Goedkoopste!

Q-Park Schiphol

Ervaringen en beoordelingen van Qpark Park & Fly

Officiele website: www.q-park.nl

Bij Qpark Park & Fly kunt u op ontzettend voordelig parkeren als u er iets meer moeite in wilt steken. U kan de auto parkeren in een parkeergarage van de Qpark vervolgens kan u met de bus naar Schiphol en dat al voor slechts 37 euro. U uitrij ticket is vervolgens ook u busvervoerbewijs. U wordt middels een Connexxion bus naar Schiphol gebracht, deze bus gaat dag en nacht naar Schiphol.

Werkwijze Qpark Park & Fly

  • U reserveert hier op deze pagina
  • U ontvangt direct per email een bevestiging van uw reservering. Deze print u uit en neemt u mee.
  • U rijd de dag van vertrek naar de parkeergarage toe en parkeert u auto. U krijgt een uitrij kaart met een hoesje, dit moet u goed bewaren want dit is u busvervoer ticket.
  • Als u landt op schiphol kan u middels de uitrij kaart met de Connexxion bus naar de parkeergarage en kan u weer met uw eigen auto naar huis.
  • U kunt tot 1 uur voor vertrek hier via de site boeken.

Contact gegevens Qpark Park & Fly

Adres: Spaarnepoort 2, 2134 Hoofddorp

Bereikbaar op:0900 4466880

www.q-park.nl

 

Ervaringen, klachten en reviews over Qpark Park & Fly

Het is een nieuwe aanbieder, dus er zullen nog niet veel reviews op het internet staan over Qpark service. Heeft u geparkeerd bij Qpark, laat dan uw ervaringen achter en beoordeel Qpark op onze site. Wat viel u op en heeft u misschien verbeterpunten voor de service, is de service alleen goedkoop en houdt het daarmee op of zijn er nog andere voordelen? De busreis met de Connexxion bus was die comfortabel of duurde hij extreem lang. Wij horen graag wat u van Qpark Park & Fly vind, beoordeel de service en maak elke maand kans op een bol.com cadeaubon.

Klik hier om te reserveren

8.4 Total Score

Locatie
8
Prijs
10
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

We horen graag uw review, ervaring, opmerking of beoordeling

Leave a reply

Your total score

Ervaringen & reviews lang parkeren Schiphol
Logo