogte moeten stellen en er vanaf moeten blijven.

  Ik heb deze schade gemeld en ik krijg gewoon geen reactie meer op mijn email of telefoontjes.

  Wees verantwoordelijk voor de schade die je maakt als je professioneel wilt overkomen, ik vind dit onacceptabel.

  Als ik niet normaal behandeld wordt is dit zeker de laatste keer GoodParking.

  mvg
  S. HoogvlietMijn auto heeft bij deze club gestaan, in die tijd is mijn raammechaniek stuk gegaan, dit kan gebeuren uiteraard en neem ik niemand kwalijk. Wat wel kwalijk is dat ze hem hebben proberen te repareren, met als gevolg dan er een scheur zit in het binnenscherm van mijn deur en de kaarten bak is afgebroken. Ik vind dit schandalig.

  Mijns inziens hadden ze me even op de hoogte moeten stellen en er vanaf moeten blijven.

  Ik heb deze schade gemeld en ik krijg gewoon geen reactie meer op mijn email of telefoontjes.

  Wees verantwoordelijk voor de schade die je maakt als je professioneel wilt overkomen, ik vind dit onacceptabel.

  Als ik niet normaal behandeld wordt is dit zeker de laatste keer GoodParking.

  mvg
  S. Hoogvliet

  + PROS: Snelheid en gemak zijn een groot pluspunt
  - CONS: Klantenservice is EXTREEM slecht
  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 44. Mijn auto heeft bij deze club gestaan, in die tijd is mijn raammechaniek stuk gegaan, dit kan gebeuren uiteraard en neem ik niemand kwalijk. Wat wel kwalijk is dat ze hem hebben proberen te repareren, met als gevolg dan er een scheur zit in het binnenscherm van mijn deur en de kaarten bak is afgebroken. Ik vind dit schandalig.

  Mijns inziens hadden ze me even op de hoogte moeten stellen en er vanaf moeten blijven.

  Ik heb deze schade gemeld en ik krijg gewoon geen reactie meer op mijn email of telefoontjes.

  Wees verantwoordelijk voor de schade die je maakt als je professioneel wilt overkomen, ik vind dit onacceptabel.

  Als ik niet normaal behandeld wordt is dit zeker de laatste keer GoodParking.

  mvg
  S. Hoogvliet

 45. 4.6
  Locatie
  100
  Prijs
  80
  Afstand
  80
  Personeel
  100
  Service
  100

  Aanrader!
  Bij aankomst op Schiphol stond de medewerker van Goodparking al op me te wachten.
  Bij het bellen bij de aankomst was mijn auto er binnen 20 minuten waardoor ik geen enkele minuut heb staan wachten.
  Medewerkers aan de telefoon en chauffeurs vond ik erg vriendelijk en behulpzaam.
  De volgende keer ga ik zeker mijn auto weer parkeren (valet) via dit bedrijf. Top!

  + PROS: PrijsContactVriendelijk
  - CONS: Geen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 46. 0.6
  Locatie
  10
  Prijs
  20
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Vriendelijke mensen. Echter beter communicatie is nodig wanneer personen langer moeten wachten.

  + PROS: Goed te bereiken via telefoonnummer
  - CONS: Lang wachten 1.5 uur
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo