PrimaParkeren.nl

Ervaringen, beoordelingen en tarieven van Primaparkeren.nl

Parkeer uw auto dicht bij Schiphol op slechts 12 minuten afstand. Overdekt parkeren, shuttle parkeren en valet parking voor zeer aantrekkelijke tarieven! Reserveer snel bij primaparkeren.nl

www.primaparkeren.nl

Werkwijze van Primaparkeren.nl

Aankomst

Reserveer via de site van primaparkeren.nl een parkeerplek voor de door u gewenste datum.

Op dag van vertrek rijdt u naar de locatie van Primaparkeren.nl toe en de medewerker van Primaparkeren.nl zal u helpen met de bagage en de chauffeur brengt u met de shuttle bus naar de juiste vertrekhal.

U kunt ook kiezen voor valet Parking. Dan hoeft u niet naar de locatie van Primaparkeren.nl te gaan maar kunt u rechtstreeks doorrijden naar de vertrekhal en daar wacht een chauffeur u op.

Overdekt parkeren

Kies voor overdekt parkeren en parkeer uw auto op een beveiligd, gesloten en van video bewaking voorzien parkeer terrein.

Tarieven PrimaParkeren

Hieronder vindt u de tarieven voor parkeren bij PrimaParkeren:

1dag  € 25,00 11dgn  € 55,00
2dgn  € 25,00 12dgn  € 60,00
3dgn  € 30,00 13dgn  € 65,00
4dgn  € 30,00 14dgn  € 70,00
5dgn  € 35,00 15dgn  € 75,00
6dgn  € 35,00 16dgn  € 80,00
7dgn  € 35,00 17dgn  € 85,00
8dgn  € 40,00 18dgn  € 90,00
9dgn  € 45,00 19dgn  € 95,00
10dgn  € 50,00 20dgn  € 100,00
21dgn  € 105,00

Bij parkeren langer dan 21 dagen komt er per dag € 4,- bij.

Klik hier om te reserveren bij primaparkeren.nl!

Contact gegevens

IJweg 923, 2131 LT, Hoofddorp

www.primaparkeren.nl

Recensies, reviews, ervaringen en beoordelingen

Heeft u gereserveerd bij Primaparkeren? Laat dan hieronder uw ervaringen en reviews achter!

Reserveren bij Primaparkeren.nl

Wilt u reserveren bij Primaparkeren.nl? Klik hier en reserveer uw parkeerplek!

5.5 Total Score

8Expert Score
Locatie
8.5
Prijs
8.5
Afstand
8
Personeel
7.5
Service
7.5
3User's score
Locatie
5
Prijs
5
Afstand
3
Personeel
1
Service
1
Add your review  |  Read reviews and comments

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Absoluut een aanrader. Om 2 uur s’nachts aangekomen om Schiphol stond Primaparkeren keurig te wachten. Ze helpen netjes met het uitladen van de bagage en nemen je auto na het invullen van de km stand en eventuele schade in. Bij terugkomst even gebeld toen ik op de koffers stond te wachten en bij buitenkomst stonden de medewerkers van Primaparkeren wederom keurig klaar. Na het helpen van het inladen van de bagage kreeg ik de sleutel weer netjes terug.

  Een Prima service van primaparkeren tegen een naar mijn idee zeer goede prijs. Ik ga dit voortaan zo doen.

 2. Mijn auto, zie onderstaande gegevens, werd op 18 mei j.l. achtergelaten bij uw personeel met de contactsleutel. Bij terugkomst in de nacht van 25 op 26 mei j.l. bleek de accu volledig ontladen en kon de motor niet gestart worden. Door een meneer Jos werd een acculader aangesloten op de polen in het motorcompartiment waar “Jump start” staat. Meteen bleek al dat de binnenverlichting aanstond die door 2 knoppen aangedaan moet worden. Deze knoppen stonden in de “aanstand”. De binnenverlichting is door mij niet aangedaan bij aflevering (overdag) en moet dus door uw personeel, dat de auto verzet heeft, ingeschakeld zijn en natuurlijk is de accu dan na een week leeg. De heer Jos heeft op mijn verzoek, na ca. een uur getobd te hebben met de accu-oplader, uiteindelijk een auto met draaiende motor met accukabels aangesloten op de Jump start polen waarna de motor gestart kon worden. 2 uur later dan nodig, om 03.00 uur, waren we thuis in Den Haag. Behalve het nachtelijk ongemak heeft zich daarna nog een aantal elektrische storingen voorgedaan met mijn auto (een moderne vrijwel nieuwe dure Chrysler Cabrio) en op advies van de dealer zal een computer onderzoek plaats moeten vinden omdat gevreesd moet worden dat de accu-oplader ergens schade heeft veroorzaakt aan het elektronisch systeem. Het opladen via de Jumpstart polen onder de motorkap is nl. schadelijk voor het elektronisch systeem en dient te geschieden aan de accupolen achter het linker voorwiel met loskoppeling van de accukabels. Een hoop gedoe midden in de nacht.
  Mijn suggestie mij in eerste instantie de parkeerkosten ad. Euro 45 terug te betalen ter compensatie van het ongemak en het, voor mij onbevredigende, parkeren werd afgedaan met een verkeerde lezing van de feiten. Mij zien ze niet meer en wees verstandig met uw keuze van lang parkeren bij Schiphol

 3. 1.5
  Locatie
  50
  Prijs
  50
  Afstand
  30
  Personeel
  10
  Service
  10

  Ik ben nog in afwachting van een reactie. Helaas oa. door ‘primaparkeren’ aantoonbaar de vlucht gemist/

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo