Keijzer Parking

Ervaringen, werkwijze en tarieven Keijzer Parking Schiphol

Wanneer u parkeert bij Keijzer Parking staat uw auto op een beveiligd parkeerterrein of in een beveiligd terrein. U kunt achteraf betalen met pin en contant. De shuttle service is 24 uur per dag beschikbaar. Lees hier alle ervaringen en deel uw eigen ervaring. Bezoek deze link om te reserveren bij Keijzer Parking.

http://keijzerparking.nl/

Werkwijze

 • Reserveren van uw parkeerplaats
 • U ontvangt een email bevestiging van uw reservering
 • U rijdt naar het terrein van Keijzer Parking en hier handelt u met het bedrijf alle administratieve handelingen af
 • Met de shuttle bus wordt u naar Schiphol gereden

Tarieven, prijzen Keijzer Parking

tarieven-keijzerparking

Bekijk hier de actuele prijzen van keijzerparking.nl

Contact gegevens


Keijzer Parking
Linnaeuslaan 2-B,
1431 JV Aalsmeer
info@keijzerparking.nl

http://keijzerparking.nl/

Reserveren

Bezoek hier de website van keijzerparking.nl om te reserveren.

Ervaringen en beoordelingen van keijzerparking.nl

Laat ons weten wat u vindt van Keijzer Parking!

7.7 Total Score

Locatie
8
Prijs
7
Afstand
8
Personeel
7.5
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Heenreis: het busje was vol. De chauffeur probeerde ons te overtuigen om als vier volwassenen op drie plaatsen te gaan zitten zodat er nog een personeelslid mee kon naar Schiphol. Dat leek ons geen goed idee.
  Terugreis: het telefoonnummer dat gebeld moest worden bij aankomst gaf geen gehoor ( 6 x gebeld!) , ook via de vaste lijn onbereikbaar. Er werd vrolijk gemeld dat er geen voicemail werd beluisterd. Wat nu? Bij de afgesproken ophaalplaats vonden we nog meer reizigers die wachtten, een familie al meer dan drie kwartier. Uiteindelijk verscheen een busje waarin ook weer niet genoeg plaats was. Twee mensen moesten op de grond/krukje zitten. Er volgde geen excuus voor de slechte bereikbaarheid, alleen een verhaal over een telefoon met een lege batterij.
  Uiteindelijk kegen we 10% korting vanwege het ongemak.
  Conclusie: onprofessionele organisatie.

 2. Afgelopen week voor het eerst gebruik gemaakt van Keijzer Parking op Schiphol en wij zijn er uitermate tevreden over. Het bedrijf was goed te vinden (we hadden een ietwat oud navigatiesysteem met oude kaarten) en bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten en kort uitgelegd hoe zij te werk gingen. Persoonlijk vonden wij het (vooral van tevoren) een fijn gevoel dat we pas achteraf hoefden te betalen en dat we de autosleutels zelf bij konden houden. Het vervoer naar de vertrekhal van Schiphol duurde ongeveer een kwartier en toevallig hadden wij het busje voor onszelf. Wij vonden de afstand persoonlijk niet zo erg, omdat we sowieso al ruim op tijd waren, maar we kunnen ons voorstellen dat men daar anders over denkt. We kregen een kaartje mee waar instructies voor de terugweg op stonden. Ook dit verliep prima, ondanks dat het busje dit keer wel vol zat. We belden toen we onze bagage hadden en de plek waar we heen moesten komen was gemakkelijk en snel te bereiken. De auto heeft netjes de hele week onder een overkapping gestaan en heeft helemaal niks geleden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en wees ons er voor de betaling op of we gecontroleerd hadden of de auto in de verwachte staat was opgehaald. Alles helemaal naar wens en met een goed gevoel onze auto kwijt gekund. Wij zijn in ieder opzicht erg geholpen met Keijzer Parking, waar we volgende keer zeker weer gebruik van zullen maken.

 3. Wij hadden gekozen om de auto buiten te parkeren wat niet echt een strak plan was. Je word dan helemaal achterin in een ouwe lekkende kas gestuurd.
  Na een weekie vakantie weer vrolijk de auto ophalen kom in een ontiegelijke meurende auto terug. Tis net of je in een schimmelmobiel rond rijd, heel fijn. Na een poetsbeurt nog niet weg.
  Nu maar een halve dennenbos opgehangen.

  Als je hier parkeer doet het binnen!!!!!!

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo